Tak jsem se konečně dva recepty naučil a zajímalo by mě, proč je lektvar na smrt jednodušší na výrobu než lektvar veliké rychlosti?
Je to chyba? Když není, nemělo by to být spíš naopak?
Příspěvek upravil M4rSX: 28.12.2013 00:31
Odesláno 28.12.2013 00:30
Tak jsem se konečně dva recepty naučil a zajímalo by mě, proč je lektvar na smrt jednodušší na výrobu než lektvar veliké rychlosti?
Je to chyba? Když není, nemělo by to být spíš naopak?
Příspěvek upravil M4rSX: 28.12.2013 00:31
Odesláno 28.12.2013 15:15
Odesláno 28.12.2013 15:23
Bych nehrotil ani tak ferovoszt receptu, ale ferovost celeho kraftu, ktery podle me cely mel byt uplne jinak...
Moc bych se do teto debaty nepoustel. Ono na rovinu, me se ten craft taky zrovna nelibi a uz jsem na to vedl taky nekolik diskuzi. Nicmene vytvorit novy craft, ktery bude ferovy a bude nabizet stejne moznosti vsem na Demone ma par podstatnych hacku.
A vzhledem k tomu, ze i po tech x letech je hracska popularita cisla 2. stale stejna, tak se nic takoveho dit nejspis nebude
Odesláno 28.12.2013 15:43
náhodou recept je dobrý a konečně se využijou i dřív nevyužívaný bylinky. Problém je v tom že na výrobu rychlosti je potřeba vyšší moudrost než na smrt, což mi přijde nelogický.
Odesláno 28.12.2013 17:03
...
me jde jen o ferovost toho, ze si za par tisic koupis bednicku, od kamose ziskas recepty a mas vpodstate craftera na maximu, tam chce jen nejaky rozumny progres zkoumani nebo skillovani nebo nejak to proste okorenit... jen toho alchymistu... porovnavat vydelecnost a narocnost craftu mezi sebou nema smysl...
Odesláno 28.12.2013 17:06
Hele funguje to? Funguje, tak v čem je problém? Pravda, ideální to není, ale to si fakt někdo myslí, že se dá vymyslet ideální systém?
Odesláno 28.12.2013 17:54
Nedá,ale to jim přece nebrání tu o tom furt krafat......dle mě je náročnost možná odvozená od lvlu ne? Teda ted nevím jakej casterlvl maj ty lektvary,ale mě taky nepřijde logický,aby velká odolnost byla těžší než zbytek velkých vlastností,ale popravdě by mě nenapadlo si na to stěžovat:D
Odesláno 28.12.2013 18:05
však taky nekritizuju starý věci, které tu fungují x let ale ty nové, protože si někdo řekl "To bych mohl vylepšit" a místo toho je to změna k horšímu viz Tis na poušti, když už něco upravit tak pořádně
Odesláno 28.12.2013 18:13
já bych zvýšil počet hlavnich bylin na FH a aspoň by se dalo vydělávat na fullhealech které kupují všichni
Příspěvek upravil Surik: 28.12.2013 23:31
Odesláno 28.12.2013 19:07
já bych zvýšil počet babích kořenů a aspoň by se dalo vydělávat na fullhealech které kupují všichni
ja fh nepouzil uz nekolik let a ty co nasbiram ze slz tak akorat prodavam... pokud je kupujete nejak moc, tak jste rozmazleni :D nebo strasne slabi...
Odesláno 28.12.2013 20:24
ja fh nepouzil uz nekolik let a ty co nasbiram ze slz tak akorat prodavam... pokud je kupujete nejak moc, tak jste rozmazleni :D nebo strasne slabi...
A nebo logujeme častěji než jednou za měsíc :)
Odesláno 28.12.2013 23:04
A nebo logujeme častěji než jednou za měsíc :)
ja ho nepouzil nekolik let :)
Odesláno 28.12.2013 23:37
ja ho nepouzil nekolik let :)
to proto ze jsi vetsinou umrel tak rychle, ze jsi to nestihl :-)
Odesláno 29.12.2013 01:21
to proto ze jsi vetsinou umrel tak rychle, ze jsi to nestihl :-)
Je to tak, já s ním dneska expil chvíli a lehl asi 4x
Odesláno 29.12.2013 09:45
na michalistu uz nesmatlat ten je ted tak nak pekne v rychtiku :) co zacali mizet oskubany bylinky sem uplne spokojenej .. hlavne v tom nedelat bordel a velka rychlost je 15 lvl cast pokud se nepletu tak je trosku slozitejsi mno .. pff takove malichernosti spis mi nekdo poradte kam sem zalozil svuj kouzelny pergamen s tahakama na demonu tahat ty recepty z me kebule to je neco to vam povim
Odesláno 29.12.2013 10:47
Je to tak, já s ním dneska expil chvíli a lehl asi 4x
zaklinacka co ma jen prsteny v DZ a bez cehokoliv? vzdej respekt ze me zabili jen 2x...
Odesláno 29.12.2013 11:16
Noo:D teda já tam byla s kleričkou na 25 se zlatou FP s AC hmm 36 myslím a nelehla ani jednou.....to chce nelízt dopředu aliku,ale jinak recepty sou jaký sou a furt si nestěžujte!
Odesláno 29.12.2013 11:17
každej lektvar navíc je jen dobrej , akorát se snad tvůrce mohl přeptat který bylinky se dost nepoužívají ,
nepřijde mi že zrovna X a Y by se moc nepoužívaly, věčně schází
Příspěvek upravil Surik: 29.12.2013 13:16
Odesláno 29.12.2013 11:51
Noo:D teda já tam byla s kleričkou na 25 se zlatou FP s AC hmm 36 myslím a nelehla ani jednou.....to chce nelízt dopředu aliku,ale jinak recepty sou jaký sou a furt si nestěžujte!
nebo neafkovat aby se nespawli do zad kdyz u toho vubec nejsem :)
Odesláno 17.10.2014 05:10
náhodou recept je dobrý a konečně se využijou i dřív nevyužívaný bylinky. Problém je v tom že na výrobu rychlosti je potřeba vyšší moudrost než na smrt, což mi přijde nelogický.
Bylinky a jejich vyskyt jsem kdysi nastavoval tak, aby se jimi kontrolovalo mnozstvi a pomery lektvaru v modulu. Napr. jde videt ze bylinek pro kritaky je DALEKO vic jak pro Fully. Pri tvorbe craftu byl modul v situaci kdy nikdo nedokazal odhadnout co to udela kdyz bude zadany fullheal pristupny. Proto jsem vytvoril urcite skupiny ktere se daji zariznout. :-o Jo, byla docela dlouha doba kdy full a mraky jinych proste nebyl vubec. Procenta vyskytu byl odhad, tento odhad se mel pak upresnovat na zaklade prodeju lektvaru ve statickych obchodech (Druidi, oblezena vesnice). Cilem bylo navrhnout system ktery se da doladit tak ze pokud znam vsechny lektvary, pak vsechny byliny vice-mene spotrebuji. Nebo prodam tomu kdo je umi vyuzit. Pokud nejaka bylina trvale prebyva, je mozne snizit vyskyt, a jinde pridat. Puvodni hrube nastveni vyskytu bylo na procenta, nicmene poznamky ve scriptu pocitaji s ladenim a s prechodem na promile. Nicmene zmena hybne s cenami. Cena letkvaru je systemove urcena vzorcem. s promennymi - vzacnost bylin, pocet kusu do receptu, cena pilinek a DC namychani. Protoze byl pozadavek na vyssi cenu nekterych lektvaru (od DM a konzultantu) nicmene vyskyt jsem chtel podobny ostatnimi v dane skupine, je pak zbyvajici promena DC jedina ktera muze zvednout cenu. :-] K cele legraci jsem vyrobil barevnou tabulku v Excelu, snad se Dedkovi dostala, kdyztak dejte vedet.
Vylepseni mizeni bylinek po sberu je fajn.
Jinak jsem rad ze se zde jsou stale zname firmy.
gG
Příspěvek upravil gGeorg: 17.10.2014 05:18
Odesláno 02.01.2016 13:41
... no tak nevím, k čemu prospěla ta změna craftu... nové recepty...nové lahve... nový "FH" a k čemu to vlastně je, když jsou všichni alcháči líní sbírat bylinky a vaří jen pro svoji vlastní potřebu???? cena FH za slzy od kněžky se zvedla na dvojnásobek, protože alcháči brečeli, že od nich nikdo nekupuje top výrobek...již zmíněný FH.... a ono to snad jde, vždyť je člověk musí překecávat i na pár proměn :((((!!!!....co mají asi říkat koželuži, kterým je top výrobek úplně na pytel????....
Odesláno 02.01.2016 13:52
... no tak nevím, k čemu prospěla ta změna craftu... nové recepty...nové lahve... nový "FH" a k čemu to vlastně je, když jsou všichni alcháči líní sbírat bylinky a vaří jen pro svoji vlastní potřebu???? cena FH za slzy od kněžky se zvedla na dvojnásobek, protože alcháči brečeli, že od nich nikdo nekupuje top výrobek...již zmíněný FH.... a ono to snad jde, vždyť je člověk musí překecávat i na pár proměn :((((!!!!....co mají asi říkat koželuži, kterým je top výrobek úplně na pytel????....
alchymistu dát všem a ať si vaří každý sám
Odesláno 02.01.2016 14:12
No gotreku je tu jedna maličkost,když chceš něco naco je dost problém sehnat byliny a chceš to ve velkém množství tak je to problém. A hlavně nevím jestli si někdy alcha zkoušel,ale uvařit 100 lektvarů to je 100x zmáčnout 1 a to musíš eště mačkat pomalu abys "nezavařil" aparaturu. A třeba mě nebaví stát hodiny na trhu a vařit lekvary.....osobně si myslím,že problém s délkou vaření by vyřešila možnost vaření ve velkém což tu myslím kdysi bylo. Jasně pokud to alch nespočítal správně přišel o vše,ale to už byl jeho problém Myslím,že třeba v mém případě by to tu ochotu vařit dost zvýšilo.
Odesláno 02.01.2016 14:26
no nevim jestli to jeste takhle je, ale vzdycky me stvalo, ze kdyz clovek pouzival katalyzator tak musel porad po 1 nahazovat spravny pocet bylin, jinak ho to nepocitalo
jinak ja nevarim, protoze mi kdysi nekdo vyhodil recepty a zkoumat se me to nechtelo... a jeste nove recepty zkoumat od znova, kdyz jsem mel treba odzkouseny, ze ta kombinace nic nedelala...
Odesláno 02.01.2016 14:45
No gotreku je tu jedna maličkost,když chceš něco naco je dost problém sehnat byliny a chceš to ve velkém množství tak je to problém. A hlavně nevím jestli si někdy alcha zkoušel,ale uvařit 100 lektvarů to je 100x zmáčnout 1 a to musíš eště mačkat pomalu abys "nezavařil" aparaturu. A třeba mě nebaví stát hodiny na trhu a vařit lekvary.....osobně si myslím,že problém s délkou vaření by vyřešila možnost vaření ve velkém což tu myslím kdysi bylo. Jasně pokud to alch nespočítal správně přišel o vše,ale to už byl jeho problém
Myslím,že třeba v mém případě by to tu ochotu vařit dost zvýšilo.
jééé Sildo, buď někdy trochu objektivní... a když teda alcháče nebaví mačkat "1" proč se jim udělali nové recepty??? mimo to,..... je to úplně stejná otrava jako u většiny ostatních řemesel :)))
Odesláno 02.01.2016 15:48
hehe ja vim jak to je ... :D
teda aspon u me sem neskutecne linej obihat bylinky o vareni samotne az tak nejde :)) ale jednou za cas kdyz je dost bylinek si sednu a varim a varim a varim ale pro sebe a co zbude tak pro ostatni je fan mit zakazky ale jestelepsi je kdyz mam dost bylinek na ty zakazky a verte mi ze je pekna otrava obehnout 2x les a mit sotva na 10 oliosaku lide si mysli jake neni terno kdyz donesou 500 bylinek tak vazeni to teda neni terno pac z tech 500 je k upotrebeni kdyz to jo dobre de 50% a to pocitam ze budu delat 2 slozkove flasky.. ty jednoslozkove se hodi snad jen spesnej ustup.. a rikaze te alchove sou lini behat po lese ano sou a nedivte se kdyz z 3 hodinoveho maratonu ma clovek hov.. o......
vykupuju bylinky za 30gp/ks neurcenej a stejne mi to nosi obcas jen par .. vlastne jedna osoba .. takze zacnete nosit bylinky ve velkem a budou i flasky..
PS : a este drobnost dat babe vic jak 50 flasek na prijem na max skill ..
Příspěvek upravil porkac: 02.01.2016 15:50
Odesláno 02.01.2016 16:09
Alchači všech zemí spojte se a zvyšte výkupní cenu a problém bude takřka částečně vyřešen
Odesláno 02.01.2016 16:18
Alchači všech zemí spojte se a zvyšte výkupní cenu a problém bude takřka částečně vyřešen
Noo asi bys nebyl rád kdybys musel kupovat flašky za dvojnásobek:P. Znáš to vyšší cena materiálu vyšší cena konečného produktu.
Odesláno 02.01.2016 16:33
Noo asi bys nebyl rád kdybys musel kupovat flašky za dvojnásobek:P. Znáš to vyšší cena materiálu vyšší cena konečného produktu.
ha ha ha , možná by bylo pak co kupovat
Odesláno 02.01.2016 17:56
zrovna na tu zakázku co dal gotrek, to vychází tak na 5-6 oběhnout hlubokej :)), to je dost času v kelu, zvlášť když většina classů co vaří nepotřebuje ani tak peníze, spíš jako staty pro sebe (druid,. kleromonk) a má slušné možnosti vydělávat v akci
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních