Skočit na obsah

Fotka

Gp Client

• Please log in to reply
57 odpovědí na toto téma

#1 kakadu77

kakadu77

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 400 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2011 19:58

Nevím kam to napsat tak to pisu sem, mám problém s klientem vyhazuje me to z mistnosti kdyz tam chci jít, vyhazujemi "hřáč je odhlášen, z duvodu špatneho připojení , nebo zakazeneho používání nebo banu a zkoušel jsem všecko možný a nic :(
  • 0

#2 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 20.04.2011 04:29

skus napisat na GP
  • 0

#3 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 21.04.2011 17:18

No mne to robi vtedy ak mi vypne elektrika,a zmeni sa mi IP adresa,pretoze mam dynamicku. Pisal som aj na GP ale nic sa nevyriesilo,pretoze je to chyba (asi v IP adrese,ktoru tiez pouziva XY hracov,dokonca som mal Ban na Counter Strike,pretoze to IP pouzival aj nejaky iny hrac ) . Skusaj vypnut modem ak mas modem,pocakt 5 minut a zapnut, sledovat IP adresu, a skusat. Mne funguje na Demonu IBA jedna IP adresa z asi 10 IP adynamyckych adries.
  • 0

#4 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 16:06

Nemáte někdo prosímvás instalační soubor? Když stáhnu ten aktuální z gamepaku, tak mi pořád říka, že je poškozenej.
  • 0

#5 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 16:31

včera sem ho stahoval a bez problému..poslal bych ale nejsem ještě doma
  • 0

#6 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 16:38

Už ho mám, díky
  • 0

#7 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2011 21:02

Stala sa mi s GP klientom kuriózna vec. Po každom spustení sa okno roztiahne do nejakej nezmyselnej veľkosti, prakticky sa potom nedá dostať do hry, jedine čo je možné je klient zavrieť.
Už sa mi to kedysi dávnejšie stalo, vtedy som to riešil reinštaláciou klienta.
Nemáte s tým niekto skúsenosť, či sa to nedá opraviť aj inak ?
Dík.
  • 0

#8 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2011 21:23

Stala sa mi s GP klientom kuriózna vec. Po každom spustení sa okno roztiahne do nejakej nezmyselnej veľkosti, prakticky sa potom nedá dostať do hry, jedine čo je možné je klient zavrieť.
Už sa mi to kedysi dávnejšie stalo, vtedy som to riešil reinštaláciou klienta.
Nemáte s tým niekto skúsenosť, či sa to nedá opraviť aj inak ?
Dík.

Toto se mi stava pomerne casto na notebooku - davam pak taskmanagera, kde si GP klienta minimalizuju/maximalizuju a tim se to srovna.
  • 0

#9 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 07.09.2011 21:55

Ten GP klient je neštěstí. A ta verze 2.xx je ještě horší. Ta projistotu nefunguje vůbec. nebo sem nepřišel na to, jak ho spustit.
  • 0

#10 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2011 22:51

To je jedno, hlave ze uvidis, kolik ma kdo fragu! :)
  • 0

#11 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2011 23:12

Uf, ted od 23 do 00 hodin mi klient pořád zamrzá, internetové připojení je v pořádku, ale klient se chová jako bych připojen a prostě ztuhne. Padá mi přitom hra.
  • 0

#12 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2011 14:55

Ten GP klient je neštěstí. A ta verze 2.xx je ještě horší. Ta projistotu nefunguje vůbec. nebo sem nepřišel na to, jak ho spustit.

Pokud se nepletu, tak ten nový funguje jen na Call of Duty.
  • 0

#13 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2011 18:18

....
Toto se mi stava pomerne casto na notebooku - davam pak taskmanagera, kde si GP klienta minimalizuju/maximalizuju a tim se to srovna.

Dik, skusil som. Toto u mna nefunguje. Po minimalizacii / maximalizacii sa to znova maximalizovalo na ten obludny nepouzitelny rozmer.
Klient musi mat niekde zapisanu tu poslednu velkost okna, ako sa otvaral, nema niekto tip, ci sa to nahodou neda najst a manualne zmenit ?

Edit: reinstal trva par sekund, tak to budem riesit tak, ak sa to zas vyskytne. To pomaha spolahlivo.

Příspěvek upravil koragz: 08.09.2011 18:43

• 0

#14 Numko

Numko

Mladší učeň

• Rebel
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 12.09.2011 18:40

Ja mám ten istý problém ... ban nemám a hodil som to na forum GP http://forum.gamepar...showtopic=44177 ...Poradil by mi niekto prosím čo spraviť???
  • 0

#15 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 28.09.2011 11:51

Cheche zdravím všechny Démona veterány.....chtěla sem se na vás zase jednou kouknout a při pokusu o připojení na Démonku mi to píše "Pro tuto příponu není registrována obslužná aplikace." Má někdo nějakou radu?
  • 0

#16 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 14.10.2011 12:50

Čusky, poradíte někdo? Co s tou mluvící reklamou(banner) v GP klientu. Jako default prohlížeč používám chrome. Po naběhnutí GP klienta na mě mluví a otravuje. Dá se to nějak zakázat??
  • 0

#17 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:10

Ahoj, už jsem se setkal s něčím podobným a dost mě to štvalo. Pokud se ti podaří zjistit, z jaké adresy se reklama streamuje (zpravidla se ti ta adresa zobrazí někde dole v prohlížeči hláškou ve smyslu "stahuji data z xyz" právě v okamžiku, kdy se ta reklama obnovuje). Zjistíš-li adresu, pak je třeba najít soubor hosts (cesta je alespoň u mojí visty C:/windows/system32/drivers/etc). Hosts si otevřeš v textovém editoru a podle vzoru, který tam je, napíšeš stejným způsobem 127.0.0.1 (mezera) adresaxyz. Uložíš a když pak znovu otevřeš prohlížeč, místo reklamy uvidíš černé okénko, které je hezky zticha :) Asi to není úplně user-friendly postup a možná existuje snažší cesta, ale já to dělám takhle :)
  • 0

#18 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:12

Jo tak teď zjišťuju, že můj firefox ukazuje adresu streamu reklamy přímo při najetí kurzoru na onu reklamu.
  • 0

#19 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 14.10.2011 13:16

Díky zkusím :wink:
  • 0

#20 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:24

Hmm... tak při editaci souboru hosts mi to nejde uložit... Win7 :blush:
  • 0

#21 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:34

Mozna budou potreba administratorska prava?
  • 0

#22 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:39

Mno, v tomhle případě to nenabízí možnost otevřít jako admin. Existuje na to nějakej program, do kterého se soubor přetáhne a tím se jakoby odemkne. Ale nechce se mi do toho pouštět tak složitě. Vyzkoušel jsem ještě Adblocks pro Chrome, funguje bezva ale jen na stránkách webu, v klientu nikoli :mellow: naštěstí je tam teď reklama co nemluví :smile: .....
  • 0

#23 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:43

Pokud nemuzes otevrit hosts jako admin, tak si otevri trebas Notepad jako admin (run as Administrator pres pravy tlacitko) a pak si hosts file nabrowsuj. To mas asi nejrychlejsi, jak se k editaci v takovym pripade dostat.
  • 2

#24 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:44

Když otevřeš values.gps a nastavíš width a height pro objekt banner na 0, pak ta reklama sice nezmizí, ale určitě už tě nebude rušit. Tedy samozřejmě čistě teoreticky že, protože se to nesmí )).
  • 0

#25 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 13:55

Když otevřeš values.gps a nastavíš width a height pro objekt banner na 0, pak ta reklama sice nezmizí, ale určitě už tě nebude rušit. Tedy samozřejmě čistě teoreticky že, protože se to nesmí )).

Já se obávám, že on má spíše problémy se zvukem :) Mě kdysi takhle otravovala hrající reklama na farmeramu, proto jsem se pustil do toho, co jsem popsal výše.

Jo a to editování jsem zapomněl zmínit. Já to vyřešil tak, že jsem celý soubor zkopíroval na plochu, tam jsem ho upravil a pak tu upravenou kopii jsem hodil zpátky do etc a přepsal tak původní soubor.

Příspěvek upravil Aelipse: 14.10.2011 13:57

• 0

#26 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 14:02

Tak jsem zkusil to od kuřete.. banner tam je, zatim je zticha. Uvidíme. Elipso tobě se ukáže cesta když v klientu přejedeš kurzorem na tu reklamu? Mě to ukáže pendrek. A samo pokaždý je tam ta reklama jiná, takže... nefim sem v řiti :smile:
  • 0

#27 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 14:04

Pokud nemuzes otevrit hosts jako admin, tak si otevri trebas Notepad jako admin (run as Administrator pres pravy tlacitko) a pak si hosts file nabrowsuj. To mas asi nejrychlejsi, jak se k editaci v takovym pripade dostat.

Tohle funguje, dík :wink:
  • 0

#28 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 14:05

No tak jestli ti funguje Kuřecí rada, tak je to fajn :) My, co požíváme firefox, vidíme i onu adresu. Je sice pravda, že s každou reklamou je jiná, ale já mám zkušenost, že těch hrajících je jen pár, takže stačí takhle vyblokovat jenom konečné množství adres :rolleyes:

Příspěvek upravil Aelipse: 14.10.2011 14:06

• 1

#29 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 14:22

Oki :smile:
  • 0

#30 Paguera

Paguera

Neznalý

• Hráč
  • 3 Příspěvků:

Odesláno 11.03.2012 23:05

Odeslaný obrázek
Prosím o radu. Mám problém s otevřením okna při kliknutím na Start, pokaždé se okno odebere dolu na lištu a nemůžu ho otevřít na plochu. Používám prohlížeč Mozilla Firefox s poslední aktualizací a nepomohlo ani přeinstalování ani, když jsem skusil jiný prohlížeč. Předem děkuji za věcnou odpověd.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních