Skočit na obsah

Fotka

Dračí doupě

• Please log in to reply
151 odpovědí na toto téma

#1 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 16:50

kdo má zájem o hru na základě tohoto konceptu, ať se zapíše sem a případně přidá i nějaké konstruktivní návrhy
(například nejlepší postupy hraní přes forum, nastinění příběhu pro inspiraci atd.)
  • 0

#2 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 16:54

Tak já se tedy poslušně hlásím :rolleyes:

No jinak zkušenosti s hraním po Foru nemam no, ale mě tak napadá že takový ty skrytý akce apod, by se měli řešit po PM popř ICQ, takže kdyby bylo zapotřebí tu je ********* (toho taky naděláte :laugh: )

Jinak rasa: Kroll
povolání :Válečník

S tim puvodem postavy bych kdyžtak něco vymyslel, ale klido to necham na Pjovi:)
  • 0

#3 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:04

No, bohužel neznám právě veškeré detaily DnD systému, a ani nevím jak přesně tam probíhá lvlování a tyhle věci.
Ale budu vycházet ze základu a tedy:

Jméno: Vladimír, rasa člověk, kněz.

Jesli chceš dělat historii postav sám, tak to napiš, popř. sem pak doplním co jsem zač.

A navrhuju všeobecné události, popisy událostí, důležité informace, psát na forum a jak už jsem psal, věci jako dohadávní se na akcích, provedení. Prostě se sejít na nějakým chatu, kde se můžem dobrat řešení hned, jinak se z nás to forum asi zesejří, když tam během pti minut naskoči pět stránek.
  • 0

#4 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:10

tohle je dračák ne dnd gobíku, jinak jestli mam skutečne dmkovat, jako že jsem to nikdy nedělal, ujmu se jen jedne ze tri nabizenych moznosti, a asi v tom stylu, že každy si vybere rasu, povolani i historii postavy sam a ja pak vymyslim co svedlo druzinu dohromady a historii jednotlivych postav (ktera za prve nejaka bude(nutnost č. 1) ale za druhe nebude nijak moc obšírná(nutnost č.2))
  • 0

#5 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:11

Tak měním kněze na teda válečníka :)
  • 0

#6 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:25

bůůů já už psal krolla válečníka dřííív, ale nechtěl sem dávat novej příspěvěk tak sem to jen upravil.....*fnuk*

Ale tak v nejhoršim bych mohl vzít barbaro hraničáře noo
  • 0

#7 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:32

v případě barbara hraničáře ale nepočítej s tím, že se z tebe stane druid, to bych nepřenesl přes srdce, každopadně nebráním se ani partě složené ze samých válečníků, jsou to vaše postavy, do toho vám budu krafat minimálně, takže se rozhodni
  • 0

#8 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:36

v případě barbara hraničáře ale nepočítej s tím, že se z tebe stane druid, to bych nepřenesl přes srdce, každopadně nebráním se ani partě složené ze samých válečníků, jsou to vaše postavy, do toho vám budu krafat minimálně, takže se rozhodni

Zobrazit příspěvek

Barbar a druid ?? *odplivne si * jak si to vubec mohl vyslovit :rolleyes: :laugh: to je jasný že to bude chodec ne:)
  • 0

#9 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:36

no dobře takže tu máme
1. člověk válečník, žoldák Vladimír
2. kroll/barbar, válečník/hraničář

dál rozšíří partu?

ale vážení, dost uvažuji o tom že barbar nahradím něčím jako člověk, subrasa horal a barbara nechám jao klasické povolání spoléhající se na berserk v boji

k horálům by sice sedly muškety, ale necháme jim jejich obouručáky a střelný prach z příběhu vynecháme zcela, námitky?
  • 0

#10 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:37

no dobře takže tu máme

dál rozšíří partu?

ale vážení, dost uvažuji o tom že barbar nahradím něčím jako člověk, subrasa horal a barbara nechám jao klasické povolání spoléhající se na berserk v boji

k horálům by sice sedly muškety, ale necháme jim jejich obouručáky a střelný prach z příběhu vynecháme zcela, námitky?

Zobrazit příspěvek

Střelný prach mi nevadí, a taky to přežiju bez něj :)
  • 0

#11 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:49

no dobře takže tu máme

dál rozšíří partu?

Zobrazit příspěvek

Já stejně ty střelný zbraně v těch fantasy světech moc nemusim:) Takže počkej aby bylo jasno, nebude to klasik barbar jako rasa, ale prostě jen nějake horskej člověk ?
Já měl totiž představu barbara hraničáře prostě jako lovce oblečenýho do kůží s obouručákem a lukem, co přežívá bez peněz v severské nehostiné divočině :rolleyes: sám popř se svým zvířecím společníkem.
  • 0

#12 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:57

tak si zvol rasu barbara, ostatne když už máme ten dodo systém, myslím že barbar by mohl dostat i nejakou tu schopnost kroceni selem, ono hranicar je pis nekdo privazany k lesu a cestám nez k pustine

ale videl bych ot tak ze zatimco hranicar a druid si se zviraty rozumi, brabar je umi tak maximalne ochocit

horal je horsky clovek, teday clovek z hor kde je zima, ma siroka ramena, casto plnovous mno...proste videl jsi film statecne srdce? predstav si ty skoty tam a ma zhruba predstavu o tom co to horal je
  • 0

#13 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 17:59

Můžu můžu čaroděje mága? Když ne tak hobču zloděje ^^

Tak já budu ten mág (edit)
  • 0

#14 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 18:03

Pokud vám nevadí děti, tak bych se taky přidal....hobit a buď zloděj nebo hraničář.

//edit: Jo a předem varuju, že jsem to nikdá nehrál :-)
  • 0

#15 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 18:03

Jestli by to nikomu nevadilo,tak bych si taky rád zkusil zahrát,nějaký valnější zkušenosti nemám,ale na internetu se dá dohledat kde co ,žejo :) Estli bych moch hrát,tak určitě hobit zloděj,nebo jich snad měl tady někdo víc jak já ?:-)
  • 0

#16 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 18:52

ok počkam na dalši a tak kolem osme hodiny vecerni sepisu dalsi aktualizaci o tom kdo vsechno bude hrat, superheadhunter, ty uz se rozhodni co vlastne chces :) pro toho tvojeho beastmastera z divociny bych ti doporucil kombo horal/barbar a dam ti nejakeho medveda treba, uvidime

no a parta uz se zda byt pocetnejsi tak zacnu premyslet o pribehu, pak uvidim co dal, neslibuju nic nez ze se budu snazit no, pokud si nekdo mysli ze funkci dm zvladne lepe nez ja, rad funkci predam
  • 0

#17 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 19:00

Takze jsem to supem precetl a vidim ze se mista plni. Pokad si to pamatuji, tak tam je valecnik, pak horal, dva zlodeji a mag. Pokad se tak na to divam a nepochopil jsem to s tim prachem.

Já bych volil elfa, nejakeho hezkeho elfika, postava lehce vypracovana a jinak to bude lucistnik. Usi pekne zaspicatele jak se patri. Ale to bych kdyztak dopsal vse, ted dodelavam neco do skoly, takze tohle jen tak narychlo co mne napadlo.
Jo a co ten elf umi ze jo, tak asi stopar by to byl, spriznen lehce s prirodou = hranicar? Asi tak.

Edit: Taakze typek typa Aragorna - z cehoz plyne chodec, pze druida se mi moc nechce miti, ale kdyby jste druzino chteli druida tak reknete, prizpusobim se vam - neni problem.
  • 0

#18 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 19:01

Ok tak teda budu to tvoje kombíčko Horalo/barbara a s tim zvířecím společníkem klid, nemusím mít všechno hned:)

! ! ! Horal/barbar definitivní ! ! !

• 0

#19 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 19:02

Takze jsem to supem precetl a vidim ze se mista plni. Pokad si to pamatuji, tak tam je valecnik, pak horal, dva zlodeji a mag. Pokad se tak na to divam a nepochopil jsem to s tim prachem.

Já bych volil elfa, nejakeho hezkeho elfika, postava lehce vypracovana a jinak to bude lucistnik. Usi pekne zaspicatele jak se patri. Ale to bych kdyztak dopsal vse, ted dodelavam neco do skoly, takze tohle jen tak narychlo co mne napadlo.
Jo a co ten elf umi ze jo, tak asi stopar by to byl, spriznen lehce s prirodou = hranicar?  Asi tak.

Zobrazit příspěvek

lesní elf, lučištník, pokud se z hraničáře má vyvinout budto chodec (aragorn typ) nebo druid (panoramix typ) pro lucistníka takového toho legolase tma moc místo není, spřízněnost s přírodou jakožto lesní elf mít budeš a povolání prostě střelec(dodo style)
  • 0

#20 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 19:05

jinak ted pro vsechny, na tu zminku o strelnem prachu zapomente, strelny prach proste nebude, nebudem si to komplikovat
  • 0

#21 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 20:40

No tak já bych to teda s váma taky zkusil pokud by nevadilo, nikdy sem se s tim teda nesetkal, ale co.
Hrál bych teda:

oprava:

čarodějka, člověk
  • 0

#22 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 21:03

potvrdtě(popřípadě upřesněte), vymyslete si stručný popis a stručnou historii a pokud se dobrovolně nepřihlásí jiný dm nějak do zítřka tak mi to pmkujte

Zobrazit příspěvek

Tak potvrzuju a poslal jsem popis Qvika Cafríka,snad to nebylo moc dlouhý a snad je tam všechno :)

ps: mám postnout i sem ten popis ?
  • 0

#23 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 21:12

Měl by někdo k dispozici pravidla v elektonické podobě ?
  • 0

#24 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 21:21

jaká pravidla? je to přece dodo
  • 0

#25 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 21:27

dočeho ?
  • 0

#26 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 21:44

dočeho ?

Zobrazit příspěvek

Hele sme na tom úplně stejně, taky nic nechápu :D
  • 0

#27 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 22:01

Kdyby ste se aspon trošku chtěli seznámit, tak tady jsou komplet pravidla pro Dračák.
Ale jak již tady bylo řečeno, nebudou závazný, prostě to všechno bude záležet na PJovi.
Aspon to bude zajimavý že ano...

http://lefteneth.ic.cz/trh.htm
  • 0

#28 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 22:06

Kdyby ste se aspon trošku chtěli seznámit, tak tady jsou komplet pravidla pro Dračák.
Ale jak již tady bylo řečeno, nebudou závazný, prostě to všechno bude záležet na PJovi.
Aspon to bude zajimavý že ano...

http://lefteneth.ic.cz/trh.htm

Zobrazit příspěvek

Díky...já to a ani nic podobného nikdá neviděl a nehrál, tak se chci dostat do obrazu.
  • 0

#29 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 23:13

No a nejak se zapomnelo na Terezzz ne? "hleda se v tom kolektivu"

Pohledny elsni elf´ typu Aragorn..
  • 0

#30 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2008 23:58

upraveno dle nejnovějších zpráv, začnu během dnešn noci a zítřka přemýšlet o příběhu, zatím se ještě mohou hlásit noví hrdinové
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních