Skočit na obsah

Fotka

Theodar

• Zamčené téma Téma je zamčeno
74 odpovědí na toto téma

#1 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2009 20:31

Nu zacnu takhle:

Mam pěkně zkažený den i hru. Nejdříve byla celkem sranda šli jsme na obry a potkali jsme jinou skupinku. Té skupince se zřejmě nelíbilo, že tam jsme a tak nás začali mydlit byla sranda byli jsme si rovní všecko v pohodě. Po dlouhé době nás upižlali (Taky co byste chteli my 2 proti asi 6) nu zavolal jsem si kleričku aby me dosla ozivit. Udělala tak, dala mi invis a šla nazpátek (já za ní v invisu) tam ji zasatvil zbytek skupinky (zřejmě se ňák nepohodli, protože to vypadalo, jako by některé hráče ze své skupinky pozabíjeli) a RP se do ni pustil nějaký Valentin (No to RP teda nic moc od Valentina padli i dost ostra slova ale kdyz clovek zavre oci da se to prezit) nakonec se do sebe pustili (aby nedošlo k mýlce klerička se začala branit, prvni zautocil Valentin). Nu samozrejeme sem neokounel, Valentin me minule zabil tak sem se do nej s radosti pustil. A teď začíná ten prohřešek:

Najednou z ničeho nic se objevil Theodar (prostě relogl na mága, zřejmě 30 lvl a chystal se nás poject) znehybnil nás nějakým kouzlem a pak nás jednoduše dalším kouzlem zabil. Dál už to není důležité, ostatně následovala jen další várka dohadů.

Tedy řeknu vám to mě tedy naštvalo nevadilo mi, když sme bojovali s postavami sobě rovnými ba naopak mě to i bavilo, (PvP musí být) ale relognout se prostě nesmí.

Jelikož dříve jsem udělal stejnou chybu (relogl jsem za silnější postavu a dal sem se do boje) a zřejmě to řešil nějaký hodný admin, který mi dal ještě šanci, pod podmínkou že se to nebude opakovat, nevyžaduji aby byl Theodar potrestán, nýbrž aby mu bylo řádně vysvětleno, že k PvP souboji který vyvolal s jednou postav se nesmí s druhou postavou vracet (Tedy alespoň takhle mi to ten Admin vysvětlil).

Přísný zákaz jakéhokoli relogu za silnější, či jen jinou postavu za účelem pomsty, okradení "atd".

PS:Doufám, že se to již nebude opakovat, jelikož mi to opravdu zkazilo hru.

Přiložené soubory

• 0

#2 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2009 20:32

Jaj málem bych zapomněl stalo se to mé postavě jménem Dahyr Zedwa a v přitomnosti byl nějaký CS jméno nevím nepředstavil se.
  • 0

#3 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2009 21:10

Tak to je holt na Demoně už asi uplně normální ne?

Relog za silnější postavu a nasledné zabití slabších nepřátel, s CSkem za zadkem.....které mu ješte radí, aď si dělá screeny (hm, no asi do památníčku)

20:45:44 sandoftime: jen pro ty z DOčka

20:45:58 sandoftime: jestli si někdo z vás bude ztěžovat na foru tak se to bude řešit

20:46:07 sandoftime: já osobně doufám že ne, protož se mi to řešit nechce

....tak to se ti teda nedivim... :smile:
  • 0

#4 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2009 22:05

Co na to říct no, hnus.
Doufaš ale zbytečně, tohle je Theodaruv styl hrani. stačí zapatrat v prohřešcích.
  • 0

#5 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2009 23:43

jen aby nedošlo k mýlce, theodar a valentin není jeden a ten samý hráč

alviara=valentin
terezz=valentina=theodar

k prohřešku tedy nedošlo, protože valentina odlogla dávno před druhým střetem

je ale pravda že alviara jakožto valentin naprosto hladově vyprovokoval pvp a to jen proto, že věděl že za zadkem ho chrání bratříček jakožto theodar, nu chcípl a následně po "rádoby" rp hádce chcípli ti kteří ho zabili rukou theodara a replikanta

ale je nutné podotknout jednu důležitou věc, ta klerička, kterou si Dahyr zavolal na pomoc je druhá postava lookashe ravenfrosta či jak se ten hráč jmenuje, tedy jedná se o toho samého hráče, který prvně umřel rukou tria terezz+alviara+replikator

takže on ten relog byl na obou stranách a ani v jednom případě se nejednalo o záměrný útok se silnější postavou
(nebo dokonce mstu, ostatně terezz se nemohl mstit, protoze dvojici nejdriv zabil coby valentina a nasledne na jinem miste tu samou dvojci hracu(s jednou postavou obmenenou) coby theodar)

zkrátka si jen braškové terezz a alviara opět honili e-penis, jak dlouho se jim tohle bude tolerovat, to už nepřísluší na posouzení csku ale vyšším autoritám

k prohřešku přímo proti pravidlům nedošlo, tolik závěr
  • 0

#6 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2009 23:49

...

Zobrazit příspěvek

flamovat si jdi jinam, chápu ,že mě nesnášíš protože jsem tě klepl přes prsty, když jsi hrál prasečí hru, přesto tady flamovat nebudeš
  • 0

#7 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 00:09

Tak to je holt na Demoně už asi uplně normální ne?

Zobrazit příspěvek

Tak tohle bych si vyprosil. Mel jsem rvacku (CvC) se spoustou hracu, se kteryma jsem si po incidentu i podekoval za hru a to jsem ne vzdy odesel jako vitez. Normalni to je mozna jen pro nekoho.

K incidentu se vyjadrovat nebudu. Nemam na to chut ani pravomoc.
  • 0

#8 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 03:30

relog za jinou postavu v době 1 hodiny od jakéhokoliv incidentu..výmaz postavy...již brzy to prosadím do pravidel..těžte se :P
  • 0

#9 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 06:28

Tak tohle tedy ne za prvy na klericku sice lookash relogl ale do souboje se nepletl ani nechtel valentin ho napadl. Za druhy ta Valentina me pojizdela taky takze relog to byl. A za treti jaktoze ja kdyz sem kdysi relogl a sel chranit svyho pritele tak jsem byl take napomenut? Prosim tedy o vyjadreni toho admina co pravidlo napsal aby mi teda objasnil co se smi a co ne ? to si tedy muzu tedka vzit silnou postavu a vseci je poject? od ceho tam teda to pravidlo sakra je ?
  • 0

#10 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 06:42

Jéé hlavně klid a umírnit emoce :laugh: DM se k tomu vyjádří a jistě něco udělají ne? Jen jim hehe dej čas.

Mě osobně je divné proč tam vlastně Theodar šel a za jakým cílem. :smile:
  • 0

#11 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 06:56

podle me to prohresek je ... jak velkej to se resi na dm foru
hraci si musi uvedomit ze pokud dojde k nejakemu incidentu je krajne nevhodny a nemoralni kdyz se pusti do potycky se stejnyma postavama se silnejsi postavou at ma pohnutky jakykoliv...proste se to nedela at si mysli ze jedna dle nakyho prava atd
nevhodny ooc je uz jen vysledek te pokazene hry a je zajimavy ikdyz uz ne tak prekvapujci ze vetsinou se ho ucastni ty stejny osoby
brachove zamyslete se nad tim a hrajte radsi kladny postavy :)
  • 0

#12 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 05.06.2009 08:27

Co na to říci. Theodar má často problém s těmito pvp prohřešky, ať od utočení přítelíčkama na trhu nebo i tohle..
Dobře tohle sem zatím nečekal
  • 0

#13 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 08:59

hraci si musi uvedomit ze pokud dojde k nejakemu incidentu je krajne nevhodny a nemoralni kdyz se pusti do potycky se stejnyma postavama se silnejsi postavou at ma pohnutky jakykoliv...proste se to nedela at si mysli ze jedna dle nakyho prava

Zobrazit příspěvek

Krajně nevhodný a nemorální to jistě je, ale jedním dechem je potřeba dodat, že to není ani proti pravidlům.

Jen podotýkám, že můj komentář nesměřuje k tý konkrétní kauze. Spíš sem si chtěl vyjasnit, co Dainty asi nepříliš vhodně vyjádřil.

P.s.: Nebylo by od věci toho Replikátora poučit o pravidle 2.2., který si dovolím odcitovat: "Jména obsahující mechanické, technologické nebo jiné výrazy nevhodné do fantasy světa jsou nepřípustná."
  • 0

#14 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 10:17

vzhledem k jeho rejstriku se to za prohresek da povazovat me uz tohle fakt nebavi
  • 0

#15 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 11:40

ani mna to uz nebavi takze, poriesime, uvidime ako dopadne dohoda medzi DMs
  • 0

#16 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 14:49

*trochu vychladl* Halejte ja vas tu nechci zatezovat chapu ze mate dulezitejsi veci na praci jako je opravovani bugu a tak.... Chtel jsem jen aby mu nekdo konecne vysvetlil ze tohle se nedela a ze to pravidlo to zakazuje (samozrejme v kazdym pravidle je nejaka skulinka....). Kazdopadne libila by se nekomu moje situace? ne. Povazovali byste to za prohresek ? ja si myslim ze ano (tedy pokud ten Theodar neni zrovna vas nejlepsi kamarad). Nu coz kazdopadne Shahdee&Farrothe zkus se nad tim zamslet, ja si myslim, ze prohresek v tom urco byl a ne jeden.....
  • 0

#17 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 16:16

*trochu vychladl* Halejte ja vas tu nechci zatezovat chapu ze mate dulezitejsi veci na praci jako je opravovani bugu a tak.... Chtel jsem jen aby mu nekdo konecne vysvetlil ze tohle se nedela a ze to pravidlo to zakazuje (samozrejme v kazdym pravidle je nejaka skulinka....). Kazdopadne libila by se nekomu moje situace? ne. Povazovali byste to za prohresek ? ja si myslim ze ano (tedy pokud ten Theodar neni zrovna vas nejlepsi kamarad). Nu coz kazdopadne Shahdee&Farrothe zkus se nad tim zamslet, ja si myslim, ze prohresek v tom urco byl a ne jeden.....

Zobrazit příspěvek

já se nad ničím zamýšlet nebudu, k porušení pravidel nedošlo, tečka

to, jestli bylo nebo nebylo chvani terezze a alviary v pořadku řešit nebudu, stejně jako chování tvoje a lookashe

ale ztěžovat si na relog, kde přitom tvůj partak reloguje aby tě resnul to se mi taky nezdá uplně košer, rozumime si?
  • 0

#18 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 17:47

Abych se k tomu vyjádřil, třeba si to nečtete, ale DM to číst budou a to mi stačí.

Jako první věc bych uvedl že mám asi 5svědků, kteří dosvědčí, že s Theodarem jsem byl ve hře min. 20minut ne-li déle.
Theodar šel se skupinkou lowlvl, v jejich zádech, aby je kryl.
Pak došlo k incidentu.

Co se stalo?
Úplně od začátku?
Nuže, tedy má verze, kterou mi potvrdí asi 5 hráčů:
-----><------
Byli jsme v DO, expili jsme a potkali jsme 2hráče, tak jsme jim řekli at odejdou, pak ať vypadnou, evidentně byli silnější, párkrát jsme si vyměnili slova o smrt a pak se oni dva otočili a šli expit do místnosti vedle.
Naházel se odpor, po chvíli honění jsme je zabili. (asi nevydejchali že je dali menší levli)
Poté jedna mrtvola relogla (za tu kleričku) my jsme šli v poklidu ven. Tam sem se vyspal s moji lowpostavou. Jeden od nás napsal do party že to sou jeho dva kámoši a že ten jeden jak relogl za kleričku že se bude mstít. Že ho na to zná dost dlouho a prej se tak zachová. Ostatní šli do DO, já napsal že tam jdou beze mne, že nemohu.
Lognul jsem Thea, šel se vyspat k DO a šel za tou skupinkou, s kterou jsem předtím expil -> PROČ? Protože ten co relogl za kleričku se bude mstít. Ano, mstít. Mstít silnější postavou. Theodar tedy šel s malou skupinkou, šel vzadu a pak se došlo na ostrůvek, kde jsme potkali tamty dva. Ta klerička se postavila naproti Valentínovi. Vyměnili si pár slov, docela i ostrých. Theodar stál v poklidu v invisu. Byl připraven zasáhnout kdyby chtěli skupince ublížit. Klerička chtěla hodit modlitbu, tak jsem ji to zkántroval. Natož sejmula valentýna. Prosím, ten neutočil, ten jen stál, takže byl hned death (Nejsem si ted jist už, natolik mi to v hlave neleží, ale myslím že tam útočili i na Raptora). Theo hodil mordeik, a dvě pracky. Pak vše řešil slovně. Kleričce dal možnost aby se mu uklonila, nic, znova se zeptal, nic, tak nasadil peprný slovník a stejnak nic. Oba dostaly pracky a smrt.

Tohle je tedy ta druhá verze, kterou mi potvrdí 5lidí, screeny mám, klidně zašlu DM.

Ps.: Někdo psal že ta klerička chtěla jen projít, že jen chtěla jít ven s tím druhem. Ale nechovala se tedy na to. Nejen že lowlvlům spawnula 5ohnivců což nemohli dát, tak se jim pak postavila do cesty a měla nějaké řečičky :)

Mějte se hezky a všichni se milujte.
Aloha
  • 0

#19 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 18:02

Heh tak ukaz ty screeny a uvidi se ze klericka neutocila prvni ale ze to byl Valentin kdo utocil prvni ale vite co me je to jedno delejte jak uznate.... Ja tu nehajim, klericku ale sebe pojel si me s Valentinou a pak aniz bych na tebe utocil i s Theodarem to me stve.
  • 0

#20 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 18:03

Screeny muzes hodit sem az se vratis z chaty
  • 0

#21 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 18:08

Heh tak ukaz ty screeny a uvidi se ze klericka neutocila prvni ale ze to byl Valentin kdo utocil prvni ale vite co me je to jedno delejte jak uznate....  Ja tu nehajim, klericku ale sebe pojel si me s Valentinou a pak aniz bych na tebe utocil i s Theodarem to me stve.

Zobrazit příspěvek

Já nebyl s nima v partě, takže nemohu dodat screeny na něco, co jsem ani neměl ve výpisu.
Jen říkám co jsem viděl, jak se chovali postavičky.
Bohužel, video ze hry si nenatáčím. :smile:

Ps. Myslím že i ty 4lidi co byli s Valentinem v partě potvrdí, že ta klerička nevolila slova na to aby prošla ven.
  • 0

#22 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 18:43

Tady máte ty screeny mluvy. Zvětšete si to na 100% a jedte to po řádcích.
Ted se jdu věnovat příjemnějším věcem.
Aloha

Přiložené soubory

• 0

#23 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 19:49

Halejte se nerikam ze ta klericka je uplne cista... Ale me vubec nejde o tu klericku me jde o to ze jsi me nejdrive pojel s Valentinou, to si moh, to ti nevycitam, ale pak si relogl (coz si sice taky moh) , ale pak si me s jinou postavou zabil a to si nemohl, jedine bych to pochopil v sebeobrane, ale ja na tebe nevystrelil, ani nijak jinak sem te nenapadl, jesli mas screeny toho jaks nas zabil tak je sem hod a uvidi se ze sem se te ani nedotk. A to ze si branil jinyho si sice moh, dokonce si moh i poject tu klericku, ale ja sem pro tebe byl "tabu" a proste ses me nesmel ani dotknout s Theodarem, natoz me zabit. To jest celej muj problem jesli mi dokazes to, ze si byl v pravu, (jakoze asi tezko) tak tohle obvineni stahnu a bude to vyresene.
  • 0

#24 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 21:19

Přečetl jsem si jen nadpis a jméno Theodar a nemusím zbytek číst mám jasno :) Fandim ti Theodare!!!! Si sekáč jen jim to ukaž

Ps: Opravdu nejlepší jsou screeny kde je půlka zacenzůrovaná :D
  • 0

#25 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 21:49

Halejte se nerikam ze ta klericka je uplne cista... Ale me vubec nejde o tu klericku me jde o to ze jsi me nejdrive pojel s Valentinou, to si moh, to ti nevycitam, ale pak si relogl (coz si sice taky moh) , ale pak si me s jinou postavou zabil a to si nemohl, jedine bych to pochopil v sebeobrane, ale ja na tebe nevystrelil, ani nijak jinak sem te nenapadl, jesli mas screeny toho jaks nas zabil tak je sem hod a uvidi se ze sem se te ani nedotk. A to ze si branil jinyho si sice moh, dokonce si moh i poject tu klericku, ale ja sem pro tebe byl "tabu" a proste ses me nesmel ani dotknout s Theodarem, natoz me zabit. To jest celej muj problem jesli mi dokazes to, ze si byl v pravu, (jakoze asi tezko) tak tohle obvineni stahnu a bude to vyresene.

Zobrazit příspěvek

Proč jsem sundal i Tebe?
Pokad jste chtěli ven, měli jste si dát invis a proběhnout to, nebo ona Ti měla dát invis a měl sis to proběhnout (vyhnul by ses tomu tak) a on sám by se mohl mstít. Co já vím. Když jste potkali tu skupinku, tak místo abyste běželi dál tak jste se zastavili a ta klerička to začala řešit. Proto jsem vás oba vyhodnotil jako hrozbu pro ne.
Udám Ti příklad:
Když mne někdo ressne a chci ven, tak to probíhám, bud v invisu, nebo bez. S hastem či bez. A nestalo se mi tak, že bych narazil na další konflikt touto cestou.

TO LÍZÁTKO: Upřímnou soustrast Ti přeji. Chudáčku maličkej. :smile:
  • 0

#26 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2009 22:38

Tady máte ty screeny mluvy. Zvětšete si to na 100% a jedte to po řádcích.
Ted se jdu věnovat příjemnějším věcem.
Aloha

Zobrazit příspěvek

Upravený screeny se nepovažujou za platný ne ?
  • 0

#27 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 07:53

Jenomze kdo rikal ze chci jit ven. Me pravidla nezakazovala zabit Valentina, ale tobe zakazovala zabit me a jelikoz sme Valentina zabili, muze se to brat i jako pomsta za to ze jsme ho sundali. Klericku si zabit mohl ale me ses mstit nesmel. A ve screenech to tak i myslim je. Nic jste mi neudelal tak proc na me utocite ? Zabili jste mi druha. = pomsta.
  • 0

#28 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 09:08

Já nechci bejt proti tobě, ale ta klerička zastavila protože já s eště jednim mágem sme zařvali, byla dokonce milá a chtěla nás ressnout v tom tvuj bratr : ani to nezkoušej. ona : co? on: prostě to ani nezkoušej. pak jí řekl ať se klidí z cesty "čubka" a tm jí naštval
  • 0

#29 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 09:51

Hehehe..běžte radši rýt zahrádku...D: Protože do sebe rejete jak banda malých harantů... :smile:
  • 0

#30 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2009 10:39

Fuj tam je vulgarit od paladina :o)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních