jak už říká název, vždycky sem si říkal, že noťas si sice můžu brát s sebou, ale kdo by se s tím chtěl tahat?
Jakou máte prosím zkušenost z intra a tak co se týče počítačů (jak stolních,tak notebooků)?
díky..
já bych ten NB i přežil, když koukam, že na 20k-+ se dá pořídit s 8600GS.. ale o výkonu mobilních grafik moc nevim..
za 20K postavim stolní s procákem taktovatelnym na 4GHz, s 8800GT a podobně..

Kdesi cosi sem cetl ze "herni" notas zacina nekde na 60K a vyse. To za 30K je opravdu jen """"herni"""", ty grafiky proste ten vykon nemaj. A rozumem vzato, laptop neni delan na hry.
Z vlastni zkusenosti ti doporucim (pokud neminis hrat nevim co), koupit neco s rozumnou grafikou (tzn zadnej herni extrem ale zas ne neco co nema vykon)
CPU z mobilnich serii (idealne splnujici CENTRINO) .
Disk, 120G je rozumne, externi 2,5' disky maj slusny ceny pokud budes potrebovat.
RAM 1G minimalne :). (pokud Vistu, ackoli ja vistu ee tak aspon 2G, pameti neni nikdy dost).
A za sebe... Mam notase, pracuju na nem. Je to nic moc. Sempron3300+,80G disk(4200 tusim), ram 1,5G (puvodne jen 512M puvodni majitel prikoupil), grafika je tam nejaka mizerna sis M661.
A osobni dojem? Jsem rad ze jsem ziskal levne to co ted mam. Dalo mi to zkusenost k nezaplaceni.(taky sem premejslel ze zrusim stolni a bude jen notas, i na hry) Herni nikdy kupovat nebudu => nema to smysl. Baterka je tam jen pro paradu, vykon stejne neoslni, cely to pripomina topinkovac (teplem) vetracky rvou jak pominuty.
Jedinne co me na tom co mam mrzi je grafika, je opravdu mizerna. Dale vim ze az si koupim pristem tak chci hlavne mobilni CPU. plne mobile. At to na akku chvili vydrzi. A grafiku, nejakou rozumnou.At to ma nejakou akceleraci 3D ale neni to nejaka radoby "herni".