Skočit na obsah

Fotka

Elfí sněm

• Zamčené téma Téma je zamčeno
65 odpovědí na toto téma

#1 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2009 12:13

*po městě se všude možně na nástěnkách, na zdech i jen tak na zemi
začaly objevovat letáky. A na nich stálo...*

Elfí sněm

Ti, kdož jsou elfího národa, at se ve čtvrtý den tohoto týdne
dostaví do Alicijských chrámových zahrad. Konat se bude totiž Elfí sněm,
kde Královna Elfů promluví se svým lidem,který ji tímto veřejně uzná za svou.
Královna zde promluví a zjeví svému lidu plány věcí budoucích, jež jistě
všechny přítomné nadchnou. Dále se i objeví Vyslanec z Elfího ostrova,
který hodlá královně vzdát čest. Toto je tedy výzva ke všem elfům,
aby se opravdu dostavily.Od toho dne nastane nová éra v životě elfů na tomto
a přilelhlých ostrovech!

Se srdečným pozdravem

Vaše Královna

//bude to teda ve čtvrtek cca od 20:00, však to poznáte

• 0

#2 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 14:13

//prdelky?smích? se na to vykašlu a nic nebude, trhněte si nohou a už se o nic nikdy snažit nebudu
  • 0

#3 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 15:42

//prdelky?smích? se na to vykašlu a nic nebude, trhněte si nohou a už se o nic nikdy snažit nebudu

Zobrazit příspěvek

// A to sem se tam chtěl jít podívat.
  • 0

#4 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 08.10.2009 15:53

// A to sem se tam chtěl jít podívat.

Zobrazit příspěvek

Sme dva
  • 0

#5 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 16:27

//byl jsem překecán a půjdu teda do toho znovu, ale tak ocenil bych, když už se to někomu nelíbí, nebo mu to přijde směšný, tak at to řekne ingame právě na tom sněmu...
  • 0

#6 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 20:11

// tak tohle je ta největší urážka elfů co jsem viděl, aby se přihrnula jakási postava odnikud a samozvaně se hrnula na trůn, chudák Rezerva a její ochránci se musí obracet v hrobech
  • 0

#7 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 20:51

// tak tohle je ta největší urážka elfů co jsem viděl, aby se přihrnula jakási postava odnikud a samozvaně se hrnula na trůn, chudák Rezerva a její ochránci se musí obracet v hrobech

Zobrazit příspěvek

//Musel sis rejpnout ? ;) Když se Ti jeho hra nelíbí, tak si jí nevšímej, ale nekritizuj mu jí :) :-*
  • 0

#8 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 21:19

Zobrazit příspěvek

//Jo ty tu rejpes do vsech a nikdy se ti nic nelibi pokad neni po tvem vid? Zkus treba primhourit ocko, jinak nevidim duvod abys byl CS nadale.
  • 0

#9 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 21:49

holt si budete muset panáčkové zvyknout, že veřejné fórum slouží k tomu, aby každý mohl veřejně vyjádřit svůj názor, přestože není totožný s tím vaším

a i když přimhouřím oči obě, furt vidím jen frašku
  • 0

#10 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 21:54

pokud chceš něco "seriozního" tak si to udělej sám frajere, tohle je naše sranda a taky si ji budem hezky užívat
  • 0

#11 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 22:16

pokud chceš něco "seriozního" tak si to udělej sám frajere, tohle je naše sranda a taky si ji budem hezky užívat

Zobrazit příspěvek

*uznale pokyvuje hlavou* Tak tak.
  • 0

#12 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 22:25

jo a Dalamare to si mám udělat sorcku a lidi co se mi nelíběj sejmout a pak se dožadovat aby za tu postavu přestaly hrat?
  • 0

#13 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 22:43

jo a Dalamare to si mám udělat sorcku a lidi co se mi nelíběj sejmout a pak se dožadovat aby za tu postavu přestaly hrat?

Zobrazit příspěvek

ne, ale mohla se udelat patraci akce, mohla se udelat zachrana akce kdy by elfove sli na pomoc svoji ztracene kralovne... ale misto toho se pislo klerovi a ten prilitnul.
  • 0

#14 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 22:49

to neni tak úplně pravda a snaha o provedení pátrací akce byla, se zeptej Xelis a to že tam má Paulik zaparkovanýho Soladise...náhoda?
  • 0

#15 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 22:51

to neni tak úplně pravda a snaha o provedení pátrací akce byla, se zeptej Xelis a to že tam má Paulik zaparkovanýho Soladise...náhoda?

Zobrazit příspěvek

mno me je to celkem fuk, Sinbeth to nesl hůř :) ja ti fandim, ale mrzí mě holt způsob řešení podobnejch problémů na démoně. Holt když je každej druhej kler tak to není težký.
  • 0

#16 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2009 22:52

tak řešení takovejch problémů, ona je to taky otázka času, ne každej ho tady má tolik kolik by chtěl, třeba já...
  • 0

#17 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 05:40

Hmm hmm
Inulthore tys svou postavu sám jmenoval jako královnu elfů?
Pokud to tak je, to by mohl udělat každý ne?

Jinak drakone, šak ty si taky kritizoval ;)
  • 0

#18 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 06:01

Zobrazit příspěvek

Ty sis, ale neuvědomil, že já můžu všechno :smile: (vtip) Jak je člověk poblázněnej, tak vtípkuje pořád... Mě je to vcelku fuk :) Jen hraju na všechny strany, aby mě měl každej rád... až na nějaký vyjímky jako třeba Drax a někteří další, ty sou mi fakt ukradený ;)
  • 0

#19 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 07:10

Hmm hmm
Pokud to tak je, to by mohl udělat každý ne?

Zobrazit příspěvek

To byla totiž jen zástěrka - aneb aby se přilákalo co nejvíc lidí, jelikož byl předpoklad toho, že každej bude na královnu zvědav. Inu to zahrál pěkně do až konce ačkoliv byl terčem ooc posměchu (což mi taky přijde padlí na hlavu), a má za to muj respekt.

Add Shahdee&Farroth - Obracej svuj hněv na démony, kteří utočí na vše co nějaký hráč utvoří. Neni to totiž o akci samotné - ta nemusí být do detailu naplánovaná. Ono je totiž důležité hráčské zázemí a právě ta akce ukázala, že tu absolutně žádné neni až na pár vyjímek. Tad tedy hurá lootit a RP hrát jen s oblíbenou partičkou, né? Pač o čem jinym je nwn. Tak právě pro tohle by se ti lidi cos psal obraceli v hrobě.
  • 0

#20 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 08:13

To byla totiž jen zástěrka - aneb aby se přilákalo co nejvíc lidí, jelikož byl předpoklad toho, že každej bude na královnu zvědav. Inu to zahrál pěkně do až konce ačkoliv byl terčem ooc posměchu (což mi taky přijde padlí na hlavu), a má za to muj respekt.

Add Shahdee&Farroth - Obracej svuj hněv na démony, kteří utočí na vše co nějaký hráč utvoří. Neni to totiž o akci samotné - ta nemusí být do detailu naplánovaná. Ono je totiž důležité hráčské zázemí a právě ta akce ukázala, že tu absolutně žádné neni až na pár vyjímek. Tad tedy hurá lootit a RP hrát jen s oblíbenou partičkou, né? Pač o čem jinym je nwn. Tak právě pro tohle by se ti lidi cos psal obraceli v hrobě.

Zobrazit příspěvek

//Mno užtíku do tohohle se vložím ne každej má zájem účastnit se lag párty a ne každej si padne do noty se všema :smile: a proto halt třeba já hraju rp jen s určitýma lidma.....ano nevyhejbám se ani jiným osobám,ale ve chvíly kdy zjistím,že mi nesedí dále s nimi rp nekomunikuju. Apropo postava taky nemusí vykecávat s každým cvokem co potká ne? :dntknw: A ještě něco ono parta kde každá druhá věta začíná // moc k společnýmu hraní neinspiruje a ehm co si budem povídat ona tu ani není extra podpora právě toho rp...je tu jediný DM kerý se o něco snaží a víc nic takže ti nový nemaj důvod se hraní postavičky učit a ty starý hráči odešli. Nevím jak ty,ale já když si vzpomenu na začátky musím se jen zasmát.
  • 0

#21 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 08:29

Demona ani přece neni RP server a každý kdo mě trochu zná, mě musí brát s rezervou protože ví, jak tohle beru vážně. To že s tim nesouhlasim, že se mi to nelíbí je jiná věc - to je jen muj názor a ten nikomu nevnucuju. Ani jsem nenarážel na to, aby každej hrál s každym. Jen jsem se prostě neudržel když tu někdo rejpe do člověka, kterej vidí stejně jako já - že to tu příběhově a propleteností mezi postavama stojí za starou belu a že když se s tim pokusí něco udělat, tak je za to ještě urážen.
  • 0

#22 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 09:02

nerejpu do inua kvůli jeho snaze ale kvůli tomu, že se sem přihrabe a začne o sobě tvrdit že je královna elfů

že se snaží něco dělat je v pořádku ale musí mít zdravou míru soudnosti a pokud má nutkání k tomu aby vládnul všem elfům, jeho postava si to musí zasloužit nějakými činy

ochránci elfů, to byla skutečná elfí elita kdysi a o jejich činech pro elfský lid věděl každý, svoji reputaci si vydobili a tak je to správné, ne plácnout na forum "ahoj, já jsem vaše samozvaná královna, poďte mi dělat poddané" a pak se teprve snažit začít něco dělat ve hře, to je špatně špatně špatně
  • 0

#23 Oooz

Oooz

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 165 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 09:18

Nojo, to byla jen taková machynace a koukám že jsme ji moc nedomysleli. Tak to se omlouvám. Za mě bych to uzavřel tak - pojdme udělat lepčí zítřky at už jakkoliv. A já už se nebudu čertit protože ke konci si vždy přijdu jako hňup. :smile:
  • 0

#24 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 09:46

Aháá hmm dík za vysvětlení.
Ale vyjimečně souhlasím s pískem.
Je ale fajn že ste uznali, že to bylo asi moc.....jinak by tu běhali samí králové, královny a spol.

Jináč aktivita DM, to je už ohnanná písnička, tak jak aktivita WB :smile:
  • 0

#25 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 12:30

To tu o tom zase kecají neúčastnění lidé? nebo jsem zaspal to jak někdo o sobě tvrdil že je kralovna?

Inulthor to zahral dobre a jeho snahu ocenuji skoda tich lagu
  • 0

#26 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 14:25

kecat umí každej
  • 0

#27 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 14:28

kecat umí každej

Zobrazit příspěvek

No však je to vidět.
  • 0

#28 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 09.10.2009 14:43

nekdo duchaplnej by to mel smazat:)
  • 0

#29 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 15:12

Hmm hmm

Zobrazit příspěvek

Nebyl sem u toho, ale co je na tom spatnyho?
  • 0

#30 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2009 17:06

Nebyl sem u toho, ale co je na tom spatnyho?

Zobrazit příspěvek

dle tebe je v pořádku vytvořit si postavičku a okamžitě se dožadovat aby mohla vládnout všem elfům? já to žel bohu vidím i z jiných úhlů než že se někdo snaží něco dělat, ono to totiž jiné hráče hrající elfy může docela naštvat, (obzvlášť pokud mají k této rase nějaký hlubší vztah) když se přihrne někdo, kdo si polovinu faktů o elfech vycucá z prstu, zato se vehementně dožaduje toho aby jim mohl vládnout

ať se na to dívám jakkoli, sice chválím inuho že se snaží něco dělat pro ostatní, ale měl by volit jiné metody než své dokonalé všudybyly, nadelfy a uber nemrtváky, kteří se zjeví jak pára nad hrncem a mají okamžitě tendence hnát se do nejvyšších postů

jednoduchý recept jak postupovat pro příště:

-krok první, snažit se hrát dobře svou postavičku
-krok druhý, s touto dobře hranou postavičkou se snažit něčeho dosáhnout ve hře (tedy ne na základě smyšleného ic ale na základě činů v herním dění)
-krok třetí, s touto dobře hranou postavičkou, která si na demoně získala své jméno se teprve pokusit dosáhnout vyšších cílů či šlechtických stavů(popřípadě jiných, však tu máme nejen šlechtu ale stráže, rebely, ochránce a taky lze založit frakci vlastní to nikdo nezakázal)

opravdu je tisíc lepších způsobů jak zapojit do hry ostatní a zařídit zúčastněným zábavu, než přiřítit se s krásnou neznámou která prohlašuje "jsem vaše královna, od teď mě budete uznávat za všeobecné dobro a zábavu pro všechny"
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních