Skočit na obsah

Fotka

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Nwn: EE

• Please log in to reply
57 odpovědí na toto téma

#1 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2017 09:43

Čau,

včera Beamdog oficiálně ohlásil práci na jejich dalším "Enhanced Edition" počinu. A tentokrát, držte se, půjde o samotné Neverwinter Nights.

Zní to celkem slibně:

• Improved Display: Your portrait, combat bar, inventory, and other UI elements adjust in size based on your chosen resolution including 1080p and 4k.
  • Advanced Graphics Options: Pixel shaders and post-processing effects make for crisper, cleaner visuals. Enable contrast, vibrance, and depth of field options as preferred.
  • Community Endorsed: Original developers have teamed with key members of the Neverwinter Nights community to curate important fan-requested improvements to support players, storytellers, and modders.
  • Backwards Compatibility: Works with save games, modules, and mods from the original Neverwinter Nights. A galaxy of community created content awaits
Zdroj: https://www.mmorpg.com/news/neverwinter-nights-enhanced-edition-announced-by-beamdog-1000046460

Vnímate to jako impuls a šanci obnovit zašlou slávu Démony? :-)

• 0

#2 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2017 12:37

No jsem na to zvedavy. Ja mam pravidla DnD z nwn nejradeji, z toho duvodu me nwn2 v buildovani nikdy nechytlo, takze pokud by to hru ozivilo, klidne bych se pustil i d singlu znova :-)
  • 0

#3 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 21.11.2017 15:08

Čau,

včera Beamdog oficiálně ohlásil práci na jejich dalším "Enhanced Edition" počinu. A tentokrát, držte se, půjde o samotné Neverwinter Nights.

Zní to celkem slibně:

• Improved Display: Your portrait, combat bar, inventory, and other UI elements adjust in size based on your chosen resolution including 1080p and 4k.
  • Advanced Graphics Options: Pixel shaders and post-processing effects make for crisper, cleaner visuals. Enable contrast, vibrance, and depth of field options as preferred.
  • Community Endorsed: Original developers have teamed with key members of the Neverwinter Nights community to curate important fan-requested improvements to support players, storytellers, and modders.
  • Backwards Compatibility: Works with save games, modules, and mods from the original Neverwinter Nights. A galaxy of community created content awaits
Zdroj: https://www.mmorpg.com/news/neverwinter-nights-enhanced-edition-announced-by-beamdog-1000046460

Vnímate to jako impuls a šanci obnovit zašlou slávu Démony? :-)

Sláva Demony doposavad nezašla. Možná nezáří tak jasně, ale rozhodně tu je :)

• 1

#4 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 21.11.2017 18:04

Teeda ... pani ..  pokud by vylepsili tu grafiku stejnym pomerem jak  třeba Baldory.. huhu.. to by slo pak o NWN 1  v kabatu 2 .. :D 

Blah mne osobne NWN2 nikdy nebavil jak 1 nevim moc uprav asi..  kazdopadne pokud pobezi vsecky moduly jak maj tak to bude narez .. ale bojim se ze to tak nebude .. a to z jednoho duvodu a to HAK soubory :( .. ale coz uvidíme uvidíme.. ;)

• 1

#5 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2017 23:36

Děcka je to dobrý - ze stránek beamdogu (vývojář):

How does the Community Patch (CPP) fit into this?

We have been working very closely with Shadooow to incorporate portions of the Community Patch (also known as CPP or 1.71). We plan to continue incorporating fixes which will appear in future patches.

:-))))

• 2

#6 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 22.11.2017 10:36

To je nas shadooow?
  • 0

#7 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2017 11:15

Sláva Demony doposavad nezašla. Možná nezáří tak jasně, ale rozhodně tu je :)

To je dobré vědět. Nicméně, ta kombinace stovek aktivních hráčů s relax-rp nastavením představovala průnik něčeho, co považuju za ideál DnD sociálního světa. Rozmanitost na "tak akorát" úrovni. Po této éře, minimálně v českém prostředí, zeje v daném žánru jen prázdná díra. Přirozený vývoj ztroskotal na neochotě hráčské komunity přizpůsobit se NWN 2 (což chápu).

Děcka je to dobrý - ze stránek beamdogu (vývojář):

:-))))

Otevřenost hráčské komunitě je vždycky plus. Taky mě to naplňuje optimismem.

Teeda ... pani ..  pokud by vylepsili tu grafiku stejnym pomerem jak  třeba Baldory.. huhu.. to by slo pak o NWN 1  v kabatu 2 .. :D 

Blah mne osobne NWN2 nikdy nebavil jak 1 nevim moc uprav asi..  kazdopadne pokud pobezi vsecky moduly jak maj tak to bude narez .. ale bojim se ze to tak nebude .. a to z jednoho duvodu a to HAK soubory :( .. ale coz uvidíme uvidíme.. ;)

No, možná to bude výzva. Je tady síla, která se stále aktivně podílí na správě/vývoji Démony?
Ad NWN 2, nevím, co máš na mysli tím moc úprav. Mi na tom vadí hratelnost - vypadává ze "zóny" intuitivní jednoduchosti a krásy, se zachováním vysoké míry možností a rozmanitosti, kterou oplývala jednička.

• 0

#8 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2017 13:21

To je nas shadooow?

JJ.
  • 0

#9 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2017 06:00

No, možná to bude výzva. Je tady síla, která se stále aktivně podílí na správě/vývoji Démony?
Ad NWN 2, nevím, co máš na mysli tím moc úprav. Mi na tom vadí hratelnost - vypadává ze "zóny" intuitivní jednoduchosti a krásy, se zachováním vysoké míry možností a rozmanitosti, kterou oplývala jednička.

s tím můžu pomoct, no měl bych protože jediný problém s kompatibilitou bude to že demona používá neoficiální 1.71 - ten již nepůjde nainstalovat na NWN:EE. Takže musím začít pracovat na novém community patchi pro NWN:EE který 1.71 nahradí.

A nebo se prostě 1.71 přestaně používat - některé bugy opravuje NWN:EE ne sice všechny, ale mělo by být opraveno padání serveru (proměna, stackable itemy), snad i problémy s proměnou (což demonu trápilo opravdu hodně), veškeré ztrácení spell slotů, problém s nefunkčností AOE kouzel, action cancel u death effektu, GS+invis bug, a všechny exploity.

Otázkou je spíše jestli přechod demony na NWN:EE nemůže uškodit hráčské populaci. Myslím si že ne...

• 4

#10 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2017 17:05

vie mi niekto , nie po anglicky vysvetlit v skratke ake su tam zmeny alebo o co ie ? slovensky alebo cesky, gooogl preklada jak deb...

• 0

#11 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2017 17:31

Zdokonalený vzhled: váš portrét, lišta, inventář a další uživatelská rozhraní se velikostí přizpůsobí vašemu zvolenému rozlišení včetně 1080p a 4k.

Pokročilé grafické možnosti: pixel shadery (tohle asi nebude mít český ekvivalent) a dodatečné zpracování (zkrátka post-processing) vytvářejí čistší a vytříbenější vzhled. Můžete zapnout kontrast, pestrost a hloubku pole dle libosti.

Podporované komunitou: původní vývojáři se spojili s předními členy NWN komunity jako je Drax, aby doladili důležitá fanoušky vyžádaná vylepšení s cílem podporovat hráče, vypravěče ( rozuměj organizátory questů) a WBčka.

Zpětná kompatibilita: funguje i pro uložené hry, moduly a módy z původního NWN. Galaxie komunitou vytvořeného obsahu už čeká.

Přeloženo elipsákem. Doufám, že jsem aspoň trochu lepší než google. :D PS. Ten Drax je jen vtip.

• 2

#12 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2017 18:41

vdaka, pri tom draxovi som sa zastavil, cital znova, pak znov kukal anglicku verziu a hladal ho tam ")

• 0

#13 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2017 04:04

Zdokonalený vzhled: váš portrét, lišta, inventář a další uživatelská rozhraní se velikostí přizpůsobí vašemu zvolenému rozlišení včetně 1080p a 4k.

Pokročilé grafické možnosti: pixel shadery (tohle asi nebude mít český ekvivalent) a dodatečné zpracování (zkrátka post-processing) vytvářejí čistší a vytříbenější vzhled. Můžete zapnout kontrast, pestrost a hloubku pole dle libosti.

Podporované komunitou: původní vývojáři se spojili s předními členy NWN komunity jako je Drax, aby doladili důležitá fanoušky vyžádaná vylepšení s cílem podporovat hráče, vypravěče ( rozuměj organizátory questů) a WBčka.

Zpětná kompatibilita: funguje i pro uložené hry, moduly a módy z původního NWN. Galaxie komunitou vytvořeného obsahu už čeká.

Přeloženo elipsákem. Doufám, že jsem aspoň trochu lepší než google. :D PS. Ten Drax je jen vtip.

tyvole... ! ja ho hledal v org asi 30min... pak jsem to docetl .. . lol

vdaka, pri tom draxovi som sa zastavil, cital znova, pak znov kukal anglicku verziu a hladal ho tam ")

haha taky :D

• 0

#14 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2017 04:06

s tím můžu pomoct, no měl bych protože jediný problém s kompatibilitou bude to že demona používá neoficiální 1.71 - ten již nepůjde nainstalovat na NWN:EE. Takže musím začít pracovat na novém community patchi pro NWN:EE který 1.71 nahradí.

A nebo se prostě 1.71 přestaně používat - některé bugy opravuje NWN:EE ne sice všechny, ale mělo by být opraveno padání serveru (proměna, stackable itemy), snad i problémy s proměnou (což demonu trápilo opravdu hodně), veškeré ztrácení spell slotů, problém s nefunkčností AOE kouzel, action cancel u death effektu, GS+invis bug, a všechny exploity.

Otázkou je spíše jestli přechod demony na NWN:EE nemůže uškodit hráčské populaci. Myslím si že ne...

pokud to bude fakat tak se rozhodne nebranim prejiti na novejsi :) jen fakt nevim jak ty haky budou fakat.. uvidime

• 0

#15 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2017 16:20

Tohle by asi bylo dobré podtrhnout: Server jedoucí na NWN:EE nebude zpětně kompatibliní s non-EE verzí. Všichni si tedy musíme pořídit NWN:EE (za 20 USD, příp. 40 i s fičurkami). Otázka je, jak to pak  bude např. s přesunem postav na nové účty ... nebo jestli půjde hrát na starém CD-Key? Nebo, pro jednoduchost, wipe?:-D

Nově bude také fungovat vyhledávání NWN serverů přímo ve hře. Bude tedy Demona nějak zaheslovaná? S odkazem na forum a pravidla?
Super byl též GP klient, kde mohli nehrající lidé volně chatovat. Nevíte, jestli nebude v rámci in-game vyhledávače serverů taková možnost? Případně jestli by stálo za to za ní zalobovat?

Příspěvek upravil Ramon: 25.11.2017 21:42

• 0

#16 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2017 19:15

ja nescu platit zas neco

• 0

#17 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2017 21:42

Ja bych si pockal, jak bude vypadat final, podle prvnich zaberu to vypada, ze se zadne graficke remaky nekonaji, rozdil mi prijde maly.
  • 0

#18 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2017 07:31

Tohle by asi bylo dobré podtrhnout: Server jedoucí na NWN:EE nebude zpětně kompatibliní s non-EE verzí. Všichni si tedy musíme pořídit NWN:EE (za 20 USD, příp. 40 i s fičurkami). Otázka je, jak to pak  bude např. s přesunem postav na nové účty ... nebo jestli půjde hrát na starém CD-Key? Nebo, pro jednoduchost, wipe?:-D

Nově bude také fungovat vyhledávání NWN serverů přímo ve hře. Bude tedy Demona nějak zaheslovaná? S odkazem na forum a pravidla?
Super byl též GP klient, kde mohli nehrající lidé volně chatovat. Nevíte, jestli nebude v rámci in-game vyhledávače serverů taková možnost? Případně jestli by stálo za to za ní zalobovat?

Na klientu maká Paul, ale nesmíš na něj tlačit, má taky jiné povinnosti.)

ja nescu platit zas neco

To už tak bývá, že se za práci platí.

Ja bych si pockal, jak bude vypadat final, podle prvnich zaberu to vypada, ze se zadne graficke remaky nekonaji, rozdil mi prijde maly.

Velký rozdíl čekat ani nemůžeš. Když má model ve hře řekněme 500 bodů, tak ve dvojnásobném rozlišení bude mít pořád 500 bodů.

• 0

#19 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2017 09:56

Tak konkrétně ta grafika by mě zas tak nepálila. Vlastně ani nečekám v tomto směru nějaký zásadní posun. Zajímavější mi přijde spíš ta kompatibilita, multiplayer, celkově obnovená oficiální podpora, opravy bugů, nové fičurky - a to celé v kompaktním balíčku. A samozřejmě vdechnutí nového života NWN komunitě.
S tím "Já bych si počkal" souhlasím v tom, že mé bájení výše nemusí být ve výsledku až tak žhavé. Druhou stranou, jako snad u všech projektů, je zásadní podchytit to co nejdřív.

Na klientu maká Paul, ale nesmíš na něj tlačit, má taky jiné povinnosti.)

Já bych byl právě pro, přestat na něj tlačit úplně a zatlačit spíš na Beamdog, ať udělají nějaký in-game. Vzhledem k tomu, že jsou otevřeni nápadům komunity, mohlo by něco takového projít.
Představuju si to cca tak, že bys rozklikl server v nabídce a dostal se do "místnosti" s informacemi o serveru, seznamem připojených hráčů a chatem.
Bohužel absolutně nemám páru, jak moc je to reálný. Můžu napsat přímo na Beamdog forum, ale nejdřív jsem chtěl slyšet nějakou zpětnou vazbu:-)

Příspěvek upravil Ramon: 26.11.2017 10:12

• 0

#20 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2017 10:08

To už tak bývá, že se za práci platí.

nie vzdy, nieco sa robi z potesenia, toto ale asi ten pripad nebude co

• 0

#21 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2017 10:29

nie vzdy, nieco sa robi z potesenia, toto ale asi ten pripad nebude co

Asi se to nemusí nutně vylučovat. Potěšení a zápal je v začátku, ale pokud to máš dotáhnout do konce a má to být k světu, potřebuješ prostory, techniku, firmu a tým lidí (od hardcore programátorů až po marketing), investující do toho několik desítek hodin týdně. Což holt zadarmo neni.
Pokud tedy zakládání podobných projektů nemá zůstat výsadou miliardářů, musí se podílet komunita. A podílet se 426 Kč mi nepřijde, v poměru k daném trhu, zas až tak závratné.
Můj názor.
  • 0

#22 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2017 00:54

Zase z tema delate sra*ky do zumpy !!! Promazte ten spam .

Rozkaz sefe. Promazano :))
  • 3

#23 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2017 19:47

Dobře ty, stále ostrej jak břitva  :devil: .

• 0

#24 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2017 05:49

Mě ještě napadá jestli to vyjde i na andoid stejně jako vyšel BG1 + 2, IWD1 a PT... Ideálně taky v češtině

Příspěvek upravil Ice: 05.12.2017 05:49

• 0

#25 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2017 10:41

Mě ještě napadá jestli to vyjde i na andoid stejně jako vyšel BG1 + 2, IWD1 a PT... Ideálně taky v češtině

To neplánují (aktuálně).

• 0

#26 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2017 10:45

To je dobré vědět. Nicméně, ta kombinace stovek aktivních hráčů s relax-rp nastavením představovala průnik něčeho, co považuju za ideál DnD sociálního světa. Rozmanitost na "tak akorát" úrovni. Po této éře, minimálně v českém prostředí, zeje v daném žánru jen prázdná díra. Přirozený vývoj ztroskotal na neochotě hráčské komunity přizpůsobit se NWN 2 (což chápu).

S tímhle souhlasím. Dostal jsem se ke hře spíše omylem, ještě bez občanky, ale hru jsem si neskutečně užíval a tím spíš ještě zpětně mi něco takového taky skutečně chybí. Ta komunita byla opravdu super a ideální poměr mezi RP a OOC. Zpráva o NWN:EE mě celkem potěšila, ale bojím se, že tohle už se zpátky nenavrátí všichni ty lidi. 

• 1

#27 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2017 20:44

Hrává tu někdo aktivně neverwinter online ? mám nějaký starter pack co stojí 15€ ( jsem dostal zadarmiko k balíčku co jsem koupil...) 
http://www.arcgames....ld-starter-pack  
jestli hrajete aktivně,rád vám ten jeden kód na to dám :) 
mi napište kdyžtak zprávu

Příspěvek upravil Razfallow: 07.12.2017 20:45

• 0

#28 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2017 23:33

Mno pořád tam loguju:D pochybuju,že by tam byl někdo častěji než já,ale že bych to s aktivitou přeháněla se říct nedá.

• 0

#29 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2017 01:58

Hrává tu někdo aktivně neverwinter online ? mám nějaký starter pack co stojí 15€ ( jsem dostal zadarmiko k balíčku co jsem koupil...) 
http://www.arcgames....ld-starter-pack  
jestli hrajete aktivně,rád vám ten jeden kód na to dám :) 
mi napište kdyžtak zprávu

Mě už to přestalo bavit a přesídlil sem na Elder Scrolls Online

• 0

#30 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2018 09:33

Tak jak, už jedeme na NWN:EE nebo mám stále hybernovat? :-)

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních