Beholder v DZ
Odesláno 03.03.2010 20:05
Něco je bráno jako melee něco jako klasické kouzlo?
Zlodějce s ED mi prakticky nic neudělal, rdd bardovi se SR30 celkem taky ne,
ale občas se očku zadaří a zkamení ho, čim se teda dá bránit nebo zvýšit
šanci na přežití, imka na to není vim :) Tak jestli je jediná praktická obrana
Epic Dodge nebo je i jiná možnost, větší SR bo něco jiného?
Odesláno 03.03.2010 20:36
mám pocit že to zírání beholdera se bere jako utok dotykem na dálku, proto je dexař jasně ve výhodě, protože utok dotykem nebere v uvahu ac za zbroj, stit a přirozené, naopak dexu, uhýbání a odražení ano
Odesláno 03.03.2010 23:08
Jo jak říká písek s dexařem zkameníš vážně jen s obrovskou smůlou silovky tam sem šutr co chvíla a že to sou hezký pozy.hraj shiftera, popřípadě se přeměň v něco co nemá maso (golem, kostlivec a podobně)
mám pocit že to zírání beholdera se bere jako utok dotykem na dálku, proto je dexař jasně ve výhodě, protože utok dotykem nebere v uvahu ac za zbroj, stit a přirozené, naopak dexu, uhýbání a odražení ano

Odesláno 04.03.2010 08:22
Odesláno 04.03.2010 10:58
Odesláno 04.03.2010 11:19
hraj shiftera, popřípadě se přeměň v něco co nemá maso (golem, kostlivec a podobně)
díky písku, já právě nevěděl, co všechno ten utok dotykem ignoruje.
Odesláno 04.03.2010 11:37
pak samo ac vs dotek a nestat ve flatu a dispel haže vetsinou jen když ho nekdo mlati zbrani nebo kolem pobíhá někdo v plechu třeba kleromnich je schopnej solnotu dz bez jedineho dispelu
Odesláno 04.03.2010 17:54
přesně tak,ve finále ti je imka na smrt nanic kalo kouzlo,proto upřednostnuji pouze pásky,ale když máš kouzlo a voko ti neschodí nakouzlenou imku na smrt,tak je využitelná,ale u plechovýho klera je to 50/50...Když už je tu takovy dotaz. Zdá se mi to, nebo ti v jednom kole shodí imku na smrt, a hned v tom samém kole na tobě zkouší nějaké smrtící kouzlo?
Odesláno 04.03.2010 22:39
Promin draxíku,ale můžu ti říct,že nemáš pravdu....zažila sem,že oko houkalo výhradně na Katherine a to byli kolem i silový plechovky. Dle mě je to tak,že když je den houká oko na koho se mu zachce,ale obvykle sou nejrizikovější RDD ovšem na sílu....moje Eliza monk RDD je na dexu a na ni nehouká pokud mu nešibne.eště doplnit žena některe jeho učinky (tusim dmg prst a jed ) se haže na sr
pak samo ac vs dotek a nestat ve flatu a dispel haže vetsinou jen když ho nekdo mlati zbrani nebo kolem pobíhá někdo v plechu třeba kleromnich je schopnej solnotu dz bez jedineho dispelu

Odesláno 05.03.2010 08:14
silas silas přečti si to esště jednou ja sem neřek na koho jen že dispeluje ve vetšině připadu jen když je v dohledu nejakej plecha dispel haže vetsinou jen když ho nekdo mlati zbrani nebo kolem pobíhá někdo v plechu
Odesláno 05.03.2010 08:47

Odesláno 05.03.2010 10:09
Draxíku draxíku já jsem pouze podotkla,že na Katku houká i bez přítomnosti plechovky a myslím,že ta určo nechodí v brnku tudíž tvoje prohlášení asi nebude tak úplně pravda,že a ještě něco můžu ti říct....pokud si pamatuju na Katku(robovku) huká cca stejně jako na Barta(plechovku). Kdyby sis přečet co sem psala zjistil bys,že nejrizikovější postavy na které houkne v 99% sou 10 RDD plechovky.....toto je mnohokrát ověřeno a známo. Pokud bude někdo aktivní může zkusit jak to je s 10 RDD v robě.silas silas přečti si to esště jednou ja sem neřek na koho jen že dispeluje ve vetšině připadu jen když je v dohledu nejakej plech

Odesláno 05.03.2010 12:32
Odesláno 05.03.2010 13:32
tak proste zapadas do druhe skupiny a mlatis ho zbrani ;)Draxíku draxíku já jsem pouze podotkla,že na Katku houká i bez přítomnosti plechovky a myslím,že ta určo nechodí v brnku tudíž tvoje prohlášení asi nebude tak úplně pravda,že a ještě něco můžu ti říct....pokud si pamatuju na Katku(robovku) huká cca stejně jako na Barta(plechovku). Kdyby sis přečet co sem psala zjistil bys,že nejrizikovější postavy na které houkne v 99% sou 10 RDD plechovky.....toto je mnohokrát ověřeno a známo. Pokud bude někdo aktivní může zkusit jak to je s 10 RDD v robě.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních