jedná se o to že hráči, kteří nemají na to aby nějaký boss osolovali, momentálně se bavím například o DZ( ale i jinde ), odlákávají potvory přes uličku do těch dvou sousedních místností.
erinky z uličky např do místnosti nahoru, a spawn od pokladu ( eriny, balory...apod ) do místnosti dolu. - velmi snadné jak vybrat s trochou trpělivosti boss, že...
krom toho když pominu fakt, že je to očividné zneužívání mechanismu hry zavírat NPC někam...tak je to i proti významu boss pokladu, idey tvůrce nějakých obránců pokladu, odstřílet si dvě oka zpoza dveří a vybrat si truhlu a pak proběhnout kolem nalákanych erinek ven aniž bych se je teda obtěžoval vytlouct potom.
stalo se mi to už opakovaněkrát že jsem viděl vyjít určité lidi z DZ, a pak jsem tam našel takovýto stav NPC.
mě osobně je to jedno, ne že by mě nejakaá z těchto NPC nějak mohla ohrozit, ale dost mě prudí že je takto ze strany DM ignorováno takovéto porušovíní pravidel.
vím že to bylo to tu už předtím, odlákávali se např železa těma co se snažili boss vybrat....fajn ještě jsem tehdy toleroval že se hráči bojí o svoji výbavu a nijak jsem to neřešil,...ale teď , když je to tam už tak trapně zjednodušeno mi to přijde opravdu nekorektní od takovýchto hráčů aby to takhle odrbávali
pro zlé jazyky co by chtěli kritizovat můj post...
a ne opravdu mi nejde o to že ten poklad někdo vybral přede mnou, tohle je mi docela fuk, možná před několika lety by nebylo , ale s tím co moje postavička má to nemám ani zapotřebí hrotit zda vybral nebo nevybral, mám víceméně vše ( krom toho hezkýho černýho koně, co bych moc chtěl, ježíšku, jestli to čteš taky :-) ),
, hraju tady pro zábavu a odreagování, a je mi fuk jestli poklad bude, nebude a co v něm bude...
a pro další zlé jazyky kteří by chtěli tvrdit že jsem to někdy dělal taky... ne opravdu jsem tohle nepraktikoval jako běžnou metodu. ano, uznávám ,někdy nějaké NPC třeba někde zavřu za dveřma, ale opravdu NE takhle úcelově a zcela vyjimečně. ( jako např na posledním glorfově questu toho velkýho pavouka...apod )
a pro všechny co tohle budou číst a budou to nadále praktikovat. jestli teda DM tohle nevadí a nic s tím dělat nebudou, tak veřte, že jestli Vás já uvidím že tohle děláte, tak vám nemilosrdně a bezdůvodně budu dávat odpor a zabíjet vás jakmile tyhle prasárny uvidím. ( a platí to i bohužel i pro ty co to číst nebudou, nedivte se až vám pod nohy z invisu přistane imploze nebo šíp )
říkám to otevřeně a upřímně, a vždy si nějakou tu RP omáčku najdi jako že se na mě, klerika cholerika,( stejnak mě tak všichni zanjí už od nepaměti, tak to nebude ve vývoji mé postavy nic novýho ) , někdo křívě podíval , a případný brečení na foru zvládnu.
takže závěrem děkuji všem zůčastněným za pochopení.
za mých mladých hráčských let se za tohle výrazně strhávaly levely.