PvP??
#1 Host_Vesnican_*
Odesláno 18.04.2006 19:37
Muzu ho zabit?? naposled kdyz sem zabil slepici na farme tak se tam obevil pes toho sem taky zabil a kdyz sem se vratil do mesta tak me chytli straze a dali me do vezeni??
Nebo tady PvP vubec neni??
Jo a kdyz uz sem zalozil to tema tak kde sezenu naky prisery co sou o trochu silnejsi nez zombici a aby za ne byly taky naky expy ????
#3 Host_Seeker52_*
Odesláno 18.04.2006 19:57
Tak se s tím dotyčným spoj do družiny.kdyz ja treba zabijim jednu potvoru dam ji na temer mrtev pak nekdo do ni streli a zabije mi ji a ja z toho nemam nic to me teda vzdycky nastve
Za pokus nic nedáš...Muzu ho zabit??
Zabíjíš majetek města (slepice a psy na farmě)naposled kdyz sem zabil slepici na farme tak se tam obevil pes toho sem taky zabil a kdyz sem se vratil do mesta tak me chytli straze a dali me do vezeni??
Je.Nebo tady PvP vubec neni??
Hledej a najdeš. Zkus se zeptat někoho přibližně na tvé úrovni, jestli bys mohl zabíjet s ním.Jo a kdyz uz sem zalozil to tema tak kde sezenu naky prisery co sou o trochu silnejsi nez zombici a aby za ne byly taky naky expy ????
#4 Host_Vesnican_*
Odesláno 18.04.2006 20:27
spoj se s nim do druziny
tak to je pekna kravina proc bych sel do druziny s nakym uplnym looserem kterej by mu dal mozna posledni ranu jinak by mi bral jen expy
Za pokus nic nedáš...
no tak to teda dam uz zas budu urcite ve vezeni a budu muset zas votravovat consuleora :(
A ty prisery no jen sem to zkusil :)
Odesláno 18.04.2006 21:06
z toho bych taky mohl mit zaludecni vredy.
Odesláno 18.04.2006 21:12
no k tomu
spoj se s nim do druziny
tak to je pekna kravina proc bych sel do druziny s nakym uplnym looserem kterej by mu dal mozna posledni ranu jinak by mi bral jen expy
Za pokus nic nedáš...
no tak to teda dam uz zas budu urcite ve vezeni a budu muset zas votravovat consuleora :(
A ty prisery no jen sem to zkusil :)
No kdyz das k dane osobe odpor tak pak ji muzes zabit bez problemu se strazemi ale musis k tomu mit i RP duvod
Tady to neni jen o expeni ale taky o hre s ostatnimi - Tot muj nazor
Odesláno 18.04.2006 21:27
mno, někteří ostřílení hráči místo toho aby ti pomohli a "nechali tě poznat princip Demony" se ti budou vyhýbat, ani mě to nepřekvapuje...Cau sem tady na Demone novej a chtel bych se zeptat jak je to tady s PvP?? kdyz ja treba zabijim jednu potvoru dam ji na temer mrtev pak nekdo do ni streli a zabije mi ji a ja z toho nemam nic to me teda vzdycky nastve
Muzu ho zabit?? naposled kdyz sem zabil slepici na farme tak se tam obevil pes toho sem taky zabil a kdyz sem se vratil do mesta tak me chytli straze a dali me do vezeni??
Nebo tady PvP vubec neni??
Jo a kdyz uz sem zalozil to tema tak kde sezenu naky prisery co sou o trochu silnejsi nez zombici a aby za ne byly taky naky expy ????
takže:
1) pokud ti někdo zabije "tvou" potvoru" vem to velkoryse ale upozorni ho že by to dělat neměl a at to nedělá (rozhodně tellem)
2) když to udělá opakovaně tak mu dej odpor, pokud to neustane klidně na něj zautoč
3) nezabijej a neutoč na kreatury ktere "svítí modře", utoč jen na ty zlé, červeně svítící
4) PvP tady být může, ale rozhodně si projdi VELMI pečlivě pravidla, dále musíš RP zduvodnit proč zrovna zabíjíš tu jakou postavu (z pohledu postavy to musí být zřejmé, žádné PK se tu tolerovat nebudou
5) co se týká silnějších nestvůr, poptej se (ale za postavu se snaž, to znamená RP, žadne takove jako : "hej nevíš za jaké nestvury je více expů?" třeba zkus otázku na trhu: "prosím pane, nevíte kde se mohu lépe zdokonalit v boji?" apod....) navíc zkus sám bádat a hledat, v tom je poznávání světa strašně krásné
#8 Host_Shini_*
Odesláno 19.04.2006 12:09
Nejakej precitlivelej na zaludek co? Misto abys mu poradil tak ukazujes jaka jsi primadona? Sam jsi delal taky ruzne kraviny kdyz jsi zacinal a ten komu jsi skodil te nezavrhl ale stravil s tebou nejakou dobu, sam ale na to nemas.aj boha maria... rekni mi jmeno tvy postavy ve hre, at vim komu se mam vyhybat ve hre.
z toho bych taky mohl mit zaludecni vredy.
Odesláno 19.04.2006 12:23

tak ci onak, ak nebudes nieco vediet, tak napis prostrednictvom DM kanalu nejakemu DM a oni sa ti budu venovat, kym sa to nenaucis...

Odesláno 19.04.2006 13:46
Odesláno 19.04.2006 14:59
No ne? Zda se mi to nebo nekdo vola ze zahrobi?Nejakej precitlivelej na zaludek co? Misto abys mu poradil tak ukazujes jaka jsi primadona? Sam jsi delal taky ruzne kraviny kdyz jsi zacinal a ten komu jsi skodil te nezavrhl ale stravil s tebou nejakou dobu, sam ale na to nemas.

Odesláno 19.04.2006 15:14
tohle NENI rp server, takze se klidne muze ptat na expy stavet se u toho na uši a diskutovat o vysledcich sobotniho fotbalu. a bude to tak do ty doby, nez si nekdo uvedomi, ze demona uz je dostatecne zrala na to aby se z ni rp server stal, a ze takovyhle typci kazi rp hracum atmosferu, a samozrejme to plati i opacne5) co se týká silnějších nestvůr, poptej se (ale za postavu se snaž, to znamená RP, žadne takove jako : "hej nevíš za jaké nestvury je více expů?" třeba zkus otázku na trhu: "prosím pane, nevíte kde se mohu lépe zdokonalit v boji?" apod....) navíc zkus sám bádat a hledat, v tom je poznávání světa strašně krásné
Odesláno 19.04.2006 15:15
Odesláno 19.04.2006 17:15
chyba..todle je RP servr, akorát relax, pokud se bude snažit hrát RP v poho, poku se bude vyjadřovat ooc asi mu moc lidí neporadí, rozhodně ne já (pokud se nezeptá tellem, to pak rád vše vysvětlím)tohle NENI rp server, takze se klidne muze ptat na expy stavet se u toho na uši a diskutovat o vysledcich sobotniho fotbalu. a bude to tak do ty doby, nez si nekdo uvedomi, ze demona uz je dostatecne zrala na to aby se z ni rp server stal, a ze takovyhle typci kazi rp hracum atmosferu, a samozrejme to plati i opacne
Odesláno 19.04.2006 17:41
Legenda praví, že jednou za čas (v podivných pravidelných cyklech) se zničehonic vynoří písmena RP a rozsévají zkázu, strach a plameny.
Většinou je na této apokalyptycké cestě doprovázejí další jezdci jako CEP, Lagy a Mnich :)
Odesláno 19.04.2006 17:51
Odesláno 19.04.2006 17:51
Tykraso. Už je to tady. Jupíí.
Legenda praví, že jednou za čas (v podivných pravidelných cyklech) se zničehonic vynoří písmena RP a rozsévají zkázu, strach a plameny.
Většinou je na této apokalyptycké cestě doprovázejí další jezdci jako CEP, Lagy a Mnich :)
já žil pořád v domění,že 4 jezdci apokalypsy jsou něco jiného

Odesláno 19.04.2006 19:27
Pokud budes hrat tzv. RP a budes chtit svoji hrou zaujmout nejen hrace ale i Dm :)) hraj ho porad a ne podle potreby. Tj. ze kdyz expis kecate o expech a o tom kolik zbyva do lvl a jakmile zmercite aktivitu Dm ve vasem okoli tak najednou uz podobne pismena jako "xp", "lvl", "OC", "AB" nepadaji :))
#24 Host_Vesnican_*
Odesláno 19.04.2006 19:39
Trochu vic rozepsne
Kdysi davno (jeste za dob kdy trpaslici meli sve nekonecne podzemni komplexy) trpaslici slezly z rudych hor dolu k hlubokemu lesu a prvni co spatrily byly vysoky vychrtli dloho uchy nestvury(elfy ale tak jim moji predkove nerikaly, oni je nazyvaly usati chrti) ,kteri kdyz je uvideli tak vylezli co nejrychleji na nejblizsi strom a delali ze tam nejsou, kdyz to trpasliky po chvily prestalo bavit tak po jednom hodily sekeru. Ten spedl na zem mrtev.
Kdyz toto usati chrti videli tak po trpaslikach zacali hazet sisky ze stromu. To bylo trpaslikum jen pro smich. A tak trpaslici sly dal lesem az narazily na divnou chatr do ktere prave zabihaly 2 elfove, trpaslici chvily pozarovaly co se bude dit (cekaly nejmin 2 hodiny) apote ,kdyz nic nevykoukaly tak se rozhodly chatrc vypalit. Na tento ukol byl vybrat ten nejlespi bojovnik jmenem Thrall (nejen on sam ale i vsichni ostatni si myslely ze je nesmrtelny) a kdyz uz byl skoro u ni a chtel ji zapalit tak z ni vylezlo neco maleho hubeneho a nemelo to boty a dalo se do reci s Thrallem (pritomto rozhovoru Thrallovy ukradl jeho posvatnou sekeru, kterou dostal od sveho otce) po chvilce kdy s timto stvorenim Thrall mluvil vyezl z chatrce dalsi netvor, a to neco co vypadalo jako zdegenerovanej trpaslik ale nebylo to ani zdaleka tak silne jako je obycejny trpaslik, a vynesl neco v rukach kus ohnuteho klacku spojeneho provazkem spolecne se sipama a predalo to vsechno usatym chrtum . V tuto chvili Thrall chtel vytahnou tsvou vrhaci sekeru a hodit to po chrtech ale zjistil ze ji nema u sebe a tak zpanikaril a zacal se chovat nenapadne(stal koukal do nebe a piskal si) ale chrty taky nebyly tak blby a vystrelily po nej z toho divneho klacku. Sip letel, letel a jak si tam Thrall tak stal tak ho ten sip trefil
primo do..............................nohy Thrall zjistil ze neni nesmrtelny a jako spravny trpaslik zautocil na elfy (jenze nemohl moc rychle a tak se k nim pomalu plouzil jenze chrti meli dost sipu a tak strilely a strilely prvnich 5 ran slo uplne vedle adalsi zasahla druhou nohu a tak Thrall se k nim zacal plazit .
Po chvily "boje" Thrall yjistil ye to asi neprezije a tak zavolal :Gesjek ple (to znamena : Mami pomoc )
Chrt napnul klacek a.............a..............a.............a........zas minul ale v tu chvily chatrc bouchla (holt gnomove nejsou dokonaly taky obcas neco bouchne). Vsichny v jejim okoli to zabilo a objevil se velky dym ve kterem byla videt syte cervena lebka.
Jenze trpaslici byly opravdu daleko a nezaslechly to co Thrall kricel uplne spravne .Zaslechly:Gasrek tre (to znamena: Hnev bozi) a od te doby trpaslici uctivaji sveho boha Thralla a nesnasi gnomy elfy a postupem casu zjistily ze to maly hnusny bez bot si rika hobit takze i ty zacali nenavidet
PS:asi ste pochopily ze vazne nemam rad elfy a gnomy a hobity!!!!!
PS: PS:at ziji trpaslici!!!!!!!!!!
Odesláno 19.04.2006 19:50
Odesláno 19.04.2006 20:19
Ale nastesti to je jen tvuj duvod a muj ne. Ja jen vidim ze tam jsou neshody v rasach. Elfove jsou trosku poviseni a trpaslici hrdi bojovnici a jeste neco by se naslo, takze v tom bych hledal prirozeny rozpor. Ale neni to zas az tak hrozny aby nemohli zit vedle sebe - jen se postuchuji.
(Nakonec treba za to nepratelstvi muze temna sila (demoni))
Odesláno 19.04.2006 20:55
...
Myslím, že není úplně ztracenej. Má moji podporu.
A navíc mě teda jednou dostal. To mi Lazar kopal kamínky a já mu pomáhal rozbíjet hlušiny.
Přilítl Vesničan a hned proč rozbíjíme ty šutry...tak jsem se to snažil nějak ukočírovat...a ten parchant se rozloučil slovy: "Tak si dál tupte zbraně na šutrech, já zas poběžím."

Odesláno 20.04.2006 06:37
a na to si prisel kde chytraku? Tady mas pravidla popis modulu a vsechno. najdi mi tam kde je napsano ze server vyzaduje rp hrani. no hledej šmudlo. jestli mi to tam nekde vyhrabes, rad se necham presvecit. clanek pravidel 8.6 rp hrani doporucuje, ale nevyzaduje, ostatne o tom jsem uz psal o prispevek vyse, na ktery jsi ty reagoval. popravde o rp serveru neni nikde ani zminka, uz ti do dochazi? dokud tomu nebude jinak, demona se proste neda brat jako rp server, tečkachyba..todle je RP servr, akorát relax, pokud se bude snažit hrát RP v poho, poku se bude vyjadřovat ooc asi mu moc lidí neporadí, rozhodně ne já (pokud se nezeptá tellem, to pak rád vše vysvětlím)
Odesláno 20.04.2006 07:39
a na to si prisel kde chytraku? Tady mas pravidla popis modulu a vsechno. najdi mi tam kde je napsano ze server vyzaduje rp hrani. no hledej šmudlo. jestli mi to tam nekde vyhrabes, rad se necham presvecit. clanek pravidel 8.6 rp hrani doporucuje, ale nevyzaduje, ostatne o tom jsem uz psal o prispevek vyse, na ktery jsi ty reagoval. popravde o rp serveru neni nikde ani zminka, uz ti do dochazi? dokud tomu nebude jinak, demona se proste neda brat jako rp server, tečka
no RP hra sa nevyzaduje, ale to neznamena, ze Demona nie je uz takmer RP server, vacsina ludi aspon co ja sledujem sa snazi hrat RP a nejaky OMG_LOL Mc z rodu mtvmc to na ruziach velmi nebude mat ustlane v komunikacii s ostatnymi.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních