Skočit na obsah

Fotka

Kdo myslite

• Please log in to reply
298 odpovědí na toto téma

#271 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 16:37

Poprosim te o jednu vec, muj vek je soukroma informace, tak ji tady prestan zverejnovat.
  • 0

#272 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 16:40

njn.. jen bi sis mnele uvedomit jak se hovas na svuj vek.. nic vim nic min..
:cool:
  • 0

#273 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 16:43

Jak se chovam? Ja na svem chovani nic zavadneho neshledavam. Neposilam lidem sproste PM, nevyhrozuju zmlacenim na sraze, k lidem okolo se chovam slusne, dokud se chovaji slusne oni ke mne. Pokud se ke mne slusne nechovaji, reknu jim svuj nazor na to a pak si jich prestanu vsimat. Nic zavadneho. Mozna jsem trochu vic uzavrena, nez je pro zivot vhodne, ale na tom taky nic az tak zavadneho neshledavam :)
  • 0

#274 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 16:50

PM si si zalouzila, a to zmlaceni to skousen mozna tak na tahu.. vsak joo tve hovani mozna vuci DM temu je jine a to ze tu pises naky veci o kterih nic nevis, maximalne co ti sepha nakecal je dost trapny, a nebo snad mas pristup na DM forum? :D ze vis vsehno dokonale.
  • 0

#275 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 16:59

Nechcete se jít hádat jinam?

To Jebigovic: Uklidni se a přestaň mluvit sprostě.
  • 0

#276 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 17:01

Ja uz skoncila ;)
  • 0

#277 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 17:01

klidne.. treba do hospody na pivko :D
kde mluvim sproste? mislis ten PM??
  • 0

#278 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 17:13

klidne.. treba do hospody na pivko :D
kde mluvim sproste? mislis ten PM??

Zobrazit příspěvek

To fakt nepochopim, jak se takova tlama muze odvolavat na neci vek ... podivej se sam na sebe. Stary fotr s mozeckem slepice nakazene ptaci chripkou ... zisi ...
  • 0

#279 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 17:14

To fakt nepochopim, ako je mozne, ze si ho tu stale drzite :cool:
(nuz, a mnohych inych)
  • 0

#280 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 17:15

protoze sepha neni hlavni DM a wikinka neni DM.. kapis to? :cool:
  • 0

#281 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 17:22

pardon ja neznam

Zobrazit příspěvek

ale bug ten znáš moc dobře co :cool:
  • 0

#282 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 17:28

protoze sepha neni hlavni DM a wikinka neni DM.. kapis to?  :cool:

Zobrazit příspěvek

Ja ale, mily Nermine, na tvem zabanovani zadny zajem nemam, mne nijak nevadis ;o)))
  • 0

#283 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 17:31

za prvni ty s tim ani nic neudelas, divny ale je ze si na nas prskala s vsticenim ukazovackem a lezla po stole.. s pohruzkou ze kdibi si htela bejt DM tak uz nim ses a mame po hrani.. nebo se milim.. :cool:
  • 0

#284 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 17:33

Ach jo.Proc na ty jeho prisevky reagujete?Kdyby jste to neechali byt tak ho to prestane bavit...Timhle mu jen dokazujete ze to ctete.Pritom staci tak malo... :cool:
  • 0

#285 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 17:34

za prvni ty s tim ani nic neudelas, divny ale je ze si na nas prskala s vsticenim ukazovackem a lezla po stole.. s pohruzkou ze kdibi si htela bejt DM tak uz nim ses a mame po hrani.. nebo se milim.. :cool:

Zobrazit příspěvek

Vzdycky jsem tu chtel byt za nejvetsiho blazna a magora, ale v boji s tak silnou konkurenci jako ses ty, jsem uplne bez sance.
  • 0

#286 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 17:37

Ach jo.Proc na ty jeho prisevky reagujete?Kdyby jste to neechali byt tak ho to prestane bavit...Timhle mu jen dokazujete ze to ctete.Pritom staci tak malo... :cool:

Zobrazit příspěvek

Mas pravdu, uz jsem chtela davno skoncit, ale kdyz ona je to takova legrace, jak je Nermin ve vsem totalne mimo, ze to proste nejde :D
Ale uz mlcim, na jeden den te legrace bylo az moc :o)
  • 0

#287 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 19:34

no nedá mi to abych nenapsala taky něco...........

wiki si pamatuju ze srazů jako milou,jemnou dívku ale musím uznat že se teda umí pěkně rozdovádět :)
  • 0

#288 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 21:59

Koukám já nemůžu nějakou dobu na net a už to tady žije:)

Geralt, Truhlik, Maslo: Všichni jste kokoti a máte to,nehádejte se :cool:

JInak co se týče screenů s Alomarem....tak to už všichni byli naexpení a naskillovaní, s top výbavou ( no možná něco chybělo, ale rozhodně jste tam šli na jistotu a sklidem) :) tak proto to tváří v tvář:)

Nermin a Wiki....jako pro mě za mě se hádejte do krve, ale myslím si, že kopírovat ostatním něco, co je čistě vaše soukromá věc, jen proto, aby všichni viděli, co si kdo dovoluje tvé osobě napsat, no já nevím, ale zdá se mi to zbytečné a ubohé, tyhle věci si řešte sami popř. to nemusíš vůbec číst, ale ukazovat tu všem, co si píšete....no pfffff

snad jsem na nic nezapomněl :)

a kdo všechno, že bugoval? :smile:
  • 0

#289 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2007 12:37

Ale ty radši necháš ty šášuly z tvého Mocného cechu, aby ti zobali z ruky :D Za recept na fullheal, ale nech si něco v záloze, aby ti pak nenachcali na hlavu, až jim nebudeš mít co nabídnout...

Zobrazit příspěvek

hihi, Máselníku a já tě mám tak rád a nenechám na tebe dopusti :smile: Nebydlíš náhodou na Vrchovině a nejsi náhodou důchodce?

A víš v čem mají šášulové jednodušší život vůči tobě? Nevidí kolem sebe tolik blbců, jako ty. :cool:

A ještě ti něco musím prásknout na Geralda. Neumí prohrávat a když prohraje, hrozně se vzteká :smile:
  • 0

#290 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2007 13:03

A ještě ti něco musím prásknout na Geralda. Neumí prohrávat a když prohraje, hrozně se vzteká :cool:

Zobrazit příspěvek

no jo sestro, snad ani od nikoho jiného bych podporu nečekal :smile: teď už jen bratr Assiolo a Mistr a bude to komplet.. počkejte v chrámu, půjdete se podívat ke kompotům a budete tam moct zametat pavučiny :smile:
  • 0

#291 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 11:31

docela trefné byly příspěvky do Chuanety + ten s tou spravedlností a potrestáním při prohřešku.... když hov.o, tak pro všechny, že ?
mno s tím že chuaneta je zákeřná narcisticko-egoistická osoba(dalo by se to popsat i vulgárněji, ale to se sem do civilizované diskuze nehodi)( nejsou to uplně nejlepší popisné výrazy, ale lepši mě teĎ v tutu dobu nenapadaj, on stejnak každej zůčastněnej ví ), to jsme se přesvědčili na vlastní kůži mnozí i sami, když dokázal znepříjemňovat velmi život z svýho DM postu všem ostatním co byli svýma vlastníma silama lepší než on s celým jeho vlastním DM supportem...mám to jako živej obrav v paměti jaký svinstva dělal když nepřekousnul svoje ego že není nejlepší. Krásnej hřejivej pocit, když si musím představit jak ukapával blahem když dělal lidem co byli lepší než on schválnosti....

mno ...asi bych se do toho zamotal kdybych měl popisovat vše co se dělo před wipe...a i po něm ... tak snad jen ...škoda těch správnejch lidí, kterejch z démony spousta odešla jen díky takovejm ..., nazvěme je...vychytrálkům...jako masak, truhlík, chuanetta, ...

Zobrazit příspěvek

Koukam, ze jsi se pustil do me charakteristiky. Dekuji za kompletni rozbor me osobnosti. My se tak dobre zname, ze Ty si muzes dovolit, takove veci psat?
Rad bych vedel o tech dalsich zucastnenych o kterych se zminujes. Take by me velmi, ale opravdu velmi zajimalo, jak jsem zneprijemnoval hru. Pokud Vim, zrovna tebe jsem si ve hre moc nevsimal. A jednou jedinkrat jsem se Ti snazil domluvit. (svatyne - Dag)
Hmm .. lepsi jako ja s DM supportem. Prosim, povypravej mi o tech svinstvech. Opravdu, uprimne me to zajima.
Ja neposuzuji lidi podle nejake hry. A urcite neuslintavam blahem nad vecma, ktere pises.
Opet jsi mi dokazal, ze jako clovek nestojis za nic. Je mi lito, ze ziji ve svete, kde takovi lide, kteri jsou plni zloby, zavisti jsou kolem me. Ale ja Ti davam sanci. Verim, ze jednou dospejes a za slova, ktera jsi tu napsal se budes stydet.
Zkus si cely post co jsi tu napsal vytisknout a dej ho precist nezucastnene osobe. Nech si to precist a koukni se na sebe do zrcadla. Zamysli se nad sebou.
Popravde je mi Te lito. Na druhou stranu Ti preji, at se Ti v tvem zacarovanem svete dari.
Hodne stesti.
  • 0

#292 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 12:46

no nedá mi to abych nenapsala taky něco...........

wiki si pamatuju ze srazů jako milou,jemnou dívku ale musím uznat že se teda umí pěkně rozdovádět :)

Zobrazit příspěvek

též můj postřeh..jen o tom dovádění nevím :))
  • 0

#293 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 13:26

Chuan proč tak obsáhle?nestačilo napsat "Ty a vše, co tu plácáš, je mi u hnědky"?:)
  • 0

#294 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 17:04

Chuan proč tak obsáhle?nestačilo napsat "Ty a vše, co tu plácáš, je u tomiho hnědky"?:)

Zobrazit příspěvek

teda Tomi, skoro jsme už zapoměli jakou jsi tu měl pověst.
  • 0

#295 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 14:49

teda Tomi, skoro jsme už zapoměli jakou jsi tu měl pověst.

Zobrazit příspěvek

ale nezapomneli :cool:
  • 0

#296 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 14:56

ale nezapomneli  :cool:

Zobrazit příspěvek

a jakou?:) já myslel,že jsem živoucí legenda,ale na tu pověst si fakt nepamatuju:) oživte mi prosím paměť :smile:
  • 0

#297 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 14:59

nemas tak chlastat :smile:
ja myslel ze si na tu aferu s hanah pamatujes :) radsi si projed znova fotky z predminulyho srazu :cool:
  • 0

#298 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:15

nemas tak chlastat :smile:
ja myslel ze si na tu aferu s hanah pamatujes :) radsi si projed znova fotky z predminulyho srazu  :cool:

Zobrazit příspěvek

joooo....ahaaaa....teda ne,že bys mi teĎ něco připomněl:) ale já si až teď pořádně přečetl ten garretův upravený vyquotovaný příspěvek:)
  • 0

#299 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:20

na to taky moc nejde zapomenout ze mam nocni mury dodnes :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních