spis bych to definoval tak zecele mesto s lady vcele se za tema hlavama honi...
Jo, lady v podstate taky honi TM vid Arona v DO. Je to cele postavene na hlavu

Odesláno 25.03.2007 12:07
me je nejaka ekonomika uplne sumak to mi ver, at si kazdej prodava za kolik chce proc by nemohl taky
Za úrážku šlechty je vystaven zatykač na hobita jménem Fíkus vystupujícího též pod jménem Drtikol.
Jmenovaný hobit je malého vzrůstu, fialové vlasy, zjizvený obličej a silně zapáchá.
Fíkus alias Drtikol je též podezřelý z finančních podvodů, daňových úniků, pašeráctví, obchodu s kradenými věcmi a padělání peněz.
Informace vedoucí k jeho dopadení bude odměněna částkou 50 tisíc alicijských zlatek.
Lady Morina
Odesláno 25.03.2007 12:08
jsem rikal ze me nezajima ekonomika a o nicem jinym jsem nemluvilK tobe jako k Lady mam taky jakejsi odpor. Proste si Lady ktere je vsecko suma fuk. Napriklad jak nekdo poznamenal ze nekdo vyvesil po mneste papiry o odmene na hlavy a lady se spaciruje mnestem a je ji to suma fuk.
Rekni mi jedno : Kdyz je ti vsechno suma fuk a vubec se nestaras o mnesto, tak proc si vlastne Lady ? kuli titulu, prestizi ? Nebo kuli cemu ?
Morina je takovej ten typ - sem slavnej a nic jinyho mne nezajima.
Odesláno 25.03.2007 12:10
Odesláno 25.03.2007 12:10
jsem rikal ze me nezajima ekonomika a o nicem jinym jsem nemluvil
jinak morce je na hrade hlavne kvuli tomu abyste meli na koho nadavat ze se nic nedeje a ze se ve hre nudite
pokazde kdyz chtel nekdo s lady hrat tak mel moznost, jeste nikdy nikoho neodpalkovala kdyz neco chtel
Odesláno 25.03.2007 12:11
Odesláno 25.03.2007 12:12
Odesláno 25.03.2007 12:13
btw Morinu by meli defenestrovat a spolu s tim kartelem by se mohli presunout do Rudyho draka
Odesláno 25.03.2007 12:18
To by bylo fajn reseni ale az po wipu. Vis si predstavit tenhle kartel na cele s morinou jak pobihaji po Demone a rebeluji ? Dyt oni prakticky nemaji konkurenci mezi hraci , co se tyce PVP.
Odesláno 25.03.2007 12:22
mno tak by jim kazdej napsal ze o jejich rp nema zajem ;) me se to taky obcas stava ze mi to nekdo napise a kdyz by ho bezduvodu kuchli tak flejm na foru ;)
mno tak by jim kazdej napsal ze o jejich rp nema zajem ;) me se to taky obcas stava ze mi to nekdo napise a kdyz by ho bezduvodu kuchli tak flejm na foru ;)
Odesláno 25.03.2007 12:23
ne to neni ujete, mozna kdybys zacal pouzivat ten stuclik nervu kterej mas v hlave doslo by ti ze to je mozna to proc vam tu polovina lidi nadava protoze je to presne to co ty a tva mafie provozujeteTakže budeš buzerovat šlechtu at uz cim kolik a kdyz te bude chtít potrestat ty řeknes ze s nim nehrajes ?
Na kazdou akci musi byt reakce .. Jestli si myslis ze vy budete delat co se vam zlibi a ostatni to budou ignorovat to je trochu ujete ,ne ?
Odesláno 25.03.2007 12:23
Takže budeš buzerovat šlechtu at uz cim kolik a kdyz te bude chtít potrestat ty řeknes ze s nim nehrajes ?
Na kazdou akci musi byt reakce .. Jestli si myslis ze vy budete delat co se vam zlibi a ostatni to budou ignorovat to je trochu ujete ,ne ?
Odesláno 25.03.2007 12:26
ne to neni ujete, mozna kdybys zacal pouzivat ten stuclik nervu kterej mas v hlave doslo by ti ze to je mozna to proc vam tu polovina lidi nadava protoze je to presne to co ty a tva mafie provozujete
Odesláno 25.03.2007 12:27
Moc se nerozhlizej a koukej se nekam priradit a poradne si rejpnout do druhy strany nebo jeste lip na ni vytahni nejakou spinu. No a pak zase na druhou stranu.Máte v tom taky takovej bordel? Ja ani nevim kdo je na jake strane :)) Ridime se heslem, proti vsem? :))
Odesláno 25.03.2007 12:28
Odesláno 25.03.2007 12:28
Ooooo nejsi ty nejakej polobuh abys urcoval kdo si co muze na Demone dovolit ? Tady se mi zda ze nekdo vnucuje svuj nazor a styl hrani. Asi se ti zacnu klanet
Odesláno 25.03.2007 12:29
Moc se nerozhlizej a koukej se nekam priradit a poradne si rejpnout do druhy strany nebo jeste lip na ni vytahni nejakou spinu. No a pak zase na druhou stranu.
Hlavne ze je nejaka zabava pri nedelnim odpoledni, tohle kdyby vysilali misto tech politiku, to by bla sledovanost.
mno kdo rikal ze v takovem pripade se nesmi branit? at se klidne brani, nebo at dotycneho jeji frajer vyzve na souboj a kdyz dotycny odmitne, ma pravo mu zkopat prdel, naplivat do ksichtu a vyhodit za branu mesta...ale pokud vim tady se jedna o neco zcela jineho ne o to kdo koho oznacil za lehkou devu nybrz o to kdo komu vnucuje svoje ceny, reze hlavy, vypisuje odmeny kdyz nekdo jede podle sveho ceniku a chova se jako dobytek obecne a navic se dovolava toho ze je v pravuPlivneš lady do obličeje zacnes ji nadavat do cour ,ale ona se nemuze branit pac je to high level a byl by oznacen za mafiana ?
Odesláno 25.03.2007 12:31
Odesláno 25.03.2007 12:33
souhlas, vstihls tomno kdo rikal ze v takovem pripade se nesmi branit? at se klidne brani, nebo at dotycneho jeji frajer vyzve na souboj a kdyz dotycny odmitne, ma pravo mu zkopat prdel, naplivat do ksichtu a vyhodit za branu mesta...ale pokud vim tady se jedna o neco zcela jineho ne o to kdo koho oznacil za lehkou devu nybrz o to kdo komu vnucuje svoje ceny, reze hlavy, vypisuje odmeny kdyz nekdo jede podle sveho ceniku a chova se jako dobytek obecne a navic se dovolava toho ze je v pravu
ver mi ze neni
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních