Skočit na obsah

Fotka

Tým Démony......

• Please log in to reply
33 odpovědí na toto téma

#1 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2010 20:28

Aktualni seznam duležitých lidí: (je to skoro neuveřitelné, kolik se v současné době o hrače stará lidí)

Šéf modulu:
Dědek

Šéf WB:
Ter Leeloo II

Šéf DM:
Houston

DM:
Dědek = ve hře vidět není, je to šéf.
Houston = další duležitá osoba neaktivní, rozhoduje o spoustě věcech
Bedra = neaktivní, za celej rok, byl ve hře asi týden
Darkus = nová krev, ale vidět ve hře není. Asi to vzdal.
Eliter = neaktivní
Glorfindel = toho neznam vubec
Kolemjdoucí = toho neznam vubec
Oooz = toho neznam vubec
Paul325 = jedinej aktivní DM, snaží se opravdu hodně, ale je na to sám a asi má hodně svázané ruce
Ter Leeloo II = svýho času dobrej hrač ale poslední dva roky neaktivní
Wekslák = sem tam se mihne, parkrat do roka, určitě by si jeho místo zasloužil nekdo jinej
Xerxes = chvilku aktivní, vím že se snažil, ale hrači na to kašlali. Myslím že to vzdal. Neaktivní

WB:
A7S8X-MX
Dedek
DFDark
Garret
JETR
Luk3_c
Mytko
Petrikus
Ter Leeloo II
Wikinka

Sekci WB si nedovolím vubec hodnotit. Jednoduše proto, že nevím a neznam jejich aktivitu či neaktivitu.

Bohužel, takhle to vidím ja, z pohledu hráče.
Rozhodně nechci tyhle lidi, nijak zesměšnit či urazit. Určitě udělali pro démonu.
Ale je nutné s tím něco udělat, pokud chceme udržet Démonu trošku atraktivní.
Konkurence je veliká a hráči se pomalu strácejí. A nakonec i mi hráči si chceme užít trochu těch qvestíků roztýlení a v neposlední řadě i odměn.

Navrhuji výše zmíněné lidi přesunout do nějaké VIP sekce - tvůrci Démony, neb si to skutečně zaslouží a uvolnit jejich místa lidem, kteří chtějí tvořit.

Jak to vidíte vy? Ať už hrající či nehrající či dokonce nahoře zmínění?

ps.: Sám jsem o funci CS žádal už někdy v říjnu a připoměl jsem se ted v prosinci, ale za celej ten čas jsem nedostal žádné vyjádření. Proto muže tento příspěvek vypadat tak že tu agituju za sebe, ale tak to není. Na druhou stranu musím říct že o ten post stále zájem mám a pokud tu šanci dostanu budu se snažit přesvědčit tým o povíšení na DM.
  • 0

#2 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2010 20:46

Já co tu nehraju se vyjádřím jenom k té poslední větě. Jak si Mikinga pamatuju, tak je to hodně dobrej hráč ( a to neříkám jenom pro jeho nezapomenutelnou trpaslici :D ), takže se za něj přimlouvám do postu CSka, případně i vyššího. Bylo by to rozhodně pro dobro současné hráčské komunity.
  • 0

#3 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2010 21:35

Ikdyz je muj postoj k tomuhle absolutne bezvyznamny, taky se za mikinga primlouvam :innocent2:
  • 0

#4 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2010 22:14

já bych z něj udělal DM pro rebeli :)
  • 0

#5 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2010 22:54

mikingu naprostou s tebou souhlasím =) ale když se podívaš paulík patří mezi adminy xD
darkus vím když byl cs a byl mnohem aktivnější cskem než dmkem =(
wekslaka si pamatuju naposledy když mi napsal budeš tu pozdějc ? pak pokecáme =) a dál sem ho ve hře neviděl =(
dfdark sice nejni ve hře(aspoň sem ho neviděl) ale na fóru je snad pečený vařený =)
petrikus ten bývá často ve hře i na fóru,a taky mi pomohl vyřešit problém s PDK a za tomu moc děkuju =)

mno a ostatní...ajtakrajta jedovatá !!! :smile:

jinak mikingu byl by jsi parádní CS ba DM =) =) pamatuješ ten Q s tím zombíkem ? =) stejně nás nakonec odkopl a řekl že na blbosti nemá čas =(
ale ty přípravy byly super xD

tákže Miking :wink: :devil: :innocent2:
  • 0

#6 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 00:59

Pokud je to tak, ze zaplnuji misto nekomu jinemu - mile rad jej dotycnemu prenecham (nebylo mi znamo, ze mame specificky pocet slotu na DM posty, ktery nemuzeme presahnout :innocent2: ).

Vsimnete si jednoho faktu, ti co byli aktivni CSka kratce po dosazeni DM postu povetsinou upadaji do letargie, ktera se z prvu strida s nahlym nadsenim to tu pozvednout, pak ale vzdy toto nadseni ustoupi pod tihou reality - neni s kym hrat RP.

Takze Mikingu opravdu mas chut to risknout? S DM postem prijde moc a moznosti, ale prijdes o kouzlo nwnka. Rekneme, ze je to jako by jsi byl u nataceni Avatara predtim nez bys jej shlednul.

Tak ci onak za me mas hlas :wink:
  • 0

#7 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 01:35

Miku hrozně nerad tě zklamu, ale myslím, že i když se aktivně zapojíš jako CS nebo DM,
tak Demonu už to nezvedne... ne že bych ti to nepřál, muj hlas máš samozřejmě taky...

Ale jak píše Wex, pokud nebude mit Dmko s kým hrát RP, tak ho to rychle omrzí...

Nikdy bych neřekl že já, takovej starej looter to napíšu, ale je to tak ... RP je základ pro úspěšnej servr...
ale bohužel na to je demona moc malá podle mýho názoru, i když tu každej kdo začíná s Nwn tady, nechá
kus sebe a vždycky to pro něho bude srdeční záležitost.

muj názor na tohle všechno je jediná možnost...

1 zpomalit expení a to hodně
2 ztížit NPC
3 zrušit relax a udělat normální RP /nikoli HCRP/
4 možná povolit ale s upravama zpátky 40 lvl
5 najít někoho kdo zvětší počet lokací a dungů, zavede nový itemy, rozšíří paletu

na první 4 věci nebude vůle nahoře a na tu 5 nebudou lidi...

Takže tak asi... :innocent2:
  • 0

#8 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 05:11

Mikingu, vpostoch uvedenych mas chybky myslim, ale to je detail. klido bud aj dm , ako hraca ta mam rad, aj ked lootis viac ako ja :wink:

Wexi, vies ze ma o tej aktivite pravdu, vecsina je len byvali hrac zo statusom DM na fore

Sivlvousku, na ten tvoj piaty bod by sa 2-3 ludia nasli, ale uz akosi sme stratili motiavaciu ked to nevieme posunut po mesiacoch do modulu :innocent2:
  • 0

#9 Neileeen

Neileeen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 168 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 06:21

Mikingu, vpostoch uvedenych mas chybky myslim, ale to je detail. klido bud aj dm , ako hraca ta mam rad, aj ked lootis viac ako ja  :wink:

Wexi, vies ze ma o tej aktivite pravdu, vecsina je len byvali hrac zo statusom DM na fore
Sivlvousku, na ten tvoj piaty bod by sa 2-3 ludia nasli, ale uz akosi sme stratili motiavaciu ked to nevieme posunut po mesiacoch do modulu :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Doplním - co se týká RP a schopnosti Paula ho udržet v rovině světopříběhu - stačí se podívat na Ochránce x Rebely...

Jak to začlo, tak to skončilo...
  • 0

#10 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 07:53

Se to zvrhlo špatným směrem. Nechtěl sem tady apelovat na to aby mě konečně dali nakej ten post.
Spíš sem to tam uvedl pro doplnění aby bylo vidět že tým je ve skutečnosti mrtvej a nic nedělá, což by nevadilo, pokud by tím nebranily ostatním něco dělat.

1.Za celé ty měsíce od žádosti mě nikdo nepoložil jedinou otázku, ani se nijak nevyjádřili. Prostě poslal sem žádost a Paulovi a konec. Uvažujeme neuvažujeme vyzkoušíme uvidíme nic takovýho.

2. reaguju tím i na Aykuv příspěvek, protože od jednoho WB vím že je to pravda
hladam pomoc !!!!!!! - http://demona.cz/for...showtopic=19103
Protože jak sam píše, nejde sehnat nikdo, kdo má práva upravovat modul

informace o DM/WB sem čerpal tady, jestli je někde novejší seznam tak sem ho nenašel
http://demona.cz/for...opic=3767&st=90
  • 0

#11 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 08:20

mytko uz nieje wb, martinus je dm, šéf wb je myslím luk, a tak podobne
  • 0

#12 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 21.12.2010 08:25

Rozumější než hledat pomoc s realizací něčeho pro téměř nikoho, bys měl najít vypínač a jako poslední zhasnout.
A co s volným časem? Na každém freeWOW serveru najdes stejně dobré RP jako tady- loot a xp abych tu ironii upřesnil. NAvíc namnoha z nich najdeš Q-eventy několikrát týdně. A nevěřil bys, najdeš i místa kde DM začíná věty oslovením: "Ahoj s čím ti můžu pomoc", "Vážení hráči...." .
  • 0

#13 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 08:59

Rozumější než hledat pomoc s realizací něčeho pro téměř nikoho, bys měl najít vypínač a jako poslední zhasnout.
A co s volným časem? Na každém freeWOW serveru najdes stejně dobré RP jako tady- loot a xp abych tu ironii upřesnil. NAvíc namnoha z nich najdeš Q-eventy několikrát týdně. A nevěřil bys, najdeš i místa kde DM začíná věty oslovením: "Ahoj s čím ti můžu pomoc", "Vážení hráči...." .

Ty jses ten posledni clovek, kterej by tu neco mel psat o RP.
  • 0

#14 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 13:24

Krásně si to rozepsal Miki. Oooz = Užto .. párkrát tu byl s demonou už prej skončil. Já za celej rok viděla jen párkárt Darkuse, Wekse jednou sem zahlídla snad
Hustona ale nevim zda to bylo letos nebo vloni. Stejně tak sem tu viděla mihnnout se Glorfa .. o ostatních vubec netušim a ani je neznám. WB jediný co vim že je aktivní je Petrikus tvořil my stánek, kterej nemá kdo vložit do hry. Jedinej aktivni DM Paul .. myslim, že z toho má chudák hlavu v pejru a nechci ani odhadovat jak dlouho to sám vydží...
Navic sem pro Mikinga do postu CS stoprocentně... :innocent2:
  • 0

#15 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 13:27

tak zrovna DFDARK aktivní je a ti co čtou forum by to vědět měli ...není to tak dlouho co psal že maká na jednom projektu pro demonu...
  • 0

#16 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 14:11

Možná by stálo za to kdyby se k tomu vyjádřili hlavně ti, o kterých se tu píše...
Jak to vidí , nebo nevidí oni...
Na forum občas chodí všichni...

jinak to opravdu spěje k tomu co psal Shini, i když si to asi nikdo nechce přiznat... :innocent2:
  • 0

#17 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 14:45

Já osobně sem do nedávna forum skoro vubec nenavštěvovala, nebylo to potřeba. Takže ne každej ví o tom co se tu děje, pokud chodí jen do hry a tady se třeba mihne jen málo kdy nebo vubec. :innocent2:
  • 0

#18 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 21.12.2010 14:48

Ty jses ten posledni clovek, kterej by tu neco mel psat o RP.

Zobrazit příspěvek

Co to?
  • 0

#19 DanyCZ

DanyCZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 18:57

na druhou stranu.. kdo nic nedělá.. nic nezkazí..
  • 0

#20 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 21.12.2010 18:58

poslal sem zprávu direktivně dědkovi a prodiskutuju to aktuálně eště s hjůstnem.

Pokud to vyjde, bude nábor CSek, nábor WBček a DMka.. no nevím.
Pokud ne, zůstane to tak jak to zrovna je.
  • 0

#21 kakadu77

kakadu77

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 400 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 20:21

Mikingu más muj hlas... :) A jinak kde se mužu napsat abych stímdle pomohl :innocent2:
  • 0

#22 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 21:40

Hlavně aby se našel někdo kdo od těch WBček si veme utvořenou věc a dá jí do modulu .... Jinak je to k prdu :innocent2:
  • 0

#23 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 21.12.2010 23:01

Asi jako každý z těch zavisláku co tu zbyl, jsem pro novou a hlavně aktivní krev v řadách DM a WBček.

Získat post DMka, podle starých pravidel - osvědčení napřed v CS funkci ( v době kdy na serveru hraje +- 5 lidí ), je asi zbytečné. Vždyť funkce DM nemusí být doživotní, jak rychle jí hráč dostane tak rychle o ní může i přijít, pokud se neosvědčí. Pružnost v tomhle ohledu je na místě - v současné době, zastaralosti NWN a ubývání hráčů.

A pokud je komunita na serveru looterská a DMka odrazuje hráčský přístup, proč se nesnažit o „výchovu“ k RP.
Uvedu příklad:
Jestliže zažijete 2,5 hodinový quest , kde vás z psaní na klávesnici bolí prsty a výsledkem (odměna) pro lootera na 30 lvlu je 1500 expu – tak si příště rozmyslí, jestli půjde kolečkovat DZtko, kde za hodinu má cca 7k expů a o penězích ani nemluvím, nebo poletí za questem, který třeba ani z nedostatku času nedohraje.
Co tím chci říct je to, že pokud to odehrají hráči slušně v možnostech RP a snaží se, tak je odměnit dle nastavení loot systému modulu – dát jim za odměnu to co by získali lootem, nebo co já vím item byť třebas bezcennou blbost. Pak si myslím, že by se i looter snažil zaujmout, tvořit, hrát RP…….

A to že modul, nebo hráči nejsou dostatečně „RP“ není alfa omega úspěšnosti. Demona byla a pořád je dobrý modul, jen přestala kráčet vpřed a zastavila se ve vývoji – svým rozsahem a možnostmi omrzí jak lootera tak eRPaře a nakonec zřejmě i DMka a chci vidět blázna, co tvoří nové věci do modulu pro 5 lidí.
Samozřejmě tím nechci zatracovat práci lidí (nebo je urazit), kteří tu ještě zbyli a snaží se „makat“ na Demonce .
  • 0

#24 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 23:27

Sparto, ja jsem to sice psal, ale jenom do rebelske casti fora, tam nema kazdy pristup :innocent2: .

Jinak teda ja stale delam jeden velky projekt pro demonu, ktery je vsak nesrovnatelne vetsi nez byl system "Map a Pokladu" a proto taky trva. Nicmene pokud vse pujde tak jak v poslednich dnech, tak bych mohl uz pristi tyden dany projekt predstavit.

OT: Silvanere, k tvym duvodum bych jich nasel jeste tak minimalne 10, ale ver ze je to jine mluvit z pozice nekoho kdo vi jak modul vypada, a nekoho kdo ne. Nektere veci nejsou tak jednoduche obzvlast diky tomu, v jake fazi Demona je a cim si prosla. Ale nechci nikoho zatracovat, pokud se podari nabrat "novou krev" tak ji budu drzet pesti.
  • 0

#25 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2010 23:29

Za mě proč jsem přestal hrát na Demoně? Pár epických postav mám, maj celkem krásnej equip, ale je to stále dokola, expit expit expit. Taky dost známých tváří přestalo hrát a hra pro mě ztratila tu správnou atmosféru.
To jen tak mezi, názor človíčka. :)

Jinak co se týče Mikinga, musím ho tu taky pozdvihnout, protože v jistých situacích jsem si s ním zažil své, příjemné. Nemluvě o tom, že nehraje nějakého ramba, ale dokáže zahrát i to, že mu někdo jinej ubližuje.
GL Mikingu.
  • 0

#26 Turiel

Turiel

Neznalý

• Hráč
  • 8 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2010 06:36

Zdravim vas
Je pravda ze DM je tu jedinej skutecne aktivni Paul. Snazi se to se mu neda uprit a ja mu zato touto cestou dekuji, ale je sam jedinej a to servr nespasi. Ostatni cleny hlavne ty co to tu zakladali nechapu prece kdyz neco stvorim je to jako moje vlastni dite o ktere se staram protoze ho miluji. A kdyz zjistim ze se moje dite vydava po spatne ceste neodejdu ale pomuzu mu najit tu zpravnou.Jiste muzou prijit jine prednejsi veci nez byl neustale nekomu za zadkem ve hre.Ale bylo by vuci hracum fer se postarat aby zatim zadkem mohl stat nekdo jinej . Nekdo kdo ma zajem , chut a nadseni. Neznam moc jine servry je pravda ze ten odkut jsem prisla byli DM aktivni, schopny,napadity bla bla bla . Ale uvedomte si ze Demona je asi jedinej sevr kde je takovej neskutecnej klid hrac ma v podstate totalni volnost neni svazanej jako jinde "chces jit , chces spat ,musis meditovat, uz mas moc XP za boj ted musis sedet a nahnat XP casove...temer te to hlida jestli chodis s postavickou i na WC". Proto jsem zde. RP servr ? Ukazte me jedinej servr kde se hraje RP ? Vynucene rozhovory tim ze zane budou casove XP jsou kvalitni, smysluplne, inspirujici.Tresty ze strany DM kdyz se spoji do party hodnousi se zlima a jdou na vypravu spolecne? To je RP? A tohle jsem skutecne zazila vsechny nas DM tenkrat zabilo. Tak o takove RP nestojim dekuji nechci.Dalsi vec proc jsem zustala zde je kraft.Na jinych servrech neskutecne slozitej teda na tom jednom co znam. No abych si tu nevylivala srdce dlouho myslim, ze hraci aspon nekteri si tady toho vazi.A byla by skoda o tohle posledni misto klidu a pohody prijit pro neaktivitu vedeni.
Omlouvam se za chyby ale gramatika neni muj nejlepsi kun :wink:

A kazdemu kdo to zvladnul precist az dokonce dekuji :innocent2:
  • 0

#27 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2010 08:19

poslal sem zprávu direktivně dědkovi a prodiskutuju to aktuálně eště s hjůstnem.

Pokud to vyjde, bude nábor CSek, nábor WBček a DMka.. no nevím.
Pokud ne, zůstane to tak jak to zrovna je.

Zobrazit příspěvek

Napíšu to tu rovnou. Idealni stav by byl, kdyby Hjuston pustil svoje místo tobě.
Proč se to musí diskutovat s někym, kdo s demonou už nemá moc společného?
Ja bych chtěl, aby hlavní DM byl právě Paul nebo i Paul. Mužou byt snad oba...

Mam s demony stejnej pocit jako Turiel (i když nevim odkud přišla)
1. Myslím že v současné době konkurenci na české scéně nemá.
2. Středně rychlé expení se středně dostupnym eqvipem. Není to moc lehký ani moc těžký.
3. Craft je teda příšernej, zkoušel sem zas craftit ale je to opruz. Jediny dobry řemeslo je alchač, asi proto že nemam eště objevených ani polovinu lektvarů a pak obchodník. (nemusí klikat furt na jedničku)
4. Clovek si muže zvolit RP, HCRP, nebo jen kolečkovaní. A to vam mužu říct, že pokud začnete RP, tak málo kdo odolá si taky zaerpit. uplny HCRP nemám rád a lomitka sou skvělá věc. Já osobně patřím mezi RP a lotery. Zejmena když přijdu večer z prace tak na RP moc chutě nemám a volím raděj lot.
Zejmena tenhle posledni bod. tu volnost se na žadnym jinym servru nenašel. Kdyžtak dejte typy.
5. Máme GP klienta, taky dobra věc občas.

To palko: jo taky se mi odměna někdy zdála malá a nemotivující. Ale na druhou stranu v qvestech kde sem byl hlavni hrdina já, sem si na žádnou odměnu ani nevzpoměl. Tam sem se vyřádil tolik a měl sem radost že mužu něco malinko ovlivnit. ps.: Díky Paule za rebelské kvesty
  • 0

#28 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 22.12.2010 09:28

...

Jistě jde o tu motivaci looterů, když si chce někdo zaeRPovat nepotřebuje nic žádné rozsáhle a složité mapy s pokladem jde jen o tu zábavu ze hry ......
  • 0

#29 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2010 09:46

Sparto, ja jsem to sice psal, ale jenom do rebelske casti fora, tam nema kazdy pristup  :innocent2: .

Zobrazit příspěvek

můžu snad za to že to tu je samej hodňák :D
  • 0

#30 Host_Playname_*

Host_Playname_*
  • Host

Odesláno 22.12.2010 21:05

ja jsem ted taky moc casu na demonku nemel :) ale ted uz to bude lepsi :) Pokusim se zase rozjet tu bandicku na jihu :innocent2: snad to trocha pomuze .. :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních