Skočit na obsah

Fotka

screeny craft výrobků?

• Please log in to reply
46 odpovědí na toto téma

#1 KAANSHU

KAANSHU

Neznalý

• Hráč
  • 15 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 16:07

Chtěl jsem se zeptat, lze někde nalézt screeny všech craftových výrobků? V případě, že žádná taková obrázová galerie není, neuvažuje někdo o jejím vytvoření? Povolání a výrobků je docela dost a zjistit, co která vyrobená věc umí vyžaduje "otravovat" příslušného řemeslníka. Z obrázků by každý hned věděl, co může od které věci očekávat, případně jaké má požadavky a nemusel by se nikoho ptát. Na fóru jsem našel obrázky jen věcí z ST. Díky.
  • 0

#2 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 13.04.2010 17:27

Chtěl jsem se zeptat, lze někde nalézt screeny všech craftových výrobků? V případě, že žádná taková obrázová galerie není, neuvažuje někdo o jejím vytvoření? Povolání a výrobků je docela dost a zjistit, co která vyrobená věc umí vyžaduje "otravovat" příslušného řemeslníka. Z obrázků by každý hned věděl, co může od které věci očekávat, případně jaké má požadavky a nemusel by se nikoho ptát. Na fóru jsem našel obrázky jen věcí z ST. Díky.

Zobrazit příspěvek

Jako nápad to není špatnej o tom žádná. Ale pokud se nedá do míst kde to nezabije čas, tím myslím rotace nových příspěvků, tak zhola zbytečnej:).
  • 0

#3 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 17:43

dřív byla politika všechno utajovat, teď už je to lehce liberálnější, co si pamatuju, když jsem asi před necelýma dvěma léty žádal teryho, tehdejšího šéfa wb, aby zveřejnil co který materiál a který výrobek umí, řekl že se to zveřejnovat nebude ale že nic nebrání hráčům aby si to řekli mezi sebou, co kdo umí udělat

takže tohle je ryze v rukou řemeslníků, vesměs mají zelenou k tomu aby nascreenovali své výrobky a s jejich vlastnostmi se pochlubili a podělili o znalosti s ostatními
  • 0

#4 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 18:05

Osobně nechápu, proč by se takové věci měly utajovat. Pokud jde o snahu podpořit RP diskuse postav s řemeslníky, co která daná věc dovede, pak mi to přijde jako nanejvýš hloupý nápad. Rozhovor začínající větou ,,kolik ten meč dává DMG božským a o kolik zvyšuje ABčko?" mi příliš přínosem pro RP nepřipadají. Navíc pokud se budou chtít potulní dobrodruzi bavit o bájných artefaktech, jejichž vlastnictví dává majiteli nadpozemskou sílu, pár informativních screenů na foru pro běžného spotřebitele jim v tom rozhodně bránit nebude. Tedy utajování dle mého postrádá smysl.

Zveřejnění obrázků svého nejlepšího zboží v sekci Tržnice by byl navíc docela chytrý obchodnický tah.
  • 0

#5 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 18:21

dost nerealne, lebo aj keby si to vsetci ti craftmeni spravili sami tak by to museli umiestnit na nejaky iny server lebo tu by im to hned zmazali.
  • 0

#6 KAANSHU

KAANSHU

Neznalý

• Hráč
  • 15 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 18:42

Osobně nechápu, proč by se takové věci měly utajovat. Pokud jde o snahu podpořit RP diskuse postav s řemeslníky, co která daná věc dovede, pak mi to přijde jako nanejvýš hloupý nápad. Rozhovor začínající větou ,,kolik ten meč dává DMG božským a o kolik zvyšuje ABčko?" mi příliš přínosem pro RP nepřipadají. Navíc pokud se budou chtít potulní dobrodruzi bavit o bájných artefaktech, jejichž vlastnictví dává majiteli nadpozemskou sílu, pár informativních screenů na foru pro běžného spotřebitele jim v tom rozhodně bránit nebude. Tedy utajování dle mého postrádá smysl.

Zveřejnění obrázků svého nejlepšího zboží v sekci Tržnice by byl navíc docela chytrý obchodnický tah.

Zobrazit příspěvek

Souhlasím, souhlasím, souhlasím :prosze: Hlavním důvodem proč jsem se na ty screeny ptal je fakt, že jsem často ptal (a ptám) na to, co která věc umí, kdy se může nosit apod. Hraji to totiž poměrně krátce, má znalost o hře je zatím obecně malá, takže jsem se lidí naotravoval už celkem dost. Nikdy mě sice nikdo neposlal do pr..pozadí, lidé jsou na Demoně ochotní, ale je mi jasné, že hráči mají i jiné věci na práci. Mylím si, že obrázky výrobků by pomohly nejen mě. Navíc nevím, co by na craftu mělo být tajného, jedná se přeci o VÝROBKY, nikoliv o unikátní předměty, které by třeba nějakému tomu "utajení" podléhat mohly. Naopak výrobek by si měl zákazník prohlédnout, ať ví, do čeho jde. Jako v reálném světe. :grin: Ve hře to možné není, nenarazím-li na někoho, kdo mi ochotně ukáže svoje vybavení. V bazaru sice k vidění nějaké věci jsou, ale zdaleka se nejedná o všechny předměty.
  • 0

#7 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 18:55

A taky znova zaveďte zobrazování boostu a obtížnosti u postav, vypište někam seznam dungeonů a pro jaký level jsou určené, hoďte sem souřadnice lovné zvěře, apod. Když už ubírat z kouzla poznávání, tak se to může sfouknout sakumprásk, no ne?
  • 0

#8 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 19:19

A taky znova zaveďte zobrazování boostu a obtížnosti u postav, vypište někam seznam dungeonů a pro jaký level jsou určené, hoďte sem souřadnice lovné zvěře, apod. Když už ubírat z kouzla poznávání, tak se to může sfouknout sakumprásk, no ne?

Zobrazit příspěvek

Ano ano, jen přehánějmě, a proč troškařit, když už, tak pořádně, no ne? ;) Řekni mi prosímtě, jaké "kouzlo poznání" máš z toho, když si chceš koupit novou výbavu a musíš se ptát výrobce, kolik to přidává attack bonus / armor class / damage / ability et cetera, abys věděl, co za ty peníze vlastně dostaneš? :) A nesnaž se to srovnávat s realitou, v reálu (byť i v těch pitomých internetových obchodech) vidíš, co si vlastně kupuješ a výrobce je povinen tě obeznámit s vlastnostmi výrobku.

Roleplay tím trpět nebude, naopak, ušetří to hráčům (a nováčkům zejména) spoustu tellování a oočkování s dotazy, co která věc vlastně umí. Toť si myslím já, a žádné souřadnice lovné zvěře ani výpis obtížnosti u postav :P
  • 0

#9 KAANSHU

KAANSHU

Neznalý

• Hráč
  • 15 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2010 19:24

Zobrazit příspěvek

To si asi nerozumíme...co je kouzlem poznávání na tom, že když si chci něco koupit, musím psát //kolik to dává, jaké to má vlastnosti, od jakého lvl to můžu nosit? Jedná se přeci o VÝROBEK, který chci koupit, tak jaképak tajnosti? Stejně mi ty informace MUSÍ prodávající dát, jinak nic neprodá. Kdyby ty informace byly dostupné, vyberu si sám co chci a pak oslovím příslušného řemeslníka. Samotná výroba, náklady, suroviny, skilly a jiná výrobní tajemství mě jako zákazníka nezajímají, zajímá mě zboží. Ostatní věci, které jsi jmenoval, by se neměly nikde vyvěšovat, v tom souhlas. Nerad bych se o chudil právě o to SKUTEČNÉ poznávání.
  • 0

#10 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2010 04:50

mno mohlo by se zveřejnit tohle všechno jelikož nějake poznavani tady neexistuje nikdo nejde naslepo každej de např do dungu s nekým kdo to má stokrát prolezene anebo se na všechny tyhle informace poptá
co se týče krejčikatak mužu dodat v txt kde to mam zapane kromě veci ktere sem nešil (se zpravidla nepouživaji)
u černých rukavek doplnim zpomaleni pokud si najdu čas ztahnout haky :prosze:
popř by o někdo moh doplnit

Přiložené soubory

• 0

#11 KAANSHU

KAANSHU

Neznalý

• Hráč
  • 15 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2010 09:20

mno mohlo by se zveřejnit tohle všechno jelikož nějake poznavani tady neexistuje nikdo nejde naslepo každej de např do dungu s nekým kdo to má stokrát prolezene anebo se na všechny tyhle informace poptá
co se týče krejčikatak mužu dodat v txt kde to mam zapane kromě veci ktere sem nešil (se zpravidla nepouživaji)
u černých rukavek doplnim zpomaleni pokud si najdu čas ztahnout haky  :prosze:

Zobrazit příspěvek

Díky za příspěvěk. :grin: Vážení přátelé řemeslníci, přidá se někdo další? Kdyby se z Vašich řad našli další ochotní, mohli bysme Vaše obrázky(informace) přenést někam, kde by to bylo přehledně a hlavně "trvanlivě" k dispozici všem - viz. příspěvek pana Hejkala ze dne 13.4.2010 v 17:27 h. Ještě jednou díky.
  • 0

#12 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2010 11:14

Takže za prvé nemusí to bejt nutně crafteři a za druhé ideální by byl topic v sekci craft nicméně to by asi chtělo někoho kdo by to byl ochoten zkompletovat. Myslím,že by to nemusely bejt nutně screeny .....stačilo by co která věc umí sepsat a pak hodit na forum. Screeny by dle mě zbytečně zabrali místo. Pokud se hlásíš kansuu pak bych ti mohla dodat asi nějaké podklady pro krejčíka,zlatníka a zbraně.
  • 0

#13 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2010 15:35

Ano ano, jen přehánějmě, a proč troškařit, když už, tak pořádně, no ne? ;) Řekni mi prosímtě, jaké "kouzlo poznání" máš z toho, když si chceš koupit novou výbavu a musíš se ptát výrobce, kolik to přidává attack bonus / armor class / damage / ability et cetera, abys věděl, co za ty peníze vlastně dostaneš? :) A nesnaž se to srovnávat s realitou, v reálu (byť i v těch pitomých internetových obchodech) vidíš, co si vlastně kupuješ a výrobce je povinen tě obeznámit s vlastnostmi výrobku.

Roleplay tím trpět nebude, naopak, ušetří to hráčům (a nováčkům zejména) spoustu tellování a oočkování s dotazy, co která věc vlastně umí. Toť si myslím já, a žádné souřadnice lovné zvěře ani výpis obtížnosti u postav :P

Zobrazit příspěvek

Hry zásadně s realitou nesrovnávám, takže nepředbíhej. ;-) A pokud je pro tebe tell nebo dotaz za lomítky jedinou cestou, jak o řemeslníkově nabídce či konkrétním předmětu něco zjistit, tak nemá smysl to dále spolu řešit, páč si stejně nikdy neporozumíme. ;-)
  • 0

#14 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2010 16:11

tud e o to že ti co chtěji by to měli mít k dispozici a ty kdo to chtějí poznávat tyu to nikdo nenutí číst
  • 0

#15 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2010 18:50

Hry zásadně s realitou nesrovnávám, takže nepředbíhej. ;-) A pokud je pro tebe tell nebo dotaz za lomítky jedinou cestou, jak o řemeslníkově nabídce či konkrétním předmětu něco zjistit, tak nemá smysl to dále spolu řešit, páč si stejně nikdy neporozumíme. ;-)

Zobrazit příspěvek

Máš pravdu, asi jsem neschopná lama :) Ale za svým názorem si stále stojím ;)
  • 0

#16 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2010 21:41

dost nerealne, lebo aj keby si to vsetci ti craftmeni spravili sami tak by to museli umiestnit na nejaky iny server lebo tu by im to hned zmazali.

Zobrazit příspěvek

tak zas prrr, NIKDO by to tady nesmazal, snad jsem už výš psal že je to povolené ne? nebo myslíš, že mlvuím do větru?
  • 0

#17 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2010 08:40

u černých rukavek doplnim zpomaleni pokud si najdu čas ztahnout haky  :prosze:

Zobrazit příspěvek

bílý boty +6 ac a černý boty jestli si pamatuju +3 regen
  • 0

#18 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2010 11:23

bílý boty +6 ac a černý boty jestli si pamatuju +3 regen

Zobrazit příspěvek

Mas to pomotane, botek je nekolik druhu. Lehke boty, boty obrany, tiche botky. A lehke cerne boty maji pouze +2 regen.
  • 0

#19 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2010 13:20

mno to sou prave lehke botky ja mam zato že sou reg mno ale je možne že to mam blbe a černe sou asi tak bežne jako černa roba:)
  • 0

#20 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2010 00:45

No a co neco takovyhleho?
DemonaDatabase

Ale pokud to chcete mit kompletní tak se na tom musíme podílet všichni zatim je to jenom takovej nástin.
  • 0

#21 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.05.2010 00:45

no tak šup, zpirit se vám tady udělal s tak krásnou databází a když už stačí přidat ruku k dílu tak všichni co brblali, že by chtěli takový přehled někde mít mlčí?
  • 0

#22 gGeorg

gGeorg

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 29 Příspěvků:

Odesláno 08.05.2010 23:26

no tak šup, zpirit se vám tady udělal s tak krásnou databází a když už stačí přidat ruku k dílu tak všichni co brblali, že by chtěli takový přehled někde mít mlčí?

Zobrazit příspěvek

Mluvis jako bys hral na Demone tyden. :devil: Je klasika ze lide zbrblaji, avsak pokud se pozada aby prispeli, byt pohybem prstu, zacnou zbrblat o necem jinem. :-)

Navic ta Zpiritova databaze je jednoduse dechberouci. Klobouk dolu chlape!
Tip: Lepsich vysledku by se mozna dosahlo dosahlo pokud by se ukazovalo kdo tam obrazky vlozil. Sila spamu je velika.
  • 0

#23 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2010 01:01

Tak jako pokud by nekdo vyscreenoval svoje vyrobky a ten screen mi poslal(spolu se seznamem pouzitych surovin) muzu tam nechat jmeno vyrobce toho predmetu to neni problem.

Ta databaze ve skutecnosti neni databaze ale automaticky vygenerovany fotoalbum v programu Jalbum se skinem simpleviewer:) kde sem proste nahradil fotky upravenyma screenama ze hry prace na par minut.
  • 0

#24 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2010 18:17

Tu najdeš moje bronzový brnění. Možná, když se mi bude chtít :-) ti dodám i nějaké ostatní bronzové výrobky.
http://demona.cz/forum/index.php?showtopic=18489

Akorát ty suroviny teď si moc nevzpomínám.

Helmy - ingoty + 1x licence
Pavéza - myslim že 1x velká černá kůže + ingoty + 1x licence
Full Plate - ingoty + myslim že 2x velká kůže + bronzový knoflíky (ty sou prej na každej full plate) + 2x licence
  • 0

#25 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2010 09:49

Ten server jalba byl celkem k nicemu tak sem to upnul na ic.cz nova adresa je http://demonadb.ic.cz/.
  • 0

#26 Linbush

Linbush

Neznalý

• Hráč
  • 5 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2010 11:57

Ten server jalba byl celkem k nicemu tak sem to upnul na ic.cz nova adresa je http://demonadb.ic.cz/.

Zobrazit příspěvek

možná sem blbej ale nic tam není .
  • 0

#27 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2010 12:17

Mozna nejsi proste sem to tam zrovna uploadoval:)

pridano:
-Exceptionally bronze fullplate
-Exceptionally bronze Tower Shield
-Bronze Winged Helmet

-Plast Zeleny
-Plast Lime
-Plast Tmavohnedy
-Plast Sedy
-Plast Zlaty
  • 0

#28 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2010 15:20

Pokud někdy budete chtít dovést tuto databázi k dokonalosti, začal bych například tím, že bych ve všech výskytech slova "vyjímečný" přesunul čárku na správné místo, tedy výjimečný.
  • 0

#29 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2010 16:23

Pokud někdy budete chtít dovést tuto databázi k dokonalosti, začal bych například tím, že bych ve všech výskytech slova "vyjímečný" přesunul čárku na správné místo, tedy výjimečný.

Zobrazit příspěvek

OMG

Jinak si nascreenujte veci v bazaru, tam myslim dost veci najdete :devil:
  • 0

#30 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2010 21:58

Gramatika je az to posledni na cem zalezi.

Z bazaru screeny beru ale je mi to celkem k nicemu kdyz nevim z ceho se to dela...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních