Skočit na obsah

Fotka

uvězněn? O.o

• Please log in to reply
56 odpovědí na toto téma

#1 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 18.12.2013 21:37

afkuju na trhu (hraju v okně a jsem na netu) -> překliknu zpátky do hry a jsem ve vězení

v chatu vidím něco o obchodním cechu či co.. nějaké vysvětlení? žádný vrah fakt nejsem O.o a na postavě makám dost dlouho na to, abych si jentak vražil či co..Může mi s tím nějaké DM prosím pomoci?

Přiložené soubory

• 0

#2 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 18.12.2013 21:47

zabil si přátelské npc nebo si utěk z vězení. ano hrozí, že můžeš skončit ve vězení.

http://demona.cz/for...ystem-v-alicii/

• 0

#3 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 18.12.2013 21:49

jediné NPC které sem kdy zabil byl pes u ZD v tý vypálený vesnici nebo jak se to jmenuje, i RP je blbost, aby mě v alicii o miliardu hor zatkli a jeste navíc obchodní cech.. nechápu to

• 0

#4 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 18.12.2013 21:51

no. zabíjení přátelských npc přináší tuto nevýhodu. je to hloupé abys bručel za zabití čokla kdesi, nicméně

není doporučeno zabíjet přátelská npc, může se to nevyplatit a ty ses dostal do té situace.

• 0

#5 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 18.12.2013 21:53

no tak ale ať to platí třeba jen na alicii.. v RP smyslu na to nejde přijít, kdo zabil psa.. počítám, že si to musím zaplatit, což? nebo kdyz to tu tak funguje x let tak.. :S

• 0

#6 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 18.12.2013 22:53

spousta věcí tu je systémově ne uplně správně navržena.  nicméně mě to teď přijde jako přijatelná cena, když někdo napadá přátelská npc. prostě drž se doporučení. můžeš se vyplatit nebo utéct.

• 0

#7 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 18.12.2013 23:22

zaplatil sem.. ale teda nerad, blbej pes, omylem napadnutej navíc ještě, a v alicii me zatknou az 5 dní (v realu) potom.. O.o

btw, pripominam se ti o té márnici.. pěkně prosím

• 0

#8 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 19.12.2013 04:29

tu nejde o 5real dni ale o pocet lognuti po restartech... a kdyz naberes body, tak to pak muze trvat nejakou dobu...

• 0

#9 MurgoJagang

MurgoJagang

Neznalý

• Hráč
  • 3 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2014 11:13

Technická:

Někdo zaplatí kauci, přesto je postava stále hledaná a skončí opět ve vězení.  Vyplatí se znova zaplatit kauci a sníží se hledanost zločince a nebo to nemá smysl?

• 0

#10 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2014 13:28

Technická:

Někdo zaplatí kauci, přesto je postava stále hledaná a skončí opět ve vězení.  Vyplatí se znova zaplatit kauci a sníží se hledanost zločince a nebo to nemá smysl?

za co tam jsi ? za nošení zbraně ve městě/ zabití přátelských npc ?

• 0

#11 MurgoJagang

MurgoJagang

Neznalý

• Hráč
  • 3 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2014 20:21

Zbraň, pak vzpoura a pak ještě třikrát vzpoura, možná víckrát... :)

Příspěvek upravil MurgoJagang: 04.09.2014 20:22

• 0

#12 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2014 20:41

Zbraň, pak vzpoura a pak ještě třikrát vzpoura, možná víckrát... :)

při použití magic wand by ti to mělo psát : PvP Bodů : "číslo" ... toto číslo znamená,kolik restartů se musíš držet mimo město..takže ikdyž tě někdo pustí,pvp body ti nezmizí(krom logování po restartech)

Příspěvek upravil Razfallow: 04.09.2014 20:42

• 0

#13 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2014 22:40

Nojoo tak to se nediv, vyvolavas vzpouru ve vezeni, tak jsi proste psanec  :biggrin:

• 0

#14 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 05.09.2014 11:14

Asi to byl pes manželky Alicijskýho radního:)))
  • 1

#15 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 05.09.2014 11:27

Asi. Ale zaběhl se až k DZ
  • 0

#16 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 01:23

Není to vězení moc drahý? V lagu mi nešla zandat zbraň, tak jsem se tam dostal a chtěli desítku. Na čtvrtym levelu je skoro lepší založit novou postavu než se vyplácet za desítku. Navíc úbytek DM /CS způsobil to, že už se člověk z vězení moc nedostane RP cestou.

Nebál bych se ani puštění za nějakej čas

• 0

#17 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 30.01.2016 12:10

Já bych neměnil, nezlehčovat hru ba naopak :). Pokud sou lagy doporučuju schovat zbraň než vlezeš do města. Na nízkým lvl je 10k hodně, ale vem si kolik to pak je třeba pro level 20+ to už jsou drobný....

• 0

#18 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 30.01.2016 12:27

Asi to byl pes manželky Alicijskýho radního:)))

Méně mluvit, více hrát! Jinak jsem rád, že ještě trošku žiješ

Příspěvek upravil Modrin: 30.01.2016 12:29

• 0

#19 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 12:33

Kiro, nesouhlasím s Tebou. Zvláště v takovým malým množství hráčů, co je poslední dobou ve hře. Představ si, že jsi nováček s jednou postavou a řešíš kvůli výbavě každou zlatku a dostaneš se takhle do vězení. Ve hře moc lidí není a na výpravu či loot se moc nechodí, nebo v pokladech není tolik ... craftem se taky moc vydělávat rychle nedá ... nováček nemá dost informací. 

Nic bych neměnil, sic to bylo nastaveno asi pro jiné podmínky za starých časů, ale je to taky o tom ve hře přemýšlet, nejen když jsou lagy. 

• 0

#20 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 15:16

Právě začal hrát kamarád, má nějakej obří monitor, takže má drobný písmo, tudíž si nevšiml výzvy.  Skončil ve vězení se dvouma postavama, jak neni zvyklej schovavat zbrane a čekal tam tři dny. Pak s nwn seknul

• 0

#21 Hilip

Hilip

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 233 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 15:48

Taky jde o trpělivost, hele já jsem jednou kvůli lagu přišel ještě ve starém DZ o černé monkovky (pro představu 800k zlatek) a myslel jsem, že se na to vykašlu. Chvilku jsem sice za tu postavu nehrál jak jsem byl nasra.ý, ale po čase jsem si na to stejně našetřil znova. A to myslím trvalo déle jak 3 dny. Jde o to, že člověk co to nevydrží takovou chvilku by to podle mě vzdal (možná po trošku delší době) jak by poprvé někde umřel a dozvěděl se, že oživení ho připraví o prachy a o expy a čekat na ress někdy trvá hodně dlouho. 

• 0

#22 Drtik

Drtik

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 16:10

Taky jde o trpělivost, hele já jsem jednou kvůli lagu přišel ještě ve starém DZ o černé monkovky (pro představu 800k zlatek) a myslel jsem, že se na to vykašlu. Chvilku jsem sice za tu postavu nehrál jak jsem byl nasra.ý, ale po čase jsem si na to stejně našetřil znova. A to myslím trvalo déle jak 3 dny. Jde o to, že člověk co to nevydrží takovou chvilku by to podle mě vzdal (možná po trošku delší době) jak by poprvé někde umřel a dozvěděl se, že oživení ho připraví o prachy a o expy a čekat na ress někdy trvá hodně dlouho.

Mohu potvrdit *přikyvuje* pavéza se válel skoro rok v DZ :D

Příspěvek upravil Drtik: 30.01.2016 16:10

• 0

#23 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 19:26

Mohu potvrdit *přikyvuje* pavéza se válel skoro rok v DZ :D

No ale ne každý má takovou trpělivost - já se na to taky vysral když jsem se dostal na opuštěný ostrov. Samozřejmě tohle nebyl ten úplný důvod bylo toho víc. Ale když to vezmu kolem a kolem tady je takových kopretin jako je vězení tolik že si člověk skoro ani normálně nezahraje.

Jsem přesvědčen o tom že kdyby toto nebyl tvůj vyvolený server, kdyby jsi teď přišel na Thalii a tam se ti stalo to samé vykašleš se na to a půjdeš hrát wowko nebo se vrátíš na demonu.

Demona má hodně pevnou a věrnou hráčskou základnu a ta je ochotná snášet skoro vše dokonce bude hrát ikdyž je ve hře ping 500 a 15sekundové lagy a chcípá se pomalu v každé lokaci kde sou npc a bude ji to bavit. Ale po nových hráčích bez jakékoliv věrnosti k modulu nebo nostalgie tohle očekávat nemůžeš, pak záleží na tom co chcete víc. Aby se tu hrálo líp nebo aby bylo vše při starém.

Mimochodem co se vězení týče, myslím že teď je tam více možností jak se z tama dostat než bývalo. Po nějaké době se objeví spolupachatel který nabídne hráči dvě možnosti - zaplatit lvl*1000 nebo vzpouru, skusil jsem to s lvl 1 a jdou tam po tobě ti strážnící které si myslím že nic jiného než top postava na 30 neporazí. Otázkou je co se stane když teda budeš lvl 4 vyvoláš vzpouru a umřeš a projdeš očistcem, ono to totiž varuje že budeš psanec ale nejsem si jistý jestli to funguje.

Příspěvek upravil shadooow: 30.01.2016 19:27

• 0

#24 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 11:41

No ono stačí číst vyhlášku města a řídit se dle ní .......není to poprvé kdy se nováček dostal do vězení,ale  řešit se to dá. Uvědomte si,že DM mají vlastní život a nebudou tu sedět 24 hodin denně. 

PS: Shade na Thálii sem hrála a tohle by mě vážně neodradilo. Konrétně tam to byla spousta drobností a nepromyšlených úprav,které se vzápětí řešili nikoliv navrácením do původního stavu,ale citelným oslabením viz. černý meč katastrof co byl v posílený verzi přehnanej a v oslabený užitečnej asi stejně jako jezevec. :biggrin:  Ále jedna věc se mi tam fakt líbila a uvítala bych ji tady a tj.skillování vyvolávání pomocníků....čím vyšší skill tím lepší pomocník,ale když se nepřehodilo dost fuj protivník.

• 0

#25 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 15:40

*
POPULÁRNÍ

No ono stačí číst vyhlášku města a řídit se dle ní .......není to poprvé kdy se nováček dostal do vězení,ale  řešit se to dá. Uvědomte si,že DM mají vlastní život a nebudou tu sedět 24 hodin denně. 
PS: Shade na Thálii sem hrála a tohle by mě vážně neodradilo. Konrétně tam to byla spousta drobností a nepromyšlených úprav,které se vzápětí řešili nikoliv navrácením do původního stavu,ale citelným oslabením viz. černý meč katastrof co byl v posílený verzi přehnanej a v oslabený užitečnej asi stejně jako jezevec. :biggrin:  Ále jedna věc se mi tam fakt líbila a uvítala bych ji tady a tj.skillování vyvolávání pomocníků....čím vyšší skill tím lepší pomocník,ale když se nepřehodilo dost fuj protivník.

Skoro jako vždy jseš úplně mimo, ne každej má koule na to, aby studoval stohy kravin na nějakým fóru, ve hře na to je upozornění minimální, je to jenom zbytečný opruz, který ty nový hráče akorát odradí, nic jiného. Ohánět se tím, že si máš někde něco přečíst je fakt zcela zcestný.

Já se ani nedivím, že 99% nových hráčů to tu hned zabalí, protože veškerý ten opruz, který tu existuje (je to spousta malých kravin) toho novýho hráče tak nasere, že to prostě nedá a skončí. Jestli tohleto je váš cíl, tak gratuluji, splnili jste jej na výbornou.
  • 5

#26 Hilip

Hilip

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 233 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 16:35

Skoro jako vždy jseš úplně mimo, ne každej má koule na to, aby studoval stohy kravin na nějakým fóru, ve hře na to je upozornění minimální, je to jenom zbytečný opruz, který ty nový hráče akorát odradí, nic jiného. Ohánět se tím, že si máš někde něco přečíst je fakt zcela zcestný.

Já se ani nedivím, že 99% nových hráčů to tu hned zabalí, protože veškerý ten opruz, který tu existuje (je to spousta malých kravin) toho novýho hráče tak nasere, že to prostě nedá a skončí. Jestli tohleto je váš cíl, tak gratuluji, splnili jste jej na výbornou.

Jestli se bavíme jenom o zákazu nošení zbraní ve městě tak na nedostatečnost upozornění je kravina si stěžovat, vždyť jenom u každého vstupu do města je cedule s vyhláškou a ještě k tomu tě strážní 2x upozorní abys ji schoval. 

A co se týká toho čtení, tak nevím, ale co jsem hrál singl tak tam jsem 60% času strávil tím, že jsem četl co mi kdo říká a co mám udělat. A přečíst si jednou vyhlášku když vlezu do města snad nikoho nezabije.

• 0

#27 Fr33z

Fr33z

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 22 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 18:03

Taky jsem zapadlo do vězení za zabití NPC. Ale uznávám.. Moje blbost a za blbosti se piká. Dštak se zeptat někoho jestli vás nevytáhnea nehoí za město. Pak jen hlídat restarty.
  • 0

#28 Fr33z

Fr33z

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 22 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 18:04

Omlouvám se za blbosti, píšu z mobilu.
  • 0

#29 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 18:31

Althe udivuje mě že touhle formou tohle řešíš zde a ne na WB forum kam toto patří. Je třeba to změnit ? Dobře, je třeba aby se čas od času něco měnilo. Shad to sem napálil jako námět vše rovnou co by se mělo upravit a máme se od čeho odrazit. 

Čekám že teda jestli máš čas (který já teď moc nemám) ... dál to tu takhle rozvádět nebudu to sem nepatří..

nicméně, jestli chceš něco změnit, šup s tím na forko a můžeme. Minule si odmít když si chtěl něco dodělat to co sem ti zadal, tak si klidně vymysli sám něco jiného, na čem se dohodnem že by se mělo udělat.

šup, funguj !

• 0

#30 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 18:33

Taky jsem zapadlo do vězení za zabití NPC. Ale uznávám.. Moje blbost a za blbosti se piká. Dštak se zeptat někoho jestli vás nevytáhnea nehoí za město. Pak jen hlídat restarty.

Pozor, to už by se dít nemělo. Ne v posledních verzích modulu. To už je chyba, tato "fičura" byla vypnuta a pokud k tomu došlo, pak ti pak PkP zruším a můžeš hrát. Chci na toto implementovat jiný systém který je v přípravě.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních