No ono stačí číst vyhlášku města a řídit se dle ní .......není to poprvé kdy se nováček dostal do vězení,ale řešit se to dá. Uvědomte si,že DM mají vlastní život a nebudou tu sedět 24 hodin denně.
PS: Shade na Thálii sem hrála a tohle by mě vážně neodradilo. Konrétně tam to byla spousta drobností a nepromyšlených úprav,které se vzápětí řešili nikoliv navrácením do původního stavu,ale citelným oslabením viz. černý meč katastrof co byl v posílený verzi přehnanej a v oslabený užitečnej asi stejně jako jezevec.
Ále jedna věc se mi tam fakt líbila a uvítala bych ji tady a tj.skillování vyvolávání pomocníků....čím vyšší skill tím lepší pomocník,ale když se nepřehodilo dost fuj protivník.
Skoro jako vždy jseš úplně mimo, ne každej má koule na to, aby studoval stohy kravin na nějakým fóru, ve hře na to je upozornění minimální, je to jenom zbytečný opruz, který ty nový hráče akorát odradí, nic jiného. Ohánět se tím, že si máš někde něco přečíst je fakt zcela zcestný.
Já se ani nedivím, že 99% nových hráčů to tu hned zabalí, protože veškerý ten opruz, který tu existuje (je to spousta malých kravin) toho novýho hráče tak nasere, že to prostě nedá a skončí. Jestli tohleto je váš cíl, tak gratuluji, splnili jste jej na výbornou.