Relevel od nuly
Odesláno 26.12.2005 18:52
Hned v uvodu napisu ze mi nejde o nikoho jinyho nez o sebe. Kdybych to nepotreboval tak to sem nepisu to je asi jasny.
Problem kterej mam je ten, ze uz fakt dlouho hraju za monka, je to defacto jedina moje postava, je sice slabej to kazdej vi, ale me to vcelku bavi. Problem je ted ten, ze me to uz za nej tak nebavi :). Teda spis jinak. Na demone se moc veci krom expeni neda delat zejo, to vi kazdej, mno a ja mam uz maxlvl, dobrou vejbavu a jaksi uz nemam moc motivaci do ty hry lizt. Novou postavu zakladat nechci, pac vim urcite ze by me to za ni nebavilo. Radsi bych si hyckal tuhletu. Mno takze pripada v uvahu relevel, ale jaksi to mi nic neresi, pac nemam diky statum moc uz moznosti, jak ho ject jinak. Pokud by se mu ale zmenilo par statu, tak by se otevreny novy moznosti, a zase by me to na chvilicku trebas chytlo :). Ja uz ani nepamatuju tu radost, kdyz mi naskocil novej lvl a premejslel sem jestli si dat to, nebo ono.
Rovnou rikam ze by me neslo ani tak o to ho mit jeste zabijactejsiho, ale spis vyuzit dalsi moznosti co nwn pri vyvoji postav nabizi, jako ruzny novy featy co sem nikdy nemel a skilly.
Je mi jasny ze tu bude plno zase nesmyslnejch argumentu od lidi, ktery jenom zavidi, to je jasny, ale ja osobne nevidim duvod proc by to za nejakejch podminek neslo. Nechci zase nic co by melo vliv na modul nebo neco takovyho, de jenom o trosku stesti pro jednoho starnouciho vyslouzilce :).
Argumenty jako ze by to chtel kazdej pak a ze by si kazdej daval tenhle relevel obden sem uz prosimvas nepiste, pokud mate trosku soudnyho mysleni a mozek v hlave.
Podminka pro tenhle relevel od nuly by mohl bejt treba lvl 25 a vyssi, trebas i nejakej penezitej poplatek pokud by se nekomu spalo lip a dalsich x neprijemnych veci.
Snad moji uhlavni nepratele uz sou vsichni nekde pryc a nebude tu moc lidi co na me radi hazi spinu a vsemozne se mi snazi skodit :) tak treba by se to dalo uz nejak protlacit. Kdyz ne tak se nezblaznim zejo, uz mam jiny priority nez nwn ale potesilo by me to
Odesláno 26.12.2005 19:17
Odesláno 26.12.2005 19:21
Odesláno 26.12.2005 19:26
Odesláno 26.12.2005 19:28
ja si myslim, ze uz je na case zmenit vody, zkusit nejaky novy server, novou hru, nebo tu nejnovejsi pecku, ktere se rika realita. Protoze...
... Na demone se moc veci krom expeni neda delat zejo, to vi kazdej...
tohle neni pravda a jestli to nevidis, potom ti uz Demona asi opravdu nema co nabidnout a ani relevel od nuly to nespravi, nanejis na par tydnu, maximalne mesic oddali.
Jinak ja jsem proti relevelu od nuly. Me to prijde spis vec na akcni server nez na ten "relax s podporou RP", protoze prave to RP to podle me podkopava. Kdyz jde vecer postava spat jako paladin a rano se probudi jako blackguard, ktery ma s tou puvodni spolecne jen jmeno, to mi neni po chuti.
#6 Host_Shadow Masak_*
Odesláno 26.12.2005 19:34
Jinak
Kdyz jde vecer postava spat jako paladin a rano se probudi jako blackguard, ktery ma s tou puvodni spolecne jen jmeno, to mi neni po chuti.
todle už je možne ted relevelem od pána od 1 lvl, Takže si myslim ze kdyby to bylo od 0 zas tak velká zmena by to nebyla.
#7 Host_Shini_*
Odesláno 26.12.2005 23:50
Odesláno 27.12.2005 10:17

Odesláno 27.12.2005 10:21
Odesláno 27.12.2005 10:24
I v téhle podobě by to myslím někteří využili. Ale stejně to nebude ani tak ani onak, tak co se tu o tom bavit...relevel od nuly? jo, ale bylo by to tak že nedostaneš naspatek žádné expy..prostě budeš lvl 1 a basta

#14 Host_Shadow Masak_*
Odesláno 28.12.2005 23:18
Odesláno 29.12.2005 17:40
To je to samý v bledě modrým, navíc by toho zasahoval subjektivní názor jednotlivce, což by způsobilo jen to, že by někdo říkal: Jakto, žes mu to dovolil a mě neee? Proč mu nadržuješ? Ty seš ale zlej DM! Táhni k čertu ty zlý Dmko! Následně by následoval ban hráče za úrážky DM.No když by nesel ten relevl u Pana co ho dat DM na hulku ?že by kazdej ten relev musel s Dm skonzultovat, a kdyby to byli rozumný duvody a zadny totalní zmeny z plechovky na maga se staryma itema. Co takhle ?

#16 Host_Shadow Masak_*
Odesláno 29.12.2005 18:22

#17 Host_kelascout_*
Odesláno 09.01.2006 14:00

by bylo také skvMyslím že ělé možnost změnit přesvědčení za nějakých zásadních podmínek ...

Uvažte to

Odesláno 09.01.2006 14:25
prave koli craftu by som bol UPLNE proti - aby si aj pani co craftili za lacno skusili ako sa crafti dnes
a kvoli veciam od starej damy tiez proti
#19 Host_Nitetis_*
Odesláno 09.01.2006 14:46
Relevel od nuly má význam pro takový lamy ve stavění postaviček jako jsem já... A nemám nic ze starého craftu a už vůbec nic od staré nebo nové dámy.
Jen jsem když jsem začínala něvěděl jak se to dělá a klikala jak splašená bez rozmyslu.

Odesláno 09.01.2006 17:56
Dala by som 1-2x relevel na postavu alebo account A hotovo.
Normalny clovek co nieje buildmaster to urcite oceni.Ide o zabavu a ked to niekomu pomoze sa viac zabavit ..napriklad ze skusi iny smer buildu tak preco nie ??
Kde je problem?
Odesláno 09.01.2006 18:14

Odesláno 09.01.2006 18:29

Odesláno 09.01.2006 18:55
Udajne je uvnitr zemekoule jeste jedna, mnohem vetsi nez ta nase.udajne je to neziaduce koli RP suvislostiam ci co
Co takhle relevel nejen od nuly, ale kdyz uz tak uz, relevel vcetne rasy, jmena a pohlavi? A pro fajnsmekry i se zmenou IP adresy a cdkey... jediny co by zustalo by byly ty stary itemy.
Odesláno 09.01.2006 19:30
Kdyz vam ty veci tak lezi v zaludku, kdyby se jich dotycnej vzdal bylo by to uz prijatelnejsi? At nedejboze nema neco unikatniho co si za dlouhou dobu svyho hrani nahodou sehnal. Ja kdyz uz sem o tohle skemral davno sem rikal ze dam klidne vsechny svoje penize + rukavice + gemy, ale jaksi je to v rozporu s necim, co nikdo nedokazal nejak pojmenovat. Jo uz vim je to nefer vuci ostatnim. hmm tak mi je to vlastne naprosto jasny. At zije zabava a spravedlnost
Odesláno 09.01.2006 19:31
Odesláno 10.01.2006 10:41
No me ty veci v zaludku nelezi a venkoncem je mi to jedno. Proste se mi osobne nelibi relevel od 0. Mam za to ze ta zalezitost byla uz doresena - vychazim ze skutecnosti, ze toto tema tu prvni nadnesl gGeorg, ktery zjistil, ze by to jako WB dokazal realizovat coby standartni sluzbu, poskytovanou NPCeckem. Pote probehla diskuse, ukoncena opet gGeorgovym prispevkem, ze dane tema vypousti a ze ho diskuse presvedcila o tom ze relevel od 0 neni pro Demonu vhodny.Ano naprosto vysvetlujici odpoved.
Kdyz vam ty veci tak lezi v zaludku, kdyby se jich dotycnej vzdal bylo by to uz prijatelnejsi? At nedejboze nema neco unikatniho co si za dlouhou dobu svyho hrani nahodou sehnal. Ja kdyz uz sem o tohle skemral davno sem rikal ze dam klidne vsechny svoje penize + rukavice + gemy, ale jaksi je to v rozporu s necim, co nikdo nedokazal nejak pojmenovat. Jo uz vim je to nefer vuci ostatnim. hmm tak mi je to vlastne naprosto jasny. At zije zabava a spravedlnost
Nevim nic o tom, ze by nekdo kompetentni rikal ze k tomu nyni nedozral cas a v budoucnu se tato vec realizovat bude, tudiz mam za to, ze se tu proste na toto tema jen tak spamuje a trousi jedovate poznamky, jak maji jisti jedinci ve zvyku.
Odesláno 10.01.2006 12:14
Ako je to v rozpore RP ?
Toto pokial viem nieje HCRP server ale RELAX RP server.
Takze naozaj nerozumiem tej fobii.
Zatial som nepocula nic konkretne len nejaky rozpor s RP.A este raz pripominam ze na demone su horsie veci z rozpore s RP ako nejaky relevel.
Odesláno 10.01.2006 12:39
Takze moze nejaky rozumny DM odpovedat preco nie?
No me ty veci v zaludku nelezi a venkoncem je mi to jedno. Proste se mi osobne nelibi relevel od 0. Mam za to ze ta zalezitost byla uz doresena - vychazim ze skutecnosti, ze toto tema tu prvni nadnesl gGeorg, ktery zjistil, ze by to jako WB dokazal realizovat coby standartni sluzbu, poskytovanou NPCeckem. Pote probehla diskuse, ukoncena opet gGeorgovym prispevkem, ze dane tema vypousti a ze ho diskuse presvedcila o tom ze relevel od 0 neni pro Demonu vhodny.
Nevim nic o tom, ze by nekdo kompetentni rikal ze k tomu nyni nedozral cas a v budoucnu se tato vec realizovat bude, tudiz mam za to, ze se tu proste na toto tema jen tak spamuje a trousi jedovate poznamky, jak maji jisti jedinci ve zvyku.
Kdyz to postnu dvakrat, prectes si to aspon jednou?
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních