resskill
Odesláno 07.04.2009 17:01
Po udatném souboji Jacha a Inulthora Kallora, ve kterém nebohý Kal padnul,
proradný Bloodysaw obral ležícího Kala o všechny peníze a aby toho nebylo málo,
oživil ho a potupně ho sotva stojícího znovu zabil! A to všechno bez varování a podle,
zákeřně!
Tomu přihlížely osoby Vanda de Voorhez a Jach, možná i Raxana Evra
Odesláno 07.04.2009 17:45

Odesláno 07.04.2009 17:55
k tomu že by pan chudáček bloody něco nevěděl http://demona.cz/for...ndpost&p=246130Vím, že bych se sem neměl cpát, ale rád bych doplnil, že toto Bloodysaw neudělal poprvé. Z jeho jednání mám ale dojem, že to nedělá záměrně, spíše si není vědom toho, že porušuje nějaká pravidla. Proto by snad bylo vhodné, aby mu to někdo trochu osvětlil (aby se CS nenudili
)
ale ano, několikadenním nezvratným pobytem v jailu a ztrátou jednoho až dvou levelů by mu to jistě vysvětlit šlo, ovšem posouzení tohoto nepřísluší mě ale dms
Odesláno 07.04.2009 17:57
Odesláno 07.04.2009 17:59
Odesláno 07.04.2009 18:09
Podle mě je prasečina už to obírání mrtvoly... už to o něčem svědčí.
Screeny snad nejsou potřeba když tam bylo dost svědků.
Odesláno 07.04.2009 18:11
Odesláno 07.04.2009 18:34
Odesláno 07.04.2009 18:35
Odesláno 07.04.2009 18:54
Odesláno 07.04.2009 19:24
Odesláno 08.04.2009 08:10
Odesláno 08.04.2009 14:10
Vo všeobecnosti. Svedkovia môžu byť dôveryhodní a tiež aj nemusia. Svedkovia môžu byť zaujatí, podľa toho prispôsobiť opis situácie a tiež aj nemusia. Preto správne urobené screeny (celé dialógové okno, celé „combat“ okno + zoznam hráčov, kde je vidieť nastavený odpor ), ktoré zachytávajú situáciu od začiatku do konca, sú najlepším pomocníkom pre posúdenie prehrešku, ak ho DM priamo nevidelo. Narafičiť na nejakého hráča pascu a zaobstarať si svedkov, (ktorí ani nemajú páru o tom, čo sa deje) je celkom hračka. Takáto situácia sa tu už stala. Tým nechcem povedať, že je tomu tak aj v tomto prípade. Len ti objasňujem svedkov vo všeobecnosti.Jo, já u toho byl a opravdu některé lidi nechápu. Bloodysaw po přátelském souboji Jacha a Kala prisel k mrtvolce a obral ji, po té co sem ho zprdnul proč mu šacuje kapsy když ho ani v souboji neporazil, řekl dobrá, budu s nim bojovat. Ressnul ho a v tom samém okamžiku sotva stilhl se Kal postavit na nohy ho nabuffovany Blood sejmul.
Podle mě je prasečina už to obírání mrtvoly... už to o něčem svědčí.
Screeny snad nejsou potřeba když tam bylo dost svědků.
Ak chceš na niekoho poukazovať, podlož to pre budúcnosť aj screenmi. Už tu nie si nováčikom a teda robenie screenov by nemal byť problém. Vyhneme sa zbytočným dohadom a budeme to mať "čierne na bielom".Mě je Bloody celkem u zadničky, jen jsem chtěl poukázat jakej je prasák...
A keď sme už pri tom, viacerí tu nehrajú čistú hru (prasia), len sa neobjavia v príslušnom topicu, resp. sú riešení dohovorom, prípadne trestom priamo v hre. Doporučil by som nahliadnuť aj do vlastného ja, pri hodnotení druhých.
To, čo som napísal o vyjadrovaní sa nezúčastnených k incidentu, platí pre všetkých. Nikde nevidím podané podložené sťažnosti na BloodySawa za opakované resskilly alebo okrádanie. Kde niet žalobcu, niet ani sudcu..., čo však neznamená, že DM pri rozhodovaní nevezme do úvahy poľahčujúce, resp. priťažujúce skutočnosti, o ktorých má zo svojej pozície vedomosť.omg neslovíčkařte tu co je a co není resskill, udělal to poněkolikáté, trest adekvátní dostane (předpokládám), pac a pusu, tady máš na chvíli banána:p
Takže BloodySaw sa teraz zachová ako chlap a potvrdí alebo vyvráti vyššie uvedený opis udalosti.
Odesláno 09.04.2009 15:46
Vyjadri sa prosím k tomu, čo opisuje Inulthor a Ocelov. To, že si vynechal úvod môjho popisu resskillu, na veci nič nemení, vzhľadom na vyššie uvedené pravidlo.
Mno bylo to takto...
Po udatném souboji Jacha a Inulthora Kallora, ve kterém nebohý Kal padnul,
proradný Bloodysaw obral ležícího Kala o všechny peníze a aby toho nebylo málo,
oživil ho a potupně ho sotva stojícího znovu zabil! A to všechno bez varování a podle,
zákeřně!
Tomu přihlížely osoby Vanda de Voorhez a Jach, možná i Raxana Evra
Jo, já u toho byl a opravdu některé lidi nechápu. Bloodysaw po přátelském souboji Jacha a Kala prisel k mrtvolce a obral ji, po té co sem ho zprdnul proč mu šacuje kapsy když ho ani v souboji neporazil, řekl dobrá, budu s nim bojovat. Ressnul ho a v tom samém okamžiku sotva stilhl se Kal postavit na nohy ho nabuffovany Blood sejmul...
Odesláno 09.04.2009 16:14
jo je to pravda... krome toho ze jsem byl nabufovanej... to nebyl... nejak jsme si neuvedomil ze ma postih po ressu... Omlouvam se9) Zákaz Ress-kill (oživeni a následne zabití).
Vyjadri sa prosím k tomu, čo opisuje Inulthor a Ocelov. To, že si vynechal úvod môjho popisu resskillu, na veci nič nemení, vzhľadom na vyššie uvedené pravidlo.
Odesláno 10.04.2009 16:00
Odesláno 10.04.2009 16:23
jeste jsme se priznal i kdyz by me nic nedokazali...
bylo by to trvzeni proti tvrzeni a zadnej trest by nebyl... jenze ja jsem vul , a kvuli tomu ze jsme nechtel byt jak nejakej cigan jsem se priznal.... a tak jsme ztratil 2 tydny expeni...
#29 Host_Ariadna_*
Odesláno 10.04.2009 16:33
jeste jsme se priznal i kdyz by me nic nedokazali...
... jenze ja jsem vul
Vidis, jak vrsis jednu chybu za druhou. Nejdriv resskill a ted jeste priznani...

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních