Popis vzniku problemu:
Vcera (18.5.) som bol nuteny preinstalovat system (WinXP Sp2, build 2600) metodou opravi systemu, nakolko mi nejaky hnusny worm napadol niektore sietove sluzby a nebolo inej cesty ako dat sysem dohromady.
Po dokonceni instalacie som sice nwmain.exe neskusal, len som nastavoval odzakladu celu siet, firewall atd. Potom som vymenil antivir AVG 7.0 pro a Avast! Home edition a nainstaloval novy forceware 84.21 pre nVidia GeForce 2. Niekedy vecer som sa chcel pripojit na demonu a vtedy som zistil tento problem. Aplikacia sa spustila ale to bolo tak vsetko na co sa zmohla.
Prve, co som spravil bol kompletny uninstall a instalacia hry nanovo + path na 1,67. NEPOMOHLO

Potom ma napadlo, co ak je to tym novsim forceware, tak som odinstaloval driver a nainstaloval starsi forceware 77.72 ktory som pouzival predtym. Ako by zazrakom hra vtedy isla, resp. spustil som to len do menu a potom vypol (to bolo niekedy okolo 23. hodine). Uz som bol rad ze to slape a dnes to zas nejde ale uz mi dochadza fantazia a neviem najst dalsiu moznu pricinu.
Tak ak sa niekomu stalo nieco taketo a vie ako to dat dohromady, tak pls napiste, dik.