Vis co je mi proti srsti? Ze Anonymus je tu novej...nema RDD klerdu v topu, nema ani posranej bod, niko jsem nevyzval......a nevim co paul vyuziva za svoje DM postaveni ze si na turnaj muze vzit dve postavy a jeste socku. Pporoucim se. Mne to body v turnaji nestalo, ale tohle je humus. Vysolit do nekoho dve maxly IGMS chce opravdu hodne hracskyho umu. GLAz se vybrecite tak se nad tim zamyslite.... jedny z nejsilnejsich buildu do PVP, (bard 20 5 5 a cler rdd) vyzvou zlodeje co ma ab 46 a kdyz si prizve socku a nahodou vas porazi, tak je vam to proti srsti, meli ste si vybrat sobe rovny.
A trochu se nad sebou zamyslite, prejdete se venku (ikdyz to pocasi neni buchvico, na vasi obranu) a srovnejte si to v hlave. Je to jen hra.
Mam vas rad a mrzi me ze to takhle skoncilo ale muzete si za to sami.
Taky odstupuju. Na tohle nemam naladu.

Turnajový supr pokec
Odesláno 24.07.2011 17:33
Odesláno 24.07.2011 17:38
Odesláno 24.07.2011 17:45
Odesláno 24.07.2011 17:46
Tak je tu novej a co? To da prece rozum kdyz je tu novej neumi to dobre hrat, tak ze nebude nejlepsi. Navic, vybral si on me, ne ja jeho. Ja sem si jen vybral kouzliciho partaka aby to bylo vyrovnane. Jeste sme se s paulem dohodli ze hlavni boj bude na me, on nebude prilis zasahovat. Kdyby sel naplno tak tam nestojite ani pul minuty.Vis co je mi proti srsti? Ze Anonymus je tu novej...nema RDD klerdu v topu, nema ani posranej bod, niko jsem nevyzval......a nevim co paul vyuziva za svoje DM postaveni ze si na turnaj muze vzit dve postavy a jeste socku. Pporoucim se. Mne to body v turnaji nestalo, ale tohle je humus. Vysolit do nekoho dve maxly IGMS chce opravdu hodne hracskyho umu. GL
Odesláno 24.07.2011 18:06
Byl jsi tam asi nejsilnejsi... Kdyby by si paul vzal hokurna, myslim ze bysme v presile nebyli a byl by to aspon pekny souboj. Tohle fakt ne.
Ostatnim pritomnym se omlouvam.
Odesláno 24.07.2011 18:12
Ja myslim ze dispell pro klerdu kdykoli se nakouzlim je celkem dost, navic shodil TSka, invisky, proste vsechno co potrebuju pro souboj s HIPSerem. Kdyz jsme byli u toho jeste si nam mohl nahazet pracky....
Byl jsi tam asi nejsilnejsi... Kdyby by si paul vzal hokurna, myslim ze bysme v presile nebyli a byl by to aspon pekny souboj. Tohle fakt ne.
Ostatnim pritomnym se omlouvam.
a co má dělat hipser když máte TSka :D ...vy ste fakt jelita a zničili ste veškerý snažení ...patří vám dík
Odesláno 24.07.2011 18:18
Odesláno 24.07.2011 18:30
proste to byla svinarna za 1) tam jit se sorckou a za 2) hrat za 2 postavy v turnaji
Odesláno 24.07.2011 18:43
neni..... a co ja? mam tam behat jak sasek a co? pockat az mu spadne flaska na dexu nebo co? nebo si hazet imploze pod nohy? myslim ze tak ci tak asi o tom nema smysl mluvit
proste to byla svinarna za 1) tam jit se sorckou a za 2) hrat za 2 postavy v turnaji
tolik brekotu kvuli jedný porážce ... to je fakt hrozný .. .. můžete na sebe bejt hrdý ..poslali ste turnaj a snahu oliosáku do kytek.....vyhrát tak mlčíte
Odesláno 24.07.2011 19:00
No nic proti, ale turnaji vždycky byly ukázkou síly jednotlivých postav v PvP. RP se do turnaje nikdy netahalo, protože tam chce prostě každej vyhrát, od toho je to turnaj. Pro RP v turnaji podle mně prostě není místo. A taky je na místě říct, že je vždy podstatné řící pravidla dopředu a ne je měnit během turnaje podle potřeb jak se zlíbí.//Tak pánové (Pokud tu je i slečna tak se ji moc omlouvám)
Celý turnaj byl směřován v RP duchu. Vždy byla scéna, ke které se přistupovalo jako k opravdovému setkání. Pravidla jsou jasná. To že jsou sestavena tak, že se mohou relogovat zaparkované sorcky mě bohužel mrzí, ale teď s tím už nic neudělám.
Rád bych vám ale připomněl, že hodnoceni jste především za hru a ne za výhru. (za výhru až jeden bod, za hru až dva body). Pokud je pro vás adrenalin ze zápasu tak moc velký, že se nemůžete ovládat nebo že nehodnocená prohra vás naštve a rozlítí doruda, tak je možná čas dát si nachvilku pauzu a uklidnit se. Vždyt se pro Oliose nic neděje.
V 18:45 - 19:00 bude predveden ukazkovy souboj, ať víte jaké všechny moznosti muzete použít....
A závěrem...nikde není řečeno, že turnaj je spravedlivý (to pri mechanice NWN ani nejde).....v turnaji melo jit hlavne o to se pobavit, pobavit okoli a posunou herni pribeh trosku dopredu...
Odesláno 24.07.2011 19:42
Pro spartana: vysetri si poznamky na svitky az prestanes chlastat ty lektvary. Protoze bez toho tvyho ghostly visage bys cichal k hline o pul hodiny driv.
Tenhle turnaj umrel pritomnosti Anite a vasemu pristupu k novackum. Nicim jinym.
Odesláno 24.07.2011 19:48
Pro spartana: vysetri si poznamky na svitky az prestanes chlastat ty lektvary. Protoze bez toho tvyho ghostly visage bys cichal k hline o pul hodiny driv.
1) ani jeden lektvar co sem použil sme si nekoupil
2) vzhled ducha mám u vraha jako jedno z kouzel
3) i ii jako jedno z kouzel
v tvé mluvě kdybys nenahodil TS ze svitku si tuhej do minuty..bla bla bla
uznávám tě jako hráče co jede postavu..tohle co si předved byl úlet malýho děcka co dostal přes prsty
Odesláno 24.07.2011 19:48
Odesláno 24.07.2011 19:53
Ja o RP nic tentokrat nepsal. A proc bych ti nemel tvrdit ze neumis prohravat, vzdyt to je pravda, dnes sem to videl. Kdyz sem sel ja s Rodwen jeste v prvnim kole, taky sem zaslouzene prohral a co? Utrousil sem snad nejakou OOC hlasku kvuli tomu? Odstoupil sem z turnaje? Nerikam ze me nekdy nemrzi ze prohraju, nebo se nenastvu, kdyz sem zacinal byl sem horsi jak vy dva dnes.Ohanite se tady RP a zabavou, ale ty sam jmeno mi tu davas argument, ze RDDklerda a 20/5/5 jsou proti tobe silny buildy, tak mi netvrd, ze ja jsem ten co neumi prohravat.
Tenhle turnaj umrel pritomnosti Anite a vasemu pristupu k novackum. Nicim jinym.
Odesláno 24.07.2011 19:56
No a proc myslis ze ty pracky nepouzil, co? Myslis ze ho to nenapadlo?Kdyz jsme byli u toho jeste si nam mohl nahazet pracky....
Odesláno 24.07.2011 19:56
Ne tohle nebyl ulet cehokoliv, vetsinou se z tehle proher vychodim a zpravi to jedno cigo. Tady to nezafungovalo, akorat mne jeste vic nasirate. Ale je mi to jasny....tezko to muzete vnimat jinak, kdyz jsem v turnaji prohral jen jednou....pockat ja uz prohral! Hmmm a zvlastni, ze ta reakce nebyla vubec vyhrocena, ale ted jsem najednou ubreceny decko. Vite co. Polibte mi zadnici, fakt. Ghostly visage ma assik jedno seslani a vim, ze by ti cely souboj nevzdrzelo. Mohl jsem tam ja pobihat jak posuk dokola dokud ti nepadne a pak te srazit. Ale tohle pretahovani mne neba.1) ani jeden lektvar co sem použil sme si nekoupil
2) vzhled ducha mám u vraha jako jedno z kouzel
3) i ii jako jedno z kouzel
v tvé mluvě kdybys nenahodil TS ze svitku si tuhej do minuty..bla bla bla
uznávám tě jako hráče co jede postavu..tohle co si předved byl úlet malýho děcka co dostal přes prsty
Pro balthuse...preju ti prijemny privitani na tvem prvnim turnaji maxlejma IGMS do ksichtu. Znas to kouzlo? Ale jo asi znas, zas tak velkej novacek nejsi : ). Neni nic lepsiho
Odesláno 24.07.2011 20:09
Ne tohle nebyl ulet cehokoliv, vetsinou se z tehle proher vychodim a zpravi to jedno cigo. Tady to nezafungovalo, akorat mne jeste vic nasirate. Ale je mi to jasny....tezko to muzete vnimat jinak, kdyz jsem v turnaji prohral jen jednou....pockat ja uz prohral! Hmmm a zvlastni, ze ta reakce nebyla vubec vyhrocena, ale ted jsem najednou ubreceny decko. Vite co. Polibte mi zadnici, fakt. Ghostly visage ma assik jedno seslani a vim, ze by ti cely souboj nevzdrzelo. Mohl jsem tam ja pobihat jak posuk dokola dokud ti nepadne a pak te srazit. Ale tohle pretahovani mne neba.
1) tak jo když šlo o moje body tak sem prohrál podruhý
2) ano ghostly má assik jedno..ty si použil 3 svitky minimálně...co bych nepoužil lahev..použít se může všechno...reakce byla jen na to že vám něco shazoval a von by tak nemoh sejmout hipsaře
3) tak si prohrál no a co..já to taky neustál...je omyl moje postava to neustála a dohadovala se ..vidíš ten rozdíl ?
4) vždycky když si začal mluvit tak sme přestal bojovat a šel mluvit taky...cos uděla hned utok na mě... šel sem po prohře na tebe s nějakým ooc ..nejsem si vědom
5) zadnici si polib sám protože tohle si prostě projel a dežo je borec ne jako dedboj ale je :)
6) když si začal s tím topem..tak třeba moje výbava "adam helma,pásek +3 dex, prsten +2 na sílu,amulet +4 OC,prsten +4 obratnost, verd sekerka,lime plášt,boty tmavomodrý,nebeská roba ... barbar 15, vrah 14, fight 1 ..když už si začal i s tím rdd buildem
jinka je ot slovíčkaření a tvojí pravdu nezměním..ale slíbil sme flame aby se to co nejvíc přiblížilo době po wipe
Odesláno 24.07.2011 20:21
Odesláno 24.07.2011 20:48
Ja myslím, že Dežo si vybral velice dobře, na každý straně byla jedna magická postava, no vlastně na Dežově jen pul magický postavy, protože když jsem koukal na Paula, tak fakt jen boostoval a posílal "displeje". Bohužel každý pseudoklerik na tyto kouzla trpí, to je jeho slabina. Nekdo si prostě myslel že si veme barda RDD nebo klerika RDD proti zlodejovi s TSkema bude nesmrtelnej.. Tak ne nebude, jestli cche být nesmrtelný tak at se vrátí zpět do dungu, kde na nej nikdo dispel nehodí.
Já jsem si vzal na první kolo Niena a hrál jsem proti Rygwa.. nebo jak se to jmenovalo ani nevim co a když ten človek zjistil že mám hips, tak si nakouzlil TS a dostal mne ve třech kolech... plakal jsem a žádal jsem tátu aby mi znova postavil bábovičku? Ne, prostě jsem prohrál, narazil jsem na špatnýho protivníka, muj problém, moje věc. Prostě jsem pogratuloval a odešel.
Tak se proboha vzchopte a pamatujte, že NWN není nikdo nesmrtelnej, jde jen o to koho potkáte.
A jestli Vám jde vo to, že Paul měl dvě pastavy v turnaji? Tak proč ne ?? Ruku na srdce a řeknete, že si to nezaslouži.
Odesláno 24.07.2011 20:55
Odesláno 24.07.2011 20:57
Odesláno 24.07.2011 21:02
Odesláno 24.07.2011 21:05
A ze se drzel zpatky? A ty 2 maxly IGMS do majkyho to bylo taky drzeni se zpatky ze? Tak to jo, to je jina no....
Kdyby vzal sveho barda/RDD tak vez, ze by se to nijak nekometovalo kdyby jsme prohrali.
Odesláno 24.07.2011 21:19
Místo toho abyste tu hru brali s rezervou tak vám pukají hlavy.
Odesláno 24.07.2011 21:21
No to si už ze mě děláte srandu ne? Zrovna tady píšeš, že ti tam Paul nevadil. Tak co ti teda vadilo? Měl si snad Dežo vzít jiného mága? Jaký by v tom byl rozdíl? Jenom v tom že Paul vám dal skoro 2minuty náskok...Vis, ne kazdy si bere na turnaj zaparkovanou sorcku .....
A ze se drzel zpatky? A ty 2 maxly IGMS do majkyho to bylo taky drzeni se zpatky ze? Tak to jo, to je jina no....
Kdyby vzal sveho barda/RDD tak vez, ze by se to nijak nekometovalo kdyby jsme prohrali.
Ano, přiznávám, pravidla jsem stanovil špatná. Ale nadruhou stranu spravedlivá. Všichni mají stejnou šanci a je to daleko více otevřené domluvě mezi hráči..... Ať už na bitevním poli nebo mimo.
Odesláno 24.07.2011 21:22
1) Paule,nyní je otázka pro tebe,neodpovídej,promysli si to,bylo od tebe správné relogovat za jinout postavu,když s jednou si tam už byl ?
2) oliosáku, jistě to není nic lehkého,ale než přijde na souboj samotný,chce to trochu koordinovanosti,ne říct,ty a ty + ty a ty + ty půjdeš s nima a ty půjdeš s oněma...že ti odepsal dobře...ale měl si spíše počkat a poslat je tam oba najednou a třeba i OOC cestou jim říct proti komu stojí... pak tam přiběhl ten trpaslík,začak sekat do dedboje,dobře nezranil,ale dedboj byl v nevýhodě, což mě mrzí ta nekoordinovanost.... každopádně tohle turnajové kolo mě dost mrzí.... a ano,jak kdosi psal výše: alespoň jednou chce člověk vyhrát,tak se snaží...chtěl sem do dedboje párkrát střelit "omylem" a taky na něj hodit nějaké to kouzlo,jelikož Zuzka a Dedboj se nesnáší, ale prostě v tom zápalu boje se na to ani nemyslí
trošku by to chtělo dopracovat tu koordinovanost a snad to půjde lépe =-)
a já bych se měl zamyslet nad sebou samým: řekněte mi,myslíte si že jsem otravný, Ano ? zkusím s tím něco udělat, hold jsem jaký jsem a že to vadí někomu jinému dobrá,pokusím se přizpůsobit...a ano opravdu jsem 15 letý puberťák co jen brečí když se mu něco nezdá fér,vůbec,když se mu něco nelíbí... takže se vám omlouvám za to že jsem jaký jsem
Odesláno 24.07.2011 21:28
Vis, ne kazdy si bere na turnaj zaparkovanou sorcku .....
ano držel se zpátky hodně dlouho..jenže když začne po tobě zdrhat bard/rdd ,většinou se začneš bránit a útočit..co se měl ? nechat zabít ??
Odesláno 24.07.2011 21:29
Přišel tam se svoji aktivní postavou, se kterou v poslední době hraje a hraje za ni rád a byl vybrán, to je zakázané? Trestné? Proti pravidlům? Převážil tak vážky z vaší strany na druhou, to je jediné čím se "provinil"
Místo toho abyste tu hru brali s rezervou tak vám pukají hlavy.
Tak co si dat souboj, ale jessica si to rozmysli a prijde tam shanee? nahodou ti hodi nejaky ten dispell a nahodou ty narve do ksichtu nejakty ty maxly IGMS? jo? to chces? myslim ze ne
je si dal chtit s dezem jelikoz me porazil tak jsem mu to chtel oplatit, on si zavolal sorcku - anitu coz jsem vazne ale opravdu vazne necekal, kdyby si vybral nekoho jineho tak bych si majka nevybral aby to nebylo OP... ted meli jasne OP oni a nikdo nic nerekl ze si paul relognul na jinou postavu..
Odesláno 24.07.2011 21:33
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních