Skočit na obsah

NWN 2

• Please log in to reply
420 odpovědí na toto téma

#271 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 11.11.2006 00:10

jasne ze pocita..tim sem se jenom snazil rict ze ta zavorka "ako v nwn1" zrejme patrila jenom k ty casti "velikostni modifikatory" a ne k celymu tomu vzorci .p

Zobrazit příspěvek

áha :cool:
  • 0

#272 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2006 00:18

áha :cool:

Zobrazit příspěvek

Teda to trvalo :tongue:
  • 0

#273 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2006 13:09

Odeslaný obrázek

Zobrazit příspěvek

To co mas za pyjamo ? :cool:
  • 0

#274 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 11.11.2006 13:25

To co mas za pyjamo ? :tongue:

Zobrazit příspěvek

- mnich je - krom toho, že je slabý - zároveň i chudý :cool:
- jen by mně zajímalo, kdy dostanu ty dva itemy, co mám dostat
  • 0

#275 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2006 13:30

- jen by mně zajímalo, kdy dostanu ty dva itemy, co mám dostat

Zobrazit příspěvek

Asi sa treba viac sustredit na vnutornu energiu ako nejake hlupe itemy :cool:
  • 0

#276 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 14.11.2006 21:53

ano, to je on, starý známy obchodník Deekin

Přiložené soubory

• 0

#277 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2006 22:53

Šoupněte mi sem nějaké minimální HW požadavky, doporučený a ještě něco navíc...já abych věděl, jak moc jsem pozadu atd. :cool:
  • 0

#278 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2006 23:39

Šoupněte mi sem nějaké minimální HW požadavky, doporučený a ještě něco navíc...já abych věděl, jak moc jsem pozadu atd. :shades:

Zobrazit příspěvek

Ak to chces mat ako tak plynule, tak to chce 256MB graficku kartu - idealne aspon nVidia 7600GT, k tomu tak 1GB ramky a nejaky procesor, tu myslim netreba nic ultravukonne (neco cez 3000+ by malo vpohode stacit). Pak uz len mat stastie na nastavenie, neinstalovat najnovsi patch a pojde to :cool:

Ja s Athlonom 2600+ a nVidia 6600GT to sice ako tak hrat mozem, ale fps je nekde medzi 10 a 20 v min detailoch tak sa neda hovorit o plynulosti :laugh:
  • 0

#279 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2006 08:12

Jak koukam na ten obrazek s deekinem, tak nechapu, jak se nekdo nad tou grafikou muze rozplyvat?

"A vam se to jako libi, pane Jindro?"
  • 0

#280 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2006 09:15

Ak to chces mat ako tak plynule, tak to chce 256MB graficku kartu - idealne aspon nVidia 7600GT, k tomu tak 1GB ramky a nejaky procesor, tu myslim netreba nic ultravukonne (neco cez 3000+ by malo vpohode stacit). Pak uz len mat stastie na nastavenie, neinstalovat najnovsi patch a pojde to  :cool:

Ja s Athlonom 2600+ a nVidia 6600GT to sice ako tak hrat mozem, ale fps je nekde medzi 10 a 20 v min detailoch tak sa neda hovorit o plynulosti  :shades:

Zobrazit příspěvek

tak já si počkám na svůj Novoroční (nebo pár měsíc po) ugrade a pak to zkusím...no hlavně, že už jsem si to sehnal :laugh:
  • 0

#281 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2006 19:15

Nekde na NWN2 Bioware foru jsem cetl, ze zpraseni optimalizace NWN2 jde dokonce tak daleko, ze jsou pry ve hre spousty textur o urcitem rozliseni (ktere samozrejme graficka pamet musi CELE nacist), kdy je ale textura zobrazena treba jen z poloviny a druha pulka tak neni vubec videt a je nevyuzita. Pritom by slo samozrejme velikost textury oriznout a graficke pameti by se tak ulevilo (mozna proto ta narocnost na 256 MB, jiny duvod opravdu nevidim). Jestli je tohle pravda, tak pochybuji o programatorske zpusobilosti Obsidian vyvojaru. Tohle uz hranici s diletantizmem.
  • 0

#282 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2006 20:32

Multiplayer prý opravdu stojí za to:
Kohokoli ve stealth módu, může vidět kdokoli kdo má 0 spot nebo listen.Ukrytý ale stále útočí do ff.
Archer může střílet v běhu.
Neviditelná postava je vidět bez see invis.
Opět lze kouzlit v improwed combat expertize.
Monkův bonus za wis funguje v brnění i se štítem.
Knockdown nezaručuje sneaky, ale pokud někoho srazíte, oběhnete o 180 stupňů tak sneaky dáte.

Tak to je pár postřehů od hráčů, co již hrají... :cool:
  • 0

#283 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2006 20:48

uvidime ...zlepsia optimalizaciu...opravia nejake blbosti a moze to bejt v perzi svete zaujimave;)
ja by som to nezatracovala.
  • 0

#284 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 15.11.2006 20:56

Nekde na NWN2 Bioware foru jsem cetl, ze zpraseni optimalizace NWN2 jde dokonce tak daleko, ze jsou pry ve hre spousty textur o urcitem rozliseni (ktere samozrejme graficka pamet musi CELE nacist), kdy je ale textura zobrazena treba jen z poloviny a druha pulka tak neni vubec videt a je nevyuzita. Pritom by slo samozrejme velikost textury oriznout a graficke pameti by se tak ulevilo (mozna proto ta narocnost na 256 MB, jiny duvod opravdu nevidim). Jestli je tohle pravda, tak pochybuji o programatorske zpusobilosti Obsidian vyvojaru. Tohle uz hranici s diletantizmem.

Zobrazit příspěvek

No nektery textury maj plno ruznych casti a ruzne modely pouzivaj jen ruzne casti takze muzes mit treba 5 baraku ktere jsou tvoreny z jedne textury jinak namapovane ale jeden treba nevyuziva tohle jinej zase tamhle to. I kdyz pravdu mit muzes a mozna jsou vazne prasata a co se tyce te upravy tak to neni tak jednoduche protoze kdyz budes mit texturu o 512x512x32 a ty ji zmenis na 256x256x32 ve hre to nebude tak kvalitne zobrazeny ale porad to bude fungovat ale pokud zmenis texturu tak ze z ni treba pul uriznes treba 512x512x32 zmenis na 256x512x32 tak se ti samozrejme posune a vselijak zdeformuje i namapovani objektu a budes muset celej objekt znovu premapovavat.
  • 0

#285 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2006 21:41

No nektery textury maj plno ruznych casti a ruzne modely pouzivaj jen ruzne casti takze muzes mit treba 5 barakau ktere jsou tvoreny z jedne textury jinak namapovane ale jeden treba nevyuziva tohle jinej zase tamhle to. I kdyz pravdu mit muzes a mozna jsou vazne prasata a co se tyce te upravy tak to neni tak jednoduche protoze kdyz budes mit texturu o 512x512x32 a ty ji zmenis na 256x256x32 ve hre to nebude tak kvalitne zobrazeny ale porad to bude fungovat ale pokud zmenis texturu tak ze z ni treba pul uriznes treba 512x512x32 zmenis na 256x512x32 tak se ti samozrejme posune a vselijak zdeformuje i namapovani objektu a budes muset celej objekt znovu premapovavat.

Zobrazit příspěvek

Ehm, tusim si zabudol napisat pointu svojho prispevku :cool:
  • 0

#286 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 15.11.2006 21:56

Pointa je takova ze je to vic prace nez si mysli.
  • 0

#287 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.11.2006 09:22

Ja si myslim, ze zatial NWN2 mozeme pokojne ignorovat, klasicky priklad nuteneho vydania bety pred vianocami, nie kazdy k tomu pristupuje ako Blizzard a ohlasi BC pokojne na januar a clovek ma istotu , ze to bude kvalita.
To co tu pisal Freppi je len spicka ladovca, dufam, ze sa Obsidiani namiesto vrhania do datadiskov najprv zameraju na opravu tohto humusu a o rok tu bude nieco pouzitelne.
  • 0

#288 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 09:29

Nesali me zrak a fakt si hraci na ruznych forech pochvalujou jak je to prima ze jim singl (!) skoro nelaguje? :cool:
  • 0

#289 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 09:40

Nesali me zrak a fakt si hraci na ruznych forech pochvalujou jak je to prima ze jim singl (!) skoro nelaguje:cool:

Zobrazit příspěvek

šup sem s odkazy
  • 0

#290 Beaupre

Beaupre

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 43 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 09:57

šup sem s odkazy

Zobrazit příspěvek

třeba zde? :cool:
  • 0

#291 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 10:06

tak to je sila :cool:
  • 0

#292 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 16.11.2006 10:23

*vzpomíná, jak lagovalo NWN1 - jak singl, tak multi*
*vzpomíná, jak laguje Demona*
*vzpomíná, jak se vedení rozhodlo odstranit Tupounův elfí ostrov, jelikož jim pak Demona lagovala*
*vzpomíná, jak se jim s tím nic neudělali*

- ne, vám nikdy singl se nekousl. Vy jste měli v době, kdy vyšlo NWN1 hypermoderní stroje a hra vám běžela hyperrychlostí. :cool:

tak to je sila :shades:
  • 0

#293 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.11.2006 10:27

To ako, ked NWN1 bola a je v mnohych veciach zla , tak NWN2 moze byt tiez?
Nieco ako vyvoj k lepsiemu a poucenie sa z vlastnych chyb je neznamy pojem? :cool:
  • 0

#294 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 10:32

Skutecne mi zadnej singl zadny hry nikdy nelagoval, ani nwn1, takze bych si dovolil povazovat to za standart. Mozna jsem vyjimka, ale v mym slovniku se slovo "lag" objevilo az v souvislosti s online hranim.
Asi proto mi pripada nadseni, obsazene ve vete "singl mi nelaguje", jak to rict... trochu zvlastni :)

Mezi situaci kdy se hra "kousne" a kdy "laguje" bych videl nejaky rozdil.
  • 0

#295 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 16.11.2006 10:43

To ako, ked NWN1 bola a je v mnohych veciach zla , tak NWN2 moze byt tiez?
Nieco ako vyvoj k lepsiemu a poucenie sa z vlastnych chyb je neznamy pojem?  :shades:

Zobrazit příspěvek

- poučit se mohli, jenže čert ví proč to neudělali. Jsou tam věci, které se mi nelíbí a překousnu to. Jsou to kosmetické vady - zatím. Uvidíme časem.

Skutecne mi zadnej singl zadny hry nikdy nelagoval, ani nwn1, takze bych si dovolil povazovat to za standart. Mozna jsem vyjimka, ale v mym slovniku se slovo "lag" objevilo az v souvislosti s online hranim.
Asi proto mi pripada nadseni, obsazene ve vete "singl mi nelaguje", jak to rict... trochu zvlastni :)

Mezi situaci kdy se hra "kousne" a kdy "laguje" bych videl nejaky rozdil.

Zobrazit příspěvek

- nebo je ta věta špatně formulována, že. Třeba to má býti tak, jak to píšeš ty. Ale to já nevím. :cool:
  • 0

#296 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 11:33

To ze sa niekomu sekne/seka hra nie je lag :)
Lag=siet/net
  • 0

#297 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 15:49

Pointa je takova ze je to vic prace nez si mysli.

Zobrazit příspěvek

O to ale vubec nejde, pochopil jsi vubec muj prispevek? :) Bonusova otazka: Proc je hra tak narocna na pamet (128MB je nedostacujici), i kdyz nastavis nejnizsi kvalitu? Podotykam, ze na 128MB me zatim bezely vsechny hry na maximalni kvalitu textur a vypadaly o dost lepe nez v NWN2. Obsidian si mel radsi obstarat nejaky kvalitni licencovany engine, kdyz je neumi delat.
  • 0

#298 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 16:08

O to ale vubec nejde, pochopil jsi vubec muj prispevek? :) Bonusova otazka: Proc je hra tak narocna na pamet (128MB je nedostacujici), i kdyz nastavis nejnizsi kvalitu? Podotykam, ze na 128MB me zatim bezely vsechny hry na maximalni kvalitu textur a vypadaly o dost lepe nez v NWN2. Obsidian si mel radsi obstarat nejaky kvalitni licencovany engine, kdyz je neumi delat.

Zobrazit příspěvek

tak tak, nevim na co reaguješ, ale podle printů bych to řadil na úroveň, ne li pod úroveň GW, jenže podle nároků je jasné, co to je za sh*t engine, naprostej souhlas :cool:
  • 0

#299 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 16:10

tak tak, nevim na co reaguješ, ale podle printů bych to řadil na úroveň, ne li pod úroveň GW, jenže podle nároků je jasné, co to je za sh*t engine, naprostej souhlas :cool:

Zobrazit příspěvek

což je velice neobějktivní protože GW je pdole tebe střed vesmíru
  • 0

#300 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.11.2006 16:23

Multiplayer prý opravdu stojí za to:
Kohokoli ve stealth módu, může vidět kdokoli kdo má 0 spot nebo listen.Ukrytý ale stále útočí do ff.
Archer může střílet v běhu.
Neviditelná postava je vidět bez see invis.
Opět lze kouzlit v improwed combat expertize.
Monkův bonus za wis funguje v brnění i se štítem.
Knockdown nezaručuje sneaky, ale pokud někoho srazíte, oběhnete o 180 stupňů tak sneaky dáte.

Tak to je pár postřehů od hráčů, co již hrají... :cool:

Zobrazit příspěvek

no na to se dá reagovat jedině.. WTF :shades: !
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních