screeny craft výrobků?
Odesláno 13.04.2010 16:07
Odesláno 13.04.2010 17:27
Chtěl jsem se zeptat, lze někde nalézt screeny všech craftových výrobků? V případě, že žádná taková obrázová galerie není, neuvažuje někdo o jejím vytvoření? Povolání a výrobků je docela dost a zjistit, co která vyrobená věc umí vyžaduje "otravovat" příslušného řemeslníka. Z obrázků by každý hned věděl, co může od které věci očekávat, případně jaké má požadavky a nemusel by se nikoho ptát. Na fóru jsem našel obrázky jen věcí z ST. Díky.
Jako nápad to není špatnej o tom žádná. Ale pokud se nedá do míst kde to nezabije čas, tím myslím rotace nových příspěvků, tak zhola zbytečnej:).
Odesláno 13.04.2010 17:43
takže tohle je ryze v rukou řemeslníků, vesměs mají zelenou k tomu aby nascreenovali své výrobky a s jejich vlastnostmi se pochlubili a podělili o znalosti s ostatními
Odesláno 13.04.2010 18:05
Zveřejnění obrázků svého nejlepšího zboží v sekci Tržnice by byl navíc docela chytrý obchodnický tah.
Odesláno 13.04.2010 18:21
Odesláno 13.04.2010 18:42
Osobně nechápu, proč by se takové věci měly utajovat. Pokud jde o snahu podpořit RP diskuse postav s řemeslníky, co která daná věc dovede, pak mi to přijde jako nanejvýš hloupý nápad. Rozhovor začínající větou ,,kolik ten meč dává DMG božským a o kolik zvyšuje ABčko?" mi příliš přínosem pro RP nepřipadají. Navíc pokud se budou chtít potulní dobrodruzi bavit o bájných artefaktech, jejichž vlastnictví dává majiteli nadpozemskou sílu, pár informativních screenů na foru pro běžného spotřebitele jim v tom rozhodně bránit nebude. Tedy utajování dle mého postrádá smysl.
Zveřejnění obrázků svého nejlepšího zboží v sekci Tržnice by byl navíc docela chytrý obchodnický tah.
Souhlasím, souhlasím, souhlasím

Odesláno 13.04.2010 18:55
Odesláno 13.04.2010 19:19
A taky znova zaveďte zobrazování boostu a obtížnosti u postav, vypište někam seznam dungeonů a pro jaký level jsou určené, hoďte sem souřadnice lovné zvěře, apod. Když už ubírat z kouzla poznávání, tak se to může sfouknout sakumprásk, no ne?
Ano ano, jen přehánějmě, a proč troškařit, když už, tak pořádně, no ne? ;) Řekni mi prosímtě, jaké "kouzlo poznání" máš z toho, když si chceš koupit novou výbavu a musíš se ptát výrobce, kolik to přidává attack bonus / armor class / damage / ability et cetera, abys věděl, co za ty peníze vlastně dostaneš? :) A nesnaž se to srovnávat s realitou, v reálu (byť i v těch pitomých internetových obchodech) vidíš, co si vlastně kupuješ a výrobce je povinen tě obeznámit s vlastnostmi výrobku.
Roleplay tím trpět nebude, naopak, ušetří to hráčům (a nováčkům zejména) spoustu tellování a oočkování s dotazy, co která věc vlastně umí. Toť si myslím já, a žádné souřadnice lovné zvěře ani výpis obtížnosti u postav :P
Odesláno 13.04.2010 19:24
A taky znova zaveďte zobrazování boostu a obtížnosti u postav, vypište někam seznam dungeonů a pro jaký level jsou určené, hoďte sem souřadnice lovné zvěře, apod. Když už ubírat z kouzla poznávání, tak se to může sfouknout sakumprásk, no ne?
To si asi nerozumíme...co je kouzlem poznávání na tom, že když si chci něco koupit, musím psát //kolik to dává, jaké to má vlastnosti, od jakého lvl to můžu nosit? Jedná se přeci o VÝROBEK, který chci koupit, tak jaképak tajnosti? Stejně mi ty informace MUSÍ prodávající dát, jinak nic neprodá. Kdyby ty informace byly dostupné, vyberu si sám co chci a pak oslovím příslušného řemeslníka. Samotná výroba, náklady, suroviny, skilly a jiná výrobní tajemství mě jako zákazníka nezajímají, zajímá mě zboží. Ostatní věci, které jsi jmenoval, by se neměly nikde vyvěšovat, v tom souhlas. Nerad bych se o chudil právě o to SKUTEČNÉ poznávání.
Odesláno 14.04.2010 04:50
co se týče krejčikatak mužu dodat v txt kde to mam zapane kromě veci ktere sem nešil (se zpravidla nepouživaji)
u černých rukavek doplnim zpomaleni pokud si najdu čas ztahnout haky

popř by o někdo moh doplnit
Přiložené soubory
Odesláno 14.04.2010 09:20
mno mohlo by se zveřejnit tohle všechno jelikož nějake poznavani tady neexistuje nikdo nejde naslepo každej de např do dungu s nekým kdo to má stokrát prolezene anebo se na všechny tyhle informace poptá
co se týče krejčikatak mužu dodat v txt kde to mam zapane kromě veci ktere sem nešil (se zpravidla nepouživaji)
u černých rukavek doplnim zpomaleni pokud si najdu čas ztahnout haky![]()
Díky za příspěvěk.

Odesláno 14.04.2010 11:14
Odesláno 14.04.2010 15:35
Ano ano, jen přehánějmě, a proč troškařit, když už, tak pořádně, no ne? ;) Řekni mi prosímtě, jaké "kouzlo poznání" máš z toho, když si chceš koupit novou výbavu a musíš se ptát výrobce, kolik to přidává attack bonus / armor class / damage / ability et cetera, abys věděl, co za ty peníze vlastně dostaneš? :) A nesnaž se to srovnávat s realitou, v reálu (byť i v těch pitomých internetových obchodech) vidíš, co si vlastně kupuješ a výrobce je povinen tě obeznámit s vlastnostmi výrobku.
Roleplay tím trpět nebude, naopak, ušetří to hráčům (a nováčkům zejména) spoustu tellování a oočkování s dotazy, co která věc vlastně umí. Toť si myslím já, a žádné souřadnice lovné zvěře ani výpis obtížnosti u postav :P
Hry zásadně s realitou nesrovnávám, takže nepředbíhej. ;-) A pokud je pro tebe tell nebo dotaz za lomítky jedinou cestou, jak o řemeslníkově nabídce či konkrétním předmětu něco zjistit, tak nemá smysl to dále spolu řešit, páč si stejně nikdy neporozumíme. ;-)
Odesláno 14.04.2010 16:11
Odesláno 14.04.2010 18:50
Hry zásadně s realitou nesrovnávám, takže nepředbíhej. ;-) A pokud je pro tebe tell nebo dotaz za lomítky jedinou cestou, jak o řemeslníkově nabídce či konkrétním předmětu něco zjistit, tak nemá smysl to dále spolu řešit, páč si stejně nikdy neporozumíme. ;-)
Máš pravdu, asi jsem neschopná lama :) Ale za svým názorem si stále stojím ;)
Odesláno 16.04.2010 08:40
mno mohlo by se zveřejnit tohle všechno jelikož nějake poznavani tady neexistuje nikdo nejde naslepo každej de např do dungu s nekým kdo to má stokrát prolezene anebo se na všechny tyhle informace poptá
u černých rukavek doplnim zpomaleni pokud si najdu čas ztahnout haky![]()
bílý boty +6 ac a černý boty jestli si pamatuju +3 regen
Odesláno 16.04.2010 13:20
Odesláno 25.04.2010 00:45
DemonaDatabase
Ale pokud to chcete mit kompletní tak se na tom musíme podílet všichni zatim je to jenom takovej nástin.
Odesláno 07.05.2010 00:45
Odesláno 08.05.2010 23:26
Mluvis jako bys hral na Demone tyden.no tak šup, zpirit se vám tady udělal s tak krásnou databází a když už stačí přidat ruku k dílu tak všichni co brblali, že by chtěli takový přehled někde mít mlčí?

Navic ta Zpiritova databaze je jednoduse dechberouci. Klobouk dolu chlape!
Tip: Lepsich vysledku by se mozna dosahlo dosahlo pokud by se ukazovalo kdo tam obrazky vlozil. Sila spamu je velika.
Odesláno 09.05.2010 01:01
Ta databaze ve skutecnosti neni databaze ale automaticky vygenerovany fotoalbum v programu Jalbum se skinem simpleviewer:) kde sem proste nahradil fotky upravenyma screenama ze hry prace na par minut.
Odesláno 09.05.2010 18:17
http://demona.cz/forum/index.php?showtopic=18489
Akorát ty suroviny teď si moc nevzpomínám.
Helmy - ingoty + 1x licence
Pavéza - myslim že 1x velká černá kůže + ingoty + 1x licence
Full Plate - ingoty + myslim že 2x velká kůže + bronzový knoflíky (ty sou prej na každej full plate) + 2x licence
Odesláno 10.05.2010 09:49
Odesláno 10.05.2010 11:57
možná sem blbej ale nic tam není .Ten server jalba byl celkem k nicemu tak sem to upnul na ic.cz nova adresa je http://demonadb.ic.cz/.
Odesláno 10.05.2010 12:17
pridano:
-Exceptionally bronze fullplate
-Exceptionally bronze Tower Shield
-Bronze Winged Helmet
-Plast Zeleny
-Plast Lime
-Plast Tmavohnedy
-Plast Sedy
-Plast Zlaty
Odesláno 10.05.2010 15:20
Odesláno 10.05.2010 21:58
Z bazaru screeny beru ale je mi to celkem k nicemu kdyz nevim z ceho se to dela...
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních