Nejlepsi IC topic mesice?
Odesláno 05.03.2005 16:07
http://www.neverwint...?showtopic=4072
Jeho autorovi skladam hlubokou poklonu, protoze jej povazuji za jeden z nejlepsich IC topicu mesice a ne-li nejlepsi vubec. Nejenom ze je text velice dobre "ctive" napsany, ale je davkovany po mensich castech, takze neodradi. Navic se toho maleho pribehu muze clovek chytit, trochu nad nim zapremyslet - proc, kdy, jak? Ctenar muze zatouzit zjistit neco ve hre a udelat tak diky tomuto topicu mensi dobrodruzstvi nejen pro sebe, ale i pro sve spoluhrace. Po designove strance je topic vkusne doplnen decentnimi screeny.
Opravdu velice zajimavy topic, alespon podle meho nazoru.
A co vy? Taky se vam tak libi?
#2 Host_Dumgar_*
Odesláno 05.03.2005 17:01
Jináč původní smysl byl ten, že sem dofual, ze nekdo na tom prvnim screenu pozna, ze se na dne vali Dumgar a začne se shanět po více informacích. Leč žel bohu, asi sem ho v ty vodě zamaskoval natolik, ze ho nikdo nepoznal... Takže po dnu stravenym jenom cekanim jsem se rozhodl pokračovat jinak a jeste jednou diky za to Lopykovi, pac mi to svoji nezmernou ochotou umožnil.... ;)
Taky chci jestě poděkovat tomu, kdo hrál za postavu Illidos (omlouvam se za pripadne zkomoleni), ze se mi neunavne pokousel vratit pamet.
No a dekovat moji milovane Grianne, ze se kvuli me obětovala je snad zhola zbytecne. Doufam, ze si je mých bezmezných díků vědoma.
*naposledy se ukloni, zamava zlatou soskou publiku a jde si od řečnického pultu sednout zpet na sve misto*
Odesláno 05.03.2005 17:09
Díky Alwine, to potěší... (:-...
Jináč původní smysl byl ten, že sem dofual, ze nekdo na tom prvnim screenu pozna, ze se na dne vali Dumgar a začne se shanět po více informacích. Leč žel bohu, asi sem ho v ty vodě zamaskoval natolik, ze ho nikdo nepoznal... Takže po dnu stravenym jenom cekanim jsem se rozhodl pokračovat jinak a jeste jednou diky za to Lopykovi, pac mi to svoji nezmernou ochotou umožnil.... ;)
Taky chci jestě poděkovat tomu, kdo hrál za postavu Illidos (omlouvam se za pripadne zkomoleni), ze se mi neunavne pokousel vratit pamet.
No a dekovat moji milovane Grianne, ze se kvuli me obětovala je snad zhola zbytecne. Doufam, ze si je mých bezmezných díků vědoma.
*naposledy se ukloni, zamava zlatou soskou publiku a jde si od řečnického pultu sednout zpet na sve misto*
No to si delas srandu ne? )
Shanet se po te potvore Dumgarovi! Ani za zlamanou gresli!
Ani nevis jak me u srdce zahralo kdyz jsem na tom obrazku poznal Dumgara!
Odesláno 06.03.2005 14:41
No a na zaver sem se i docela zasmal...
Jinak si ode me muzes jako darecek pripsat bodik k svemu uz tak jiste nezmernemu egu. Opravdu se mi ten topic moc libil.
#5 Host_Dumgar_*
Odesláno 07.03.2005 12:33
Jen do te doby nez te zas nacapa in flagrante s nejakou pobehlici :)) No ale to uz bude dalsi kapitola, ted nezbyva nez se s gratulaci pripojit k Alwinovi, komu cest tomu cest, pastyrovi trouba :)No a dekovat moji milovane Grianne, ze se kvuli me obětovala je snad zhola zbytecne. Doufam, ze si je mých bezmezných díků vědoma.
Odesláno 01.04.2005 15:37
Odesláno 01.04.2005 16:07
#9 Host_Dumgar_*
Odesláno 01.04.2005 16:34
Taky se mi moc libil, koukam, ze bych se mel nekde poohlidnout po tech temnejch elfech, vypadaj že jsou si vědomi, že jejich byli bratranci sou tu na světě jaksi navic...
Ale jinak je zatim psanej opravdu pěkně, ale u Glora me to ani moc neprekvapuje... ;)
Akorat mi tam chyběj hačky a čárky, páč to pak musim luštit, třeba spojeni "Glor s vlkem zazival" sice nemá nic společnýho s tim, že by byli unaveni, ale v první chvíli mě to napadne... Ale to už je prkotina, uznavam.. :D
---
jináč bych řek, že se sice objevujou zajimavejši příspěvky, ale je jich ŽALOSTNĚ málo!!
Krucinal, lidi, pište, to nevadí, že nejste zrovna spisovatelé, ale tvoří to atmosféru a člověk se pak na ty postavy co potkává na Démoně hned může koukat jinak. Takhle mi většina přijdete jako šedá masa a těžko jednotlivce odlišuju...
Jo a ještě, až něco napíšete, tak si to po sobě přečtěte a opravte aspoň ty nejšílenější hrubky a překlepy...
;)
Tak a už tu víc nepeskuju.
:)
Odesláno 16.04.2005 13:27
Olios a Lonera me dostal, klobouk dolu poeto, moc dobry :) Holt Aramil je porad tak nejak zivej :)
Odesláno 16.04.2005 15:33

#13 Host_Dumgar_*
Odesláno 22.04.2005 17:22
Hehe, ja snad padnem od smiechu pod stoll

Teda, ale normalne mi snad vyhrkne aj slza ... Bol to asi prvy z Ic pribehov, ktorych som sa aktivne zucastnil...
Dumgar to vtedy zahral s tou pamatou skvele, fakt som sa bavil ...
Kruci, ked si teraz spomeniem,ze to vlastne ja som ho v tej vode nasiel

hm, mam pocit, ze teraz uz to moje meno neskomolis hm ?

Odesláno 22.04.2005 17:30
Nevím, jestli je to jen můj dojem, ale zdá se mi, že v poslední době se kvalita IC topiců zvyšuje. Velice se mi líbí například Stará červená kniha, Vězňové v Morlagu a úplně špatný není ani ten Na dveřích chrámu pohody, či tak nějak.
*Pozorne hlada nazov jedneho zo svojich pribehov vo vyssie menovanom zozname*
Hm, tak skoda ...
*smutne skloni hlavu, z oka mu odkvapne slza a z policky si berie knihu s nazvom ako lepsie slohovat*

#16 Host_Dumgar_*
Odesláno 22.04.2005 17:34
*Pozorne hlada nazov jedneho zo svojich pribehov vo vyssie menovanom zozname*
Hm, tak skoda ...
*smutne skloni hlavu, z oka mu odkvapne slza a z policky si berie knihu s nazvom ako lepsie slohovat*
Se podivej, kdy to Alwin psal, tos jeste nenapsal ani tuk, tak hlavu vzhuru chlapce...
A abych Ti udelal radost tak tema "Osudny den" je moc pekny... :))
A to ze sem tu pred tim dekoval Ilidionovi jenom ukazuje jak se ON zhrosil, kdyz mu ted nemuzu prijit na jmeno ;))
Odesláno 22.04.2005 22:13
A Dumgarem jmenovane tema Osudny den neni taky vubec, ale vubec spatne.
Příspěvek upravil Alwin: 02.05.2005 17:36
Odesláno 01.05.2005 17:07
Odesláno 03.05.2005 07:18

Odesláno 07.05.2005 10:10
#25 Host_AmberStar_*
Odesláno 13.06.2005 17:26
Děkujihnusna mrcha Amberice-pobehlice-trhanovaDuvernice

chichi
#27 Host_AmberStar_*
Odesláno 13.06.2005 21:44
Všechny jsou vážně skvělé, Vlci, Sauridica, všehcno (čtu co se dá, ale je toho spousta, tak ještě nemám všechny). Jen tak dál :)
#28 Host_gGeorg_*
Odesláno 07.07.2005 20:04
Odesláno 07.07.2005 20:09
je to krasne, dobre a citelne psane s obrazky pro bulharskou delegaci.
Ani tam clvoek nemusi byt a presne vi jake to bylo.
Proste IC jak ma byt.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních