Skočit na obsah

Fotka

Tresty

• Please log in to reply
108 odpovědí na toto téma

Anketa: Jak to vidite vy? (49 členů volilo)

Jak to vidite vy?

1. Melo by to zustat tak jak to je. (17 hlasů [34.69%])

Procento volících: 34.69%

2. Prisneji by se melo trestat prehazovani veci. (7 hlasů [14.29%])

Procento volících: 14.29%

3. Prisneji by se melo trestat PK, zabiti bez odporu, a tomu podobne veci. (25 hlasů [51.02%])

Procento volících: 51.02%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 16:40

Chtel bych se zeptat, jak vnimate zavaznost poruseni pravidel tykajicich se prehazovani veci vs PK, zabiti bez odporu,...
Protoze, pro mne osobne je zavaznejsi to druhe, jelikoz to muze cloveku dost znechutit hrani, porpipade celej den. Kdezto, kdyz si nekdo prehodi nejakou vec od sve jine postavy je mne osobne uplne jedno, jelikoz to nijak primo neovlivni moje hrani. Support postav nikomu nevadi a prehazovani ano? Vsak je to v cire podstate temer to same.
Kvuli prehazovani veci tu bylo vzneseno dost rozhodnuti, ktere meli za nasledek vymaz postav, popripade ban atd... naproti tomu za PK, bezduvodne zabiti atd zas jen v mych ocich mirnej trest: odebrati lvlu postavy, coz je spis k smichu.
Prosim vyjadrete se. :wink:
  • 0

#2 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 16:48

Chtel bych se zeptat, jak vnimate zavaznost poruseni pravidel tykajicich se prehazovani veci vs PK, zabiti bez odporu,...
Protoze, pro mne osobne je zavaznejsi to druhe, jelikoz to muze cloveku dost znechutit hrani, porpipade celej den. Kdezto, kdyz si nekdo prehodi nejakou vec od sve jine postavy je mne osobne uplne jedno, jelikoz to nijak primo neovlivni moje hrani. Support postav nikomu nevadi a prehazovani ano? Vsak je to v cire podstate temer to same.
Kvuli prehazovani veci tu bylo vzneseno dost rozhodnuti, ktere meli za nasledek vymaz postav, popripade ban atd... naproti tomu za PK, bezduvodne zabiti atd zas jen v mych ocich mirnej trest: odebrati lvlu postavy, coz je spis k smichu.
Prosim vyjadrete se. :wink:

Zobrazit příspěvek

Prehadzovanie narusa urcite ekonomicke zakonitosti modulu, hrac sa tym zvyhodnuje voci vsetkym ostatnym - aj ked oni to nemusia pocitit priamo.

Na druhu stranu, pri PK je poskodeny len jeden hrac, ktory prisiel o iluzie, co rovnako ako narast ega zabijaka nema vplyv na modul a uz vobec nie na nezaintersovanych hracov :)

PS: este k tomu trestaniu prehadzovania - je velmi narocne podobne aktivity odhalit, a preto su aj tie tresty primerane vysoke - mali by mat odstrasujuci efekt :bye:
  • 0

#3 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 17:12

Prehadzovanie narusa urcite ekonomicke zakonitosti modulu, hrac sa tym zvyhodnuje voci vsetkym ostatnym - aj ked oni to nemusia pocitit priamo.

Na druhu stranu, pri PK je poskodeny len jeden hrac, ktory prisiel o iluzie, co rovnako ako narast ega zabijaka nema vplyv na modul a uz vobec nie na nezaintersovanych hracov :)

Zobrazit příspěvek

Souhlasim.

Spis by me zajimalo, jestli si myslite, ze se dotycny po trestu napravi?
  • 0

#4 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 17:24

Prehazovani je z urciteho uhlu horsi pro modul jako celek, proto se tresta prisneji. Navic k tomu pk, ja tomu sice neholduju (kdyz si chci jen nudne zabojovat PVP tak jdu na svet k tomu urceny (antiworld)) ale primo proti pravidlum to neni, hold demona je Relax RP.

Prehazovani a Support je v podstate to same, ale ma to jeden podstatny rozdil, a to ze na Support proste neprijdes (a kdz uz tak jen velmi zridka)
  • 0

#5 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 17:34

Mno asi takle myslím,že tresty by měli bejt v obou případech přibližně stejné...nicméně PK by se dalo řešit kombinovaným trestem.....jedna část postihující hrače tedy přímo účet a druhá čast v RP rovině tj. třeba označení dotyčné postavy jako vraha či psance ovšem nikoliv rebela ...neplést :wink: .Popřípadě dle závažnosti provinění smrt postavy ....toto pouze v případě,že by dotyčný byl nenapravitelný....jinak tresty třeba vězení a páč ve vězení moc pohybu není tak ztráta zkušeností...přece z basy nevyleze jako by to byli lázně no ne?:) Ale neberte mě vážně ...jen tak fantazíruju. Každopádně dle mě obojí si trest zaslouží a nemyslím,že z hlediska mě jako hráče je přehazování závažnější než PK....a s tou ekonomikou....ehm promin,ale dovolím si nesouhlasit páč tak jak to je teď to není ekonomika.....aspoň dle mě.
  • 0

#6 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:03

Ja se priznam ze v ekonomii jsem docela ztracenej. Delala mi problemy na stredni i na vejsce. Mohl bys mi to prosim vysvetlit jako laikovi? Dekuju :bye:

Mne by teda zaujimali ty iluze o ktere prijde ten poskozeny hrac :bye: Pokud tim myslis "svoji nesmrtelnou postavu" anebo neco podobneho, tak mi to pripada detinske. Spis jde oto, ze kdyz clovek hraje RP, tak mu samozrejme nemuze byt jedno ci ho nekdo chce zabit, okrast, atd... Je vzitej do role sve postavy a nechce dopustit to, ze treba umre. Predpokladam, ze bys v realu taky nechtel umrit rukou nejakeho silence :wink:
  • 0

#7 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:03

PS: este k tomu trestaniu prehadzovania - je velmi narocne podobne aktivity odhalit, a preto su aj tie tresty primerane vysoke - mali by mat odstrasujuci efekt  :wink:

Zobrazit příspěvek

zvláštní že se o té ekonomice furt tak mluví žejo...

přesně jak jméno říká, přehazování je to samé co support a support se taky netrestá

vezmu li si v potaz například wowko, tam se přehazujou věci tak, že se přeposílají mailem v nulovém čase a nezdá se mi že by ekonomika serveru utrpěla :-P sry valdo ale je to blábol

a stejně jak říká jméno, když někdo pkčkuje jako prase a opravdu tím "jenom" znechutí hru jiným nebo jim "jenom" sebere iluze tak to nemá vliv na modul? promiň ale tím "pouhým" braním iluzí a "pouhým" znechucováním hry už demona i tak dost degradovala na lootmonu, pro mě je hlas v téhle anktetě jasný
  • 0

#8 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:05

Prehazovani je z urciteho uhlu horsi pro modul jako celek, proto se tresta prisneji.

Predpokladam, ze ten uhel o kterem mluvis je z pohledu DM. Z pohledu hrace asi ne. Ale jak rikam, v ekenomii jsem ztracenej, tak mi nedochazi ty dopady na ekonomiku Demony.
  • 0

#9 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:18

Prehazovani je z urciteho uhlu horsi pro modul jako celek, proto se tresta prisneji. Navic k tomu pk, ja tomu sice neholduju (kdyz si chci jen nudne zabojovat PVP tak jdu na svet k tomu urceny (antiworld)) ale primo proti pravidlum to neni, hold demona je Relax RP.

Zobrazit příspěvek

omyl, PK jako takové proti pravidlům je ostatně

Taha Fogliery - dva týdny

Zaen - dva týdny

Valburga Borůvkovic - dva týdny

Najra- týden

Doslova PK hunting, pobihani po Demone jak zbesili za ucelem v co nejkratsim casovym limitu usmazit nahodnyho kolemjdouciho. Najra o tyden min za jakys takys pokus o rp.

Prosim, vyuzijte tu dobu a popremyslejte jak zabavit napriste nejen sebe ale i ostatni.

jinak řečeno pokud rozklikáš odpory a začneš každého zabíjet, nepočítej s tím že si tu zahraješ nějak dlouho, spíš dostaneš velmi brzy nucenou přestávku
  • 0

#10 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:20

zvláštní že se o té ekonomice furt tak mluví žejo...

přesně jak jméno říká, přehazování je to samé co support a support se taky netrestá

vezmu li si v potaz například wowko, tam se přehazujou věci tak, že se přeposílají mailem v nulovém čase a nezdá se mi že by ekonomika serveru utrpěla :-P sry valdo ale je to blábol

a stejně jak říká jméno, když někdo pkčkuje jako prase a opravdu tím "jenom" znechutí hru jiným nebo jim "jenom" sebere iluze tak to nemá vliv na modul? promiň ale tím "pouhým" braním iluzí a "pouhým" znechucováním hry už demona i tak dost degradovala na lootmonu, pro mě je hlas v téhle anktetě jasný

Zobrazit příspěvek

- no sa netresta asi preto, ze je prakticky neodhalitelny :D
- ked si niekto prehadzuje itemy, jednoznacne podvadza. Ak by neprehodil = musel by kupit a tak by pomohol obchodu. Tomu sa sice zabranit neda, ale aspon to trocha oddiali nevyhnutne. Si tu snad dost dlho, aby si vedel, ako to vyzeralo, ked nebolo ani podpisovanie.
- porovnavat Demonu s WoW to je uz trocha pritiahnute za vlasty .. tam je spravcom sveta jedno ako sa podvadza, hlavne nech hraje dost hracov a tecu realne prachy :-D

- no a PK, tym stratit uluzie som myslel iluzie, ze Demona je RP server. Je to sice smutne ze tie tresty nie su nijak vynimocne, ale akonahle to niekto prezenie tak to skonci Banom .. a z diania na fore za posledne obdobie nemam pocit, ze by vobec nejake PVP bolo .. az mam pocit, ze by aj nejake bolo vhodne, nech sa aspon nieco deje.
  • 0

#11 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:27

- ked si niekto prehadzuje itemy, jednoznacne podvadza. Ak by neprehodil = musel by kupit a tak by pomohol obchodu. Tomu sa sice zabranit neda, ale aspon to trocha oddiali nevyhnutne.

V tem pripade podvadi i ten, kterej nekoho supportuje. Protoze v tom nevidim velkej rozdil. Jedna postavicka o neco prijde, druha neco ziska. V obou pripadech. A ono kdyz uz nekdo neco prehodi, pokud je to craft item, tak ho vetsinou proda obchodnikovi a koupi jinej pro svou postavu, takze pomuze obchodu i obchodnikovi :wink: a pokud prehazuje zlataky, tak zase si za ne neco koupi, takze porad pomaha tomu obchodu :bye:

- no a PK, tym stratit uluzie som myslel iluzie, ze Demona je RP server. Je to sice smutne ze tie tresty nie su nijak vynimocne, ale akonahle to niekto prezenie tak to skonci Banom .. a z diania na fore za posledne obdobie nemam pocit, ze by vobec nejake PVP bolo .. az mam pocit, ze by aj nejake bolo vhodne, nech sa aspon nieco deje.

To, ze nejsou v sekci prohresky stiznosti na PVP neznamena, ze na Demone neni. Ja mel uz kolikrat PVP (ve kterem jsem vetsinou umrel) a ani jednou jsem si na nic na foru nestezoval, a ani si stezovat nebudu. Proste nechci zatezovat DMs a WBs starostma. Ovsem, kdyz uz se nekdo stezuje a je to celkem zavazne, je smesne, i vzhledem k delce reseni sporu, jake tresty padaji.

//A pokud chci PVP, tak si proste zajdu na PVP server. Mam rad PVP na PVP servru, protoze tam mne je v podstate jedno ci umru, protoze hraju za postavu - build, kdezto na Demone nehraju jen to, ale hraju i charakter a ta postava neco proziva, zije vlastnim zivotem.
  • 0

#12 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:37

V tem pripade podvadi i ten, kterej nekoho supportuje. Protoze v tom nevidim velkej rozdil. Jedna postavicka o neco prijde, druha neco ziska. V obou pripadech. A ono kdyz uz nekdo neco prehodi, pokud je to craft item, tak ho vetsinou proda obchodnikovi a koupi jinej pro svou postavu, takze pomuze obchodu i obchodnikovi :wink:  a pokud prehazuje zlataky, tak zase si za ne neco koupi, takze porad pomaha tomu obchodu :bye:

No ved v tom ani velky rozdiel neni, ale nechapem preco to spominas. Ako som uz pisal skorej, tak odhalit support je prakticky nerealne, a to je pravdepdobne hlavny dovod, preco sa netresta - kde niet vinnika, tam niet trest :)

To, ze nejsou v sekci prohresky stiznosti na PVP neznamena, ze na Demone neni. Ja mel uz kolikrat PVP (ve kterem jsem vetsinou umrel) a ani jednou jsem si na nic na foru nestezoval, a ani si stezovat nebudu. Proste nechci zatezovat DMs a WBs starostma.  Ovsem, kdyz uz se nekdo stezuje a je to celkem zavazne, je smesne, i vzhledem k delce reseni sporu, jake tresty padaji.

Zobrazit příspěvek

Mno a o tejto casti neviem co si mam mysliet ... na jednej strane chcete vyssie tresty za PK, a na druhej strane hraci prehresky nehlasia - a tym pred DM navodzuju dojem, ze sa nic nedeje, resp. ze ide len o nejake zabitie raz za pol roka. Cakat, ze DM budu stale v hre (hlavne ked su v tomto polovymretom stave), vsimnu si prohresok a budu trestat priamo je asi nerealne :)
  • 0

#13 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:43

Hmm myslím že tady můžete diskutovat o tom co je špatné a co dobré a co se má a co nemá a beztak je to dle mě k prdu :wink: .
Důvod je ten že ti co tohle dělají se vám buď vysmějou a nebo forum nečtou.....takže tak
  • 0

#14 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:44

Mno a o tejto casti neviem co si mam mysliet ... na jednej strane chcete vyssie tresty za PK, a na druhej strane hraci prehresky nehlasia - a tym pred DM navodzuju dojem, ze sa nic nedeje, resp. ze ide len o nejake zabitie raz za pol roka. Cakat, ze DM budu stale v hre (hlavne ked su v tomto polovymretom stave), vsimnu si prohresok a budu trestat priamo je asi nerealne :)

Tak ja ti nevim... ja bych byl radsi kdyby se vratili ti hraci (DMs), kteri kvuli tem stiznostem a prohreskum odesli, nez aby se to porad resilo a ztracel se tim cas.
  • 0

#15 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:51

- ked si niekto prehadzuje itemy, jednoznacne podvadza. Ak by neprehodil = musel by kupit a tak by pomohol obchodu. Tomu sa sice zabranit neda, ale aspon to trocha oddiali nevyhnutne. Si tu snad dost dlho, aby si vedel, ako to vyzeralo, ked nebolo ani podpisovanie.

Zobrazit příspěvek

ano vím jak to vypadalo když se nepodepisovalo, pro normálního hráče to znamenalo možnost koupit si levnej meč od kamaráda o dva levely víc, který svůj starý už nepotřeboval

nikdy mi to nevadilo a dodnes považuji podepisovaní za jeden z největších MEGALOLů kterej se kdy WB týmu povedl

a podvádění? ten item který dám své druhé postavě jsem musel nějak získat, nějak si na něj ušetřit nebo ho vytvořit s mou druhou postavou, hráčský čas je stejný jen je to pohodlnější a tak namísto aby lidé nějak progresovali musí(pokud chtějí mít víc postav) dělat stále dokola ten samý equip hunting a obíhat poklady jak na rotopedu, namísto aby věnovali něco z času ztraceného svou starou postavou do nové a ušetřili si tak nudné shánění peněz a věnovali se RPGčku jako takovému

pokud někdo namítá, že by ho to nebavilo pokud by si všechno nemusel vydobýt odznova(a 50% lidí kteří tohle tvrdí JSOU pokrytci a lžou) kouzlo a vtip je v tom že to enní povinnost, nassuportit si alta můžu ale nemusím záleží čistě na mě... resp. za stávajících pravidel nemůžu protože je vymyslel levičák Jindra(nic proti němu, mám ho rád)
  • 0

#16 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 18:57

Zobrazit příspěvek

polovymřetý stav...hezké označení, jen bych podotknul že mimo nolifera paula který je tu teď nově bych neoznačil stav aktivních dm za polovyřmetý ale za vychcípaný

co se hráčů týče, hráči si vesele lootí imrvére a ve špičce je jich tam hodně, mnohem víc než v leckterých stádiích demony v minulosti(zas neříkám že nejvíc protože to by nebyla pravda)
  • 0

#17 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 19:01

ano vím jak to vypadalo když se nepodepisovalo, pro normálního hráče to znamenalo možnost koupit si levnej meč od kamaráda o dva levely víc, který svůj starý už nepotřeboval

nikdy mi to nevadilo a dodnes považuji podepisovaní za jeden z největších MEGALOLů kterej se kdy WB týmu povedl

a podvádění? ten item který dám své druhé postavě jsem musel nějak získat, nějak si na něj ušetřit nebo ho vytvořit s mou druhou postavou, hráčský čas je stejný jen je to pohodlnější a tak namísto aby lidé nějak progresovali musí(pokud chtějí mít víc postav) dělat stále dokola ten samý equip hunting a obíhat poklady jak na rotopedu, namísto aby věnovali něco z času ztraceného svou starou postavou do nové a ušetřili si tak nudné shánění peněz a věnovali se RPGčku jako takovému

pokud někdo namítá, že by ho to nebavilo pokud by si všechno nemusel vydobýt odznova(a 50% lidí kteří tohle tvrdí JSOU pokrytci a lžou) kouzlo a vtip je v tom že to enní povinnost, nassuportit si alta můžu ale nemusím záleží čistě na mě... resp. za stávajících pravidel nemůžu protože je vymyslel levičák Jindra(nic proti němu, mám ho rád)

Zobrazit příspěvek

No tak to z ial neviem moc posudit .. ja som mal vzdy len 1 aktivnu postavu, s ktorou som hral priemerne aj rok ... takze mne toto nevadilo. Mam pocit, ze ty zakladas postavy tak casto, ze by to fakt uz muselo omrziet kazdeho :D.

K tomu podpisovaniu, tak WB sa rozhodli tak ako rozhodli, jednoznacne slo o to, aby sa zmiernil upadok obtiaznosti, ktora prudko klesala a casom od wipu - a zda sa, ze to aspon trocha zafungovalo. Je to uz viac ako 2 roky od wipu a myslim ze aspon ta vybava sa este hybe - t.j. stale crafteri nieco vyrabaju. V minulosti by uz kazdy mal top vybavu .. vratane damy, kedze kompletne vysatie postav pred ich zmazanim bola pomerne bezna praktika :D
  • 0

#18 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 19:08

A abych jeste ozrejmil duvod zalozeni teto ankety... Nejde mi o to, aby se netrestalo prehazovani, spis mne mrzi ze treba Timirek (ale i dalsi), takhle prisel o nekolik 30lvlovejch postav v pokrocilem stadiu craftu, a to jen kvuli selfsupportu. Dle mne by uplne postacoval i vymaz inventare danych postav. Ale vymaz vsech postav je dle mne trochu moc. :wink:
A na to PVP na Demone mam svuj vlastni nazor, kterej sem tu uz castecne prezentoval :bye:
  • 0

#19 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 19:15

jee o je zas chytrá anketka

přehazovani: možná sem exot ale jak tak hraju divam se po okolí a asi 75 % demony si bez jakehokoliv problemu necha nasuportit novou postavu nebo si jednoduse přehodí veci/šutri/prachy
co se týče te ekonomiky určitě ji neprospeje když nekdo dela veci za licence nebo dokonce zadarmo a už vubec ne když začnu hrat jinou postavu a přehodim veci (nedejbože když si starou postavu vysaju a přehodim magovky s vecma ktere prodam obchodnikum ) pak se človek divý že sotva nekdo doexpi 30 už beha v topu což pak motivuje ostatní k stejne veci protože chcou být rovní tomu druhemu
a tim se dostavame k tomu že hraču kteří nepřehazujou ani nesuporti je fakt menšina takže určitě přisnejši tresty
ačkoliv ninejši stav jasně ukzauje že odhaleni je temeř nemožné takže to zustane jak je

pk
1dle me když nekdo veme sorcku a nahani koho muže aby ho zmasil a zvedl si ego ano to je čiste pk a par lvl dolu je smesne
2 podle me když nekdo obehne partu v dungu bez jakehokoliv pokusu o rp případně napadne někoho z party je zralej na sestřeleni samo v ramci pravidel( odpor neutocit z invisu atd)
a taky pokud je někod prase (pokladani pasti v low lvl lokacich,provokace v no pvp a zneuživa že je v bezpeči(aspon pokud neporusim pravidla) případně někdo z bodu 1 )
pak sámo ruzne shodnute střety případně v ramci rp (např napadeni rebela )
  • 0

#20 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 19:21

Nejde mi o to, aby se netrestalo prehazovani, spis mne mrzi ze treba Timirek (ale i dalsi), takhle prisel o nekolik 30lvlovejch postav v pokrocilem stadiu craftu, a to jen kvuli selfsupportu. Dle mne by uplne postacoval i vymaz inventare danych postav. Ale vymaz vsech postav je dle mne trochu moc. :wink:

Zobrazit příspěvek

čim tvrdši trest tim líp když už chytneš jednoho z 10 tak čim tvrdši trest tim líp aspon je nejaka šance že to někoho odstraší
  • 0

#21 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 19:28

jee o je zas chytrá anketka

přehazovani: možná sem exot ale jak tak hraju divam se po okolí a asi  75 % demony si bez jakehokoliv problemu necha nasuportit novou postavu nebo si jednoduse přehodí veci/šutri/prachy
co se týče te ekonomiky určitě ji neprospeje když nekdo dela veci za licence  nebo dokonce zadarmo a už vubec ne když začnu hrat jinou postavu a přehodim veci (nedejbože když si starou postavu vysaju a přehodim magovky s vecma ktere prodam obchodnikum ) pak se človek divý že sotva nekdo doexpi 30 už beha v topu což pak motivuje ostatní k stejne veci protože chcou být rovní tomu druhemu
a tim se dostavame k tomu že hraču kteří nepřehazujou ani nesuporti je fakt menšina takže určitě přisnejši tresty
ačkoliv ninejši stav jasně ukzauje že odhaleni je temeř nemožné takže to zustane jak je

Kdyz pominu tvou pripominku k chytrosti ankety, jakej prisnejsi trest bys jim dal, kdyz uz ted dostavaji snad druhej nejprisnejsi (vymaz postav, popripade jeste ban na dobu urcitou)?
Mne se spis zda, ze tobe vadi, kdyz nekdo neco ma zadarmo a ty ne. Mne je to jedno, narozdil od tebou spominanejch lidi mne to nemotivuje k tomu abych si ten TOP zaobstaral a byl jako oni. Nezavidim jim to. Nekdo chce hned TOP, nekomu zas staci i ten verd, hlavne ze si na nej naspori sam.
  • 0

#22 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 19:45

no ja třeb apatřim do te druhe skupiny jak říkáš
postava v dobrých vecech pro mě z dost velke časti ztraci význam páč o čem a hra je bez cíle (kecat na trhu mužeš i v hadrech od tondy)
a k te veci že bych si zaopatřil hmm veř tomu že znamosti mam až dost ale me obdobne jak tebe baví behat třeba s rub zbrani ne hned s mithrilem nebo adamem jako suporteři
ale pravda trochu nakrkne když nekdo beha s výbavou pro kterou nic neudelal a eště machruje že on ma a ty ne:) ano tkovedle chovani u spousty lidi povede k prehazovani taky
jinak tresty banan je blbost výmaz acc je na místě ale co ja vim vetšinou dostavaj výmaz postavy popř invu
a ono pohybovat se mezi lidmy kteři považujou přehaqzovani za bežnou vec anebo dokonce žadaj tebe jestli jim nepřehodiš to a to neni zrovna to pravé
i když se držim postoje lepši rub vlastni praci než adam zadarmo;)
  • 0

#23 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2009 19:49

a k te veci že bych si zaopatřil hmm veř tomu že znamosti mam až dost  ale me obdobne jak tebe baví behat třeba s rub zbrani ne hned s mithrilem nebo adamem jako suporteři
ale pravda trochu nakrkne když nekdo beha s výbavou pro kterou nic neudelal a eště machruje že on ma a ty ne:) ano tkovedle chovani u spousty lidi povede k prehazovani taky

No ja spis takove lidi ignoruju a nekomunikuju s nima. Myslim si o nich totiz sve :wink:
  • 0

#24 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 21.08.2009 08:20

Naopak... Ať se lidi supportí a mají hnedle TOP výbavu a at se vytahují. Alespon budu mít jistotu že neumřu nebo alespon vím že budu mít čas vzít nohy na ramena a utéct a nebudu muset čekat 15 minut na klerika. :wink:
  • 0

#25 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.08.2009 08:25

o trestech by se vůbec nemělo mluvit a měly by padat rázně na hlavy provinilců :wink:
  • 0

#26 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 21.08.2009 09:10

o trestech by se vůbec nemělo mluvit a měly by padat rázně na hlavy provinilců :wink:

Zobrazit příspěvek

Naivko :bye: .....provilnilcům stačí lézt někomu do prdele a hned vidíš jak se jim trest promine a nebo zmírní. Je tu dost takových.
  • 0

#27 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 21.08.2009 09:40

Naivko  :bye: .....provilnilcům stačí lézt někomu do prdele a hned vidíš jak se jim trest promine a nebo zmírní. Je tu dost takových.

Zobrazit příspěvek

hehe tak na tomdle neco je :wink:
  • 0

#28 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.08.2009 12:57

No ved v tom ani velky rozdiel neni, ale nechapem preco to spominas. Ako som uz pisal skorej, tak odhalit support je prakticky nerealne, a to je pravdepdobne hlavny dovod, preco sa netresta - kde niet vinnika, tam niet trest :)

Pokud vim, tak treba Chuanetta se sama priznala na foru, ze komplet verd byl supportem od kamaradu a k zadnemu trestu nedoslo. Tedy support je oficialne netrestany, prehazovani je trestane. To je jediny realny rozdil mezi temito dvema cinostmi.
Tedy pokud "zassuportite" postavicku jineho hrace treba 200 tisici. A on "zassuporti" vasi druhou postavu 200 tisici, hrac nemuze byt potrestan, ani kdyby se k tomu sam priznal ...
Pokud si nekdo prehodi craftersky vyrobek z postavy na postavu, je to blb a trest neni ani tak za prehazovani jako za to, ze je to blb. :wink:

Co se tyce Pk. Tak strazim v Alicii bych dala pravdive videni a haste a kazde postave, co nekoho ve meste zabije, bych dala dozivotni odpor strazi.
  • 0

#29 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2009 10:20

Naivko  :wink: .....provilnilcům stačí lézt někomu do prdele a hned vidíš jak se jim trest promine a nebo zmírní. Je tu dost takových.

Zobrazit příspěvek

já vím ale ze své papírové funkce CS tohle říkat musím :)
  • 0

#30 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2009 10:25

Naivko  :bye: .....provilnilcům stačí lézt někomu do prdele a hned vidíš jak se jim trest promine a nebo zmírní. Je tu dost takových.

Zobrazit příspěvek

kdo ze jim ten trest zmirni? to by musel lizt provinilec do riti celymu dm tymu, jednotlivej dm toho moc nezmuze
uz na tom ze s tebou souhlasi drax neco bude :wink:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních