Skočit na obsah

Fotka

Kronika Legii Rudeho Draka

• Please log in to reply
35 odpovědí na toto téma

#1 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2009 20:28

Zapis Prvni

Nase prvni schuze dopadla nad ocekavani. Plany byly nastineny. Ukoly rozdeleny. Kazdy z nas ma svuj dulezity ukol. Snad bude splnen bez chybicky. Brzy musime potkat obra, o kterem mluvila zrzka. Misto je pro nas dulezity nedostatek. Tohle ma byt prvni zapis, ale jeste snad ani neni o cem psat. Necham to tak. Brzy neco pridam, nebo nekdo dalsi. Jsem velmi zvedav jak se nase situace vyvine. Prozatim je to velmi slibne. Budeme se drzet ve stinech. Nikdo o nas nesmi vedet. Zatim.

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  001.JPG   114.67K   179 Počet stažení

• 0

#2 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 29.06.2009 15:40

Zapis Druhy

K neuvereni. Dneska jsme se vydaly na ten hrad co je v horach. No teda tyhle daleke cesty fakt nemam rad. Kdyz jsme tam dosli vydali jsme se primo do utrob hradu. No nasli nejakou skoro mrtvou holku. Takze klasika. Mela dost pytlu. Tolik zlata pro jednu jedninou prostou holku. Ale co, zlato je ted nase. Mno holka vsak se jeste probrala a zacala nas obvinovat z kradeze. Dalo mi to praci ale nedavali jsme znat ze vime o cem mluvi. No silou se neodvazila precejenom byla precislena. Za ty prachy ta namaha stala. Ty prachy nam brzy prijdou vhod. Malem bych zapomnel. Uz je pomalu cas na dalsi schuzi. Brzy ji musim naplanovat. Jsem zvedav na informace jez prinesou. Pote budu moct zahajit prvni fazi sveho velkolepeho planu.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  Akce.JPG   79.24K   124 Počet stažení

• 0

#3 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2009 18:24

Zapis třetí

Dneska o půlnoci před hostincem ve čtvrti žebráků, tak zněl vzkaz. Přišly všichni. Sakra zrzka mě podvedla a proto tu blbu kroniku musím teď psát já. Blbější místo najít nemohly. Stůl a jen jedna židle. Po krátkém řevu se ujasnilo, kdo na ni bude sedět a schůze začala.

Nejprve jsme projednali toho trpaslíka. Všichni jsme se shodli na tom, že mu to nemůže projít. Náš plán nemá chybu. Zbývá jediné, najít ho!

Pak přišla řada na mě. Pověděl jsem vše, co jsem zjistil. Všichni byli překvapení. Nevěřily, že nikdo z obyvatel nemá tušení, kde se bere čistá voda. Pověděl jsem jim také o svém pátrání a konečně se mi dostalo uznání za mou práci.
Další kdo promluvil byl poleno. Sám si vymyslel přezdívku jinou, ale poleno je údernější. Řekl nám o svém pátrání. Moc nepostoupil, ale bude na svém úkolu pracovat dál. Aspoň víme proč je oheň po celém městě a nikdo ho nehasí.
Poslední kdo promluvil byla zrzka. Jediný co ze svého úkolu splnila je, že našla někoho, kdo nám to řekne prý za ni. No už aby to bylo. Opravdu se mi tam nelíbilo. Všude krev a smrad.

Král před nás postavil lahvičku s jedem, chvilku sem měl strach, ale pak se ukázalo, že má jiné určení. Král rozhodl že ho použije sám. Já mám zařídit zbývající místa. Bude to pro mě hračka.
Pak nám král pověděl o tom, jak ho odmítly. Strašně zuřil. Řval, že musíme město vypálit. Všichni se ho bály a proto přikyvovali jako stádo oslů. Vůbec nikoho nenapadlo, že bysme mohly být odhaleni. Nakonec jsme se shodli, že něco udělat musíme a udělá to zrzka. Pak se král konečně trochu uklidnil.

Na závěr schůze král stanovil pravidla pro případného nového člena. Poleno o někom ví. Nemám tušení o koho jde, ale dostal sem za úkol ho vyzkoušet. Zvláštní že já.
Úkoly jsou jasně dány, mám plno práce, abych to do další schůze stihl.

Člen Legií, Dědek

• 0

#4 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2009 23:21

Zapis ctvrty

Sesli jsme se s tim obrem. Zrzka mela celou cestu nejaky pindy, ale jeste se to dalo prezit. Obr byl divnej. Byl cely v bilem. Dozvedeli jsme se ze do pevnosti se Alicijsti nedostanou. Ke vstupu je treba klic. Obr nam ho nechtel dat. Po chvilce hovoru vsak vysla jakasik dohoda. Da nam klic, kdyz mu zjistime neco o nejakem bilem kamenu, ktery ma byt v rukou vysinuteho kouzelnika v bilem meste. Bile mesto bude nejspis Alicie. Asi urcite protoze je to na tomhle ostrove jedine mesto. Napadlo me, jestli obr nemysli ty sutry co jsou v rezidenci ale ty jsou tezce chraneny a neni sance na jejich "vypujceni". Kdo je je ale k sakru ten mag? Na to musime prijit. Zaukoluju tim poleno. Mozna to vsak dam jeste nekomu. Jedinej mag, ktereho znam je poleno a ten urcite zadnej bily sutr nema.

Dalsi vec, kterou sem zapisu je prichod noveho clena. Poleno ho navrhl a zarucil se za nej. Zkouska byla dost zajimava. Bez car by ten chudak byl mrtev snad jeste driv nez by samotny boj zacal, ale kouzlit umel dobre to jo. Dedek byl docela vyjukanej mel s nim co delat i bez car. No ten Elf ze sebe nakonec vymackl, ze je vlastne lukostrelec a trefil dokonce i me a to potme. Elfove maji luky v krvi to jo. Budu mu rikat proste Elf.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  obr.JPG   94.62K   104 Počet stažení
  • Přiložený soubor  zkouska.JPG   87.14K   107 Počet stažení

• 0

#5 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2009 12:09

Zapis Paty

Dnes se Legie staly velkou organizaci. Prijaly jsme pod sebe jednu bandu, ktera jeste moc znama neni. Ted uz nejsou legie jen hrstka dobrodruhu vedena mnou. Musel jsem to uz ale nejak rozdelit. Nemuzu mit prehled o kazdem jednotlivem pohybu kazdeho clena, protoze to bych uz potom nedelal malem nic jineho. Rozdelil sem to do dvou skupin. S novacky problem nebyl pochopily to rychle, ale teda Dedek a Zrzka meli kecu, ze by je jeden nejradsi nechal zkamenet. Kazda skupina ma sveho velitele, takze odted budu ukoly pro skupinu zadavat jim. Veliteli jsou Poleno a Jednooky. Obe skupiny dostaly za ukol zjistit co muzou o tom sutru. Jeden z druhe skupiny, rovnez mag, byl udajne pritomen u souboje v rezidenci. Nevim kdy se to odehralo, ale uz vime jmeno streleneho kouzelnika. Je jim Garibaldi. Ted ho jenom v tomhle meste musime najit.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• 0

#6 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 06.07.2009 01:55

Zapis Sesty

Tenhle tyden byl narocny. Stalo se tolik veci. Vypada to ze Zrzka prisla na par dobrych informaci, ale teda pochopit co rika je naprosto jina vec. Ovsem po nekolik hodinach uvazovani se mi podarilo to prelozit do trosku pochopitelne podoby. Nejdulezitejsi casti informaci byla zminka o dvou carodejich, Radegastu a Jonasovi, kteri vedeli co a jak kolem tech kamenu. Zbytek mam ze schuze a ze sveho vlastniho pruzkumu. Informaci uz mam dost. Takze ted je cas na setkani s Yammym. Svolal sem Poleno a zrzku a vyrazily jsme. Yammyho jsme nasli na uplne stejnem miste jak minule. Zrzka prisla a vysolila na nej informace tak rychle ze jsem Yammyho uprimne litoval. Yammy se taky netvaril zrovna stastne. Takhle to dopada kdyz se zenska plete do chlapske prace. Kdyz sem mu to prevedl do smysluplne podoby tak nam, za informace, ktere jsem mu zprostredkoval nam dal klic, od toho mista, kteremu rika pevnost Rudeho Draka. Ovsem ma to hacek. Musime se podilet na ochrane toho mista. To spociva v sehnani tech magickych kamenu. Nic se hledat nebude, tak jsem se rozhodl. Radeji si vezmeme nejake Alicijske. To mesto je ve fazi hlubokeho rozkladu tak mu to stejne muze byt jedno. No to se lehko rekne tezko udela. Ty sutry udelaji z demona velkeho jak cely dum mastny flek. Bez planu se k nim ani nepriblizim. Hned jakmile se dostanu do kontaktu s jednookym svolam velitelskou schuzi, ale prozatim budu muset jednat sam. Proto jsem pozdeji, kolem pulnoci poslal dopis jednomu z tech magu. Poslicek byl spolehlivy. Dopis nasel svuj cil, a setkani se uskutecnilo. Vzal jsem sebou poleno, precejenom mag bude magovi rozumet lip. Radegast, s nimz jsme se setkaly, po nas vymenou za informace chtel sluzbu. Potreboval aby mel pokoj od jednoho paladina, ktery mu kazi plany. Me snad picne, ten popis, to je celej rohatec. Obzvlast ta helma a kladivo. Jestli je to on bude to problem, je jeden z novych a zabit ho by nebylo dobre pro moralku legii. Sjednal sem s magem jeste jednu moznost. Staci mu jenom, kdyz mu da paladin pokoj a bude se mu vyhybat. Dohodu jsme zapily a pote jsme se rozesly.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• 0

#7 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 13.07.2009 19:46

Zapis Sedmy

Po dlouhe dobe sem opet pridavam udalosti Legii poslednich dni. Dnes byla prvni schuze velitelu. Teda ne ze bych se chtel chvalit, ale jsem proste genius. Takhle po masle nesla zatim zadna schuze. Prvne dostal poleno ukol zkrotit si ty dva. Nehlede na to ze zrzka dokazala upoutat pozornost Alicijskych strazniku, kteri pro ni pripravily velmi utulnou celu. Hlavni tema bylo jasne, jedna se o dalsi postup legii. Prvni faze planu je hotova. Ted jen odstranit z planu mouchy a uvest ho do praxe. Prvne je tu ten Radegast. Rohatec byl donucen zapomenout ze nekdo jako radegast existuje, tak snad to pochopil. Planuju ho vzit na setkani sebou aby Radegast vysledek uvidel na vlastni oci. Jeho informace budou vice nez uzitecne. Vypujcime si Alicijske kameny misto abychom hledaly nejakeho potrhleho maga buhvi(nevi) kde. Ale tak jednoduche to nebude. Alicie ma dost strazi a dobrodruhu. Bylo by velmi nestastne byt prepadeni kdyz je budeme prenaset. Ale uz jsem vymyslel jak to provedeme. Kdyz vse klapne tak jak ma, je Alicie odsouzena k nezavidenihodnemu osudu. Ovsem plany nejdou vetsinou tak jak maji jit. Tenhle monstrozni plan, je ale jenom krucek k memu skutecnemu planu. At uz Alicie prezije, ci ne.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• 0

#8 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 24.07.2009 19:23

Zapis Osmy

Dnes probehlo setkani s Radegastem. Predstavil se jako sluzebnik cechu z nejake Luskanske veze. Ten cech neznam, ale mohl by byt prospesny. Diky nekolika jeho informacim jsem se dozvedel jak barrieru vyradit z provozu, aspon na chvily, ale vypada to, ze ty kameny jsou nejake vadne. Utoci na vsechno a ani on nevi jak je vypnout. Dozvedeli jsme se, ze za obranu mesta drive rucil Zorathus, jenze se pak pomatl a utekl neznamo kam. Garibaldi se zkousel vecpat na jeho misto, ale jeho schopnosti udajne nejsou takove jako zorathuse. Jediny kdo vsak o tech kamenech neco vi je on. Brzy ho asi budeme muset navstivit, a zcela vazne si s nim "promluvit".

Dale jsem se dozvedel dalsi zajimavou vec. Predchozim vladcem mesta nebyl Toryel, ale nejaky Aren. Toryel pry jeste zije, ale Arena nekdo oddelal. Musim o tom vyhrabat neco vic. Nakonec jsme teda vobhlidly Pevnost, dobre misto. Jsem si jisty, nikdo z legii nebude proti nemu nic mit.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  002.JPG   97.5K   90 Počet stažení
  • Přiložený soubor  003.JPG   84.6K   83 Počet stažení

• 0

#9 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2009 23:26

Zapis Devaty

Konecne nejaka dobra zprava! Dnes jsem mel setkani s Radegastem. Vypada to, ze pevnost uz magickou barrieru ma, jenom oslabuje. Nicmene fakt, ze tam je uz je dobra zprava sama o sobe. Znamena to, ze nebudeme muset barrieru tvorit, jednoduse posilime tu starou. Musim zjistit jak na to. Radegast mi taky rekl, ze nejaky cech magu komunikuje s Garibaldim pres nejakou dabelskou carodejku. Tam me zajima jestli to byla metafora ci skutecnost. No kazdopadne ji musim najit. Coz mi pripomina, ze jsem pred nekolika tydny zadal ukol nekolika clenum. Necekam ze ho uz maji splneny, ale doufam ze alespon zacaly.

Radegast mi rekl jeste dalsi zajimavou informaci. Ten straznik, Kallor, neco tusi. Nasadil na me speha. A ani radegast netusi ze uz o tom vim, ale to je taky dobre, jeste se mi bude hodit. A co se Kallora tyce, mel by si davat sakra bacha. Uz znam jeho slabe misto. Ani netusi, ze velmi brzy se z nej stane ma figurka. I ten nejtvrdsi chlap ma slabiny. Jeho je jeho zena, Xelis. Ovladatelny pesak v nepratelskych radach bude k uzitku.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  004.JPG   79.81K   94 Počet stažení

• 0

#10 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2009 11:04

Zapis Desaty

Dnes byla druha schuze vsech clenu, ackoliv nekteri chybely.. Bylo nutne. Prvni veci byl novy ukol, ktery nahradi ten stary. Vedenim ukolu jsem poveril Jednookeho, takze ocekavam lepsi vysledky nez z toho minuleho ukolu. Druha vec byl plne predstaven system pro prijimani novych clenu. Do legii ted nikdo neschopny neprojde. V puli schuze zrzka urazene odesla. Zacina me uz docela stvat. Nejen ze se neumi chovat, ale ted jeste tohle. Jednookemu uz taky docela leze na nervy. Musim rict polenu aby si ji trochu zkrotil.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  005.JPG   93.03K   103 Počet stažení

• 0

#11 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 21.08.2009 14:09

Zapis Jedenacty

Par dobrych zprav. Prvni je, ze se legie rozrostly o dalsiho clena. Byl docasne prirazen do skupiny k polenu, ale asi ne na dlouho. Uz nejakou chvily mam v hlave napad na zefektivneni skupin, ale k nemu pristoupi az budeme v pevnosti. Ted na to proste neni cas. Nevim jak je na tom Jednooky s ukolem, ale musim se ho zeptat. Musim sehnat jeste par dobrych lidi, kteri se vyznaji ve stinech. Potrebuju roznest nejake informace, ale nesmim je roznest ja. Druhou dobrou zpravou je, ze jsem zjistil nejake dulezite informace z Historie. Vypada to, ze pevnost byla velmi dobry napad. Z nejakeho duvodu ji nechavaji demoni byt, a to i presto, ze ji maji tak blizko. Pozdeji zjistim proc. Nyni je ale cas se pripravit ...

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  006.JPG   75.1K   78 Počet stažení

• 0

#12 Mikecze

Mikecze

Neznalý

• Hráč
  • 14 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2009 22:03

Zapis Dvanacty

Uz je to par dnu co mi byl pridelen novy clen, ostatni clenove me skupiny nejsou novackem zrovna nadseni, nakonec jsem vsechny
"presvedcil", aby naseho novacka nechali na pokoji. U naseho novacka se zacina objevovat talent na leciva kouzla a jeho bojove dovednosti taky nejsou k zahozeni, nakonec neni spatne mit v boji po boku bojoveho lecitele.

Vypada to ze nas zelenac ma jisty talent na ziskavani informaci. Na schuzce mi sdelil nekolik informaci, ktere by meli urychlit nase plany.
Jednooky a Kral budou mit bezpochyby radost!

Dustojnik Legii, Ibrahim

Přiložený soubor  sraz.JPG   67.37K   84 Počet stažení
  • 0

#13 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 12.09.2009 13:13

Zapis Trinacty

Stalo se tolik udalosti hodnych zapisu. Prvni vec hodna zminky je presun do pevnosti. Chvily sice trvalo nez me uznaly i jeji vojaci, ale kdyz sem nasel jejich staru vlajku tak to slo samo. Kdyz sem ale zjistil ze ta vlajka je SLEPICE ... no dalo to dost prace se nesmat. V nejblizsich dnech nechap usit nove vlajky, ktere budou zobrazovat hrdeho rudeho draka, a ne nejakou slepici, tu at si nechaji v Alicii. Pevnost sice potrebuje trochu doladit, ale to uz se casem zvladne. Ted je nejdulezitejsi obnovit ochranou barrieru. Jizni cestu mame doslova za zadkem.

Spolu s nasim presunem jsem zahajil druhou cast sveho planu. Nejsmesnejsi na cele te veci je, ze Alicia nepodnikla vubec nic, a ani to nevypada ze by se k necemu nejak mela. Soucasti druhe faze je ovsem i navstiveni demonu na jihu. Nehodlam trpet ty zrudy na MEM!! uzemi.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  012.JPG   61.46K   82 Počet stažení

• 0

#14 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 14.09.2009 00:08

Zapis Ctrnacty

Mel jsem podivne setkani. Tedy, puvodne me zajimalo co furt dedek vidi na te pitome krypte. No ja tyhle mista moc nemusim, ten trun v doupeti nahore je mnohem pohodlnejsi. A to bych neveril koho v te krypte najdu. On tam byl lich. Ale salala z nej moc, mozna az moc mocna. No radeji jsem jeho silu nezkousel. No udajne je zabydleny v krypte jiz velmi dlouhou dobu, a podle naseho rozhovoru hadam ze cela staleti. Docela se zajimal o puvodni obyvatele Pevnosti, mno ale v tomhle ohledu mu muzu rict leda to co v vim, takze nic. Kazdopadne jsem ho nechal byt. Rikal neco o nemrtvych strazich, tak snad tedy budou hlidat i tamtu cast. Ja ted mam svych starosti dost. Hlavne uz musim sakra neco udelat s tou zatracenou slepici, ta vlajka me privadi k silenstvi. Jak ma jeden hrde vyrazet do boje se slepici na vlajce?

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  013.JPG   43.53K   81 Počet stažení

• 0

#15 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2009 12:20

Zapis Patnacty

Dost se toho udalo v poslednich tydnech. Prvni dulezitou veci je, ze nas napadl jakysi utocnik, ja, rohatec a poleno jsme nemeli zrovna velke obtize ho spacifikovat a prepravit do pohodlneho ubytovaciho zarizeni v nasi kobce. Neznamy se predstavil jako Pul-Krysa Leton. Kdyz je teda krysa, tak nepotrebuje jidlo, aspon ho zbyde vic. Ani nevi jak mi nahral do karet. Mozna, ze kdyby vedel co mam v planu tak by se k utoku ani neodhodlal ale to uz je jeho problem. Alicie se od nej distancovala, takze jsem s nim uzavrel malou dohodu a jsem zvedav jaky bude mit vliv, i kdyz to nejdulezitejsi uz se stalo.

Mimochodem vcera se blizko pevnosti privandrovala nejaka okridlena holka, no chtela neco o demonech, ale vest s nekym smysluplny rozhovor v blizkosti zrzky je stejne realne jako ze demoni se verejne omluvi za vsechny skody co napachali a pujdou si po svych. No domluvil jsem si s ni schuzku v jedne hospode takze uvidime.

Ted me jeste cekaji pripravy na prvni vypravu. Potrebuju tu hlavu a nejlepe vic nez jednu, ale i jedna bude stacit.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• 0

#16 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2009 20:56

Zapis Sestnacty

Doprcic! Tohle bude chtit neco drastickeho a to hned! Dneska jsme meli prvni vypravu proti tem demonum, no par z nas lehlo, ale jinak to slo vcelku dobre. Ovsem pozdeji jsem se setkal s Radegastem a objevil se tam ten zatraceny Jonas. Prej ze vsecko vykeca. No vypadlo z nej, ze pujde do alicie, tak jsme se tam vydali v prevleceni. Nebylo tezke oklamat straze, precejenom obchodni licenci skutecne mam. No jedna holka na trhu rikala ze se Jonas casto schovaval na Elfim ostrove, ale kdyz jsme se tam vydali, zastavil nas ten ... deva. grr Jenom z pohledu na nej se mi delalo spatne. Rekl nam ze Jonas uz na ostrove neni. Coz znamenalo ze bud lhal anebo jsme prisli pozde. Do haje musim ho zabit co nejdriv!! *posledni slovo je nekolikrat podtrzeno*

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  001.JPG   107.33K   66 Počet stažení

• 0

#17 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2009 22:29

Zapis Sedmnacty

Cele se to zacina zamotavat vic a vic. Je to zvlastni. Jonas se ujmul moci v Alicii a nic neprislo zadna reakce. Dokonce se mi nedonesly ani zpravy ze by o nas cokoliv vyzradil. Koncem tydne mi prisel dopis. A pisatelka byla ta dablice, pche. Demoni, Dablpaove ... vsecko je to jedna a tataz verbez. Ovsem obsah toho dopisu byl zajimavy. Na jednu stranu to bylo uhozene, jasnej podfuk, ale co kdyz je na tom aspon stripek pravdy? Pak by mohla byt nase situace jeste horsi nez jsem myslel. No musel sem si to overit, proto sem se s ni setkal v hospode v oblezeny vesnici. Nevim jak prisla k te smlouve, ale vypadala opravdove. Kazdopadne to neznamenalo nic definitivniho, mohla to vytvorit i ona. Nevim az ceho je schopna. No nez jsme se rozesli, rekla ze ten o nemz je rec bude mit dnes schuzku se svym "Panem". No nedalo mi to. Je to az priliz velke riziko na to abych to mohl hodit za hlavu. A sakra ona mela pravdu! Radegast se vrhl na stranu demonu, a vypada to ze vsechno az doposud bylo castecne i jejich dilo. Ale v jednom se hosanek trocha prepocital, nejen ze nyni vim ze je ve spojeni s Demony, ale znam i jeho dalsi plan. On teprve pozna povestny Draci Hnev!

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  002.JPG   175.3K   66 Počet stažení
  • Přiložený soubor  003.JPG   92.94K   62 Počet stažení

• 0

#18 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2009 22:40

Zapis Osmnacty

Setkal jsem se s tim ...devou! Nemam ho rad, fakt ze ne. Ale vypada to ze mu radegast vadi stejne jak me. No nabidl nam spolupraci pri jeho odstraneni. Byla to nabidka kterou sem nemohl odmitnout. Je to az vtipne, jak i ti "mocni" magove, zareaguji na prostou jesitnost. Nebylo to moc tezke Radegasta vylakat z pevnosti ven. Deva ho zabavil a mi mezitim nasli toho cernokneznika ci co. No trocha presvedcovani a chyt se i on. Ovsem velke prekvapeni po navratu do pevnosti. Demoni zahajili plny utok na pevnost! Zmetci! Vypadalo to spatne, dokad tam ten cernokneznik neprilezl, Radegast odnekad sebral armadu demonu, a kdyz byla rozprasena armadou od cernokneznika tak utekl kdo vi kam. Teda ja vim kam, sbira v udoli stinu armadu se kterou planuje zautocit na Pevnost. Ale tentokrat budeme pripraveni!

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  004.JPG   160.06K   67 Počet stažení
  • Přiložený soubor  005.JPG   196.26K   60 Počet stažení

• 0

#19 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2009 01:32

Zapis Devatenacty

Pripravy na stretnuti s demony jsou v plnem proudu, ale i presto se tu ukazal nejaky chlapek. Nejaky "cerny" pry chce nejakou schuzku. Mno uvidime.

....

Zatracenej zradce! Utika jak krysa pred kockou. Byla to tuha bitva, ale dokazaly jsme ty demony odrazit. Bylo to ale jen o chlup. Nejvic nas vsechny ale stve, ze ta podla krysa stihla zdrhnout. Musim co nejdriv zahajit dalsi cast meho planu. Nejlepe jeste pred tim nez usporadame vypravu na jih. Navic jsem si dohod schuzku s tou demoni carodejkou. Musim sehnat klic od ty brany na jihu. Nehodlam ty prerostla prasata z pekel nechat beztrestne slapat po mojem travniku. Vypada to ze vyzbroj kterou jsem objednal vojakum dnes dorazila. Uz zadne hloupe farmarske vybaveni. Nechal jsem vsem demonum usekat palice a spalit jejich tela. At i jejich kamaradickove poznaji jak brzo skonci.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  006.JPG   266.52K   72 Počet stažení
  • Přiložený soubor  007.JPG   167.77K   67 Počet stažení
  • Přiložený soubor  008.JPG   152.58K   61 Počet stažení
  • Přiložený soubor  009.JPG   104.85K   60 Počet stažení
  • Přiložený soubor  010.JPG   150.35K   68 Počet stažení

• 0

#20 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2009 22:09

Zapis Dvacaty

Vytecne. Prvni cast jde presne podle planu. Starosta vodkejval vsechno co jsem rekl. Aby taky ne, je to vyhodne jak pro nej tak pro me. Kazdopadne jeste par takovych uspechu a muj problem s populaci bude vyresen. Nejspis vyuziju cast tech penez co jsme ziskali z toho demoniho oblehani a necham kompletne renovovat to stary cviciste. Zbytecne to tam ladem lezet fakt nemusi. Jsem zvedavy jak na tohle zaraguje Alicie. Zrejme moc dobre ne.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  011.JPG   168.7K   52 Počet stažení

• 0

#21 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2009 14:51

Zapis Dvacatyprvni

Nelibi se mi to! Dneska jsem se sesel s tou dablici a jeste s nekym. (nejspis poskoci) Chteli, aby jim poleno pomohl s nejakym ritualem a netvarili se moc sdilne pri mem pozadavku o objasneni. Aby taky jo, hodlaji dodat nejaky mec tomu "devovy". Jiste s demony nam pomoct muze, ale kdyz budou demoni zahnani tak budeme nejspis na rade my a to nedovolim. Velmi brzy se musim vydat do dracich hor. O mecich dev nevim ani zdaleka tolik kolik bych chtel, ale jedno vim, vim kdo vladne nejmocnejsi magii. Mozna bude vedet, jak i takovy mec znicit ... pro jistotu.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  012.JPG   244.57K   59 Počet stažení

• 0

#22 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2009 22:02

Zapis Dvacatydruhy

Kletba je dole! Je to skvely pocit. Ale dalo to dost zabrat. Presvedcit bronzoveho draka aby pomohl rudemu pul-drakovi nebylo jednoduche, ale nakonec jsem z toho ziskal mnohem vic nez jsem puvodne zamyslel. Vypadalo to, ze demoni ukradli bronzovemu draku vejce, ktere on sam ukradl rudemu draku. No, rekl jsem mu ze vejce bylo zniceno, a prenesl ho do pevnosti. Myslim, uz mam presne to co jsem potreboval proti tomu devovi s mecem.

Zvlastni. Ten lich z krypty z ni dneska vysel, aby si se mnou promluvil. Podle nej je treba zajistit barrieru natolik silnou aby zadny demon nedokazal projit. Udajne to ma vytvorit za pomoci nejakych sedmi kamenu vedeni. Co vlastne jsou nemam ani tuseni, ale udajne je pouzil Zorathus pro nejaky dva ostrovy a pak se ztratily (myslim ze dokonce vim jak se ztratily, precejenom ozrale magy napadne lecos). Zorathus se ocividne zblaznil prave pri hledani onech kamenu. To podstatne jsou vsak jeho zapisky. Jsou pouze tri moznosti. Bud jsou ukryte nekde v ty jeho vezi, znicene cechem magu a nebo v drzeni cechu. Kazdopadne budu muset opet kontaktovat tu dablici.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  013.JPG   162.95K   48 Počet stažení
  • Přiložený soubor  014.JPG   171.44K   48 Počet stažení

• 0

#23 Mikecze

Mikecze

Neznalý

• Hráč
  • 14 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2009 18:31

Zapis dvacatytreti

Je dokonano! Podarilo se nam vyvolat ducha pekelneho kovare. Byl zaskocen, ze nejsme demoni dozadujici se novych zbrani, avsak nez se kovar spamatoval ze sveho prekvapeni uz se na nas hrnul dav demonu. Dav prolomil nasi obranou barieru jako nic a uz uz se hrnul na nas, tohle ale byla jejich posledni chyba, demony jsme bez slitovani pobily.

Po boji jsme meli konecne klid na pokec s kovarem. Nebyl problem naseho kovaricka presvedcet, aby nam vyrobil cepel pro devu, avsak potrebuje vyrobit magickou vyhen a ta se nevyrobi z niceho ze ne a o materialu na mec samotny ani nemluve. Nejakou chytrou hlavu napadlo ze nas hledany material bude mit stary drak co sidli v dracich horach, vubec se mi to nelibi, uvidime jak se veci vyvinou.

Dustojnik Legii, Ibrahim

Přiložené soubory

• 0

#24 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2009 18:39

Zapis Dvacatyctvrty

Tak malo casu a tolik veci co je potreba udelat. Musim co nejdriv ziskat ty zapisky o kamenech vedeni. Cim driv je ukoristim tim lip. Napadlo ze by mozna sla barriera vytvorit tak, aby nebranila pouze demonum ale i nebezkym bytostem. Coz by znamenalo ze by pevnost byla zajistena od interference dev, do mych zalezitosti. Musim taky ziskat na svou stranu drowy, kteri predstavuji jedinou oblast jihu, ktera neni soucasti jizniho kralovstvi. Bude taky nacase se setkat s tim "cernym". Podle meho informatora z aliciie zacala byt straz sakra ostrazita. Informace jsou ale neco co je potreba.

Dnes jsme se meli setkat s tim drakem kvuli obchodu. Teda jit za bronzovym drakem s pozadavkem o 12 anolajenu muze napadnout fakt jenom ty "devy". Dalo to zabrat, ale nakonec jsme ho uspesne prekecali na nejakou normalni cenu. Potom pry nastal problem kde si ten drow vytvori tu svoji "kovarnicku", mno Harrise nenapadlo nic lepsiho nez pevnost. Puvodne jsem byl proti, ale trochu jsem se nad tim zamyslel. Drowum by se mohlo zamlouvat ze v pevnosti sidli kovar jejich rasy. Navic je tu moznost, ze existuje pravy opak toho mece. Neco co zajisti ze se ten deva nebude moct plest do mejch zalezitosti.

Rozhodl jsem se udelat upravu pevnosti, ale musim si to jeste poradne promyslet. Prozacatek jsem nechal opravit to stare cviciste, at je aspon trochu k uzitku. Je cas zacit s pripravami na dalsi fazi meho planu.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  015.JPG   166.8K   58 Počet stažení

• 0

#25 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2009 18:21

Zapis Dvacatypaty

Setkal jsem se s tim "cernym". Udajne jeho "cech" spolupracoval se vsemi predeslymi vudci pevnosti. Navic pry docela slusne parazituji na alicii. No to je mi vcelku jedno, ale jeho nabidka mi vicemene hraje do karet. Z nejakeho duvodu posilily straze v Alicii, ale kdyz mi zvedove budou obcany alicie, je tohle jejich opatreni k nicemu. Navic by tak mozna slo rozsirit par prihodnych informaci. Rekl toho vic nez jsem predpokladal. Kdo by rekl ze vsichni predesli vladci pevnosti chteli Alicii znicit? Ja teda ne. Neco tak hloupeho muze napadnout fakt jenom ty demoni palice. Kdo by nicil VLASTNI uzemi? Kazdopadne dalsi muj plan je dohoda s obyvately toho temneho hvozdu. "Cerny" me varoval, abych do nich nevkladal prilisnou duveru. Bude lepsi drzet se meho standartniho hesla. Akorat jeste musim teda varovat poleno nez se tam vyda.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  016.JPG   141.32K   57 Počet stažení

• 0

#26 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2009 11:08

Zapis Dvacatysesty

Dnes jsem usporadal schuzi. Byla to od posledni dlouha doba, a ackoliv jsem navrhl skvely system, tak nefungoval. Tak sem se rozhodl to zmenit. Radsi to nebudu delat tak slozite, nebo to skonci jak tenhle. Proste jsem jim rovnou rekl kdo je na jake pozici. Ted uz snad bude klid. Hlavne je cas zapocist s pripravami pro treti fazi. Ve skladu by melo byt dost mista na to, aby se tam vsechny pozadovane "zarizeni" vlezly. Na schuzi jsem zaroven vsem jasne rekl nase docasne cile. Co me vsak zarazilo , je zrzcino oznameni ze je prepadla elfka jmenem Lorn. Zrzka si ji chtela vzit na starost osobne, tak jsem ji dal prilezitost. Me ted ceka co nejdriv setkani s tou dabelskou carodejkou. Uvidime jak moc bude ochotna k obchodu, obzvlast s necim tak "cenym" a prostym zaroven.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  017.JPG   198.33K   59 Počet stažení

• 0

#27 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2009 14:23

Zapis dvacatysedmy

Včera probehl u pevnosti další střet s démony. Pomalu si na to začínám zvykat. Co mě ovšem překvapilo ze všeho nejvíc, bylo to že nám přišli pomoct alicijští lidé. Zvádli bychom to samozdřejmě i bez nich, ale alespoň pomohli z uklidem těch potvor z pekla. Král je pracovně mimo pevnost. Snad se brzo vrátí. Určitě se musí o útoku dovědět.
Děsně mě štve že mám cely pořád prázdný. Zase sme ho nechytli!

Žalářník, Opa

Přiložené soubory

• 0

#28 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2009 19:52

Zapis dvacatyosmy

Jak poleno nařídil, šel sem vobhlídnout naši zem. Zrzku měl poslat stejně nic nedělá! Řacha jak sviňa a vobjevilo se tam divný stvoření co kolem sebe metalo blesky jako pominutý. Sakra! skoro sem tu zrudu zabil, když přiběhl nějakej chlap s prasečí hlavou a dorazil mi ho! Taková potupa! Myslel sem že ho na místě zabiju.
*poslední věta je plná rýh a škrábanců*

Mluvil tak rychle, že sem toho moc nepochopil. Menuje se Jammy - to říkal. Pak mi jen řek, abych vyřídil vudci vzkaz.
radši si ho sem poznačím abych ho nezapoměl než se král vobjeví.

Espada je v plne sile. *tenhle text je dvakrat podrtrženej*

Žalářník, Opa

• 0

#29 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2009 16:31

Zapis Dvacatydevaty

Setkal jsem se s tou dablici. Zapisky nebudou tak jednoduche jak jsem doufal. Vypada to, ze Zorathus je zasifroval nejakym slovem, ktere je zaroven klicem k urcitemu textu. Tedy aspon to tvrdi ta dablice. Dobre je, ze zatim nema tuseni o tom, ze mym cilem jsou prave ony kameny, a samotne zapisky jsou mi vcelku ukradene. Musim pouvazovat nad tim textem. Nastesti jsem ho stihl celej opsat.

V brzke dobe budu muset udelat nekolik veci. Prvne se musim postarat, aby Alicie nemela snadny pristup k jihu, a zaroven aby demoni zalezly zpet za tu blbou branu. Pro dalsi fazi meho planu jsou tohle veledulezite veci.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  018.jpg   225.62K   52 Počet stažení
  • Přiložený soubor  019.jpg   95.37K   54 Počet stažení

• 0

#30 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2009 16:05

Zapis Tricaty

Dnes me pri pruchodem slatu zastavil nejaky zakuklenec, ktery se predstavil jako "Stin". Udajne je to zastupce "Cerneho" a chtel si jen ujasnit nejake veci. Mno jak jsem zjistil zrzka na nej hodila ukol co jsem ji zadal, a pridala jeste nejake dalsi. No nakonec neni to tak spatny napad, ale jeden z nich byl zbytecny. K cemu zarizovat neco, co uz prece zarizene davno je. Kazdopadne nyni me ceka vyslechnuti si doufam ze kladnych sprav od te zoldnerky. Jestli je moje teorie pravdiva, umozni nam kameny zapecetit branu natolik ze se pres ni nedostanou demoni vubec, anebo kdyz uz tak v daleko mensi mire nez tomu bylo doposud, a v takovem pripade neni jejich exterminace vyrazny problem.

Co me ovsem zajima je Alicie. Jaky vezmou jeji novi vladci postoj? Tohleto je klicove, nesmim to zvrtat, ne ted!

Vudce Legii, Fai

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních