Skočit na obsah

Fotka

Dostupnost zlateho kovu

• Please log in to reply
56 odpovědí na toto téma

#1 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 10.04.2016 20:16

Pravděpodobně  mne za tento názor naprostá většina odsoudí a nejraději by mne ukamenovala ale .....zamyslete se !!!

Zlatou zbraň a nebo zbroj tu mněl v začátku snad úplně každý. Navíc vysoké procento hráčů si soketne zlato a počká si až na shadow a nebo mitril zbraň.

Natěžit zlato zvládne úplně každá LAMA ( bez urážky není to míněno na nikoho konkrétně ) a navíc je to kousek od města.

Naproti tomu  NEPOMĚRNĚ !!!  Těžší dolování stříbra které se používá výjimečně snad jedině s výjimkou hrotů na šípy a i tady to není zas tak masivně používaná věc a navíc je důl poměrně daleko

( toto je uváděno pro srovnání ne jako kritika)

Tak si dovoluji dotázek VÁŽENÁ  DM a WB.

Nestálo by za úvahu dostupnost jednoho z nejběžněji používaných kovů na zbraně i zbroje alespoň trošku ztížit ????

Třeba zrušením výskytu těžitelných skal v 1p zlatého dolu  ???

• 3

#2 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 10.04.2016 20:29

Potěžkává v ruce kámen, ale zatím nehází........ To odebrání těžitelných skal v prvním patře zní celkem dobře, alespoň mě.

Příspěvek upravil Modrin: 10.04.2016 20:37

• 0

#3 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2016 21:10

Jenom poznámka do pléna: ze zlata rovnou na shadow/mith se chodí většinou proto, že zranění eletrikou, stejně jako negativ/pozitiv, NPC velmi málo blokují, proto je tak populární zlato socketnout a lítat s tím až doaleluja. Pokud al víš, kde co blokují/neblokují a máš trochu víc peněz, je super mít rub a pak verd, už jenom kvůli AB a vyššímu dmg. Záleží na hráči prostě :)

Příspěvek upravil gravianus: 10.04.2016 21:11

• 0

#4 Host_=SD=_*

Host_=SD=_*
  • Host

Odesláno 10.04.2016 23:24

já bych taky dodal pár věcí , stříbro se používá i u plátneře , ale tohle je úplná kravina , jsou důležitější věci které jsou potřeba upravit a tohle tu je už od pradávna takže bych tohle téma uzavřel... 

• 2

#5 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 11.04.2016 03:34

At se k tomu hlavne vyjadri vzdycky bud Admin, dms nebo wbs. Ti by meli asi pripadne neco zamykat .) 

Ono to mas u kazdeho craftu neco. Vem si ze treba zlata kytka (9) je pomerne tezka nasbirat pro nejaky low lvl bez vybavy . A kdyz si zalezu treba do elfi zahradky a tam bez ztraty jednoho HP natezim 3 barvy a z toho purpur (19) a rudou (21). Je to taky velmi lehke a pritom v craftu uz jsou dost drahe.

Nasel bys toho urcite vic. Urcite i nejake stromy budou taky v podobnem duchu atd atd...

(jiste ti to prijde lehke s 30 lvl a vybavou od damy. Je treba se ale take koukat na ostatni hrace kteri nemaji tyto vymozenosti. Pripadne ani cas. Je to "relax server").

To jen muj nazor. Kdyz uz mne vzbudil pes a jdu s nim ven.

Příspěvek upravil Aved: 11.04.2016 03:35

• 0

#6 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 11.04.2016 05:40

Pokud ti GM přijde jednoduché, tak ho choď nahej. Né vážně jako pravdu máš, ale prostě ten kraft na démoně je takhle udělanej a myslím, že do větších zásahů stejně jako předělávání dungů se teď konat nebude. Nejsou na to lidi ani čas myslím.

• 0

#7 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 07:11

Na druhou stranu je zlato pro 7 lvl tak proc ma byt jeho kopani tezky. Stejne jako hornik prece nemusi tezit zlato az kdyz se dostane na 30lvl. Pokud se to udela tezsi tak se kazdy hornik zasekne na zlatu stejne jako kazdy krejci na zlaty kytce... Nedelal bych to tezsi. To ze jeden hornik si mysli ze je to lehky neznamema ze je to lehky pro vsechny. To ze si se zlatou zbrani pak kazdy druhy vystaci az do shadow/mitrilu je druha stranka veci ale sou tu i takovy co behaji kryptu s rubem nebo trosky s verdem. Jen se proste nekupuji tak casto...
  • 0

#8 kcharg

kcharg

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 230 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 08:22

Logicka stranka veci je, ze kdyz je zlato od levelu 7, mela by ho byt schopna natezit a nasledne vyrobit postava nekde okolo tohoto levelu. Nevim naco postave na levelu 20+ je k necemu to, ze si muze vykraftit zlaty mec. Podle me je dostupnost kovu uz takhle uplne nesmyslna a jeste ji ztezovat je na hlavu postavene.

• 1

#9 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 08:31

Ono se to zda lehky ted, ale bylo to takhle nastavany hlavne po wipe. Zkus si oblect stribrnej komplet a jit tezit. (Samozrejme sundat amulet +5 a prsteny od damy a na vlastnisti hodit pekne +1) :))
  • 3

#10 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 08:39

hlásím se k těm dvoum předchozím příspěvkům :wink:

• 0

#11 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 11.04.2016 12:19

Logicka stranka veci je, ze kdyz je zlato od levelu 7, mela by ho byt schopna natezit a nasledne vyrobit postava nekde okolo tohoto levelu. Nevim naco postave na levelu 20+ je k necemu to, ze si muze vykraftit zlaty mec. Podle me je dostupnost kovu uz takhle uplne nesmyslna a jeste ji ztezovat je na hlavu postavene.

Není to o tom, že by jsi si měl tu zbraň vykraftit. je to o tom, že se je naučíš vyrábět a pak je prodáváš. Jinak takových věci jako je zlato je v kraftu spousta. Prostě to tak je.

• 0

#12 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 14:45

Ono se to zda lehky ted, ale bylo to takhle nastavany hlavne po wipe. Zkus si oblect stribrnej komplet a jit tezit. (Samozrejme sundat amulet +5 a prsteny od damy a na vlastnisti hodit pekne +1) :))

na 15lvl vybereš komplet GM1 se stříbrem a 46AC a 18+ AB což vůbec ale vůbec není problém nahrabat(ano ve stříbru)

Příspěvek upravil Razfallow: 11.04.2016 14:45

• 0

#13 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 14:59

Myslím, že Surik hovořil (psal) o těžbě zlata ve výbavě po stříbro včetně a ne o lootnutí GMka. Je to asi takový rozdíl, jako mezi

A: "lotnul jsem DZko" (rozuměj: doběhl jsem k bosu bez jediné rány, tam zavřel Eryny, pobil jen to co nešlo zavřít a utekl k šutru)

a

B: "Kompletně jsem ho vybil a vybral"

Ale to je jen můj názor.

Příspěvek upravil Modrin: 11.04.2016 15:18

• 1

#14 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 15:34

Myslím, že Surik hovořil (psal) o těžbě zlata ve výbavě po stříbro včetně a ne o lootnutí GMka. Je to asi takový rozdíl, jako mezi

A: "lotnul jsem DZko" (rozuměj: doběhl jsem k bosu bez jediné rány, tam zavřel Eryny, pobil jen to co nešlo zavřít a utekl k šutru)

a

B: "Kompletně jsem ho vybil a vybral"

Ale to je jen můj názor.

varianta B

• 0

#15 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 16:14

Víš, jde o ten rozdíl mezi těžbou a lootnutím. Mezi variantou A a variantou B. Jde o to, že není to samé to někde lootnout, vybít, projít, dát to, ale o rozdíl mezi tím a mezi těžbou tamtéž. Jinak řečeno: neznamená to totéž. Je v tom zjevný rozdíl.

EDIT: takže aby to bylo naprosto zjevné. Je úplně jedno jestli samotné A, nebo samotné B. Jde o rozdíl mezi A a B. A onen rozdíl je dle mne stejně velký, jako rozdíl mezi: vyběhl jsem dnes na kopec a sešel dolů a běhám tam nepřetržitě od rána do večera. Je ten rozdíl patrný?

Správná odpověď: Ano je patrný. Rozdíl spočívá v tom, že to není to samé. Jsou to dvě rozdílné věci.

Příspěvek upravil Modrin: 11.04.2016 16:33

• 0

#16 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 16:23

Víš, jde o ten rozdíl mezi těžbou a lootnutím. Mezi variantou A a variantou B. Jde o to, že není to samé to někde lootnout, vybít, projít, dát to, ale o rozdíl mezi tím a mezi těžbou tamtéž. Jinak řečeno: neznamená to totéž. Je v tom zjevný rozdíl.

řekni mi,včem je rozdíl,když vymlátím zlaťák, a při těžbě se mi spawnou na prdel 2střelci(nejlehčí jednotka ze zlaťáků a nic horšího než obránce se na 15lvl nespawne a to se spawnuje jen u truhly) ? Oo

nevím jak ty,ale zlaťák kromě toho,že máš 2trpaslíky na řiti,o ničem jiném není..20+ teda 4trpaslíci....

Příspěvek upravil Razfallow: 11.04.2016 16:24

• 0

#17 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 16:25

Raz: jestli trefíš trpoše kde je problém i při 35 AB tak jsi dobrej frajer,  jinak jo, ono to na té 15 jde, i v tom silvru, jen se na to musí složit parta, nebo mít hodně trpoělivosti, ale nakopat to a reálně tam takhle běhat je horší..nicméně, jak tu někdo psal, je naprosto na hlavu těžit na 15 lvlu něco co je na 7 :smile:

• 0

#18 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 16:34

Víš, jde o ten rozdíl mezi těžbou a lootnutím. Mezi variantou A a variantou B. Jde o to, že není to samé to někde lootnout, vybít, projít, dát to, ale o rozdíl mezi tím a mezi těžbou tamtéž. Jinak řečeno: neznamená to totéž. Je v tom zjevný rozdíl.

EDIT: takže aby to bylo naprosto zjevné. Je úplně jedno jestli samotné A, nebo samotné B. Jde o rozdíl mezi A a B. A onen rozdíl je dle mne stejně velký, jako rozdíl mezi: vyběhl jsem dnes na kopec a sešel dolů a běhám tam nepřetržitě od rána do večera. Je ten rozdíl patrný?

Správná odpověď: Ano je patrný. Rozdíl spočívá v tom, že to není to samé. Jsou to dvě rozdílné věci.

• 0

#19 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 16:38

Jinak. Vyskiluj si horňase na zlatě v GM1 a ve stříbrném kompletu. A potom až ho budeš mít vyskilovaného tak to tam lotni a porovnej tyto dvě činnosti (komplet vyskilování zlata a jedno lootnutí).To bude nejjednodušší.

Edit: panáček lvl 15 :)

Příspěvek upravil Modrin: 11.04.2016 16:42

• 0

#20 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 16:47

Raz: jestli trefíš trpoše kde je problém i při 35 AB tak jsi dobrej frajer,  jinak jo, ono to na té 15 jde, i v tom silvru, jen se na to musí složit parta, nebo mít hodně trpoělivosti, ale nakopat to a reálně tam takhle běhat je horší..nicméně, jak tu někdo psal, je naprosto na hlavu těžit na 15 lvlu něco co je na 7 :smile:

ne,35AB na střelce fakt nepotřebuješ , na obránce  taky ne(25-30stačí a jsou dva a jen u truhly u jedné i u druhé)) 

vím to, běhal jsem tam s wmkem na 17lvl solo , i s icem na 15, nemluvě o tom,že zabiješ 6střelců a jsi u rudy a můžeš těžit a pak se to spawnuje až za roh jako když se vracíš zpět po lootu,kde jsou opět jen střelci,které sundáš taky sám se 46AC

• 0

#21 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 11.04.2016 17:06

Kdo je teda  lepsi ? Kdo vyhral ?  :biggrin:  :cviceni:

...

...

• 0

#22 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 19:35

...bych nic nezhorsoval, ak sa ti to inak zda blizko tak si daj oklukudo zlataku cez spomenuty striebornak alebo ST

aj male levely si chcu najkopat striebro ci zlato a ak im ho supnes dole tak si ovela tazsie nakopu

p.s. necital som komenty

• 0

#23 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2016 21:42

na 15lvl vybereš komplet GM1 se stříbrem a 46AC a 18+ AB což vůbec ale vůbec není problém nahrabat(ano ve stříbru)

Ja se teda jenom divim, jak je mozny, ze tady jeste nemas monopol, kdyz to ocividne je uplne trapny.. proc se teda vubec po wipe skladaly takove party a mafiansky spolky.. zahada.

Samozrejme Raz nejspis pocita s tim, ze by to stribro mel osoketovany od helmy az po spodary krystalama, coz vzdy nebyl standart. 46 AC ve stribru se mi zda jako pekna Razovina teda.  :clover:

Dam si tu praci..

helma (raz asi myslel s cernym) takze +3

stit nejspis taky se strednim takze +4

brneni taktez +4

vzhledem k tomu, ze driv byly ceny trochu jinde, ale budeme to ignorovat, raz by urcite mel uz boty +2 AC

amulet by mel +1 AC, protoze +2 je ve zlatem dole ze ano takze tedy +1

pak tu mame co dal, akrobacii tak tedy pocitejme ze by na 15 lvl mel jako spravny PGcko AC + 0 s hornikem, ovsem chceme dosahnout na 46 AC tak si tam nesmyslne hodime rogunu nebo monka, takze +3 AC

pricteme teda jeste AC za kuru z flasky tak tedy +3 (vzhledem k amuletu +1)

Tak a jdeme scitat, nahaty WMko by melo na 15 lvl AC/AB -> 12/21 (pocitejme tedy ztratu AB a pricteme AC za akrobacku, protoze prece kazdej klika rogunu/monka u WMka pred 20 lvl :clover: ) takze tedy 15/20 (pokud je to pulork pokud ne tak -1 AB)

A ted hura veci: fullplate 10+4, paveza 3+4, helma +3, AC za kuru +4, boty +2 + 15 nahaty AC s akrobackou = 45 AC!! 

Tak je to presne jak jsem odhadoval, postava bohata, tak, ze ma krystaly uplne vsude snad i diamanty misto zubu, coz jen tak nekdo nemel protoze to stribro nestalo 5k jako stoji ted nebo kolik  :rolleyes:  Pokud by to byl normalni hrac, kterej by neprznil build kvuli akrobacce je tam -3 AC tzn 42 AC a to prosim pekne s full soket vecma (helma, stit, brneni a jeste flaska kury) -> Tohle pro me neni stribrna vybava, takze Razi prosim pekne mlc a soupej nohama.  :clover: A to jsme jeste nezminili ono povestne AB, ktere by se stribrnou zbrani +2 bylo tedy 23(24 s prstenama na silu) a to se vubec nebavime o DMG, ktere by se tam tou stribrnou zbrani odehravalo (pokud ovsem!!!! nemame stribrnou zbran soketlou a to idealne nejakym "levnym" kaminkem, jako treba oranzovym nebo bilym...)

EDIT: Chran Te ruka Pane prijit s argumentama jako haste lahve, ii svitky, bardsongy, magic armory, etc.. tak hluboko snad nepujdes.  :rolleyes:

Příspěvek upravil Surik: 11.04.2016 22:14

• 1

#24 kcharg

kcharg

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 230 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2016 00:23

řekni mi,včem je rozdíl,když vymlátím zlaťák, a při těžbě se mi spawnou na prdel 2střelci(nejlehčí jednotka ze zlaťáků a nic horšího než obránce se na 15lvl nespawne a to se spawnuje jen u truhly) ? Oo

nevím jak ty,ale zlaťák kromě toho,že máš 2trpaslíky na řiti,o ničem jiném není..20+ teda 4trpaslíci....

Mam ti rict, co ty vymlatis na levelu 15? :) Nemluve o tom, ze se ti tam jen jednou probehne nejakej vyssi level a hned se pudes umyt.  Proste jako vzdy tady potis slusne receno kraviny.

A jedna z nich je 46AC se stribrnym equipem.

Ja se jen divim, ze na to lidi co maj rozum, na ty tvoje vyplody jeste reaguji,  Ty ses takovej panbuh teoretik, jeste jsem od tebe nevidel jedinou slusnou postavu, ale na foru vymlatis cokoliv o 5 levlu driv, nez kdokoliv jinej. :))

Příspěvek upravil kcharg: 12.04.2016 00:30

• 0

#25 Garveus

Garveus

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2016 03:00

Právě v těchto případech (po WIPE apod.) nejvíce vyniknou ta skutečně přesílená povolání, protože například klerik dokáže hodně buffnout AC i AB a nic k tomu nepotřebuje (inviska je také znát). Jestli tehdy někdo záměrně vytvářel doly tak, aby hráči byli nuceni formovat skupiny s kouzlícími povoláními, to už nevím, ale považoval bych to za možné.

Problém vidím ve stříbře, to pro mě osobně bylo náročnější než snad jakýkoliv jiný důl - a to mi vadí. Nepřijde mi košér, že se nedodržuje posloupnost obtížnosti. Proto jako jediné reálné řešení vidím snížení obtížnosti Stříbrného dolu, a to například odstraněním lavin z této lokace, snížením počtu upírů nebo změnou jejich přesvědčení na zlé. Jakákoliv z těchto úprav by nemusela být časově náročná a vlastně by se tím zvýšila obtížnost následujících dolů - už by nebyly tak jednoduché v porovnání se stříbrem. Nicméně si nejsem jistý, jestli snižování obtížnosti v konkrétním stádiu Demony má vůbec smysl.

• 0

#26 kcharg

kcharg

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 230 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2016 04:41

Pravda, pro warra bez imky na mysl je to tam celkem smrtici. Fear a jed je pekny svinstvo, ze Dazzi? :)

• 0

#27 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2016 07:49

Mě bylo svého času řečeno,že stříbro je jakýsi předěl pro kopáče a proto je tam kde je a je takto těžké a ehm nevím kolik z vás tu hraje tak dlouho jako já,ale  byli doby kdy v dole krom horníků běhali i rezavci a těm náramně chutnal kov...ano tak jako železa v DZ žrali zbraně tak rezavci si pochutnávali na brnění. Navíc strach i jed řeší alchymie či doprovod....ano není to ideál,ale větší sranda je když přetížený stříbrem potkáš dráče. Pro mě jediná věc co mi vadí je,že je to tak daleko...... A co se týká zlata.....nemyslím,že by bylo tak lehké ho natěžit,když poměr hlušina/dobrá skála je celkem fuj všude a nevím jak komu,ale mě osobně se nelíbí trčet hodiny na místě jen abych nakopala pár batohů zlata. Navíc kopáč na skill ani na stříbro nemusí pokud vím jen se mu to kapku...ehm kapku víc prodlouží:D

Příspěvek upravil Werewolf: 12.04.2016 08:14

• 0

#28 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2016 09:00

ve stříbře se už laviny zrušily, ne?

• 0

#29 Faust

Faust

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 269 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2016 09:08

ve stříbře se už laviny zrušily, ne?

ne

• 0

#30 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2016 10:32

nejsem si jistý jestli železná nebo stříbrná,ale mají slashing +3 takže soket není třeba

co se snad jen zeptám...a jak to bylo s botama z ST ? 

10základ,

11+1 stříbrný FP

+1 amulet

+6 ST boty nebo snad boty z ST nebyly k dispozici ? (+2 bronzové) 

+3+4 soket pavéza

+2 (+3slashing)

+3akrobačka

10+11+1+1+6+7+2+3 = 41(38) AC 

AB:

21(24str - pásek+2prsteny+1 bez flašky) str 7+2enha+1focus+15bab= 25AB  

s expertýzou sme tedy na 20AB(světe div se, ale střelce to vážně trefuje...) a 46(43)AC(.... a oni netrefí vás)

když už teda budeme mít i soket FP, tak 49(46AC s bronz botkama a jen stříbrnou výbavou a expertýzou)

a když už teda rýpnu pořádě.... ten spawn na 15lvl je stejný jako na 19lvl (a nejsem si jistý jestli i na 20)

pokud vemu 18f/2bard/10rdd 16/1/2 ( 19lvl) 

pak máš AC 48(45)AC s expertýzou 43(40 bez) (vypočítané + 4akrobačka na 17lvl a +1draconic armor)

a AB pak bude 17bab+ ((STR 20+4body+2 2lvl rdd+3prsteny a pásek-10)/2) 8ze STR + 2enha wepka (nebudu brát focus jedeme to na greatsword)

tedy 43(40ac) a 27AB bez focus a expertýzy s orkem pro 19lvl 16f/1bard/2rdd

pro wmko 20/7/3 ( 12f,7wm řekněme na trpasličí válečnou sekeru/bitevní sekera/scim/jiná sranda) to tedy bude 

43(40)AC - 4akrobačka-1draconic armor = 38(35AC) (masochista s cross-class skillem +2ještě za akrobačku)

AB:  19(fullbab) + 1zaměřko + ((18str+4body za lvl +3za pásek a prsteny-10)/2 = 6)6AB ze síly+ 1WM+2enha = 29AB

s expertýzou sme tedy na 43(40ac) (vylepšenou pak 48(45) a 24(vylepšená 19)AB..což je docela hraniční hodnota ale jde to už jen díky příležitostňákům.. ( 6střelců po dvou kusech...wm..terén... víc léčení)

nemluvě o tom,že existuje klerik,který ten hodinový buff na tu chvilku,než dolezete k rudě,kde se nic nespawnuje,bohatě vydrží ( ii ftw)

Příspěvek upravil Razfallow: 12.04.2016 11:07

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních