Skočit na obsah

Fotka

Sci-fi

• Please log in to reply
354 odpovědí na toto téma

#271 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2008 14:09

johó BSG back in business!
Docela by mě zajímalo, jako dopadne Iron Man, je to moje oblíbená komiksová postava a roboti vůbec :wink:
  • 0

#272 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2008 15:04

Já sice nejsem zrovna fanda trekkies, ale proč bych se nepodíval:)

ale počkat počkat, ono ironman jde brát jakože robot?:) dyť je to fešák v obleku, ne?:)
  • 0

#273 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2008 15:37

Já sice nejsem zrovna fanda trekkies, ale proč bych se nepodíval:)

ale počkat počkat, ono ironman jde brát jakože robot?:) dyť je to fešák v obleku, ne?:)

Zobrazit příspěvek

no já mam rád kyborgy obecně.. :wink:
  • 0

#274 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2008 21:57

ale to není ani kyborg, ne?:) jak je definice?:)

ale jinak se shodneme, že ironman je skvělej:) ale na strejdu Pompo nemá :wink:
  • 0

#275 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 12:49

ale to není ani kyborg, ne?:) jak je definice?:)
ale jinak se shodneme, že ironman je skvělej:) ale na strejdu Pompo nemá :cry:

Zobrazit příspěvek

jasně, ale myslim kombinace techniky a člověka.. teda až borgy, ti jsou nechutní :wink:
  • 0

#276 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 12:55

Jsme borgove budete asimilovani, odpor je marny :wink:
  • 0

#277 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 14:27

jak kdysi psal Marwin o farscape tak nakonec stahl vsechny dily i dva filmy k tomu a pujcil mi je muzu vrele doporucit, protoze je to opravdu dobrej serial.
  • 0

#278 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 14:59

jj farscape - dobře ulitlej serial :)
rozhodně bych taky neopomíjel firefly kerej je vybornej

kyborg = kybernetický organismus. tj. namontuješ si něco a seš kyborg. jenom aspoň ten mozek si musíš nechat abys zustal porad aspon zcásti organismem :) vlastně každej člověk s protézou nebo srdečnim stimulátorem je svym způsobem kyborg

tak na tohle se tesim jak babka na duchod
http://film.moviezon...railery/#Teaser
do Vánoc dávam větší bacha na silnicích a všude :)

schvalne jestli poznate, co zní v pozadí ;)

Zobrazit příspěvek

jen tak pro zajímavost to teda prozradim:
v pozadí zní (neco sem vedel neco vycet):

"...the eyes of the world now look into space..." projev J.F Kennedyho ke vesmírným letům

"...the eagle has landed..." myslím z Apolla 11

" one small step for a man..." představovat nemusim :)

a nakonci Leonard Nimoy : "space...final frontier.." :D
  • 0

#279 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 15:39

To s tim kyborgem je fakt...sice se v tom zas tak nevznam ale rekl bych ze iron man ma na sobe jen oblecenou super ultra mega vyspelou zbroj ktera ho navic drzi pri zivote takze jestli je soucast jeho tela tim padem jestli je kyborg je dobra otazka na diskuzi...ovsem jen v zasvecenem krouzku lidi kteri tomu rozumi :) ale verim ze by ten film mohl byt dobrej...a taky nemusel jako spousta jinych zfilmovanych komixu... :wink:

achjo kde je to sin city 2 ?:O)
  • 0

#280 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2008 17:54

To s tim kyborgem je fakt...sice se v tom zas tak nevznam ale rekl bych ze iron man ma na sobe jen oblecenou super ultra mega vyspelou zbroj ktera ho navic drzi pri zivote takze jestli je soucast jeho tela tim padem jestli je kyborg je dobra otazka na diskuzi...ovsem jen v zasvecenem krouzku lidi kteri tomu rozumi :) ale verim ze by ten film mohl byt dobrej...a taky nemusel jako spousta jinych zfilmovanych komixu... :wink:

achjo kde je to sin city 2 ?:O)

Zobrazit příspěvek

no při životě ho drží taková ta blbost, co má připojenou k srdci, ne? k tomu nepotřebuje zůpadůpamegaultra oblek:)
  • 0

#281 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2008 20:19

http://www.festivalfantazie.cz/
  • 0

#282 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 17.04.2008 02:12

Tak teď zrovna ulítávam na seriálu Doctor Who
Je to britskej seriál z produkce BBC o cestovateli časem. Ze začátku mi to přišlo jako kravina. Působí to totiž tak trochu levnym dojmem a celkem ulítle. Ale pak mě to úplně chytlo. Zatim jsem teda viděl jenom 11 dílu (koukam na serii z roku 2005) ale musim říct, že tenhle seriál má fakt "atmosféru" a příběhy jsou hodně dobrý a často příjemně originální.

Asi se nemůže líbit každýmu. I na http://www.csfd.cz je velkej rozdíl v názorech(0 až 5 hvězdiček). Ale doporučil bych ho každýmu fandovi scifi. Zvlášt pokud má v oblibě "starou školu". Přiběhy mi totiž připomínají sci-fi z 50. a 60. let. :) A kdybych se třeba jen trochu nudil tak stačí sledovat tu kočku, co hraje doktorovu partačku ;)
  • 0

#283 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 17.04.2008 15:02

Tak teď zrovna ulítávam na seriálu Doctor Who
Je to britskej seriál z produkce BBC o cestovateli časem. Ze začátku mi to přišlo jako kravina. Působí to totiž tak trochu levnym dojmem a celkem ulítle. Ale pak mě to úplně chytlo. Zatim jsem teda viděl jenom 11 dílu (koukam na serii z roku 2005) ale musim říct, že tenhle seriál má fakt "atmosféru" a příběhy jsou hodně dobrý a často příjemně originální.

Asi se nemůže líbit každýmu. I na http://www.csfd.cz je velkej rozdíl v názorech(0 až 5 hvězdiček). Ale doporučil bych ho každýmu fandovi scifi. Zvlášt pokud má v oblibě "starou školu". Přiběhy mi totiž připomínají sci-fi z 50. a 60. let. :) A kdybych se třeba jen trochu nudil tak stačí sledovat tu kočku, co hraje doktorovu partačku ;)

Zobrazit příspěvek

to jsme dva :o) a doporucil bych to nejen fandum sci-fi, ale i fandum britskyho humoru, ne-li vsem ostatnim :) Btw. on ten serial taky bezi od roku 1963..takze ten nadech 60's si to tak nejak nese s sebou...i kdyz ta nova rada (2005+) je dost odlisna, stejne tak jako je odlisna kazda reinkarnace (ne ze bych videl vsechny stary dily..). Kazdopadne je to tezce kultovni serial, a tahle nova rada je cela perfektni a stoji za shlednuti...ted se zrovna rozjizdi 4. serie (v sobotu na BBC1 3.dil) a vypada to nadejne i dal...nuda nehrozi i kdyz doctorova spolecnice zas takova kocka uz neni :o)
  • 0

#284 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 28.04.2008 01:59

Tak už sem načal 3. serii Doctora Who (pár dílů z druhý serie jsem teda kacířsky přeskočil, páč ony furt nějak né a né se stáhnout) a je to fakt super.
Efektům se už od 2. serie dá těžko něco vytknout, příběhy jsou pořád kvalitní a spravně ulítlý a humor rozhodně nechybí. V Dr. Who se může stát vlastně cokoliv a seriál má v sobě něco, díky čemu nemám pocit, že by to autoři přehnali.

A tak Doctor třeba:
- řeší s Charlesem Dickensem duchařskou záhadu
- sleduje zánik Země 5miliard let v budoucnosti
- bojuje s příšerami, které se živí chybami v časové linii
- zachraňuje královnu Victorii před vlkodlakem
- bojuje proti čarodejnicim s W. Shakespearem
atd. atd.

Ale kdo jste to ještě neviděl, tak si radši myslete, že sem pošuk (nebudete daleko od pravdy), protože velký očekávání dokáže dojem dost pokazit.

Jenom teda nevim, jestli si zvyknu na to, že je Doktorova společnice Rose fuč.
  • 0

#285 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 28.04.2008 02:21

úryvek z 3x02 kde s Shakespearem bojujou proti čarodejnicím, kerej jsem právě dokoukal :)

Martha: KDE jsme? Promiň, to je pro mě nový jazyk. KDY jsme?

Seshora se ozve: Pozor! Splašky letí!

Doktor: Někdy před vynálezem záchodu.

Martha: Ale jsme v bezpečí? Můžeme se pohybovat kolem a tak?

Doktor: Samozřejmě, že můžem. Proč se ptáš?

Martha: No, ve filmech, když šlápneš na motýla, tak změníš budoucnost celého lidstva.

Doctor: Tak víš co, tak nešlapej na motýly. Co ti kdy motýli udělali?

Martha: A co když třeba zabiju svého dědečka?

Doctor: Máš to v plánu?

Martha: Ne!

Doctor: Tak je to v pohodě.

Martha: Tohle je Londýn?

Doctor: Asi jo, někdy kolem roku 1599.

Martha: Och, ale počkej, budu tady v pohodě? Neprodají mě jako otroka?
Doctor: Proč by to dělali?
Martha: Nejsem tak docela bílá, jestli sis toho nevšiml.

Doctor: No a? Taky nejsem člověk. Prostě se chovej, jako by ti to tady patřilo. Alžbětínská Anglie není zase tak odlišná od tvé doby.
Podívej.
Recyklují odpad. (chlápek nakládá kobylince do vědra)
Rozhovor u chladiče na vodu. (dva chlápci si povídaj u sudu na vodu)

Kazatel: ..a Zemi pohltí plameny!

Doctor: Globální oteplování.
  • 0

#286 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2008 13:38

Jsme borgove budete asimilovani, odpor je marny  :cry:

Zobrazit příspěvek

Spatne.

My jsme pivo. Budete ozrani. Odpor je marny. :cry:
  • 0

#287 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2008 13:08

Tin Man - predelavka Carodeje ze zeme Oz. Jsou tam i vzpominky na puvodni verzi a stoji to za zkouknuti. A neni to film.
  • 0

#288 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2008 02:24

Tak sem zrovna dokoukal Doktora Who 10díl 4tý serie. Nevim jestli to bylo těma pivkama nebo pokročilou hodinou, ale tenhle díl byl nářez jako svině :)
  • 0

#289 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2008 08:05

podle reakce známejch, ktřeří sou doktoři, bych sem mohl zahrnout i Dr. House :innocent2:
jinak teď skončila první polovina 4.serie BSG, čekam na Heroes, z filmů sem posledně viděl
13. patro - takový klasický námět, slušně zahrané, ale trochu hůř časově rozvržené, celkově ujde
Animatrix- klasika, musíte vidět
Woody Allen-Sleeper, Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu, ale báli jste se zeptat,Láska a smrt ... dokonalost, Woody ve formě
Donnie Darko- krásný ekvivalent Dvanácti opic s úplně jinýmy kulisami a vedlejšími liniemi
Iluzionista- ujde, ale nic převratného, daleko víc bych doporučil grandiózní Prestige
Mechanik-film, který přišel po Klubu rváčů
Seven- opěvovaný, herecky zastoupený, ikdyž poněkud profláklý příběh
Children of men- příběh ujde, dokonalá kamera, hudba, herec v hlavní roli, prostě emotivní krása :peace: (ostatně Cuaron zase dokazuje, kdo je absutní špičkou z režisérů Potterovské série)

z herců už pomalu deset let drží maximální výkon Christian Bale, člověk můžen jen závidět ten talent a pracovitost, důslednost jeho hraní
a z těch drobnějších jste mohli ve Firefly, BSG, Children of men vidět Marka Shepparda :umnik:
  • 0

#290 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2008 13:11

podarilo se mi videt par dilu "Doctor Who". Ted byl nejaky posledni dil serie a jmenoval se, myslim, "Doomsday". Na konci bylo, ze se serial vrati o Vanocich. Nevzpomenu si, jak se ma jmenovat ten dil, ale byla tam nejaka nevesta na uteku. Jaka to byla serie? Ta nejposlednejsi - nejnovejsi?
  • 0

#291 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2008 13:40

podarilo se mi videt par dilu "Doctor Who". Ted byl nejaky posledni dil serie a jmenoval se, myslim, "Doomsday". Na konci bylo, ze se serial vrati o Vanocich. Nevzpomenu si, jak se ma jmenovat ten dil, ale byla tam nejaka nevesta na uteku. Jaka to byla serie? Ta nejposlednejsi - nejnovejsi?

Zobrazit příspěvek

to byla 2há serie z roku 2006, nejnovější je 4tá.
to o tý nevěstě na utěku je vánoční speciál (chodí dycky mezi seriemi) a menuje se kupodivu "Nevěsta na útěku" (The Runaway Bride)
  • 0

#292 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2008 13:47

dik, zkusim pohledat neco o te nove serii. Vypada to zajimave, mozna to zacnu sledovat, kdyz bude cas.
  • 0

#293 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 16.09.2008 18:31

v priprave - bude remake /ci pokracovani?/ filmu Tron. Bude se nazyvat Tr2n a nekdy v roce 2010 by mel byt.
  • 0

#294 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 15:04

Lexx

celkem sranda tahle serie :)
  • 0

#295 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2008 01:09

trailer k novýmu star treku. stojí za zkouknutí ;)
Star Trek
  • 0

#296 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 28.11.2008 09:31

trailer k novýmu star treku. stojí za zkouknutí ;)
Star Trek

Zobrazit příspěvek

NO pane jo takhle me sahnou na moji modlu ale je fakt ze krom Prvniho kontaktu ty posledni filmy zase takovy nadseni nebyly pro me uvidime necham se prekvapit ale jsem na to velice zvedav :-) pro me ale vzdy bude na prvnim miste TOS

Jen skoda ze tak rychle skoncila Archer protoze se me ten poslednis tartrek libi teda rozhodne vic nez voyager
  • 0

#297 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2008 19:19

NO pane jo takhle me sahnou na moji modlu ale je fakt ze krom Prvniho kontaktu ty posledni filmy zase takovy nadseni nebyly pro me uvidime necham se prekvapit ale jsem na to velice zvedav :-) pro me ale vzdy bude na prvnim miste TOS

Jen skoda ze tak rychle skoncila Archer protoze se me ten poslednis tartrek libi teda rozhodne vic nez voyager

Zobrazit příspěvek

Taky jsem spíš fanda TOSky. Má svý osobitý kouzlo a skoro každej díl rozvíjí nějakou zajímavou myšlenku. I proto jsem rád, že se rozhodli pro tenhle film. Ten trailer mě sice trochu zaskočil - je vidět, že to nebude jem film pro trekkery, ale vypadá to na supr film.

ENT byla škoda. Ten seriál stoupal na kvalitě. Zvlášt pozdějc, kdy se k nim tušim přidali i náký lidi, co se podíleli na tvorbě TOSky (a bylo to znát bych řek).
Já pak přišel dost na chuť i Voyageru. Některý díly jsou suprový a Robert Picardo v podání Holodoktora celkem válí.

Jinak další nadějný scifi:
Den, kdy se zastavila Země

Taky se plánuje natočit Asimova Nadace. Na to jsem hodně zvědav.
  • 0

#298 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 28.11.2008 21:19

Taky jsem spíš fanda TOSky. Má svý osobitý kouzlo a skoro každej díl rozvíjí nějakou zajímavou myšlenku. I proto jsem rád, že se rozhodli pro tenhle film. Ten trailer mě sice trochu zaskočil - je vidět, že to nebude jem film pro trekkery, ale vypadá to na supr film.

ENT byla škoda. Ten seriál stoupal na kvalitě. Zvlášt pozdějc, kdy se k nim tušim přidali i náký lidi, co se podíleli na tvorbě TOSky (a bylo to znát bych řek).
Já pak přišel dost na chuť i Voyageru. Některý díly jsou suprový a Robert Picardo v podání Holodoktora celkem válí.

Jinak další nadějný scifi:
Den, kdy se zastavila Země
Taky se plánuje natočit Asimova Nadace. Na to jsem hodně zvědav.

Zobrazit příspěvek

Priznam se ze Voyager me az na hrudnik Jeremy Raynes ci jak se ta lepa deva 7 of 9 jmenuje, nenadchl :-) ale je fakt ze jsem na nej stejne cumel

Je me lito ze jsem nevidel celou DS 9 pry ma taky velice stoupajici kvalitu

v Ent me velice nadchlo to napojeni na ty ostatni startreky na tosku TNG a dalsi sice tim obcas udelali par nedomyslenosti ale co uz a ty zaverecny dily z toho zrcadlovyho vesmiru ty jsem si uzival vubec nejvic :-)
  • 0

#299 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2008 00:04

Priznam se ze Voyager me az na hrudnik Jeremy Raynes  ci jak se ta lepa deva 7 of 9 jmenuje, nenadchl :-) ale je fakt ze jsem na nej stejne cumel

Je me lito ze jsem nevidel celou DS 9 pry  ma taky velice stoupajici kvalitu

v Ent me velice nadchlo to napojeni na ty ostatni startreky na tosku TNG a dalsi sice tim obcas udelali par nedomyslenosti ale co uz a ty zaverecny dily z toho zrcadlovyho vesmiru ty jsem si uzival vubec nejvic :-)

Zobrazit příspěvek

Já měl Voayager jako takovou oddychovku, což bylo to přesně to, co jsem potřeboval, takže se mi celkem dostal pod kůži :) On je Voayager hodně kritizován, ale když jsem na to pak koukal, tak mi přišlo, že v řadě věcí neprávem.

DS9 jsem viděl celou, ale už si ji moc nepamatuju páč jsem to celkem zhltnul :) Ono se ze začátku nicmoc neděje a pak ke konci jak graduje válka s Dominionem to celkem frčí. I když, jak jsem zmlsanej, tak jsem čekal tý akce trochu víc, ale i tak jí bylo dost.
Na DS9 se mi líbilo, že je taková realističtější - mnohem častějc než v jiných ST seriálech se tam hrdinové dostanou do situace, kdy nemají na vybranou a musí se zachovat špatně "nehrdinsky" v zájmu vyššího dobra (což je celkem nebezpečný). Sisko se třeba jednou snaží získat na stranu Federace Romulany podvodem a když to nevyjde, tak nechá projít vraždu, aby se ten podvod neprovalil. Určitě doporučuju stáhnout a zkouknout :)

I když třeba TNG, který jsem asi věnoval nejvíc času, se mi líbila z opačnýho důvodu, protože postavy mi přišly idealističtější. Člověka to pak aspoň inspiruje (teda aspoň mně).
Nu, když se to dobře podá, tak je dobrý oboje.

U ENT jsi přesně vystih, co mám na mysli.
Ty zrcadlový díly to bude snad jednou klasika scifi :)

Jinak další Emmerichův katastrofáč: 2012
  • 0

#300 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2008 09:50

Fringe - ma to byt nejaky hit.

A jeste si vzpominam na nejaky serial, ale nevzpomenu si na jmeno. Melo to v nazvu cislovku a bylo to o tom, ze lidi, kteri byli davno uneseni se nahle vratili a meli zvlastni schopnosti.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních