Skočit na obsah

Fotka

stížnost na porušováni pravidel

• Zamčené téma Téma je zamčeno
56 odpovědí na toto téma

#1 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 17:36

už mě to docela přestává bavit, je to přehlíženo i ze strany DM a je to vcelku běžná praxe

jedná se o to že hráči, kteří nemají na to aby nějaký boss osolovali, momentálně se bavím například o DZ( ale i jinde ), odlákávají potvory přes uličku do těch dvou sousedních místností.
erinky z uličky např do místnosti nahoru, a spawn od pokladu ( eriny, balory...apod ) do místnosti dolu. - velmi snadné jak vybrat s trochou trpělivosti boss, že...

krom toho když pominu fakt, že je to očividné zneužívání mechanismu hry zavírat NPC někam...tak je to i proti významu boss pokladu, idey tvůrce nějakých obránců pokladu, odstřílet si dvě oka zpoza dveří a vybrat si truhlu a pak proběhnout kolem nalákanych erinek ven aniž bych se je teda obtěžoval vytlouct potom.

stalo se mi to už opakovaněkrát že jsem viděl vyjít určité lidi z DZ, a pak jsem tam našel takovýto stav NPC.
mě osobně je to jedno, ne že by mě nejakaá z těchto NPC nějak mohla ohrozit, ale dost mě prudí že je takto ze strany DM ignorováno takovéto porušovíní pravidel.

vím že to bylo to tu už předtím, odlákávali se např železa těma co se snažili boss vybrat....fajn ještě jsem tehdy toleroval že se hráči bojí o svoji výbavu a nijak jsem to neřešil,...ale teď , když je to tam už tak trapně zjednodušeno mi to přijde opravdu nekorektní od takovýchto hráčů aby to takhle odrbávali

pro zlé jazyky co by chtěli kritizovat můj post...
a ne opravdu mi nejde o to že ten poklad někdo vybral přede mnou, tohle je mi docela fuk, možná před několika lety by nebylo , ale s tím co moje postavička má to nemám ani zapotřebí hrotit zda vybral nebo nevybral, mám víceméně vše ( krom toho hezkýho černýho koně, co bych moc chtěl, ježíšku, jestli to čteš taky :-) ),
, hraju tady pro zábavu a odreagování, a je mi fuk jestli poklad bude, nebude a co v něm bude...

a pro další zlé jazyky kteří by chtěli tvrdit že jsem to někdy dělal taky... ne opravdu jsem tohle nepraktikoval jako běžnou metodu. ano, uznávám ,někdy nějaké NPC třeba někde zavřu za dveřma, ale opravdu NE takhle úcelově a zcela vyjimečně. ( jako např na posledním glorfově questu toho velkýho pavouka...apod )

a pro všechny co tohle budou číst a budou to nadále praktikovat. jestli teda DM tohle nevadí a nic s tím dělat nebudou, tak veřte, že jestli Vás já uvidím že tohle děláte, tak vám nemilosrdně a bezdůvodně budu dávat odpor a zabíjet vás jakmile tyhle prasárny uvidím. ( a platí to i bohužel i pro ty co to číst nebudou, nedivte se až vám pod nohy z invisu přistane imploze nebo šíp )
říkám to otevřeně a upřímně, a vždy si nějakou tu RP omáčku najdi jako že se na mě, klerika cholerika,( stejnak mě tak všichni zanjí už od nepaměti, tak to nebude ve vývoji mé postavy nic novýho ) , někdo křívě podíval , a případný brečení na foru zvládnu.

takže závěrem děkuji všem zůčastněným za pochopení.
za mých mladých hráčských let se za tohle výrazně strhávaly levely. :clover:
  • 3

#2 7|seven

7|seven

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 221 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 17:45

Aspon se budou nacitat ty pvp bodicky v perku na ukonceni hry :wink:
  • 0

#3 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 17:54

chceme mena!!!
  • 0

#4 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 19:08

Argali

Tak si stěžuj na to, ať tam nejsou dveře Mate a je to vyřešený, a to jsem ještě Havrana zdravil, tak ti mohl říct že tam nic nebude :-P

Nebo snad každá démonka by měla podle tvé logiky umět se šperhákem a páčit si všechny dveře?
  • -2

#5 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 20:21

jsem rad ze jsi se hrdinne sam priznal k odlakavani.....ty jsi tam byl ted, soustavně je to zaběhlá praxe
nejedná se jen o tebe Marsko ale i o další chytráky tvého ražení a smýšlení

a ano, erinka má ruce, mozek a když si ty dveře umíš otevřít ty tak proč by ne erinka která je tam doma. a nebo démon kterej by je mohl klidně vykopnout. ...
ach jo, asi jsi nepochopil podstatu přízpěvku - že mi VADí , když to někdo ochcává, kdo na to nemá sám , a je líný (nebo nechce) si shánět partu aby to teda dal košer
a tím že se to co hráči ochcávají prostě smaže to není rešení.
řešením ( všeobecně )je spíš klepnout přes prsty ty co se to takhle snaží ochcávat, než přidělávat práci WBčkům aby pořád hledali kde jaký bug opravit...
ono časem hráči pochopí jak se mají chovat a co dodržovat a pokud ne tak že dostanou...ovoce.

o opět opakuju : to že tam nic nebylo.... mi opravdu ale opravdu je buřt...
nesel jsem tam s havranem proto, ze by jsme tam neco ocekavali, to uz jsem ty rypale a zly jazyku psal hned v uvodnim postu, sli jsme tam proste se odreagovat, parkrat kliknout mysi na par NPC, par jich zabit, pokecat si u toho...ale to asi ty nepochopis..tak jestli si myslíš něco jinýho, nechám tě v tom a klidně si do mě ryj že jsem to napsal jen proto že jsem neměl loot a teď tu kvůli tomu brečím...fakt tě v tom nechám.
  • -1

#6 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 20:37

no proto říkám zrušit dveře, dokud tam jsou, tak je můžeš zamknout,zatarasit a už vidim jak se erinky se šperhákem snaží ty dveře odemknout ;-)

né všichni mají imploze aby sesmahli skupinku erinek jednou ranou :-)
  • 1

#7 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 20:51

už vidím jak v boji zatarasuješ dveře proti 10ti erinkám naráz a nebo proti demonům. ty si asi hodně koukáš na filmy jako rambo a podobně co ?

ne, všichni nemají imploze. ale většina lidí má mozek, a ti co nemají ani imploze ani mozek, tak mají třeba ústa aby se zeptali kamarádů jestli s nima nechtějí jít na poklad.
no ale ... asi nemáš moc kamarádů co ?
no a ti co nemají ani kamarády tak mají na klientu a ve hře skvělou možnost se seznámit a nějaké kamarády si udělat !

prostě co je pro tebe obtížné pochopit na vetě, že se nesouhlastím s tím když někdo hraje tak že vědomně zneužívá mechanismus hry ?
no, já se ti přiznám taky k jedné věci, že nechápu, že hráč takových zkušeností jako ty se vůbec k něčemu takovému ponižuje
  • -1

#8 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 20:56

Marsi tohle - jak psal Mate v úvodu a jak to vidím já - není mířeno proti konkrétním hráčům nebo postavám. Dobře si vzpomínám, když jsme s Matem hledali způsob lootu k4. To byl tehdy pojeb od DMs, když jsme odvedli licha... Naučili jsme se to zvládnout bez odvádění a asi proto teď Mateho štve, když vidíme láknutý eriny.

Nás až tak neirituje, že někdo lootne před náma... spíš to, že ho potom nekillnem :P a já zrovinka neměl naspanou implozi ;-)
  • 1

#9 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 09.02.2012 21:02

už mě to docela přestává bavit, je to přehlíženo i ze strany DM a je to vcelku běžná praxe

jedná se o to že hráči, kteří nemají na to aby nějaký boss osolovali, momentálně se bavím například o DZ( ale i jinde ), odlákávají potvory přes uličku do těch dvou sousedních místností.
erinky z uličky např do místnosti nahoru, a spawn od pokladu ( eriny, balory...apod ) do místnosti dolu. - velmi snadné jak vybrat s trochou trpělivosti boss, že...

krom toho když pominu fakt, že je to očividné zneužívání mechanismu hry zavírat NPC někam...tak je to i proti významu boss pokladu, idey tvůrce nějakých obránců pokladu, odstřílet si dvě oka zpoza dveří a vybrat si truhlu a pak proběhnout kolem nalákanych erinek ven aniž bych se je teda obtěžoval vytlouct potom.

stalo se mi to už opakovaněkrát že jsem viděl vyjít určité lidi z DZ, a pak jsem tam našel takovýto stav NPC.
mě osobně je to jedno, ne že by mě nejakaá z těchto NPC nějak mohla ohrozit, ale dost mě prudí že je takto ze strany DM ignorováno takovéto porušovíní pravidel.

vím že to bylo to tu už předtím, odlákávali se např železa těma co se snažili boss vybrat....fajn ještě jsem tehdy toleroval že se hráči bojí o svoji výbavu a nijak jsem to neřešil,...ale teď , když je to tam už tak trapně zjednodušeno mi to přijde opravdu nekorektní od takovýchto hráčů aby to takhle odrbávali

pro zlé jazyky co by chtěli kritizovat můj post...
a ne opravdu mi nejde o to že ten poklad někdo vybral přede mnou, tohle je mi docela fuk, možná před několika lety by nebylo , ale s tím co moje postavička má to nemám ani zapotřebí hrotit zda vybral nebo nevybral, mám víceméně vše ( krom toho hezkýho černýho koně, co bych moc chtěl, ježíšku, jestli to čteš taky :-) ),
, hraju tady pro zábavu a odreagování, a je mi fuk jestli poklad bude, nebude a co v něm bude...

a pro další zlé jazyky kteří by chtěli tvrdit že jsem to někdy dělal taky... ne opravdu jsem tohle nepraktikoval jako běžnou metodu. ano, uznávám ,někdy nějaké NPC třeba někde zavřu za dveřma, ale opravdu NE takhle úcelově a zcela vyjimečně. ( jako např na posledním glorfově questu toho velkýho pavouka...apod )

a pro všechny co tohle budou číst a budou to nadále praktikovat. jestli teda DM tohle nevadí a nic s tím dělat nebudou, tak veřte, že jestli Vás já uvidím že tohle děláte, tak vám nemilosrdně a bezdůvodně budu dávat odpor a zabíjet vás jakmile tyhle prasárny uvidím. ( a platí to i bohužel i pro ty co to číst nebudou, nedivte se až vám pod nohy z invisu přistane imploze nebo šíp )
říkám to otevřeně a upřímně, a vždy si nějakou tu RP omáčku najdi jako že se na mě, klerika cholerika,( stejnak mě tak všichni zanjí už od nepaměti, tak to nebude ve vývoji mé postavy nic novýho ) , někdo křívě podíval , a případný brečení na foru zvládnu.

takže závěrem děkuji všem zůčastněným za pochopení.
za mých mladých hráčských let se za tohle výrazně strhávaly levely. :clover:

Si zažádej o post CSka a pak můžeš šikanovat ofiko, jinak si dej pohov :-) akorat by to skončilo logem sorcky
  • 3

#10 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 21:08

Opravdu by mně Mate zajímalo, na základě jaké pravomoci ses rozhodl z OOC důvodů zabíjet ostatní hráče, což pro změnu já považuju za zjevné porušení pravidel. Pokud jsi někdy zaznamenal porušení pravidel, máš možnost dát to k prošetření vedení modulu jako každej jinej hráč.
  • 0

#11 Xanos

Xanos

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 21:33

Ehm ? zabijeni Hraču je porušení pravidel ? a to jsi vyčetl kde ? :D pamatuju si jak Muhdy běhal po demone a kdo se mu nepoklonil tak ho zabil ... a nikdy nedostal ban :D :) takze mate si muze zabijet koho chce a muze treba rict ... Ted umres protoze se na me křivě podival :) :clover:
  • 0

#12 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 21:34

Sranda, že tady na fóru demony téma snad vždy sklouzne do offtoppu do 10ti příspěvků... a ještě větší, že tady na ně nevede Doom, ale Hrouďák :biggrin:

MrKure: Kde že v pravidlech jsi četl, že zabití s dislikem bez IC důvodu je jejich porušení?
  • 1

#13 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 09.02.2012 21:41

*
POPULÁRNÍ

Mno, já to vidím tak, že v jednom má Mate pravdu. Protože se z Démonky stává plážovka, páč Dědek ruší co může a za chvilku tu budeme po dungeonech chodit v plavkách, tak přesně tohle je přímý důsledek tohohle "globálního odlehčení". Že se odváděly železa + spawn erin za dveře bylo logický z důvodu strachu o výbavu. Teď tam dole hrozí tak maximálně rýma z průvanu od nezavřenejch dveří k bossu a nebo slabost okolo srdce z důvodu nevymlácení spawnu. Mám pocit, že tohle nebude poslední stížnost na DZ. Odstranění dveří sice zabrání odvádění spawnu za ně, ale patrně nějakým způsobem naruší celou mechaniku dole(promíchání spawnu). Nevím jakým způsobem tohle funguje ale mám pocit že v tom bude nějaký zádrhel. Řešením by bylo dle mého soudu aby se spawn dokázal vracet(a měl k tomu až obsedantní nutkání) zpět na svá místa, tzn. otevřít si svoje vrátka. Mate, včera jsem běžel z GM a v prvním patře jsem tě potkal, šli jste na boss, proběhl jsi okolo a za tebou banda trpaslíků. Hádej kdo je musel pomlátit? :wink: Nekritizuju, jen poukazuju že nikdo není bez viny.
Resumé je takové, že pokud se vytvářejí možnosti k pokleskům hráčů, je v podstatě samotného lidství jich využívat. Založit něco na morálce a doufat že to budou všichni dodržovat je jemně řečeno bláhové :smile:
  • 5

#14 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 21:44

MrKure: Kde že v pravidlech jsi četl, že zabití s dislikem bez IC důvodu je jejich porušení?

Pardon, přišlo mi to docela logický, jestli to v pravidlech opravdu není, pak je vaše chování naprosto v pořádku a tímto se vám omlouvám.
  • 2

#15 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 21:48

Ono se to tu vážně asi schovalo, nebo jen špatně chápu, ale když jsme něco podobného udělali my před 3mi lety, tak jsme dostali zdrba od DM a varování, že pokud ještě někdy láknem potvoru za dveře a zadržíme tak spawn, tak dostanem banána (na jak dlouho si už nepamatuju). Pokud to tehdy bylo zneužití mechaniky hry, tedy přímé porušení psaných pravidel, už tomu tak není?

MrKure: Netřeba se omlouvat, každý se někdy přehlídne.

Příspěvek upravil Havran: 09.02.2012 21:49

• 0

#16 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 09.02.2012 21:56

*pomalu se otvírá poklop od žumpy*
  • 0

#17 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 21:59

Nevím jak Muhdy, ale třeba Sona Furt , Taha, Herkules a spol takhle taky běhali že zabíjeli a bany dostávali běžně..
  • 0

#18 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 22:13

Me teda neprijde IC duvod zabiti, protoze se na tebe krive podival. To mas jako tak, ze kdyz jdes po ulici a nepozravi te nejaky cizi clovek, tak ho taky zabijes? Nemyslim si ...

To tu rovnou udelejte PvP arenu, to bude lepsi. Aspon to nebudou zakerne PK.
  • 0

#19 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 22:35

aréna tu je ;-) ....a to lákání mě začíná taky pěkně srát,nejhorší je když najdete někde něco co normálně nebývá a je to nad vaše schopnosti....třeba tehdy ten kodlak při vchodu do jeskyně =-/
  • 0

#20 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 22:48

No jak píše Marska, zrušení dveří by to vše řešilo. Stejně pochybuju, že mají ocelové dveře v doupěti démonů nějaký historický význam. Co Dědo, vyjádříš se k tomu? Nebo to (jako už mnohdy dřív) uzavřeš s tím, že DZtko by chtělo předělat lautr celý a tedy se takovými drobnými úpravami nikdo dělat nebude? :smile:
  • 0

#21 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 22:50

*pomalu se otvírá poklop od žumpy*

Možná kdyby ten topic založil někdo, kdo sám neporušuje pravidla a neobchází mechaniku hry, tak by to bylo
i k zamyšlení, ale tahle :innocent: šup s tím dolů...
  • -1

#22 7|seven

7|seven

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 221 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 23:02

jsem rad ze jsi se hrdinne sam priznal k odlakavani.....ty jsi tam byl ted, soustavně je to zaběhlá praxe
nejedná se jen o tebe Marsko ale i o další chytráky tvého ražení a smýšlení

a ano, erinka má ruce, mozek a když si ty dveře umíš otevřít ty tak proč by ne erinka která je tam doma. a nebo démon kterej by je mohl klidně vykopnout. ...
ach jo, asi jsi nepochopil podstatu přízpěvku - že mi VADí , když to někdo ochcává, kdo na to nemá sám , a je líný (nebo nechce) si shánět partu aby to teda dal košer
a tím že se to co hráči ochcávají prostě smaže to není rešení.
řešením ( všeobecně )je spíš klepnout přes prsty ty co se to takhle snaží ochcávat, než přidělávat práci WBčkům aby pořád hledali kde jaký bug opravit...
ono časem hráči pochopí jak se mají chovat a co dodržovat a pokud ne tak že dostanou...ovoce.

o opět opakuju : to že tam nic nebylo.... mi opravdu ale opravdu je buřt...
nesel jsem tam s havranem proto, ze by jsme tam neco ocekavali, to uz jsem ty rypale a zly jazyku psal hned v uvodnim postu, sli jsme tam proste se odreagovat, parkrat kliknout mysi na par NPC, par jich zabit, pokecat si u toho...ale to asi ty nepochopis..tak jestli si myslíš něco jinýho, nechám tě v tom a klidně si do mě ryj že jsem to napsal jen proto že jsem neměl loot a teď tu kvůli tomu brečím...fakt tě v tom nechám.

To je fakt, tak proc jsou na demone nejaka povolani jako je trebas zlodej? Kazde povolani ma obe ruce a mozek. Me to prijde ze si tak trochu na to DZ (mozna tu pribude i K4 casem) delas narok, a chodit to umis asi jen ty . Nic proti, ale myslim ze se citis nedocenen ze nemusis nic odlakavat. Takze kdo nehraje jak ty , musi koupit implozi a nebo sip z invisky. Krasa, jen tak dal.
  • 3

#23 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 23:10

Mate, Havran: Pravidla i přístup k nim se po letech mění a je třeba s tím počítat. Známé stackování mage armoru u mágů bylo kdysi možná chápáno jako zneužívání bugu, dnes mám ale potvrzeno on tří DMek, že se to dělat smí. Chce to brát situaci trochu s nadhledem a nechápat to jako jednu velkou nespravedlnost vůči vám. Nikdo vám nebrání v tom, aby jste po restartu do DZtka nezašli a ty dveře prostě nerozmlátili (u většiny to jde pokud vím?).
Teď se tady zase bude rozpoutávat flame na téma "ty jsi kdysi udělal to" a "ty jsi kdysi udělal tamto", to je tady celkem běžný. Jen jsem se k tomu chtěl vyjádřit, než poteče krev. :cool:
  • 0

#24 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 23:14

už vidím jak v boji zatarasuješ dveře proti 10ti erinkám naráz a nebo proti demonům. ty si asi hodně koukáš na filmy jako rambo a podobně co ?

ne, všichni nemají imploze. ale většina lidí má mozek, a ti co nemají ani imploze ani mozek, tak mají třeba ústa aby se zeptali kamarádů jestli s nima nechtějí jít na poklad.
no ale ... asi nemáš moc kamarádů co ?
no a ti co nemají ani kamarády tak mají na klientu a ve hře skvělou možnost se seznámit a nějaké kamarády si udělat !

prostě co je pro tebe obtížné pochopit na vetě, že se nesouhlastím s tím když někdo hraje tak že vědomně zneužívá mechanismus hry ?
no, já se ti přiznám taky k jedné věci, že nechápu, že hráč takových zkušeností jako ty se vůbec k něčemu takovému ponižuje

no vidíš protože nemáš fantazii tak si to otrocky mlať a řikej jsi jakej jsi borec a ostatní jsou looseři.

Havran: klasický přístup. Když to nemůžu mít já, tak to nebudeš mít ani ty!
  • 0

#25 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 23:20

Mě na tomhle vždycky přišlo zajímavý jak si někdo dal práci s tím, aby se to dalo vybírat co nejjednodušeji. A jinak pro mě to není moc relevantní, parta přesílených kleriků s topem si dokáže k4 a DZ dát bez odlákávání a nelíbí se jím, že ostatní odlákávají..no..
  • 0

#26 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2012 23:21

Jinak vy ostatni se nad sebou zamyslete, posledni stranku kdyz si precte nejakej 'beznej' hrac, tak si musi tukat na celo. Ja si solnu leda tak hrbitov a to jen diky tomu, ze tam nejsou uz zombie. Nesmite brat vsecko podle toho, ze to mate zmaknuty na 100%. Nebudu kvuli tomu, ze ste dobry, predelavat poklady ostatnim (kteri se na ne uz tak treba horko tezko dostanou). A stejne tak nemam problem s tim, ze to nekdo da sam anebo ze neco je primo udelany pro solistu a neco zase ne. Stejne tak je mi vicemene fuk, ze u Saleka je k nalezeni za 5 minut 5 tisic a u Brumbula je k nalezeni 3 tisice za 30 minut. No a? Sak jdete k Salekovi, kdyz je to tak supr. Nekdo jinej zas treba pujde radsi k tomu druhymu prave proto, ze to trva dlouho. Co bylo vubec to druhy? Brumbal? Jakej brumbal? No prosim, uz me dejte pokoj, nebo me praskne posledni cevka a je smitec.

• 1

#27 Xanos

Xanos

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2012 05:35

Nechtel jsem tady nic psat ale uz to fakt nevydrzim .

Takze Mate zalozil nove tema aby se diskutovalo pripadne i s DM jestli je ODLAKAVANI trestne nebo ne ! jestli je to zneuziti mechaniky nebo ne . !
Ale 80% lidi co tady napsalo tak spise resi tu osobu a jeho kamarada (Mate , Havran) BOZE vy jste tak jednoduší lide ze to az neni mozne. Mluvi z vas jen ZAVIST nebo konkurenčni BOJ. Vsadim se ze kdyby tohe tema zalozil nekdo jinej tak tady tech 80% lidi nic nenapise.
Silvaner-Jestli chces nekoho obvinovat ze porusuje pravidla a obchazi mechaniku tak si prvne najdi dukazy tak to uz v normalni spolecnosti chodi vis , bez dukazu neni zadny trest ,ale asi jsi jeste nedospel v cloveka aby to pochopil.

Příspěvek upravil Xanos: 10.02.2012 05:37

• 1

#28 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2012 08:13

xane, napsal jsi to docela trefně, ale to nemá smyslu vubec reagovat na ty co nepíšou k tematu a jen buď se snaží urazit a navážet do mě nebo havrana a ostatních, obhajují svůj jednoduchej způsobj jak ochcali smysl hlídání bossu porušením mechaniky nwn, a připadá jim to tak OK...

počkám až se k tomu že někdo tady zjevně porušuje pravidla vyjádří komeptentní osoba.
pokud dědek napsal že nebude kvůli někomu měnit boss že to někdo nedá,a aťtam ten dotyčnej teda neleze, tak to je podle mě dostatečné vyjádření
( alespoň jestli to tedy chápu tak jak to chápu ).

já nechci aby někdo něco měnil a přidělaval si WB práci tim že bude donekonečna vymýšlet zábrany pro hrácě "aby to nemohli obejít" a když to někdo obejde tak vymýšlet znovu a další ! , ....ale to asi většina kritizujících nepochopili, proč jsem to tu napsal.

jak píše havran... před několika lety jsme si v k4 odlákali liche a dostali jsme po prstech. od té doby jsme tam hodněkrát umřeli, ale prostě to děláme od té doby podle pravidel, tak proč by to nešlo aby to dělali podle pravidel i kritizující v tomhle toppicu ? jak píšu dříve ...chápal jsem když se báli o výbavu když tam byly železa, ale to že ta praxe po tom zjednodušení dále pokračuje , a jak je tu psáno teď tam může ta 30ka dostat tak leda rýmu od otevřených dveří...mě udivuje... a že to bylo tolerováno ze strany DM kvůli té možnosti ztráty výbavy...fajn, to jsem dokázal pochopit...ale teď ?

je tak težké pochopit že buď to mám dělat podle pravidel a nebo když to teda sám podle pravidel nedám, tak to musím rešit tak že tam nelezu sám ale seženu si partu s kterou to podle pravidel dám, a ne řešit to tak že ty pravidla obejdu ?
  • 0

#29 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 10.02.2012 08:40

jeho kamarada (Mate , Havran).....

zapomněl jsi tam dopsat sebe.. proto ten příspěvek vypadá jak vypadá
  • 1

#30 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2012 09:29

Cao, za me par postrehu:

- Zavreni NPC za dverma mi prijde v poradku. Na tom nevidim nic spatnyho (to bych pak musel potrestat i sebe za to, ze otevru dvere v prvnim patre zlataku u kytky, vidim, ze se na me ritej tri namakany trposi, tak rychle zavru).

- Odlakani a zavreni NPC z duvodu, aby se znovu nespawnuli je ale situace jina, to kdyz uvidim, tak trestam (takhle se driv zamykali zelezozrouti - ne proto, ze se nedaj zabit, ale proto, aby se znova nespawnovali). Doufam, ze kazdej vidi ten rozdil oproti prvnimu bodu - zavrit npc v mistnosti, kde maj spawn, je OK, jinde nikoliv.

- Dvere muzeme dat komplet pryc, to neni zadna prace - jen si to dobre rozmyslete, aby se vam pak nestalo, ze slezete dolu a hned u vchodu vas rozseka chumel NPC od predchozi skupiny.

- Ano, nejlepsi by bylo pockat na novy DZ :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních