Obchodnik - zakazky
Odesláno 11.02.2009 12:53
Odesláno 11.02.2009 13:44
Případně by mohl třebas Quixote vyměňovat ex výrobky za neex. To by snad ani nebylo tak náročný na implementování. Myslím, že ex/neex výrobky devalvují kraft obchodníka a nikdo ho nechce potom dělat. Zvlášťě teď, když se snížil přísun drahých šutrů do modulu. Nebo mi aspoň řekněte, proč tam ty neex výrobky jsou.Mno a co takle ušetřit nervy kovářům a obchodníkům a upravit zakázky v ST tak,aby brali i ex věci popřípadě dát možnost obchodníkovi takovou zbraň či zbroj "znehodnotit" za určitý poplatek,protože v současné době lze skillovat téměř výhradně jen na zakázkách a každý kovář či plátnéř vám nepochybně řekne,že dělat zakázky pro ST to je brnkání na nervy.
Odesláno 11.02.2009 15:00
Mno mě je jedno jak by se to udělalo,ale dělat obchodníka za stávající situace je mno řekněme jen pro ty co sou jak buldoci.A navíc hodný kováři jako Bart pak maj nervy páč pro zakázku kovou ex častěji jak pro zákazníky.Případně by mohl třebas Quixote vyměňovat ex výrobky za neex. To by snad ani nebylo tak náročný na implementování. Myslím, že ex/neex výrobky devalvují kraft obchodníka a nikdo ho nechce potom dělat. Zvlášťě teď, když se snížil přísun drahých šutrů do modulu. Nebo mi aspoň řekněte, proč tam ty neex výrobky jsou.
Odesláno 11.02.2009 15:27
Odesláno 12.02.2009 12:50
Odesláno 13.02.2009 14:25
No že zrovna ty si na něco ztěžuješ, to tvoje prodávání stromořadských věcí za statisíce ti pěkně vynáší.Recyklace=cca 1/5 ceny licencí použitých na dotyčnou věc.A vždycky sem se domnívala,že zakázky sou tu taky od toho,aby si crafteři něco vydělali,ale zjevně se holt pletu.
Odesláno 13.02.2009 16:34
No to bude asi tím,že mě nejde jen o moji osobu což ty zjevně dle této poznámky nedokážeš pochopit.A ještě malá poznámka on ten gambling není zadarmo pokud to nevíš....za každý pokus zaplatíš 30k +3 drahý šutry a když si to spočítáš zjistíš,že to není tak výdělečný páč šance na vytáhnutí použitelného itemu je sakra malá.No že zrovna ty si na něco ztěžuješ, to tvoje prodávání stromořadských věcí za statisíce ti pěkně vynáší.
Odesláno 13.02.2009 16:50
krafteři si vydělávají prodejem lidem kteří ty věci používají, přísun peněz do modulu je stále z pokladů a jen z pokladů, ST je a vždycky byl atrakce ;) i když soketové věci se šiknou no což nic nemění na tom že ST nefunguje jako přísun ale jako odsun peněz, já měl za to že to tak bylo myšleno kdžy vznikalRecyklace=cca 1/5 ceny licencí použitých na dotyčnou věc.A vždycky sem se domnívala,že zakázky sou tu taky od toho,aby si crafteři něco vydělali,ale zjevně se holt pletu.
Odesláno 13.02.2009 17:10
Aha a kdo se postará o ten odsun peněz,když se na to obchodníci vykašlou co?krafteři si vydělávají prodejem lidem kteří ty věci používají, přísun peněz do modulu je stále z pokladů a jen z pokladů, ST je a vždycky byl atrakce ;) i když soketové věci se šiknou no což nic nemění na tom že ST nefunguje jako přísun ale jako odsun peněz, já měl za to že to tak bylo myšleno kdžy vznikal

Odesláno 15.02.2009 00:22
No jistě, prodeje za statisíce neděláš pro sebe, ale pro ty chudáky boháče, aby měli kde utrácet své těžce nabité zlaťáky.No to bude asi tím,že mě nejde jen o moji osobu což ty zjevně dle této poznámky nedokážeš pochopit.A ještě malá poznámka on ten gambling není zadarmo pokud to nevíš....za každý pokus zaplatíš 30k +3 drahý šutry a když si to spočítáš zjistíš,že to není tak výdělečný páč šance na vytáhnutí použitelného itemu je sakra malá.
A když si ten gambling spočítám, tak vím, že to zatraceně dobře vynáší. Bulir by mohl vyprávět. Takže si tu tvé povídačky o tom, jakej je obchodník chudáček a musí se strašně namáhat, aby si vydělal, vyprávěj někomu jinýmu, ale ne mně. Nehraju tu první den.
Odesláno 15.02.2009 19:16
Aha takže asi takle zeptej se obchodníků přímo kolik naházely prachů a šutrů do gamblingu a pak tepve něco piš to,že já popřípadě Bulir máme štěstí neznamená,že ho maj ostatní.Já vím minimálně od jednoho hráče,že tam naházel hodně šutrů a měl za to 3 socket halfplate,ale jestli i tohle považuješ za výhru pak máme asi jiný představy.A speciálně pro tebe Gozi...máš obchodníka?Mno pokud vím tak ne ...takže založ postavu udělej z ní obchodníka a pak mi ukaž jak na něm bez lootování a supportu od známých dokážeš vydělat...co se mě týká ..klidně ať to zůstane tak jak to je,ale pak se nedivte,že se na to každej vybodne páč jak sem zjistila na obchodničinu si člověk musí nejdříve něco nahrabat nejlépe na pokladech,aby měl aspoň základní kapitál a ví co už sem s pár lidma mluvila a hlavní důvod proč oni vzdaly obchodničinu je,že ten craft se dá skillovat jen pokud máš za prvý prachy,za druhý mooc dobrý kámoše ve všech craftech a za třetí pevné nervy...musím říct,že já tyhle věci zaplatpanbuh mám a navíc i nevšední štěstí právě v tom gamblingu,ale o to de to není o mě anobrž o těch kamarádech co by to i zkusily,ale neudělaj to páč je obchodník takovej jakej je ...apropo koukám,že rád vytrháváš věty z kontextu....nedal ses náhodou na politiku?No jistě, prodeje za statisíce neděláš pro sebe, ale pro ty chudáky boháče, aby měli kde utrácet své těžce nabité zlaťáky.
A když si ten gambling spočítám, tak vím, že to zatraceně dobře vynáší. Bulir by mohl vyprávět. Takže si tu tvé povídačky o tom, jakej je obchodník chudáček a musí se strašně namáhat, aby si vydělal, vyprávěj někomu jinýmu, ale ne mně. Nehraju tu první den.
Odesláno 15.02.2009 23:42
Mno pokud vím, měl sem obchodníky dva, teď už jen jednoho. A vím co to obnáší. A se současným obchodníkem se dají vydělat na zakázkách dost slušný prachy, když člověk ví jak na to a pravda, pokud má lidi, kteří mu udělají věci za licence. A k tomu ještě gambling a prodej šutrů......
Takže prosímtě, nesnaž se mi tu tvrdit, že obchodník je chudák, který si nic nevydělá, to je prostě nesmysl a namluvit to můžeš jen někomu, kdo obchodníka nikdy neměl, ale ne mně.
Odesláno 16.02.2009 12:29
Takže znovu na rozdíl od tebe já mluvím o lidech co přijdou a chtějí dělat obchodníka a nemají ani známé ani kapitál.....za těchto okolností je shánění neex věcí pro zakázku prakticky nesplnitelný úkol a ještě jedna věc...kdys naposled za toho obchodníka hrál..to mi řekni...ano vydělat se dá,ale přesně za těchto podmínek....crafteři co ti udělaj vše za náklady,lidi co ti prodaj šutry a to hodně velký okruh lidí a za třetí štěstí při gamblingu.....ano já to mám nicméně je mi celkem blbé,když někdo pro mě dělá zbraň pro zakázku zaplatit jen licence,ale nemám na vybranou protože,když mě nabídne za verd 75k tak je pak těžký zaplatit full cenu,když kovář je takové"nemehlo"a udělá mi 8x za sebou ex.Mno pokud vím, měl sem obchodníky dva, teď už jen jednoho. A vím co to obnáší. A se současným obchodníkem se dají vydělat na zakázkách dost slušný prachy, když člověk ví jak na to a pravda, pokud má lidi, kteří mu udělají věci za licence. A k tomu ještě gambling a prodej šutrů...
Takže prosímtě, nesnaž se mi tu tvrdit, že obchodník je chudák, který si nic nevydělá, to je prostě nesmysl a namluvit to můžeš jen někomu, kdo obchodníka nikdy neměl, ale ne mně.
#24 Host_Osliarcha_*
Odesláno 16.02.2009 13:09
Supportery nebrat vazne...az k placi
Odesláno 16.02.2009 15:06

Kaveh
Odesláno 16.02.2009 18:23
Odesláno 16.02.2009 18:28
Nezlobte se na mě, ale zkuste se vžít do role nováčka, co to zde nezná a neví co a jak.
Odesláno 16.02.2009 18:45
Odesláno 16.02.2009 18:45

Proč teda brečíte zrovna nad obchodníkem? :)
Ale jo souhlasím, obchodníkovi sem nedávno dělal 8x syenit zbraň než se povedl obyč, do zakázky za 50k.. s tím by možná chtělo něco udělat :)
Odesláno 16.02.2009 19:02
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních