Skočit na obsah

Fotka

PK v K3

• Zamčené téma Téma je zamčeno
53 odpovědí na toto téma

#1 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:16

Dobrý den,

chci se zeptat (hlavně Paula), jestli tohle bylo v rámci pravidel. Potkal jsem na HB Njordana a pak jsem šel do k3, kde jsem se zasekl. Napsal jsem to na klientu. Pak se logl Aelipse za jinou postavu a napsali Surikovi a DC20 aby šli do krypty mě zabit a okrást o všechny prachy (280k). Jaká náhoda. Jestli tohle nebylo v rámci pravidel, rád bych dostal ty peníze zpátky, protože byly to desítky hodin hrání. Navíc mít DM postavu i normalní postavu je podle mě kravina, protože Surik určitě věděl, že nosím u sebe peníze (z DM postavy). A Aelipse mě nemohl poznat, protože jsem měl jinou helmu a když jsem se poprvé s ním setkal, měl jsem taky helmu. Jestli to bylo v rámci pravidel, tak to byla moje chyba mít peníze u sebe. V druhé případě se tu mějte a ať se vám daří. Nemám sílu dál hrát.

Příspěvek upravil hogreta: 26.11.2013 21:24

• 0

#2 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:24

Dobrý den,

chci se zeptat (hlavně Paula), jestli tohle bylo v rámci pravidel. Potkal jsem na HB Njordana a pak jsem šel do k3, kde jsem se zasekl. Napsal jsem to na klientu. Pak se logl Aelipse za jinou postavu a napsali Surikovi a DC20 aby šli do krypty mě zabit a okrást o všechny prachy (280k). Jaká náhoda. Jestli tohle nebylo v rámci pravidel, rád bych dostal ty peníze zpátky, protože byly to desítky hodin hrání. Jestli to bylo v rámci pravidel, tak to byla moje chyba mít peníze u sebe. V druhé případě se tu mějte a ať se vám daří. Nemám sílu dál hrát.

psali to i mě..bohužel nemám zlou postavu =-D

• 0

#3 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:28

přes PM? Takže viděli mě psát o K3 na klientu, tak se logli a domluvili se? A Suril mi tvrdil, že nepsali PM. Je pěkně vidět DM surik, jak ovlivňuje hru. A navíc jak jsem psal, že jsem se zasekl v k3 na klientu, se hned logl za Valentyne. Někdo mu psal.

• 0

#4 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:29

Měla to být společenská událost, aby se pobavilo co nejvíce hráčů, ale mnozí nemohli nebo nechtěli, takže jsme zbyli jenom 3 :)

• 2

#5 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:32

Takže jste se domluvili přes PM, když se napsal na klientu o k3?

• 0

#6 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:33

Vse probehlo v ramci pravidel, to jsem hlidal neboj se. 

Abych ti znovu, jiz po treti odpovedel na tve otazky:

1. Ano byla chyba mit u sebe tolik penizku

2. Aelipse nic nezacinal, sledovala te jina postava jeste driv, nez si se "zasekl" ci psal na klientu, dokonce tam cekala i kdyz si relogoval.

3. Parta byla svolana, protoze byli lidi za kladne postavy, dalo se echo klasicke parte zlodeju (z minulosti Demony)

4. Paklize mas s necim problem, prosim priloz screeny poruseni pravidel.

5. My screeny mame, kdyby si mel zajem.

Příspěvek upravil Surik: 26.11.2013 21:33

• 0

#7 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:38

Ano začalo to, jak mě Aelipse potkal na HB s jinou postavou a začal psát jinému aby mě sledoval. Myslíš že je to v pořádku? Jasně, tohle máte promyšlené, aby to prošlo, tak si připravujete i screeny. (kdyby to byla náhoda, kdo by dělal screeny). Já screeny nemám. A navíc tohle udělal lowíkovi...jste fakt borci.

• 3

#8 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:43

Tohle byl nápad Aelipse. Vsadím hlavu, protože jsem se s ním hádal v minulosti na klientu. Navíc v tom k3 říkal, že se mi pomstil za to, že jsem utíkal před ním na HB. Nemohl mě poznat, když jsem měl jinou helmu, než jsem ho potkal na HB. Aspoň se přiznejte, že tohle už máte promyšleno už dlouho. A navíc ty  s DM postavou jsi dobře věděl, že nosím peníze u sebe. To ovlivňuje tvoji hru nebo jiných (že jsi jim takové informace dal). Nejsi jako DM objektivní bohužel. Proto v ostatních hrách DM nemůžou mít hrací postavy. A zajímavé je, že za tu dobu co tady hraji, se to stálo jen mně. Tohle není běžná věc. Máš koule se přiznat? 

Příspěvek upravil hogreta: 26.11.2013 21:45

• 0

#9 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:47

Screeny mame z kazde nasi spolecne RP akce. Aby bylo zamezeno pripadnym nedorozumenim a jiste pro zabavu. A opet (jiz po ctvrte), Aelipse nikomu nic psat nezacal. A abych ti odpovedel jeste na ty penize, ano vim kdo co nosi a kdo ne, proto Ja neokradam a nechavam na ostatnich jak se rozhodnou. (jiste sis vsiml, ze ma postava se nevyjadrovala k tvemu mesci) A ano, planovano to bylo dlouho, vzhledem k tomu ze si mel spor s Kapitanem na hrbitove, tak si na tebe posvitil jindy a jinde, je to holt proradny postychtivy zlodej.

Příspěvek upravil Surik: 26.11.2013 21:48

• -1

#10 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:47

A parta byla svolána přes PM ve hře nebo na klientu, což taky není podle pravidel. Volat o pomoct přes PM.

• 0

#11 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:50

Opet se budu opakovat, parta byla svolana, jelikoz se na tyhle akce chodi spolecne a tito lide se pohybuji opet jak jinak, nez spolecne.(preci nepujde kladna postava podporovat zlociny a dve postavy ve hre, to preci ne-e) A volanim "o pomoc" bych to opravdu nenazyval. 

Příspěvek upravil Surik: 26.11.2013 21:51

• -1

#12 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:50

Ano, měl jsem spor s Kapitanem. Ten nemohl vědět kdo jsem, protože jsem nosil helmu za 1). Za druhé jak jsi psal. Sledoval mě někdo jiný, který mě vůbec neznal. A ten jak Vám dal vědět? Pochybuji, že utíkal za vámi, protože nemohl vědět, kde jste. Psal vám PM, sešli jste se na HB a vyrazili do K3. Podal jsem tohle Paulovi, ať se na to podívá on. My se můžeme hádat do nekonečna, protože každý máme jiné názory. Třetí strana to vyřeší. 

• 0

#13 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:52

psali to i mě..bohužel nemám zlou postavu =-D

z tohole to vypadá, že někdo psal PM všem kdo měl zájem a mít zlouna. 

• 0

#14 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:53

Ja ti to pouze vysvetluji, kdyz uz chces ooc informace, po sporu s kapitanem byli ostatni zlocinci informovani a byl si "ukazan" clenum. Hlidali si te a cekali na vhodnou chvili. Takze si byl v jejich ocich uz nejakou dobu.

• -1

#15 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 21:57

Opravdu, že jste mě sledovali? Nebo mě někdo viděl a jste svolali pt přes PM? "Viděl jsem ho jít do k3, inv a jdeme tam" To jsou má slova proti tvá. A bohužel jsi DM, takže musím tenhle spor řešit s někým vyšším. A pořad trvám na tom, že jako DM jsi ovlivnil i tvé jiné postavy. Víš hodně, ikdyž tvoje normal postava to neměla vědět. Proto podle mě DM by neměli mít hrací postavy.

• 1

#16 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:00

Ano, měl jsem spor s Kapitanem. Ten nemohl vědět kdo jsem, protože jsem nosil helmu za 1). Za druhé jak jsi psal. Sledoval mě někdo jiný, který mě vůbec neznal. A ten jak Vám dal vědět? Pochybuji, že utíkal za vámi, protože nemohl vědět, kde jste. Psal vám PM, sešli jste se na HB a vyrazili do K3. Podal jsem tohle Paulovi, ať se na to podívá on. My se můžeme hádat do nekonečna, protože každý máme jiné názory. Třetí strana to vyřeší. 

jo tos byl ty,jak jsi napsal : neotravujte a začal jsi zdrhat ? teď sem si vzpomněl že mám pedra....

• 1

#17 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:07

Ale no tak, nedělejme z toho kovbojku. Všichni víme, co je hogreta za hráče, že se nechoval úplně v souladu s pravidly a dostal za to trest, načež založil rádoby incognito novej účet. Jelikož bylo podezření, že se bude tento hráč i nadále chovat proti pravidlům (dotazy na téma přehazování, ospravedlňování supportu, zmínky o bugování a duplování), rozhodl jsem se, že si tě trochu prověřím. K mé nelibosti jsi se zachoval pŕesně tak, jak jsem čekal - z vyhrocené situace jsi u tekl (viz razyelův příspěvek nade mnou). Rozhodl jsem se proto si tě odchytnout znovu, tentokrát za přítomnosti DM. Ke ztrátě peněz dosšlo jen proto, že sis je neukládal, což bys jako dlouhodobej hráč (a zkus to popírat) mohl vědět. Dotazy?

• 2

#18 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:17

Za 1) nevím co tady mluvíš o nějakém trestu. A za 2) couvnul jsem, protože jsem šel na loot. Znímky o bugováním byla sranda, protože ty sám pořad píšeš o DM supportu. Tak jsem si dělal srandu s duplikování, když tam byl i Paul. Takže tady přiznáváš, že jste se domluvli o PK, protože jsem se ti nelíbil na klientu? Rozhodl jsem mě odchytnout...ale jak? Viděl mě někdo a napsal ti PM? Relogl jsi a i Suril relognul za Valentyne. Log to dokazuje.

• 0

#19 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:22

Paaaaaani, kdyby byl kazdy novacek takhle znaly...

• -1

#20 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:23

Ještě, že už tu neběham takový PKčka tady, už bych se bál vystrčit paty z města :biggrin: :biggrin:

• 2

#21 slenncak

slenncak

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 303 Příspěvků:
  • Interests:šlencák

Odesláno 26.11.2013 22:27

Budu se opakovat,ale onlajn hry by byly bezvadná zábava nebýt lidí na druhé straně PC :innocent:

• 0

#22 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:28

A kdybych věděl, že mě můžeš okrást o vše, tak bych dal alt + f4 a vymluvil se na internet jako vy tady. Ale neudělal a hrál jsem to rp s vámi.
  • 0

#23 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:31

Prosím pište k tématu. Ať pak Paul nehledá smyslouplné příspěvky mezi flame
  • 0

#24 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:34

Budu se opakovat,ale onlajn hry by byly bezvadná zábava nebýt lidí na druhé straně PC :innocent:

Já nevím, jestli to bylo fajn pro tebe, když setříš jak ***** na výbavu lowíkem a oni se relognou za jiné postavy, aby tě okrádli.
  • 0

#25 slenncak

slenncak

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 303 Příspěvků:
  • Interests:šlencák

Odesláno 26.11.2013 22:41

Myslel jsem to objektivně,ale budiš...lovlíka nemáma a ty bys ho taky neměl kdyby nebylo.... *rejpe*

• 1

#26 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 22:48

Myslel jsem to objektivně,ale budiš...lovlíka nemáma a ty bys ho taky neměl kdyby nebylo.... *rejpe*

Promiň, že mi nedali hned lvl 30 s věcmi, když jsem založil postavu.
  • 0

#27 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 23:11

Za 1) nevím co tady mluvíš o nějakém trestu. A za 2) couvnul jsem, protože jsem šel na loot. Znímky o bugováním byla sranda, protože ty sám pořad píšeš o DM supportu. Tak jsem si dělal srandu s duplikování, když tam byl i Paul. Takže tady přiznáváš, že jste se domluvli o PK, protože jsem se ti nelíbil na klientu? Rozhodl jsem mě odchytnout...ale jak? Viděl mě někdo a napsal ti PM? Relogl jsi a i Suril relognul za Valentyne. Log to dokazuje.

1) Popíráš, že jsi dostal v nedávné době trest? Pokud ano, pak se nemáme dál o čem bavit. DMka nejsou hloupá, a tímhle mystifikováním si je na svou stranu nezískáš.

2) Zdrhnout protože jdeš zrovna na loot, zrovna erpíš, zrovna afkuješ nebo zrovna kolečkuješ dungeon pro expy není omluva.

3) To, co tady prezentuješ jako srandu o podvádění, rozhodně jako sranda nezněla, když jsi tvrdil, že darování peněz není support a kde co všechno se může. Stejně tak ty věci o tom, že se ti povedlo naduplikovat item mi moc jako vtip nepřišly, a vzhledem ke dřívějším prohřeškům bylo podezření na místě. Možná jsem tě ale opravdu jen špatně pochopil a skutečně šlo o vtip. V tom případě doporučuju procvičit tvůj smysl pro humor, protože mně to třeba až tak vtipný nepřišlo :P

4) Ano, log dokazuje, že jsme skutečně logli nové postavy. Relogování není proti pravidlům. Proti pravidlům je relogování za účelem pomsty, stejně tak svolávání hráčů do PvP za účelem zajištění vítězství. Ani k jednomu tady nedošlo, klidně jsem tě mohl sejmout sám. Pokud ti skutečně vadí ten bod, ve kterém jsme se svolávali, můžu tě příště sundat solo :)

5) Co se týká využití své OOC znalosti o poloze tvé postavy, ano, uznavám, byla to trochu prasárna, ale vzhledem k tomu, že s touto postavou jsem měl na tebe spadeno už delší dobu a potkal bych tě s ní dřív či později, nepovažuju to za až takový přečin, aby tě z toho musela pálit žáha.

Tak DMs, suďte.

• 2

#28 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 23:21

1) Popíráš, že jsi dostal v nedávné době trest? Pokud ano, pak se nemáme dál o čem bavit. DMka nejsou hloupá, a tímhle mystifikováním si je na svou stranu nezískáš.

2) Zdrhnout protože jdeš zrovna na loot, zrovna erpíš, zrovna afkuješ nebo zrovna kolečkuješ dungeon pro expy není omluva.

3) To, co tady prezentuješ jako srandu o podvádění, rozhodně jako sranda nezněla, když jsi tvrdil, že darování peněz není support a kde co všechno se může. Stejně tak ty věci o tom, že se ti povedlo naduplikovat item mi moc jako vtip nepřišly, a vzhledem ke dřívějším prohřeškům bylo podezření na místě. Možná jsem tě ale opravdu jen špatně pochopil a skutečně šlo o vtip. V tom případě doporučuju procvičit tvůj smysl pro humor, protože mně to třeba až tak vtipný nepřišlo :P

4) Ano, log dokazuje, že jsme skutečně logli nové postavy. Relogování není proti pravidlům. Proti pravidlům je relogování za účelem pomsty, stejně tak svolávání hráčů do PvP za účelem zajištění vítězství. Ani k jednomu tady nedošlo, klidně jsem tě mohl sejmout sám. Pokud ti skutečně vadí ten bod, ve kterém jsme se svolávali, můžu tě příště sundat solo :)

5) Co se týká využití své OOC znalosti o poloze tvé postavy, ano, uznavám, byla to trochu prasárna, ale vzhledem k tomu, že s touto postavou jsem měl na tebe spadeno už delší dobu a potkal bych tě s ní dřív či později, nepovažuju to za až takový přečin, aby tě z toho musela pálit žáha.

Tak DMs, suďte.

Všechno má svoje důvody. Kdyby zůstal a napsal důvod, tak tě to taky nebude zajímat. Hráli jste za jiné postavy a nebyli spolu na jednom místě. Když jsem psal na klientu o zaseknutí v k3, tak jste se hromadně relogovali (viz log)
11) Přísný zákaz svolávání se přes party kanál či tellama. Platí pro všechny zúčastněné.
A k tomu vtipu. Mám já brát ty tvoje vtipy s surikem o dm support vážně a jít za vedením? Ne, protože je jasné, že jde o vtip tak jako v mém připadě.
  • 1

#29 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 23:26

My dva narozdil od tebe neporusujeme pravidla a mame cisty rejstrik trestu, na poctive hrace je nahlizeno z jineho svetla, nemyslis? Rozhodne bych chapal jako vtip, kdyby mi muj kamos rekl "ja ho snad zabiju jezis.." nez kdyby mi to rekl nejaky kriminalnik tutez samou vetu...

Příspěvek upravil Surik: 26.11.2013 23:26

• 0

#30 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2013 23:28

Co se týče bodu 5) jsem rád, že ses přiznal. Kdybych tě potkal náhodou (hrál jsi už za kapitana delší dobu) a sejmul mě, tak nic bych neřekl nebo řekl, ale nebyl bych tak naštván. Ale vy jste o mé poloze znal přes OOC jak říkáš, aproto mě to štve. Myslím, že by to štvalo každého, kdo má jen jednu postavu lowík a vy se relognete na jeho okrádnutí.
Nechápu proč surik se nepřiznal jako ty, fér hráč. Dm by měl být vzorem.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních