Kdo myslite
Odesláno 06.01.2007 16:37
#272 Host_JebigovicJebiga_*
Odesláno 06.01.2007 16:40

Odesláno 06.01.2007 16:43
#274 Host_JebigovicJebiga_*
Odesláno 06.01.2007 16:50
Odesláno 06.01.2007 16:59
To Jebigovic: Uklidni se a přestaň mluvit sprostě.
Odesláno 06.01.2007 17:01
#277 Host_JebigovicJebiga_*
Odesláno 06.01.2007 17:01
kde mluvim sproste? mislis ten PM??
Odesláno 06.01.2007 17:14

(nuz, a mnohych inych)
#280 Host_JebigovicJebiga_*
Odesláno 06.01.2007 17:15

#283 Host_JebigovicJebiga_*
Odesláno 06.01.2007 17:31

Odesláno 06.01.2007 17:33

#285 Host_Josifek_*
Odesláno 06.01.2007 17:34
Vzdycky jsem tu chtel byt za nejvetsiho blazna a magora, ale v boji s tak silnou konkurenci jako ses ty, jsem uplne bez sance.za prvni ty s tim ani nic neudelas, divny ale je ze si na nas prskala s vsticenim ukazovackem a lezla po stole.. s pohruzkou ze kdibi si htela bejt DM tak uz nim ses a mame po hrani.. nebo se milim..
Odesláno 06.01.2007 17:37
Ach jo.Proc na ty jeho prisevky reagujete?Kdyby jste to neechali byt tak ho to prestane bavit...Timhle mu jen dokazujete ze to ctete.Pritom staci tak malo...
Mas pravdu, uz jsem chtela davno skoncit, ale kdyz ona je to takova legrace, jak je Nermin ve vsem totalne mimo, ze to proste nejde :D
Ale uz mlcim, na jeden den te legrace bylo az moc :o)
Odesláno 06.01.2007 19:34
wiki si pamatuju ze srazů jako milou,jemnou dívku ale musím uznat že se teda umí pěkně rozdovádět :)
Odesláno 06.01.2007 21:59
Geralt, Truhlik, Maslo: Všichni jste kokoti a máte to,nehádejte se

JInak co se týče screenů s Alomarem....tak to už všichni byli naexpení a naskillovaní, s top výbavou ( no možná něco chybělo, ale rozhodně jste tam šli na jistotu a sklidem) :) tak proto to tváří v tvář:)
Nermin a Wiki....jako pro mě za mě se hádejte do krve, ale myslím si, že kopírovat ostatním něco, co je čistě vaše soukromá věc, jen proto, aby všichni viděli, co si kdo dovoluje tvé osobě napsat, no já nevím, ale zdá se mi to zbytečné a ubohé, tyhle věci si řešte sami popř. to nemusíš vůbec číst, ale ukazovat tu všem, co si píšete....no pfffff
snad jsem na nic nezapomněl :)
a kdo všechno, že bugoval?

Odesláno 07.01.2007 12:37
Ale ty radši necháš ty šášuly z tvého Mocného cechu, aby ti zobali z ruky :D Za recept na fullheal, ale nech si něco v záloze, aby ti pak nenachcali na hlavu, až jim nebudeš mít co nabídnout...
hihi, Máselníku a já tě mám tak rád a nenechám na tebe dopusti

A víš v čem mají šášulové jednodušší život vůči tobě? Nevidí kolem sebe tolik blbců, jako ty.

A ještě ti něco musím prásknout na Geralda. Neumí prohrávat a když prohraje, hrozně se vzteká

Odesláno 07.01.2007 13:03
no jo sestro, snad ani od nikoho jiného bych podporu nečekalA ještě ti něco musím prásknout na Geralda. Neumí prohrávat a když prohraje, hrozně se vzteká

Odesláno 08.01.2007 11:31
docela trefné byly příspěvky do Chuanety + ten s tou spravedlností a potrestáním při prohřešku.... když hov.o, tak pro všechny, že ?
mno s tím že chuaneta je zákeřná narcisticko-egoistická osoba(dalo by se to popsat i vulgárněji, ale to se sem do civilizované diskuze nehodi)( nejsou to uplně nejlepší popisné výrazy, ale lepši mě teĎ v tutu dobu nenapadaj, on stejnak každej zůčastněnej ví ), to jsme se přesvědčili na vlastní kůži mnozí i sami, když dokázal znepříjemňovat velmi život z svýho DM postu všem ostatním co byli svýma vlastníma silama lepší než on s celým jeho vlastním DM supportem...mám to jako živej obrav v paměti jaký svinstva dělal když nepřekousnul svoje ego že není nejlepší. Krásnej hřejivej pocit, když si musím představit jak ukapával blahem když dělal lidem co byli lepší než on schválnosti....
mno ...asi bych se do toho zamotal kdybych měl popisovat vše co se dělo před wipe...a i po něm ... tak snad jen ...škoda těch správnejch lidí, kterejch z démony spousta odešla jen díky takovejm ..., nazvěme je...vychytrálkům...jako masak, truhlík, chuanetta, ...
Koukam, ze jsi se pustil do me charakteristiky. Dekuji za kompletni rozbor me osobnosti. My se tak dobre zname, ze Ty si muzes dovolit, takove veci psat?
Rad bych vedel o tech dalsich zucastnenych o kterych se zminujes. Take by me velmi, ale opravdu velmi zajimalo, jak jsem zneprijemnoval hru. Pokud Vim, zrovna tebe jsem si ve hre moc nevsimal. A jednou jedinkrat jsem se Ti snazil domluvit. (svatyne - Dag)
Hmm .. lepsi jako ja s DM supportem. Prosim, povypravej mi o tech svinstvech. Opravdu, uprimne me to zajima.
Ja neposuzuji lidi podle nejake hry. A urcite neuslintavam blahem nad vecma, ktere pises.
Opet jsi mi dokazal, ze jako clovek nestojis za nic. Je mi lito, ze ziji ve svete, kde takovi lide, kteri jsou plni zloby, zavisti jsou kolem me. Ale ja Ti davam sanci. Verim, ze jednou dospejes a za slova, ktera jsi tu napsal se budes stydet.
Zkus si cely post co jsi tu napsal vytisknout a dej ho precist nezucastnene osobe. Nech si to precist a koukni se na sebe do zrcadla. Zamysli se nad sebou.
Popravde je mi Te lito. Na druhou stranu Ti preji, at se Ti v tvem zacarovanem svete dari.
Hodne stesti.
Odesláno 08.01.2007 13:26
Odesláno 09.01.2007 14:59

ja myslel ze si na tu aferu s hanah pamatujes :) radsi si projed znova fotky z predminulyho srazu

Odesláno 09.01.2007 15:20
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních