Skočit na obsah

Fotka

Zbrane

• Please log in to reply
165 odpovědí na toto téma

#1 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2006 18:23

No. Takze.

Sila zbrani mi prijde dost vysoka, teda uz pri obicajnych. a tudiz si myslim ze by exp zbrane maly mat nieco extra.

Takze navrhuje, ZNIZIT sancu na vyrobu exp zbrane. a aby bol rozdiel medzi obi. a exp v jednom/dvoma/ socket slotmi v exp zbraniach.
  • 0

#2 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2006 18:32

No. Takze.

Sila zbrani mi prijde dost vysoka, teda uz pri obicajnych. a tudiz si myslim ze by exp zbrane maly mat nieco extra.

Takze navrhuje, ZNIZIT sancu na vyrobu exp zbrane. a aby bol rozdiel medzi obi. a exp v jednom/dvoma/ socket slotmi v exp zbraniach.

Zobrazit příspěvek

:laugh:
  • 0

#3 LentLu

LentLu

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2006 18:34

No. Takze.

Zobrazit příspěvek

Ahoj.
zjavne niesi kovac.To by si potom takto nerozpraval.Uz teraz sa stava ze na jednej zbrani prerobis aj 20k pri takom syenite.na rubicite sa da prerobit 60k..atd.Nikto okrem obchodnikov a par jedincov nekupuje normalne zbrane.U inych povolani je to jedno tam sa dari alebo nedari.Ale tu,exc nexc zozeru na jeden kus dve licencie.U platnera je to jedno,98 percent zakaznikov berie aj neexc,mozno 100.Tie sockety..niesom si isty,ale myslim ze ja ako kovac neurobim socket zbran...Tebe pride sila vysoka..a to podla akeho meritka?Poznam postavicky co daju s verdicitom za menej ako 30 ale aj postavy co daju za 100...ach jo , prosim uz nic nesnizujte nezakazujte....zachvilu bude vsecko zakazane,poklady sa zrusia...zlodeji tiez.Mi to pride ako by si niektori jedinci chceli upravit NWN podla toho aku maju momentalne postavicku..... :laugh:
  • 0

#4 LentLu

LentLu

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2006 18:36

Zobrazit příspěvek

• 0

#5 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2006 19:03

ano, snížit šanci na výrobu ex zbraní..ale na NULU, ex zbraně měly význam, že oproti neex svítily :laugh: ...teď svítí i neex a liší se oproti ex pouze v tom že mají zhruba o 1 menší elementární dmg...

takže zrušte ex zbraně, kupování ex je jen tradice, já rozhodně jdu do neex, jde o mnohem lepší využití peněz
  • 0

#6 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2006 20:41

Snad ani nema cenu po stopadesaty opakovat ze by se mely zrusit dvoji typy zbrani. Kdyz uz to nejde nijak smysluplne predelat.

Ale kedze jsem to rikal uz stoctyricetdevetkrat, tak budu radsi mlcet...
  • 0

#7 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 14:26

Zrušíííít Grr to fakt nejde ,mam v inventaři zhruba pet NEEXC rubicitovejch seker a to zacinam mithrall/Shadow..

Nechápu ten systém : přílklad naskillovana půlka verdu tři trpasličí sekery z verdu 4pokusy 3exc vyrobky
skill 805 7pokusu 5neexc kusů 1exc

Jsem pro ,aby se zrusilo rozdělení zbraní na exc a neexc
  • 0

#8 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 15:57

Zrušíííít Grr to fakt nejde ,mam v inventaři zhruba pet NEEXC rubicitovejch seker a to zacinam mithrall/Shadow.. 

Nechápu ten systém : přílklad naskillovana půlka verdu tři trpasličí sekery z verdu 4pokusy 3exc vyrobky

Zobrazit příspěvek

Hel ja si to neex koupim az budu na adekvatnich lvlech a budu mit prachy
  • 0

#9 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 16:09

Zobrazit příspěvek

Tento prispevek sem si precetl s prapodivnym sebeukajecim pocitem zadostiucineni...
:cool:
  • 0

#10 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 19.05.2006 16:11

Urobime to jednoduchsie , sanca na vyrobu ex bude 1% a vybavene. Kupovat sa budu normal a ak sa nahodou podari ex, kovac spravi drazbu :cool:
  • 0

#11 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 16:12

Urobime to jednoduchsie , sanca na vyrobu ex bude 1% a vybavene. Kupovat sa budu normal a ak sa nahodou podari ex, kovac spravi drazbu  :cool:

Zobrazit příspěvek

jake je to % ted?
  • 0

#12 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 16:13

Urobime to jednoduchsie , sanca na vyrobu ex bude 1% a vybavene. Kupovat sa budu normal a ak sa nahodou podari ex, kovac spravi drazbu  :cool:

Zobrazit příspěvek

Co tak 99% sanca na exc, a ak sa podari neexc, tak to kovac rozda chudobnym?
  • 0

#13 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 19.05.2006 16:13

jake je to % ted?

Zobrazit příspěvek

neviem presne, ale prilis vysoke na to aby sa volala ta zbran "exceptional" :cool:

EDIT: teda viem presne, zalezi to od skillu a maximalne je to myslim 50:50
  • 0

#14 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 16:26

Co tak 99% sanca na exc, a ak sa podari neexc, tak to kovac rozda chudobnym?

Zobrazit příspěvek

• 0

#15 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 16:33

Jsem pro to 1% ,tím padem už nebudou dvojí typy zbraní :cool:
  • 0

#16 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 19.05.2006 17:32

dalsi duvod proc si udelat soket
  • 0

#17 Host_Shadow Masak_*

Host_Shadow Masak_*
  • Host

Odesláno 19.05.2006 17:33

Supr tak mi pak budes delat exc z 99 pokusu :cool: :wink:
  • 0

#18 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 17:39

Supr tak mi pak budes delat exc z 99 pokusu  :cool:  :wink:

Zobrazit příspěvek

*šeptá mu*
,,Voe sem ti řikal ze mi mas pomoct ne zaspamovat!!!,,

• 0

#19 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 18:09

BOHA JEN NE EXC. NA SANCI 1%!!!!

Dyt to bude mit presne opacnej efekt! Haldet ma ted v baglu pet obyc seker. Co bude delat az za nim prijde nekdo, kdo proste bude trvat na tom exc.?!? To bude mit 99 neexc. seker?!

To se pak pani ekonomika muze jit hodit masli...
  • 0

#20 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.05.2006 18:13

Dyt to bude mit presne opacnej efekt! Haldet ma ted v baglu pet obyc seker. Co bude delat az za nim prijde nekdo, kdo proste bude trvat na tom exc.?!? To bude mit 99 neexc. seker?!

:tongue:

Zobrazit příspěvek

Pockej 99 ? To je pri nejlepsi pravdepodobnosti, kdyz bude mit smulu tak jich tam muze mit i 200 :cool:

Valduv navrh je zatim nejlepsi. :wink:
  • 0

#21 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 18:34

Ne nejlepší je to zrušit uplně..
ba dokonce uplně zrušit zbraně a násilí :cool:
  • 0

#22 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 18:40

Zobrazit příspěvek

NO když někdo přijde,že chce jen exc., tak ho Haldík pošle ke konkurenci protože nebude dělat 99 zbraní stejných než se mu povde exc.

Jinak já to říkal už dávno,aby se shodilo procento úspěšnosti na hoooodně málo....a když udělá exc., může jí vydražit
  • 0

#23 Host_Shadow Masak_*

Host_Shadow Masak_*
  • Host

Odesláno 19.05.2006 18:41

Nechte ten system jak je prosim, jinak Haldika zruinujete :)
  • 0

#24 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 19:01

Chjo, to je preci jedno, jestli ho posle za konkurenci nebo ne. Proste se do toho kovani NEKDO pusti, protoze nekdo tu exc bude chtit. Na to vem jed. A kovar pak bude mit neuveritelnou hromadu neexc. zbrani. Co s nima udela? Nejdriv se je pokusi prodat. Z tech 99ti mozna jednu dve proda nakejm hlupakum. Zbyde mu jich 97. Co s nima udela? Nic jinyho nez rozdat me nenapada. Takze rozda zadarmiko treba neexc verdicitovy zbrane. To snad nikomu nemuze prijit v poradku, ne?

Jedina sance bez kompletniho predelani je nastavit uspesnost exc. zbrani na 100% nebo na 0%. Ja jsem pro tu nulu.
  • 0

#25 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 19:28

Ja tomu porad nerozumim. Prece kdyz nekdo chce exc zbran, tak v jeji cene je i vyroba tech "zmetku", tak je proste zahod nebo pretav? Ja to tak delal a koval jsem v pohode.
  • 0

#26 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 19:32

to preto, ze ty nemas uctu k pouzitemu materialu. stavim sa, ze ani netriedis odpad doma.
  • 0

#27 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 19:43

mě se líbí zbraně tak jak jsou ted, podotykam ze sem kovar
  • 0

#28 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 20:03

Chjo, to je preci jedno, jestli ho posle za konkurenci nebo ne. Proste se do toho kovani NEKDO pusti, protoze nekdo tu exc bude chtit. Na to vem jed. A kovar pak bude mit neuveritelnou hromadu neexc. zbrani. Co s nima udela? Nejdriv se je pokusi prodat. Z tech 99ti mozna jednu dve proda nakejm hlupakum. Zbyde mu jich 97. Co s nima udela? Nic jinyho nez rozdat me nenapada. Takze rozda zadarmiko treba neexc verdicitovy zbrane. To snad nikomu nemuze prijit v poradku, ne?

Jedina sance bez kompletniho predelani je nastavit uspesnost exc. zbrani na 100% nebo na 0%. Ja jsem pro tu nulu.

Zobrazit příspěvek

řekni mi,kolik je tak kovářů zbraní,co jsou řekněme na verdicitu a začínají verdicit i tavit.....tolik jich zase není....a když každý bude mít pravděpodobnost výroby 1:100 na exc. zbraň a to jakéhokoliv druhu.....neudělá jich zase tolik,aby si zákazník mohl vyskakovat a čekat, za kolik týdnů se povede zrovna ta jeho exc. zbraň.....kovář může dělat několik zbraní pro několik lidí....a náhodou se mu povede exc....buď jí koupí ten,kdo jí chtěl...nebo jí pak může kovář vydražit.....
  • 0

#29 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 20:30

Tohlento je tema ktery mi vzdycky zvedne tlak. Ja nechapu ze vy nechapete?!

Tomi, predne ZAKAZNIK SI VZDYCKY BUDE VYSKAKOVAT. Musis to brat z globalniho hlediska ne to, ze ted "jich zas tolik neni". Snad uznas, ze se casem v modulu vytvori nekolik, cca deset lidi, co ma tolik penez, ze je nema pomalu za co utratit. Takovej znudenej bohac si rekne, chm, co bych si tak jeste koupil.. Co treba exc. rubicitovy drbatko? Aha, kovar ho nechce udelat, ze ma jen 1% na to, ze se to povede. Chm. Tak kovari polozime na stul tri miliony. Co s nima. Stejne si za ne nic nekoupim. Tak fajn, budu mit exc. ruby drbatko, to nikdo nema. Tady mas tri melouny, tak kovej.

Kovar kove az vykove.

Zakaznik dostane exc. drbatko.

Kovari zustane 99 obycejnejch drbatek. Co s nima? Dve se mu podarej prodat. Prima. Co se zbytkem? Poslat do stromoradu? Nenechte se vysmat, dyt kolik se jich tam od wipu za celou tu dobu prodalo? Kredit je holt kredit a obchodnici maj dost vlastniho zbozi (pripadne od kamose craftera) na prodej. Oki, tak muzu to po Sephovsku roztavit. Chm, no nevim jak vam, ale me pretavenim vypadne par ingotu. Takze na vyrobek, na kterej jsem spotreboval dve licence za hafo desitek tisic, z toho mam zpatky par usmudlanejch ingotu, ktery obzvlast pro manufakturujici kovare nemaj temer zadnou hodnotu. No nevim nevim, ale furt me nenapada co s tim. Natavit to = par supu. Tak to radsi udelam ostatnim hracum radost a rozdam to. No "prima", ne?
  • 0

#30 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2006 20:38

stejne tak nechapu, co ty nechapes. Zakaznik chce exc zbran, kovu kovu dokud ji nevykovu. spotrebuju treba sest licenci, nez se povede. fajn, zakaznik zaplati sest licenci, materila + zisk. Cili neni duvod ty "nepovedeny" prodavat, proste je pretavim, ziskam par ingotu a pohoda. nic neprodelam, zakaznik je spokojenej, jedu dal. Delal sem to tak a jestli zas budu kovat, tak to tak budu delat dal. Zadny starosti nemam.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních