Skočit na obsah

Fotka

Age of Conan

• Please log in to reply
141 odpovědí na toto téma

#1 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 16:23

Mate nekdo v planu si tuhle hru zahrat az vyjde? Mate nekdo zkusenosti s hranim betatestu? Pokud ano, jake to je?

Predem diky za reakce :cry:
  • 0

#2 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 16:49

Mate nekdo v planu si tuhle hru zahrat az vyjde? Mate nekdo zkusenosti s hranim betatestu? Pokud ano, jake to je?

Predem diky za reakce  :cry:

Zobrazit příspěvek

nedávno tu byla PVP beta a asi do týdne by se měla rozjet otevřená beta pro asi padesát tisíc lidí nebo kolik, ale nemůžu zjistit, jak se do toho do háje dostat:(
  • 0

#3 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 16:50

Predem diky za reakce  :cry:

Zobrazit příspěvek

Pokud bude trial, tak bych zkusil :-)
  • 0

#4 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 18:13

No tak tuto hru znám , Na to jak se o tom pějí ódy to může být také pěkný propadák, ale uvidíme. V některých státech EU je tato hra mládeži do 17-18 let zakázaná např: v Německu. Tuším že do 20 lvlu jsi zcela mimo svět kde by jsi mohl hrát PVP a i potom to zase nebude tak jak to vypadá. Hodně jsem o tom četl viděl několik trailerů ale zatím jsem nezjistil na 100% dvě věci HW nároky a měsíční platba. To co mi psal jeden známí vypadá na to že HW nároky jsou dost vysoké a to i na tuto zeměpisnou šířku. Jinak asi v půli května se prý jede už naostro,
  • 0

#5 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 18:58

nedávno tu byla PVP beta a asi do týdne by se měla rozjet otevřená beta pro asi padesát tisíc lidí nebo kolik, ale nemůžu zjistit, jak se do toho do háje dostat:(

Zobrazit příspěvek

Ja se nejak regnul ale zatim mi nic nenapsali, i kdyz, ses si jistej ze bude jeste ta beta o ktery mluvis kdyz to ma vyjit uz 20. kvetna? Kazdopadne skus vygooglovat "age of conan beta" :cry:

Pokud bude trial, tak bych zkusil :-)

Zobrazit příspěvek

Taky doufam ze bude trial, ale podle me bude na sto...Pocitam s tebou :cry:

No tak tuto hru znám , Na to jak se o tom pějí ódy to může být také pěkný propadák, ale uvidíme. V některých státech EU je tato hra mládeži do 17-18 let zakázaná např: v Německu. Tuším že do 20 lvlu jsi zcela mimo svět kde by jsi mohl hrát PVP a i potom to zase nebude tak jak to vypadá. Hodně jsem o tom četl viděl několik trailerů ale zatím jsem nezjistil na 100% dvě věci HW nároky a měsíční platba. To co mi psal jeden známí vypadá na to že HW nároky jsou dost vysoké a to i na tuto zeměpisnou šířku. Jinak asi v půli května se prý jede už naostro,

Zobrazit příspěvek

Cena ma byt pry normal jako ostatni onlinovky, nekde sem tusim videl v prepoctu na nase cca 250-350 / mesic
  • 0

#6 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 22:13

Krom toho co jsem koukal nebude to stát jako jiné dojné krávy 1500 typu wowko když to začalo, ale asi 900 a 1100 speciální edice:)

no beta je pro 50k lidí otevřená a fakt bude:)

a už chci kartu :cry:

a viděl bych to tak, že pokud ti šlo třeba crysis v pohodě na takový medium, tak si to zahraješ;)
  • 0

#7 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 23:02

a age of onan nebude ?
  • 0

#8 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 19.04.2008 23:47

Mno, koukal jsem na to.

Pozadavky: trosku lepsi HW nez na hrani wow, l2, lotro, ddo ... to se dalo ocekavat, pisou to i na svych webovkach. :cry:

Placeni bude tipuji tak nejak podobne, pisou to i na svych webovkach. :cry:

Pokud bude nejaky trial tak to urcite zkusim. Ale neocekavam nic prevratneho.

Kdyz zavedou nejaky revolucnejsi zpusob platby, tak me to mozna zaujme vic. :cry:
  • 0

#9 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 00:02

pratele tak sem si to objednal, spustil, zahral a mam problem se od toho odtrhnout...proste je to libovka

Jediny minus ktery sem zatim nasel jsou mazec HW naroky ;] ale jinak lec chyby hledam, nenachazim

Kdo by se chtel pridat, hraju na RP/PVP serveru Aquilonia, kde ordinuje i CZ/SK guilda citajici 400 lidi, do ktere jsem byl prijat :] a pripadne bych mohl zazadat o prijmuti i Vas ;]

Neexpi se tupou formou jako napr v Lineage, i kdyz pravdaze obcas jo, ale vse s mirou. Hlavni za co mate xpy jsou questy...

Jedna z prehrsle veci kterou bych chtel vyzdvihnout je unikatni a do, myslim ze, perfektu dotazeny system boju.

No...dal sem si ted dvanacti hodinovej maraton AoC a konecne se mi povedlo od toho odtrhnout, takze padim spat ;] kdyby kdokoliv cokoliv, tak piste sem, icq anebo do PM ;]
  • 0

#10 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 06:49

pratele tak sem si to objednal, spustil, zahral a mam problem se od toho odtrhnout...proste je to libovka
Jediny minus ktery sem zatim nasel jsou mazec HW naroky ;] ale jinak lec chyby hledam, nenachazim

Kdo by se chtel pridat, hraju na RP/PVP serveru Aquilonia, kde ordinuje i CZ/SK guilda citajici 400 lidi, do ktere jsem byl prijat :] a pripadne bych mohl zazadat o prijmuti i Vas ;]

Neexpi se tupou formou jako napr v Lineage, i kdyz pravdaze obcas jo, ale vse s mirou. Hlavni za co mate xpy jsou questy...

Jedna z prehrsle veci kterou bych chtel vyzdvihnout je unikatni a do, myslim ze, perfektu dotazeny system boju.

No...dal sem si ted dvanacti hodinovej maraton AoC a konecne se mi povedlo od toho odtrhnout, takze padim spat ;] kdyby kdokoliv cokoliv, tak piste sem, icq anebo do PM ;]

Zobrazit příspěvek

no mě by zajímalo co ty crafty a tak:) a jestli máš speciální edici a jezdíš na nosorožcovi nebo na mamutovi:)
a jak je to, jak rád píše Moula, s hadrákama (tudíž healer, mág atd.) a nebo s lučišníky, protože boje na blízko známe, klikneš klikneš klikneš, pak tam u protivníka se ukazuje obrana atd....ale co tidle lidičkové co bojují na dálku?:)
a jestli maj při tom kritiku (kdy na blízko mu cokoliv usekneš a všude je hodně krve i na monitoru) taky nějakou pořádnou animaci třeba že se mu šíp zaryje do oka nebo tak něco :peace:
  • 0

#11 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 08:10

Asi v pondeli objednam :peace:
jsi me wexi presvedcil. Myslis ze to zvladne jet nejak slusne na opteronu144/ 2GB ramky a X800 GTO2?
  • 0

#12 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 09:50

http://www.xzone.cz/...e.php3?idg=2021
požadavky docela vysoký, ale co sem koukal na ty screeny tak grafika :peace:
  • 0

#13 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 09:52

Asi v pondeli objednam  :peace: 
jsi me wexi  presvedcil. Myslis ze to zvladne jet nejak slusne  na opteronu144/ 2GB ramky a X800 GTO2?

Zobrazit příspěvek

To by melo no :] mam neco podobnyho a hraju temer na high (na max ne :] ) i kdyz ve mestech mam trebas jenom 10FPS tak pri bojich (jakoby ty lokace tomu byli uzpusobeny) mam tak 15-20 coz uz je v klidu :]

Btw tady si to muzes testnout... http://www.xzone.cz/hw-form.php

Ohledne magu nevim, ale ranger je udelanej stylem oblivion strelby ;] btw mel sem fight s jednim hracem rangerem a sou dost neprijemny, prispendlil me nohu a pak s klidem dorazil dokonce fatalitou kdy mi strelil sip mezi voci :]
  • 0

#14 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 11:02

http://www.xzone.cz/...e.php3?idg=2021
požadavky docela vysoký, ale co sem koukal na ty screeny tak grafika  :peace:

Zobrazit příspěvek

grafika je prekrasna, v pohybu o moc lepsi nez na tech screenech ;)
  • 0

#15 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 11:17

grafika je prekrasna,

Zobrazit příspěvek

to věřím,až tak ,že by počítač nestíhal :) jinak bych na to mrknul..no snad budou brzo peníze na představbu počítače ,)
  • 0

#16 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 12:16

Hm tak to je v háji, tak tohle si nezahrajeme s bráchou.. procík jen 2600, to je málo *třískne hlavou o stůl* tak nic, někdy příště :peace:
  • 0

#17 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 14:15

To by melo no :] mam neco podobnyho a hraju temer na high (na max ne :] ) i kdyz ve mestech mam trebas jenom 10FPS tak pri bojich (jakoby ty lokace tomu byli uzpusobeny) mam tak 15-20 coz uz je v klidu :]

Btw tady si to muzes testnout... http://www.xzone.cz/hw-form.php

Ohledne magu nevim, ale ranger je udelanej stylem oblivion strelby ;] btw mel sem fight s jednim hracem rangerem a sou dost neprijemny, prispendlil me nohu a pak s klidem dorazil dokonce fatalitou kdy mi strelil sip mezi voci :]

Zobrazit příspěvek

tak to jdu do toho, tak v červenci vylepším stroj a koupím hru a jdu na to;)
  • 0

#18 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 14:54

tak to jdu do toho, tak v červenci vylepším stroj a koupím hru a jdu na to;)

Zobrazit příspěvek

Až v červenci? :peace:
  • 0

#19 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 16:12

Až v červenci? :umnik:

Zobrazit příspěvek

i kdybych tam strávil zbytek života, přijdu ti sem kazit den kdykoliv bude potřeba :peace:
  • 0

#20 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 17:47

Jo to mě zajímá Wexi...když se jede pvpčko...když bojuješ s npc, ukazuje se mu tam ta obrana jakože z jaké strany má větší defens a z jaké se nekryje atd....a jako když pvpčkuješ tak se to nějak náhodně ukazuje i na tom druhém hráči nebo jak?:)
  • 0

#21 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 18:09

Takle, uprimne si ted nejsem jistej, ale myslim ze je to nejako takle:

Vidis obranu bile tj. na nepriteli. On i ty si muzete pri boji misto, kde se vase postava brani menit (chce to trochu zvyku/cviku ale da se to ;) )

Pak vidis zlutou obranu kolem sebe a ta ti ukazuje kde si se branil (tzn kam protivnik utocil)

Takle to nejako podle me je, ale sem z toho jeste krapet srna :) a moc sem to neresil jelikoz se jeste furt zmitam v oparu nadseni, uchvaceni a totalniho zblazneni se do sveta AoC :)

Btw kdo bude kupovat tomu bych doporucil kolektorskou edici (sam ji sice nemam, ale sem vul, ze sem si ji nekoupil ;) )

Je v ni pry mapa na materialu podobnem kuzi, jakasi kniha (o te moc nevim, ale pry je supr ;) ), ingame item prsten, ktery dava nejaky bonusy, mimojine o 2 procenta vic xpu za monstra, pote ingame predmet plast se kterym dostanete v kazde hospode piti zdarma, 5 karticek s timecodama na 7 dni pro vase kamarady a jeste neco, uz nevim co a samozrejme manual a dve DVDcka ;)
Toto je o 300 stovky drazsi.

V normalni verzi dostanete DVDcka, manual, cesky 4strankovy uvitani, jednu karticku s timecodem na 7 dni pro kamose a tot vse :)
  • 0

#22 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 18:25

No jesteze to maj vsude k sehnani...
:peace:
  • 0

#23 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 18:50

speciálky už moc neseženeš, u nás možná se známými ve vládě, a jinak snad už nikde:) takže bohužel, jen obyč verze:)
  • 0

#24 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 19:21

Wexi udělej simtě nějaký screeny teda a hoď je sem... chci to vidět .)
  • 0

#25 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 19:34

Oka, ale az zejtra, nejsem ted doma ;)...btw mam jeden hanbatej screen mi avatarky :peace: :umnik:
  • 0

#26 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 20:05

http://targuen.ageof...php?f=26&t=1427

Jedna volna colectors edice ;)

A tady odkazy na fota porizeny jednim CZ hracem z Guildy Targuen

http://picasaweb.goo...key=ByfwBB9K_cE

http://picasaweb.goo...key=AhiYT7SAQ1o

- nic moc fota, zitra dodam lepsi :)

Odkazy na tuny videi atd ;)

http://www.imperium....?TOPIC_ID=28652
  • 0

#27 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 21:09

..

Já vidim furt stejnou grafiku .)
  • 0

#28 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2008 10:25

jen tak mě napadá, jak tam zmákli ragroll? :peace:
  • 0

#29 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2008 10:26

jen tak mě napadá, jak tam zmákli ragroll?  :peace:

Zobrazit příspěvek

ragroll?
  • 0

#30 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2008 10:29

ragroll?

Zobrazit příspěvek

hh asi to píšu blbě, je to způsob, jakym je dělaná animace pádu umírajícího a fyzikální chování mortvýho těla
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních