Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#271 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:05

spis bych to definoval tak zecele mesto s lady vcele se za tema hlavama honi...

Zobrazit příspěvek

Jo, lady v podstate taky honi TM vid Arona v DO. Je to cele postavene na hlavu :clover:
  • 0

#272 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:07

me je nejaka ekonomika uplne sumak to mi ver, at si kazdej prodava za kolik chce proc by nemohl taky

Zobrazit příspěvek

aha...tak to mi urcite vysvetlis tohle

Za úrážku šlechty je vystaven zatykač na hobita jménem Fíkus vystupujícího též pod jménem Drtikol.
Jmenovaný hobit je malého vzrůstu, fialové vlasy, zjizvený obličej a silně zapáchá.
Fíkus alias Drtikol je též podezřelý z finančních podvodů, daňových úniků, pašeráctví, obchodu s kradenými věcmi a padělání peněz.
Informace vedoucí k jeho dopadení bude odměněna částkou 50 tisíc alicijských zlatek.

Lady Morina

Zobrazit příspěvek

• 0

#273 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:08

K tobe jako k Lady mam taky jakejsi odpor. Proste si Lady ktere je vsecko suma fuk. Napriklad jak nekdo poznamenal ze nekdo vyvesil po mneste papiry o odmene na hlavy a lady se spaciruje mnestem a je ji to suma fuk.
Rekni mi jedno : Kdyz je ti vsechno suma fuk a vubec se nestaras o mnesto, tak proc si vlastne Lady ? kuli titulu, prestizi ? Nebo kuli cemu ?
Morina je takovej ten typ - sem slavnej a nic jinyho mne nezajima.

Zobrazit příspěvek

jsem rikal ze me nezajima ekonomika a o nicem jinym jsem nemluvil

jinak morce je na hrade hlavne kvuli tomu abyste meli na koho nadavat ze se nic nedeje a ze se ve hre nudite

pokazde kdyz chtel nekdo s lady hrat tak mel moznost, jeste nikdy nikoho neodpalkovala kdyz neco chtel
  • 0

#274 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:08

hehe ban potesi na kolko?

Zobrazit příspěvek

Hele merine kdyz si s nim chces psat tak nespamuj forum ale napis mu pres PM cislo icq, jo ?
  • 0

#275 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:09

aha...tak to mi urcite vysvetlis tohle

Zobrazit příspěvek

to se vysvetli az u soudu :)
  • 0

#276 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:10

Vici do hry ne :) zatim ;) doporucuju ho vypustit tesne pred wipem s nejakym DM supportem a kosou v ruce ;)
  • 0

#277 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:10

jsem rikal ze me nezajima ekonomika a o nicem jinym jsem nemluvil

jinak morce je na hrade hlavne kvuli tomu abyste meli na koho nadavat ze se nic nedeje a ze se ve hre nudite

pokazde kdyz chtel nekdo s lady hrat tak mel moznost, jeste nikdy nikoho neodpalkovala kdyz neco chtel

Zobrazit příspěvek

Takze mi chces rict ze Lady mesta alicie je pouze sasek ? Protoze nedela zadne zavazne rozhodnuti, neresi problemy obcanu ! Umi pouze vypsat odmeny na "nepratele mesta" a to je tak vse co morina dovede
  • 0

#278 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:11

btw Morinu by meli defenestrovat a spolu s tim kartelem by se mohli presunout do Rudyho draka
  • 0

#279 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:12

tak uz je 11 stranek tak kolik jich jeste bude ? :clover:
  • 0

#280 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:13

btw Morinu by meli defenestrovat a spolu s tim kartelem by se mohli presunout do Rudyho draka

Zobrazit příspěvek

To by bylo fajn reseni ale az po wipu. Vis si predstavit tenhle kartel na cele s morinou jak pobihaji po Demone a rebeluji ? Dyt oni prakticky nemaji konkurenci mezi hraci , co se tyce PVP.
  • 0

#281 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:18

To by bylo fajn reseni ale az po wipu. Vis si predstavit tenhle kartel na cele s morinou jak pobihaji po Demone a rebeluji ? Dyt oni prakticky nemaji konkurenci mezi hraci , co se tyce PVP.

Zobrazit příspěvek

mno tak by jim kazdej napsal ze o jejich rp nema zajem ;) me se to taky obcas stava ze mi to nekdo napise a kdyz by ho bezduvodu kuchli tak flejm na foru ;)
  • 0

#282 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:18

Zobrazit příspěvek

to bych tam zas pak byl sam s Justinkou kdo by se branil :clover: :biggrin:
  • 0

#283 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:22

mno tak by jim kazdej napsal ze o jejich rp nema zajem ;) me se to taky obcas stava ze mi to nekdo napise a kdyz by ho bezduvodu kuchli tak flejm na foru ;)

Zobrazit příspěvek

Takže budeš buzerovat šlechtu at uz cim kolik a kdyz te bude chtít potrestat ty řeknes ze s nim nehrajes ?
Na kazdou akci musi byt reakce .. Jestli si myslis ze vy budete delat co se vam zlibi a ostatni to budou ignorovat to je trochu ujete ,ne ?
  • 0

#284 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Máte v tom taky takovej bordel? Ja ani nevim kdo je na jake strane :)) Ridime se heslem, proti vsem? :)) Mimochodem, nejak me zase chytla alergie na nektere individua. Nevim uz jaka strana to byla, ale k tomu ritnimu splhaci za kteryho byl oznacen Josif, se mi libi jak hned jsou sicky kamaradi s tim kdo jim pritaka, ackoliv pred nejakym tim casem ho meli taky za urciteho cloveka :).
  • 0

#285 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

Jo flejm sice je ale jak vidis POUZE flejm a nic jineho. Cize oni ten flejm na foru odignoruji, DMkam je to jedno at si resi hraci a tobe bude chybet hlava pokazde co vystrcis hlavu z mesta :clover:
  • 0

#286 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:23

Takže budeš buzerovat šlechtu at uz cim kolik a kdyz te bude chtít potrestat ty řeknes ze s nim nehrajes ?
Na kazdou akci musi byt reakce .. Jestli si myslis ze vy budete delat co se vam zlibi a ostatni to budou ignorovat to je trochu ujete ,ne ?

Zobrazit příspěvek

ne to neni ujete, mozna kdybys zacal pouzivat ten stuclik nervu kterej mas v hlave doslo by ti ze to je mozna to proc vam tu polovina lidi nadava protoze je to presne to co ty a tva mafie provozujete
  • 0

#287 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:23

Zobrazit příspěvek

koho myslis tim vy? :) ja sem ja sem sam. Ja mluvil o situai kdyby byla(ste) rebelove. :clover: :biggrin:
  • 0

#288 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:25

ne to neni ujete, mozna kdybys zacal pouzivat ten stuclik nervu kterej mas v hlave doslo by ti ze to je mozna to proc vam tu polovina lidi nadava protoze je to presne to co ty a tva mafie provozujete

Zobrazit příspěvek

:clover:
  • 0

#289 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:26

Jestli si myslis ze vy budete delat co se vam zlibi ...

Zobrazit příspěvek

Ooooo nejsi ty nejakej polobuh abys urcoval kdo si co muze na Demone dovolit ? Tady se mi zda ze nekdo vnucuje svuj nazor a styl hrani. Asi se ti zacnu klanet
  • 0

#290 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:26

Zobrazit příspěvek

Plivneš lady do obličeje zacnes ji nadavat do cour ,ale ona se nemuze branit pac je to high level a byl by oznacen za mafiana ?
  • 0

#291 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:27

Plivneš lady do obličeje zacnes ji nadavat do cour ,ale ona se nemuze branit pac je to high level a byl by oznacen za mafiana ?

Zobrazit příspěvek

tak ho Lady posle do lochu no :) pripadne do mucirny :D ale teda aby si sama spinila ruce ;)
  • 0

#292 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:27

Máte v tom taky takovej bordel? Ja ani nevim kdo je na jake strane :)) Ridime se heslem, proti vsem? :))

Zobrazit příspěvek

Moc se nerozhlizej a koukej se nekam priradit a poradne si rejpnout do druhy strany nebo jeste lip na ni vytahni nejakou spinu. No a pak zase na druhou stranu.
Hlavne ze je nejaka zabava pri nedelnim odpoledni, tohle kdyby vysilali misto tech politiku, to by byla sledovanost. :clover:
  • 0

#293 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:28

Jestli někomu lady nesedí, může jí svrhnout, pokusů RP formou tu už bylo, i nějaké ty konspirace a tahání za nitky, útoky na město, ale lidem ve městě to bylo šumák:)
  • 0

#294 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

tak ho Lady posle do lochu no :) pripadne do mucirny :D ale teda aby si sama spinila ruce ;)

Zobrazit příspěvek

že by to ale bylo na těch jejích vidět :clover: :biggrin:
  • 0

#295 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Ooooo nejsi ty nejakej polobuh abys urcoval kdo si co muze na Demone dovolit ? Tady se mi zda ze nekdo vnucuje  svuj nazor a styl hrani. Asi se ti zacnu klanet

Zobrazit příspěvek

Na tomhle serveru prece chcete hrát RP ,ne ? Neni Haldeth s Morinou jeden z tech kdo zachranili alicii ? Není Morina šlechtic ?
Víš kdo dal včera první odpor a první ránu ?
  • 0

#296 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:29

Jee v Partii je ten z****k komunistickej tak to ja prestavam rejpat tohle bude zajimavejsi :)
  • 0

#297 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Moc se nerozhlizej a koukej se nekam priradit a poradne si rejpnout do druhy strany nebo jeste lip na ni vytahni nejakou spinu. No a pak zase na druhou stranu.
Hlavne ze je nejaka zabava pri nedelnim odpoledni, tohle kdyby vysilali misto tech politiku, to by bla sledovanost.  :clover:

Zobrazit příspěvek

Máš pravdu, takže já si myslím že za to může Tomi. Von vždycky tak nevinně kouká kolem, pak čeká až to lidi za něj ššicko rozjedou a pak se to snaří jakože ukočírovat svými mírumilovnými slovy!
  • 0

#298 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

mno kdo rikal ze v takovem pripade se nesmi branit? at se klidne brani, nebo at dotycneho jeji frajer vyzve na souboj a kdyz dotycny odmitne, ma pravo mu zkopat prdel, naplivat do ksichtu a vyhodit za branu mesta...ale pokud vim tady se jedna o neco zcela jineho ne o to kdo koho oznacil za lehkou devu nybrz o to kdo komu vnucuje svoje ceny, reze hlavy, vypisuje odmeny kdyz nekdo jede podle sveho ceniku a chova se jako dobytek obecne a navic se dovolava toho ze je v pravu
ver mi ze neni
  • 0

#299 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:31

hlavně si myslím, že kdyby se ve hře objevil někdo, kdo by šel lady svrhnout, tak ona není človíček, co si to nechá líbit, svrhnutí by muselo být totální, tudíž by Morina zemřela a byla by veřejně popravena za velezradu, a stejně tak její společníci a ti, co by se nechtěli podvolit novému vedení, tudíž bychom povraždili slušný počet postav:) Možná proto je Morina pořád lady;) takových krystalů hrdinů dnes seženeš dost i za menší peníz;)
  • 0

#300 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 12:33

mno kdo rikal ze v takovem pripade se nesmi branit? at se klidne brani, nebo at dotycneho jeji frajer vyzve na souboj a kdyz dotycny odmitne, ma pravo mu zkopat prdel, naplivat do ksichtu a vyhodit za branu mesta...ale pokud vim tady se jedna o neco zcela jineho ne o to kdo koho oznacil za lehkou devu nybrz o to kdo komu vnucuje svoje ceny, reze hlavy, vypisuje odmeny kdyz nekdo jede podle sveho ceniku a chova se jako dobytek obecne a navic se dovolava toho ze je v pravu
ver mi ze neni

Zobrazit příspěvek

souhlas, vstihls to :clover:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních