Skočit na obsah

Fotka

přesun

• Please log in to reply
217 odpovědí na toto téma

#1 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2006 22:57

Není čas přesunout Frantu Barvice ze stromoradu do Alicie?
Vzdyt neni nutno nutit nas aby jsme chodily porad stejni, ne?

Vim ze je to snad po padeste tahle prosba... ale budte od te lasky :laugh:

Navrhuju presun barvice a presivace do Alicie, soucasny stav je jen tyrani ubohych dusi hracu touzicich se odlisit od masy.
  • 0

#2 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2006 23:03

Není čas přesunout Frantu Barvice ze stromoradu do Alicie?
Vzdyt neni nutno nutit nas aby jsme chodily porad stejni, ne?

Vim ze je to snad po padeste tahle prosba... ale budte od te lasky  :laugh:

Navrhuju presun barvice a presivace do Alicie, soucasny stav je jen tyrani ubohych dusi hracu touzicich se odlisit od masy.

Zobrazit příspěvek

At zsutane tam kde je, holt si zaplatis cestu do stromoradu, je to az tak velkej problem???
  • 0

#3 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2006 23:06

no jeeejem tož to je nápad !!!
  • 0

#4 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2006 23:40

soucasny stav je jen tyrani ubohych dusi hracu touzicich se odlisit od masy

Zobrazit příspěvek

asi tuzis prilis malo, ked ti to za to nestoji tam ist
  • 0

#5 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 00:18

Ja se na to tazal par mesicu zpatky, nevim jestli oficialne nebo na asistentskym foru a tam jsem dostal za usi co si to vymyslim za kraviny, ze je modni salon ve stromoradu v poradku a ma tam zustat :laugh:
  • 0

#6 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 00:19

Jo,hodněkráte už to tu bylo. A výsledek byl to co psal Ascayavion. Že kdo se bude chtít opravdu odlišovat, nějakej ten peníz zainvestuje a do ST se podívá, nebo dá věci obchodníkovi, aby mu je upravil.

Já jsem byl vždy pro, jenže obě strany mají pravdu, tak poslední dobou spíš váhám, jestli je to opravdu dobrej nápad přesunout barvínka do Alicie.
  • 0

#7 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 17.05.2006 07:01

No je pravda, že když barviče přesunete do Alicie, tak už to nebude výsadou těch bohatších hráčů a tak bude odlišený každý druhý... :laugh:
  • 0

#8 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 07:17

No je pravda, že když barviče přesunete do Alicie, tak už to nebude výsadou těch bohatších hráčů a tak bude odlišený každý druhý... :laugh:

Zobrazit příspěvek

obarvit látku z jedné barvy na druhou má být výsadou boháčů? :laugh: to Alicie je takový zapadákov že to tam nejde? řeči že kdo chce at si tam zajede mi připadají takové divné...když chcete aby postava vyhodila majlant tak zvyště poplatek za obarvení...stejně vyšší význam v návrhářovi vidím ten, že si může postava UPRAVIT vybavení a to stojí majlant a to je to odlišení, ne jen že si změníš hadry z růžové na fialkovou...z hlediska financí cesta do ST s kamenem návratu stojí 23k, za změnu vzhledu top výbavy zaplatí třeba 1M, hezký poměr že? takže opravdu nechápu proč musí být ve ST.. :laugh:
  • 0

#9 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 17.05.2006 07:53

obarvit látku z jedné barvy na druhou má být výsadou boháčů?  :laugh:  to Alicie je takový zapadákov že to tam nejde? řeči že kdo chce at si tam zajede mi připadají takové divné...když chcete aby postava vyhodila majlant tak zvyště poplatek za obarvení...stejně vyšší význam v návrhářovi vidím ten, že si může postava UPRAVIT vybavení a to stojí majlant a to je to odlišení, ne jen že si změníš hadry z růžové na fialkovou...z hlediska financí cesta do ST s kamenem návratu stojí 23k, za změnu vzhledu top výbavy zaplatí třeba 1M, hezký poměr že? takže opravdu nechápu proč musí být ve ST.. :laugh:

Zobrazit příspěvek

a to mi chceš říci, že po tom co si zde napsal... Není to výsadou těch bohatších :laugh: nebo těch co to protě chtějí a šetří si na to ? :laugh:
  • 0

#10 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 08:48

obarvit látku z jedné barvy na druhou má být výsadou boháčů?  :laugh:  to Alicie je takový zapadákov že to tam nejde? řeči že kdo chce at si tam zajede mi připadají takové divné...když chcete aby postava vyhodila majlant tak zvyště poplatek za obarvení...stejně vyšší význam v návrhářovi vidím ten, že si může postava UPRAVIT vybavení a to stojí majlant a to je to odlišení, ne jen že si změníš hadry z růžové na fialkovou...z hlediska financí cesta do ST s kamenem návratu stojí 23k, za změnu vzhledu top výbavy zaplatí třeba 1M, hezký poměr že? takže opravdu nechápu proč musí být ve ST.. :laugh:

Zobrazit příspěvek

No kdyz je ta castak tedatak zanedbatelna tak tam muze zustat ne!
To je jako bych neco potreboval a z obchodniho centra jsem zadal o presouvani vsech obchodu pred muj dum!
  • 0

#11 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 11:45

No cekal jsem podobnou snusku reci ktery neuvadeji ANI JEDEN rozumny duvod proc ma zustat ve stromoradu.
Proc je barveni vysadou bohatyhc teda absolutne nechapu, je to pekna ptakovina, a na presiti top vybavy jak rikal vlk potrebujes stejne mit penez nadbytek takze to odlisi jak vetsina z vas chce ty chudasy od bohacu.
To ze treb chudas se od bohace spis ma odlisovat tim ze nosi mithral mec je uz asi jedno...

Takze fajn, kvuli 1500 zlatym ktery potrebuju na obarveni muzu prihodit dalsich minimlane 10 k za cestu, a jeste nepocitam to riziko ze nakonec muzu skoncit obranej bez hadru nebo na ostrove odkud se dostanu leda pres ocistec.

Jiste veci na tomhle modulu nechapu a zajimalo by me ktera chytra hlava za tim stoji a nedovoli ustupek.
  • 0

#12 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 11:54

Uz sem to nasel, je to tady http://www.nwn.cz/fo...topic=8680&st=0

Zadny zvlastni vitezstvi pravda, ale ty hlasy pro tam musely pribejt az potom co to zapadlo, protoze vim ze jsem na tu anketu koukal a pak na jejim zaklade upustil od propagace ty myslenky na vyssich mistech :)
  • 0

#13 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 11:56

:laugh: muhehehe

edit : ja viem, nic moc inteligentny prispevok, ale nemohol som si to odpustit :)

edit #2 : co tak v alicii iba prefarbovanie a v stromorade aj menenie tvaru ?
  • 0

#14 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 11:59

Zadny zvlastni vitezstvi pravda, ale ty hlasy pro tam musely pribejt az potom co to zapadlo, protoze vim ze jsem na tu anketu koukal a pak na jejim zaklade upustil od propagace ty myslenky na vyssich mistech :)

Zobrazit příspěvek

Ta anketa vypada dost zmanipulovane ;) 57 hlasujicich je nejak moc :laugh:
  • 0

#15 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:06

Ta anketa vypada dost zmanipulovane ;) 57 hlasujicich je nejak moc  :laugh:

Zobrazit příspěvek

asi nejaky admin pridal body za "nie" :laugh:
  • 0

#16 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:06

fuuuj spameri ... reagujte k veci :)
  • 0

#17 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:08

Zobrazit příspěvek

ok, ty si to chcel:

edit #2 : co tak v alicii iba prefarbovanie a v stromorade aj menenie tvaru ?

Zobrazit příspěvek

suhlasim
  • 0

#18 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:09

dakujem :laugh:
  • 0

#19 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:09

Zobrazit příspěvek

RP!

(pro Vaflika)
  • 0

#20 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:11

Rychly Pavlik ?! whatthahell ?
  • 0

#21 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:18

No cekal jsem podobnou snusku reci ktery neuvadeji ANI JEDEN rozumny duvod proc ma zustat ve stromoradu.

Zobrazit příspěvek

Nic proti tobe, ale ...
Proste to vubec nemuzu pochopit. Ja jsem zas naopak nevidel ANI JEDEN rozumny duvod, proc by se to melo presunout. Vsechno neco stoji. Asi jako bych si stezoval, proc to Tesco museli postavit 3km daleko, sakris to tam musim jezdit a jeste me muze prejet auto nebo co.
Ty to z nejakeho duvodu beres jako nutne zlo, nebo co. Ja treba vzdy kdyz jsem jel do Stromoradu, tak jsem to mel spise jak slavnost, vyznamny den a vsem sem se chlubil, ze jedu do Stromoradu a byl jsem rad.

Stejne je to k smichu. Alicia je posledni basta obyvatel ostrova. Demoni jsou nedaleko, jen co by kamenem dohodil. Temni a zakerni Drowove ovlivneni Pochybnosti jeste blize. A o tom sajrajtu co se na povrch dere hned vedle mesta na hrbitov ani nemluve. A ve meste se to hyri jen samymi radobyhrdiny, kteri se staraji jen o to, zda budou mit cervene nebo modre teplaky a zelene svitici mec. :laugh: :laugh:
  • 0

#22 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:37

Už se v ST dá měnit vzhled štítu a helmy tak jako ne všech lepších serverech? :laugh:
  • 0

#23 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:41

Zobrazit příspěvek

A já to včera hledal tak dlouho. Jsme si říkal, že to podaval Marry
  • 0

#24 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:47

Už se v ST dá měnit vzhled štítu a helmy tak jako ne všech lepších serverech? :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ne, proc?
  • 0

#25 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 12:49

Ne, proc?

Zobrazit příspěvek

*spolkne vojí další otázku, nebo to bylo přání?*
  • 0

#26 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 13:05

A co takhle speciální NPC JEN na obarvení?bude to dražší, ale bude v Alicii
  • 0

#27 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 13:51

No kdyz je ta castak tedatak zanedbatelna tak tam muze zustat ne!
To je jako bych neco potreboval a z obchodniho centra jsem zadal o presouvani vsech obchodu pred muj dum!

Zobrazit příspěvek

ne, jde o 2 věci
1) pouhé obarvení ...částka do pár tisíc =) cesta není nutná, páč to že má každej trenky jiné barvy ještě není že se odlišuje
2) tvarová rozmanitost ...částka do milionů =) klidně at to je jen ve ST, opravdové tvarové odlišení atd

sléváš 2 věci do jedné což není dobré :laugh:
  • 0

#28 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 13:55

ne, jde o 2 věci
1) pouhé obarvení ...částka do pár tisíc =) cesta není nutná, páč to že má každej trenky jiné barvy ještě není že se odlišuje
2) tvarová rozmanitost ...částka do milionů =) klidně at to je jen ve ST, opravdové tvarové odlišení atd

sléváš 2 věci do jedné což není dobré  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ja bych to nechal tak jak to je, vemte to takhle sice vydate vice penez, ale o to dyl bude trvat nez bude wipe, kdyz bude v modulu moc penez bude to mit spatny vliv na ekonomiku.
  • 0

#29 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 13:58

Nic proti tobe, ale ...
Proste to vubec nemuzu pochopit. Ja jsem zas naopak nevidel ANI JEDEN rozumny duvod, proc by se to melo presunout. Vsechno neco stoji. Asi jako bych si stezoval, proc to Tesco museli postavit 3km daleko, sakris to tam musim jezdit a jeste me muze prejet auto nebo co.
Ty to z nejakeho duvodu beres jako nutne zlo, nebo co. Ja treba vzdy kdyz jsem jel do Stromoradu, tak jsem to mel spise jak slavnost, vyznamny den a vsem sem se chlubil, ze jedu do Stromoradu a byl jsem rad.

Stejne je to k smichu. Alicia je posledni basta obyvatel ostrova. Demoni jsou nedaleko, jen co by kamenem dohodil. Temni a zakerni Drowove ovlivneni Pochybnosti jeste blize. A o tom sajrajtu co se na povrch dere hned vedle mesta na hrbitov ani nemluve. A ve meste se to hyri jen samymi radobyhrdiny, kteri se staraji jen o to, zda budou mit cervene nebo modre teplaky a zelene svitici mec.  :laugh:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

1) všechno něco stojí, jasně, proč ten nový bazar není ve ST? "čeká až si to v hlavě Terr přebere a pokračuje" tak, správně, páč by ty výrobky NESTALY ZA TO aby tam člověk jel, tak samo je to s barvením
2) já být tím modním navrhářem, tak jedu za zakazníkama a nečekám jen na ty nejbohatší co jim je jedno že utratí 23k za (bezpečnou) cestu...přestěhoval bych se do Alicie a tam bych měl velké zisky i z obyčejného barvení, které by tak bylo hodně časté
3) si představím že by muj "rádobyhrdina" zemřel v celomodrém brnění a dělá se mi špatně, i po smrti musí vypadat "in" :laugh:
  • 0

#30 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 14:00

Já bych ho teda přemýstil. Přece jen v Alícii by měl lepší kšefty. A ta stejnost zbrojí mě zkutečně s...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních