Skočit na obsah

Fotka

Kouzla ničící zbraně a zbroje

• Please log in to reply
113 odpovědí na toto téma

#1 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 19:55

Já nevim jak ostatní, ale asi každý tuší že na tom jak je to řešený teď je asi něco špatně.
Vzpomínám si na dobu kdy jsem začínal na démoně hrát...
Orfík se chystal na duel a poprosil mě abych ho trochu očaroval a tak... no měl takový hezký zlatý brnění - jo ten koukal když se předemnou objevil jak ho bůh stvořil - prej kritické selhání kouzla - jej co je to za blbost! :wink:

Nevěděl jsem to a jsem rád že mě na místě nezabil! (ale on věděl že jsem mu chtěl jen pomoct)

Přemejšlim že kdybych dával se někym duel tak mu očaruju zbraň a on mě bude mlátit pěstma - no pokud to nebude mnich :happy: mohlo by to pomoct...

Jo tedy problém je že se jedná o změnu oproti původnim pravidlum já tedy chápu proč. Nicméně když někdo začne hrát na démoně neni na fóru pečenej vařenej a o tyhle upravě neví dokud mu to něco neodrovná... pak si to najde.

Nicméně navrhoval bych to nějakým způsobem upravit nepřijde mi toto řešení zrovna šťastné - komu jo?

Navrhoval bych třeba aby byla 50% (neb míň?) šance že se kouzlo povede. To na samotného sesilatele klade značné nároky v počtu kouzel které musí obsadit. Nebo druhá možnost je to kouzlo zpomalit tedy že by třeba dávalo +1 za 5lvl oproti +1 za 4 lvl případně nějakou kombinaci.

Tak jak je aktuální stav to je absolutně nepoužitelný případně... je možný to použít v nejvyšší nouzi na zbraň za par zlatejch.
(tady tedy mluvim o kouzlech silnější kouzelná zbraň a kouzelné roucho)

Co se týče toho ohně na zbraň tam je to trochu složitější, ale zas podobný pokud to někomu přijde blbý dát tam zas nějaký to oslabení že by dávalo třeba míň dmg ohněm nebo se to nezdařilo v 70% seslat tak bych tahle kouzla uplně zrušil.

Ono stejně aktuální stav je takovej že to nikdo nepoužívá protože si nechce zničit zbraň a akorát to mate lidi co jsou na démoně chvíli... řeknu člověku dost znechutí hru když už si konečně koupil tu zlatou zbraň a ono - ups! "kritické selhání kouzla" které se mu předtim nestalo to snad raději, aby tam to kouzlo nebylo teda aspoň z mého pohledu je spíše matoucí než použitelné...
  • 0

#2 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 20:13

Přemejšlim že kdybych dával se někym duel tak mu očaruju zbraň a on mě bude mlátit pěstma - no pokud to nebude mnich :wink: mohlo by to pomoct...

Jo tedy problém je že se jedná o změnu oproti původnim pravidlum já tedy chápu proč. Nicméně když někdo začne hrát na démoně neni na fóru pečenej vařenej a o tyhle upravě neví dokud mu to něco neodrovná... pak si to najde.

Zobrazit příspěvek

Akorát ,že pro seslání toho kouzla musí bejt ten danej s tebou v partě , takže pochybuju ,že to využiješ při PvP .

Jo todle by celkem stálo za to napsat někam třeba i do hry - jsem zažil případ kdy mi někdo při expení chtěl taky "pomoct" a povedlo se mu zničit shadow exc zbran mi přitom :)
  • 0

#3 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 20:19

vis co dokaze epickej kler stvorit tihle? dark fire/gmw/roucho ? a na jak dlouho?
  • 0

#4 Anar

Anar

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:
  • Interests:Sledování nekonečného seriálu "Neschopní"

Odesláno 09.02.2008 20:22

vis co dokaze epickej kler stvorit tihle? dark fire/gmw/roucho ? a na jak dlouho?

Zobrazit příspěvek

Ne, co dokáže?
  • 0

#5 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 20:39

Akorát ,že pro seslání toho kouzla musí bejt ten danej s tebou v partě , takže pochybuju ,že to využiješ při PvP .

Zobrazit příspěvek

Jo to je pravda..
Jak si takvzpomínám to taky blbne - vim, že když jsem to někdy na lowlvl používal, tak že když jsem to sesílal na sebe, tak to psalo, že to můžu seslat jen na člena družiny (a to bych řek že sám jsem ve svý družině) jo pak pomáhalo dycky před sesláním o kousek popojít.
[ ale tohle už je záležitost mezi bugz]

Zobrazit příspěvek

No neviděl jsem žádnýho epickýho co by to používal :happy: ono tahat sebou 10 plátovek pro případ že se zlikviduje jedna mít hned další neni uplnej ideál :wink:
Myslim že to jde do maxima +5 jestli to neni na demoně jinak (tzn stačí verd zbraň a syen? brnko - a na štít to myslim nejde seslat na demoně)
  • 0

#6 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 20:46

Jo to je pravda..
Jak si takvzpomínám to taky blbne - vim, že když jsem to někdy na lowlvv používal, tak že když jsem to sesílal na sebe, tak to psalo, že to můžu seslat jen na člena družiny (a to bych řek že sám jsem ve svý družině) jo pak pomáhalo dycky před sesláním o kousek popojít.
[ ale tohle už je záležitost mezi bugz]
No neviděl jsem žádnýho epickýho co by to používal  :happy:  ono tahat sebou 10 plátovek pro případ že se zlikviduje jedna mít hned další neni uplnej ideál  :wink:

Zobrazit příspěvek

az si udelas nekdy zas lvl 1 postavu nech se od nekoho takoveho nacarovat.
  • 0

#7 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 20:58

Tady prej jde hlavne o kraft, nebo neco takoveho. Jedna baba povidala, ze prej by si pak chlapci a devcata nevazili kovaru a jinejch fachmenu, pac by si kazdy hazel naky kouzla na ty jejich strample a naberacky a podobny kydy midy :)
  • 0

#8 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 21:57

Tady prej jde hlavne o kraft, nebo neco takoveho. Jedna baba povidala, ze prej by si pak chlapci a devcata nevazili kovaru a jinejch fachmenu, pac by si kazdy hazel naky kouzla na ty jejich strample a naberacky a podobny kydy midy :)

Zobrazit příspěvek

Vim proč to tak je...
Ale neni lepčí pak ty kouzla zrušit než je nechat jak jsou? :wink: (beztak je efekt totožnej možná je to takle i hroší viz arsenuv příspěvek)

az si udelas nekdy zas lvl 1 postavu nech se od nekoho takoveho nacarovat.

Zobrazit příspěvek

Ono jako jo... ale - to už je trochu něco jinýho nicméně - máš pravdu že to je reativně slušný využití techle kouzel. Ale s ii a kamenkou ne to možná lepčí :happy:
  • 0

#9 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 09.02.2008 22:14

Zobrazit příspěvek

to ako ze si nekupim verdicit mec len preto lebo mam v knizke napisany recept na ohen? co je to za blbost, v boji budem rad za kazde zranenie ktore ustedrym tym druhym, a stejne si tu verdicit zbran kupim koly +AB efektu,
Ako je mi zname ze prskavy tieto kuzla hadzali na kazdeho tajtrlika ktory presiel okolo a mieril niekam na xP ale pre tekato dovody chodte robit politiku.(to je odomna najhorsia urazka)

Inak keby sa to nespomenulo ani mi to nechybalo, ale to bude tym ze som dlsie nehral a pozabudol. V kazdom pripade:

AK sa vam to nepaci tak to fakt zruste teda tie kuzla co pridavaju +AB a +AC efekt ktorych sa totyka, a ten ohnicek vratte, aj ked vlastne nemusite, ved si dam do svojich rukaviciek cerveny sutrak a mam ho pernamentny. akurat potrebujem sponzora.
  • 0

#10 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 11:49

Ještě mě napadlo že by šlo zkrátit trvání techto kouzel z hodina / level třeba na kolo / level to se pak určitě nevyplatí pobíhat s obyč jen s očarovanou zbraní. Nicméně to ty kouzla takovým způsobem neznehodnotí bude možné je v určitých situacích použít třeba i ten plamen - no prostě pro krátkodobý boost. Je sice pravda že prodloužená od klerika na 30 už budou trošku dyl trvat, ale myslim že toho je relativně slušné řešení. Další možnost, pokud je toto třeba krátké až moc, je zvolit třeba tah/2lvl nebo něco podobného.

Dalo by se pak i prolomit tu hranici +5 aktuálně to kouzlo má tech (+1/4 lvl) tak zpatky na (+1/5lvl) to vrátit a zrušit hranici +5.... tzn na 20lvl klerik by byl schopen boostnout zbraň na určitou dobu na +6 klerik s levlem 25 +7 a 30 na +8 nicméně při tom zkrácenym trvání by to snad příliš neposilovalo a bylo by to únosný.
Otázka je jak z Magic vestment, ktery šlo puvodně i na štít +5 umí už syen nebo co za matroš tam to zas nechat na ty +1 z 4lvl nebo umožnit sesílání i na štít kde by to pomohlo - na chvilku. (ale tohle je jen takový dolňující návrh. Kdyby někomu přišlo že by se to kouzlo mohlo taky občas používat).

Falme weapon (darkfire) by bylo při zkrácenym trvání stále použitelná nicméně ne tak silná. Určitě by se ale tak to kouzlo posunulo do popředí zájmu. Pokud někomu přijde lepší jak to je raději to kouzlo zrušte - to využití takhle je minimální - jen pro familiary nebo na hráče v proměně a bez toho se většina hráčů snad obejde.
  • 0

#11 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 12:32

je to výborný, tak jak to je, na DH nesnášim to, že kelrik si koupí předměty se 4 socketama a třeba do zbraně si dá 4x dmg a enhant a DF si ještě nakouzlí na to, dělá to ještě větší propast mezi nekouzlícíma (i bez UMD) a kouzlícíma buildama
- nedávno sem koukal na NWN2 wiki a věc, která se mi hodě líbila byla, že se kouzla nestackujou s předměty a ty navzájem, takže už nemaj casteři výhodu, že si daj +3,+3,+2 z předmětů a dojedou to kouzlem...
  • 0

#12 Anar

Anar

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 17:15

Asi je pro wb na DH hodně složitý, udělat socketový zbraně neočarovatelný... :wink:
  • 0

#13 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 17:22

je to výborný, tak jak to je, na DH nesnášim to, že kelrik si koupí předměty se 4 socketama a třeba do zbraně si dá 4x dmg a enhant a DF si ještě nakouzlí na to, dělá to ještě větší propast mezi nekouzlícíma (i bez UMD) a kouzlícíma buildama
- nedávno sem koukal na NWN2 wiki a věc, která se mi hodě líbila byla, že se kouzla nestackujou s předměty a ty navzájem, takže už nemaj casteři výhodu, že si daj +3,+3,+2 z předmětů a dojedou to kouzlem...

Zobrazit příspěvek

No co řikáš na to ty kouzla raději odstarnit komplet?

Co se týče stakování tak se to nestakuje ani v NWN1 pokud dobře chápu co si myslel tak pokud máš zbraň +4 a sešleš na ni (+2 dočasné) improved magic weapon neni z toho zbraň +6 ale stále +4... Samozřjmě že pokud na ni sešleš (+5 dočasné) je z ni +5 zbraň.

Co se týče výhody klerika že si castně vylepšeknou kouzelnou darkfire na zbraň tak pokud to bude mit na par kol nebo mu to zabere mnohem vic slotu tak je to podle mě unosny než že stojim čekám až mě spoluhráč nakouzlí on protože o tom neví na mě hodí nějakou takovuhle vychytávku (já mu můžu tak akorát nadávat a vymáhat z něj prachy za zbraň) a jeho to otráví protože chtěl jen pomoct :wink:

Já netvrdim že by to mělo byt jak v normal NWN nebo něco podobnýho tam přeci jen neni takovym způsobem vyladěnej craft atd..
  • 0

#14 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 18:43

Ty kouzla jsou pro začáteční expení atd.
Klérik si koupí od Kallara zbraně a hup nakouzlí to a už to jen řeže.
Ty kouzla maj to kritický selhání, kvůli tomu aby se to nekouzlilo na lepší zbraně...nebejt to tam tak každej lítá s hořící zbraní at má element navíc.
Neměl nil bych to, nebo alespn rozhodně ne tak jak psal Arsen.
To by se pak mohlo zrušit kritikcý selhání na Ostrost u barda a pak by tady lítaly lidi s kosou na rozsah 15-20 x 5
shadow ex + božský zranění + zranění z ohně...a to už je trochu moc
  • 0

#15 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 18:45

Zobrazit příspěvek

Já navrhoval jen , aby to bylo ve hře někde napsaný ( viz důvod někomu chtít "pomoct" a zníčit omylem zbran ) - žádnou jinou upravu k tomu ne . Chápu proč to tam je a taky bych to nemělnil
  • 0

#16 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 18:56

Já navrhoval jen , aby to bylo ve hře někde napsaný ( viz důvod někomu chtít "pomoct" a zníčit omylem zbran ) - žádnou jinou upravu k tomu ne . Chápu proč to tam je a taky bych to nemělnil

Zobrazit příspěvek

Jojo máš pravdu, splet jsem si nicky, byl to Pexaton. Jasný no upozornění by mohlo bejt, i když je to právě pěkný když jako nováček zkoušíš všemožný věci a nevíš o nich nic. A jestli jsi nováček tak jsi low lvl a vyzkousíš si to třeba...a nějaká zlatá zbran tě nezabije no...potom na high lvlu už víš co to dělá
  • 0

#17 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 19:12

Jojo máš pravdu, splet jsem si nicky, byl to Pexaton. Jasný no upozornění by mohlo bejt, i když je to právě pěkný když jako nováček zkoušíš všemožný věci a nevíš o nich nic. A jestli jsi nováček tak jsi low lvl a vyzkousíš si to třeba...a nějaká zlatá zbran tě nezabije no...potom na high lvlu už víš co to dělá

Zobrazit příspěvek

Jasně ,že tě zkoušení novejch věcí baví ,ale třeba k tý zlatý zbrani , ty to už takhle nebereš ,ale třeba pro někoho jeho první zlatá zbran je uspěch , má z ní radost atp.. a přijít o ní jen timdle může naštvat a tuplem ,když mi to prostě někdo udělal na vysokým lvl na ten shadow...
  • 0

#18 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2008 21:42

Ty kouzla jsou pro začáteční expení atd.
Klérik si koupí od Kallara zbraně a hup nakouzlí to a už to jen řeže.
Ty kouzla maj to kritický selhání, kvůli tomu aby se to nekouzlilo na lepší zbraně...nebejt to tam tak každej lítá s hořící zbraní at má element navíc.
To by se pak mohlo zrušit kritikcý selhání na Ostrost u barda a pak by tady lítaly lidi  s kosou na rozsah 15-20  x 5
shadow ex + božský zranění + zranění z ohně...a to už je trochu moc

Zobrazit příspěvek

Já ti neberu že je to moc, ale hodil jsem tu pár návrhů, který jsou snad jako použitelný... obecně pokud někdo chce aby to bylo jen pro lowlvl tak silnější kouzlená zbraň a kouzlený roucho bude dávat jen +2 a je hotovo..? co?

(mimo to myslim že ta kosa by byla jen 16-20, ale to je drobnost - myslim že využití zrovna ty ostorosti bylo nutny omezit hlavně v době devastu jak všichni pobihali se scimitarem a dávali devasty na prvni ranu..)

Co se týče plamenu pokud přijde všem že nějaká příjemná změna, aby to bylo použitelný neni možná tak se může prostě zrušit... (jo ten plamen je onhit tak že v kritiku se nenásobí)

Jen mi přijde že je to takhle divný no.. ale určitě se někomu líbí přijít třeba o verd zbraň jen kvuli tomu že spoluhráč objevuje některý kouzla až na vysokym levlu. :happy: (právě jde o to že né každej objevuje co dělá který kouzlo jakmile ho je schopen použít, mimo to tady neni problém to 50x seslat bez potíží a pak najednou lup a je hotovo... - vyvolává to pak mezi hráči značné napětí ;)

Jo všechno co jsem řekl o plamenu platí i pro ostrost pokud to všem přijde jako mooc silný tak neni problem to kouzlo zrušit (příadně volit nějakou úpravu jako zkrácení trvání nebo zvýšení možnosti že se to kouzlo nepovede, ale v tom smyslu že nebude účinkovat ne že zničí zbraň - od toho máme rezavce a železožrouty :wink: ). Aktuální stav je takovej že je to blízko k tomu to zrušit akorát z toho vznikaj tyhle nedorozumění viz. Arsen, viz. já - nevim koumu ještě všemu se povedlo tim co všechno zlikvidovat...

Ještě další argument mě napadl... Jedním z důvodů, proč po démoně nepobíhá moc mágů (zvlášť epickejch), je také ten že takováto kouzla jsou trochu degradována.. (mno aspoň myslim, možná je to blbost)
  • 0

#19 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 00:18

Jasně ,že tě zkoušení novejch věcí baví ,ale třeba k tý zlatý zbrani , ty to už takhle nebereš ,ale třeba pro někoho jeho první zlatá zbran je uspěch , má z ní radost atp.. a přijít o ní jen timdle může naštvat a tuplem ,když mi to prostě někdo udělal na vysokým lvl na ten shadow...

Zobrazit příspěvek

Já když šel poprvý do DZ taky myslel že železožrouti žerou jen zbraně a jako mnich jsem přišel o cený rukavice...
  • 0

#20 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 00:24

Aktuální stav je takovej že je to blízko k tomu to zrušit akorát z toho vznikaj tyhle nedorozumění viz. Arsen, viz. já - nevim koumu ještě všemu se povedlo tim co všechno zlikvidovat...

- Jej Pexatone neděláš nákýho reportéra? Nějak zastupuješ většinu koukám:-)

No...to je postřeh, mág se nehraje pač ti neboostne zbran:-) Tu samou výhodu by dostal klérik tak jako mág a zas by se hrál jen klérik...Ale mohlo by se třeba zavíst zrušení kritickýho selhání jen pro mágy...samotnýmu mu to tolik nepomůže při jeho BABu a pro ostatní se hodí...třeba jen ten ohen nebo tak....
Ale stejnak si myslim že jsou tady dáležitější věci na řešení než taková drobná úprava, docela tady rozebíráme banalitu podle mě.
  • 0

#21 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 10:41

Kdo zase nekde zapomel klicky od stroje casu?

(Asi Krtek :wink: )
  • 0

#22 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:01

- Jej Pexatone neděláš nákýho reportéra?  Nějak zastupuješ většinu koukám:-)

Zobrazit příspěvek

Já to myslel tou aktuální úpravou (kritickym selhánim) - že je to blízko k tomu to kouzlo zrušit komplet, protože je téměř nepoužitelný. [Nebylo to myšlený tak že já sem rozhod "zrušíme to!" :wink: ]

No...to je postřeh, mág se nehraje pač ti neboostne zbran:-)  Tu samou výhodu by dostal klérik tak jako mág a zas by se hrál jen klérik...Ale mohlo by se třeba zavíst zrušení kritickýho selhání  jen pro mágy...samotnýmu mu to tolik nepomůže při jeho BABu a pro ostatní se hodí...třeba jen ten ohen nebo tak....
Ale stejnak si myslim že jsou tady dáležitější věci na řešení než taková drobná úprava, docela tady rozebíráme banalitu podle mě.

Jo je to možná banalita, ale nevim no - vznikaji z toho podle mě zbytečný nedorozumění.
Navíc je to pár řádků skriptu na úpravu, tak že zas nevidim velkej problém to upravit.
No je pravda že klerik už tak je na demoně silné povolání a k tomu navíc by ještě si mohl hodit na zbraň plamen a třeba i vylepšovat i když třeba jen na chvilku brnění... (ale darkfire je jiný kouzlo, než flame weapon tak může klidně dělat něco jinýho, to vylepšení jak jsem navrhoval třeba že by trvalo jen chvilku neposílí nikoho příliš, že by si pak klidně pobíhal klerik v hadrech od Tondy za 1gp nevidim jako přípiš pravděpodobné..)

Ale já bych dal přednost tomu, aby kritické selhání zmizelo. Mě se ta úprava nelíbí, to už raději ať to kouzlo nedělá nic (nebo funguje jen na přítelíčky), nebo ať funguje jak fungovalo v nwn, než aby ničilo vybavení spoluhráčům. (takovýhle je nějak muj názor)

To už klidně můžem dát "kritické selhání" na kvílení bánší, že se v jednom z 20 případů stane, že to sejme i spoluhráče ne? Nebo na IGMS, že poletí i do sesilatele :happy:, nakonec tu budou pobíhat jen samý plechovky a pár klerikomnichů, co je bude oživovat a bude hotovo, mimo to to tak k tomu stejně spěje...
  • 0

#23 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:05

Mala noticka k tomu vsemu. Ano, ty kouzla jsou v soucasne dobe vicemene nepouzitelne, ale co když prijde wipe?
Pak tyto kouzla nabudou jiny rozmer..
  • 0

#24 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:07

To už klidně můžem dát "kritické selhání" na kvílení bánší, že se v jednom z 20 případů stane, že to sejme i spoluhráče ne? Nebo na IGMS, že poletí i do sesilatele :wink:, nakonec tu budou pobíhat jen samý plechovky a pár klerikomnichů, co je bude oživovat a bude hotovo, mimo to to tak k tomu stejně spěje...

Zobrazit příspěvek

ale vidíš to není špatný nápad, když může klerik zabít implozí i přátele, že by se do nich mohli rozlétnout i IGMS, případně banshi.... předám nějakému WB k realizování, určitě to bude jen pár řádků skriptu na úpravu
  • 0

#25 Anar

Anar

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 31 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:16

ale vidíš to není špatný nápad, když může klerik zabít implozí i přátele, že by se do nich mohli rozlétnout i IGMS, případně banshi.... předám nějakému WB k realizování, určitě to bude jen pár řádků skriptu na úpravu

Zobrazit příspěvek

Full PvP se to jmenuje, kdybys nevěděl admine :wink:
  • 0

#26 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:25

Mala noticka k tomu vsemu. Ano, ty kouzla jsou v soucasne dobe vicemene nepouzitelne, ale co když prijde wipe?
Pak tyto kouzla nabudou jiny rozmer..

Zobrazit příspěvek

Jojo máš pravdu po wipe tě hoodně nasere, až si koupíš tu zlatou zbraň za 100k a nějakej newbik, kterej o tyhle upravě neví ti ji zlikivuje :wink:
Jenže on ani nevěděl že to likviduje zbraně protože v tlk se nikdo neobtěžuje upravit popisek a v singlu to zbraně nelikvidovalo.
  • 0

#27 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:28

Jojo máš pravdu po wipe tě hoodně nasere, až si koupíš tu zlatou zbraň za 100k a nějakej newbik, kterej o tyhle upravě neví ti ji zlikivuje :wink:

Zobrazit příspěvek

O tohle u me nejde. Spise to bude brutal vyhoda klerdy kdyz si na 20lvl udela + 5 zbran.. a vardicit bude dlouho v nedohlednu.
  • 0

#28 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:31

O tohle u me nejde. Spise to bude brutal vyhoda klerdy kdyz si na 20lvl udela + 5 zbran.. a vardicit bude dlouho v nedohlednu.

Zobrazit příspěvek

Jasný souhlas - já neřikám že by to mělo být jak v normal nwn... klidně ať se to zruší komplet.
Ale souhlas v době těsně po wipe to nabírá jinou užitnou hodnotu... (ale je to krátká doba)
  • 0

#29 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:33

Full PvP se to jmenuje, kdybys nevěděl admine :wink:

Zobrazit příspěvek

Děkuji Freppi
  • 0

#30 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:40

Zobrazit příspěvek

No ty kouzla jsou použitelná i tak jak jsou s tím selháním. Důkaz může být týpek kteráho jsem kdysi potkal, co tahle kouzla používal až do 20lvl kde přešel ze zbraní od Kallara na shadow ;)
S klerikem sem je používal dycky než sem našetřil na zlatou zbraň. Nevidim důvod proč by se měly rušit.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních