Zbrane
Odesláno 01.05.2006 18:23
Sila zbrani mi prijde dost vysoka, teda uz pri obicajnych. a tudiz si myslim ze by exp zbrane maly mat nieco extra.
Takze navrhuje, ZNIZIT sancu na vyrobu exp zbrane. a aby bol rozdiel medzi obi. a exp v jednom/dvoma/ socket slotmi v exp zbraniach.
Odesláno 01.05.2006 18:34
Ahoj.No. Takze.
Sila zbrani mi prijde dost vysoka, teda uz pri obicajnych. a tudiz si myslim ze by exp zbrane maly mat nieco extra.
Takze navrhuje, ZNIZIT sancu na vyrobu exp zbrane. a aby bol rozdiel medzi obi. a exp v jednom/dvoma/ socket slotmi v exp zbraniach.
zjavne niesi kovac.To by si potom takto nerozpraval.Uz teraz sa stava ze na jednej zbrani prerobis aj 20k pri takom syenite.na rubicite sa da prerobit 60k..atd.Nikto okrem obchodnikov a par jedincov nekupuje normalne zbrane.U inych povolani je to jedno tam sa dari alebo nedari.Ale tu,exc nexc zozeru na jeden kus dve licencie.U platnera je to jedno,98 percent zakaznikov berie aj neexc,mozno 100.Tie sockety..niesom si isty,ale myslim ze ja ako kovac neurobim socket zbran...Tebe pride sila vysoka..a to podla akeho meritka?Poznam postavicky co daju s verdicitom za menej ako 30 ale aj postavy co daju za 100...ach jo , prosim uz nic nesnizujte nezakazujte....zachvilu bude vsecko zakazane,poklady sa zrusia...zlodeji tiez.Mi to pride ako by si niektori jedinci chceli upravit NWN podla toho aku maju momentalne postavicku.....

Odesláno 01.05.2006 19:03

takže zrušte ex zbraně, kupování ex je jen tradice, já rozhodně jdu do neex, jde o mnohem lepší využití peněz
Odesláno 01.05.2006 20:41
Ale kedze jsem to rikal uz stoctyricetdevetkrat, tak budu radsi mlcet...

Odesláno 19.05.2006 14:26
Nechápu ten systém : přílklad naskillovana půlka verdu tři trpasličí sekery z verdu 4pokusy 3exc vyrobky
skill 805 7pokusu 5neexc kusů 1exc
Jsem pro ,aby se zrusilo rozdělení zbraní na exc a neexc
Odesláno 19.05.2006 15:57
Hel ja si to neex koupim az budu na adekvatnich lvlech a budu mit prachyZrušíííít Grr to fakt nejde ,mam v inventaři zhruba pet NEEXC rubicitovejch seker a to zacinam mithrall/Shadow..
Nechápu ten systém : přílklad naskillovana půlka verdu tři trpasličí sekery z verdu 4pokusy 3exc vyrobky
Odesláno 19.05.2006 16:09
Zrušíííít Grr to fakt nejde ,mam v inventaři zhruba pet NEEXC rubicitovejch seker a to zacinam mithrall/Shadow..
Tento prispevek sem si precetl s prapodivnym sebeukajecim pocitem zadostiucineni...

Odesláno 19.05.2006 16:11

Odesláno 19.05.2006 16:33

Odesláno 19.05.2006 17:32
#17 Host_Shadow Masak_*
Odesláno 19.05.2006 17:33

Odesláno 19.05.2006 18:09
Dyt to bude mit presne opacnej efekt! Haldet ma ted v baglu pet obyc seker. Co bude delat az za nim prijde nekdo, kdo proste bude trvat na tom exc.?!? To bude mit 99 neexc. seker?!
To se pak pani ekonomika muze jit hodit masli...

#20 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 18:13
Pockej 99 ? To je pri nejlepsi pravdepodobnosti, kdyz bude mit smulu tak jich tam muze mit i 200BOHA JEN NE EXC. NA SANCI 1%!!!!
Dyt to bude mit presne opacnej efekt! Haldet ma ted v baglu pet obyc seker. Co bude delat az za nim prijde nekdo, kdo proste bude trvat na tom exc.?!? To bude mit 99 neexc. seker?!

Valduv navrh je zatim nejlepsi.

Odesláno 19.05.2006 18:34
ba dokonce uplně zrušit zbraně a násilí

Odesláno 19.05.2006 18:40
BOHA JEN NE EXC. NA SANCI 1%!!!!
NO když někdo přijde,že chce jen exc., tak ho Haldík pošle ke konkurenci protože nebude dělat 99 zbraní stejných než se mu povde exc.
Jinak já to říkal už dávno,aby se shodilo procento úspěšnosti na hoooodně málo....a když udělá exc., může jí vydražit
#23 Host_Shadow Masak_*
Odesláno 19.05.2006 18:41
Odesláno 19.05.2006 19:01
Jedina sance bez kompletniho predelani je nastavit uspesnost exc. zbrani na 100% nebo na 0%. Ja jsem pro tu nulu.
Odesláno 19.05.2006 19:28
Odesláno 19.05.2006 19:32
Odesláno 19.05.2006 19:43
Odesláno 19.05.2006 20:03
Chjo, to je preci jedno, jestli ho posle za konkurenci nebo ne. Proste se do toho kovani NEKDO pusti, protoze nekdo tu exc bude chtit. Na to vem jed. A kovar pak bude mit neuveritelnou hromadu neexc. zbrani. Co s nima udela? Nejdriv se je pokusi prodat. Z tech 99ti mozna jednu dve proda nakejm hlupakum. Zbyde mu jich 97. Co s nima udela? Nic jinyho nez rozdat me nenapada. Takze rozda zadarmiko treba neexc verdicitovy zbrane. To snad nikomu nemuze prijit v poradku, ne?
Jedina sance bez kompletniho predelani je nastavit uspesnost exc. zbrani na 100% nebo na 0%. Ja jsem pro tu nulu.
řekni mi,kolik je tak kovářů zbraní,co jsou řekněme na verdicitu a začínají verdicit i tavit.....tolik jich zase není....a když každý bude mít pravděpodobnost výroby 1:100 na exc. zbraň a to jakéhokoliv druhu.....neudělá jich zase tolik,aby si zákazník mohl vyskakovat a čekat, za kolik týdnů se povede zrovna ta jeho exc. zbraň.....kovář může dělat několik zbraní pro několik lidí....a náhodou se mu povede exc....buď jí koupí ten,kdo jí chtěl...nebo jí pak může kovář vydražit.....
Odesláno 19.05.2006 20:30
Tomi, predne ZAKAZNIK SI VZDYCKY BUDE VYSKAKOVAT. Musis to brat z globalniho hlediska ne to, ze ted "jich zas tolik neni". Snad uznas, ze se casem v modulu vytvori nekolik, cca deset lidi, co ma tolik penez, ze je nema pomalu za co utratit. Takovej znudenej bohac si rekne, chm, co bych si tak jeste koupil.. Co treba exc. rubicitovy drbatko? Aha, kovar ho nechce udelat, ze ma jen 1% na to, ze se to povede. Chm. Tak kovari polozime na stul tri miliony. Co s nima. Stejne si za ne nic nekoupim. Tak fajn, budu mit exc. ruby drbatko, to nikdo nema. Tady mas tri melouny, tak kovej.
Kovar kove az vykove.
Zakaznik dostane exc. drbatko.
Kovari zustane 99 obycejnejch drbatek. Co s nima? Dve se mu podarej prodat. Prima. Co se zbytkem? Poslat do stromoradu? Nenechte se vysmat, dyt kolik se jich tam od wipu za celou tu dobu prodalo? Kredit je holt kredit a obchodnici maj dost vlastniho zbozi (pripadne od kamose craftera) na prodej. Oki, tak muzu to po Sephovsku roztavit. Chm, no nevim jak vam, ale me pretavenim vypadne par ingotu. Takze na vyrobek, na kterej jsem spotreboval dve licence za hafo desitek tisic, z toho mam zpatky par usmudlanejch ingotu, ktery obzvlast pro manufakturujici kovare nemaj temer zadnou hodnotu. No nevim nevim, ale furt me nenapada co s tim. Natavit to = par supu. Tak to radsi udelam ostatnim hracum radost a rozdam to. No "prima", ne?

Odesláno 19.05.2006 20:38
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních