žena v domácnosti
Odesláno 26.10.2007 11:16
Odesláno 26.10.2007 11:43

Odesláno 26.10.2007 11:45

Odesláno 26.10.2007 11:51

Odesláno 26.10.2007 11:51

Maslostroj, Threcie, Wikinka, Světluska, Ammazonca...
Což znamená jediné... Voodoo?!

Odesláno 26.10.2007 11:55

#7 Host_Ammazonca_*
Odesláno 26.10.2007 11:57
Tvá chápající Ammazonca

Odesláno 26.10.2007 11:57
dle stavu dobíječky, některý ty chytřejší ti prozradí kdy už je to v pořádku, nicméně 8-12 hodin, tím nic nezkazíš, určitě se nedostanu do stavu, kdy si řekne teď jsem přebitá, tak se vybiju a můžem zasManžela mám jednoho, což nebrání tomu, aby byl ten nejoblíběnější
ale to zas odvádí řeč od problému ... víte někdo, jak dlouho se to musí nabíjet, aby to auto pak jezdilo?

Odesláno 26.10.2007 11:58
Manžela mám jednoho, což nebrání tomu, aby byl ten nejoblíběnější
ale to zas odvádí řeč od problému ... víte někdo, jak dlouho se to musí nabíjet, aby to auto pak jezdilo?
teda já asi nejsem ten pravej, co by měl v tomhle radit, ale my to nabíjeli nejmín přes noc (vim to, protože mi to děsně smrdělo v pokoji a vydávalo to nepříjemný, téměř podprahový zvuk... ;) ) a my tam měli takový světýlko, který zhaslo, když se to dobilo... Ale odbornost rady nezaručuju, furt sem jenom ženská ;)
Odesláno 26.10.2007 11:59
Na nabijecce , co mam ja je takova ta stupnice a kdyz rucicka poklesna na jistou konstatni hodnotu pobliz nuly, je nabito.
A nechaval jsem to nabijet pres noc.
Odesláno 26.10.2007 12:04

Odesláno 26.10.2007 12:06
Preci jenom oni i nase mile drahe polovicky maji sve akce, nad kteryma nam zustava rozum stat.

Odesláno 26.10.2007 12:07

Odesláno 26.10.2007 12:11
no musím se Světlušky zastat, jelikož jsem to na vlastní oči několikrát viděl...Jo, Svetluska, to ze sedis za PC a vypisujes na fore znamena, ze uz je navarene, upratane, bola si na nakupe, o deti je postarane a okna su ciste ako lusk? Ak ano, tak treba este urobit poriadok v pivnici.
to že píše neznamení že sedí, jak ji znám, tak navařené už má tři různé druhy jídla a těsně dopéká vynikající štrůdl, prckovi s bravůrní lehkostí vrací autíčka, kterých po celé kuchyni bude nespočet a ve chvilkách mezi odpověďmi na foru stihne skočit do krámu pro nákup, do sklepa pro jabka a na zahradu pro uskladněnou cibuli....
a to není vtip, tak to tam vážně chodí

Odesláno 26.10.2007 12:11
Jo, Svetluska, to ze sedis za PC a vypisujes na fore znamena, ze uz je navarene, upratane, bola si na nakupe, o deti je postarane a okna su ciste ako lusk? Ak ano, tak treba este urobit poriadok v pivnici.
ty ses z tech, co po prichodu domu ojizdeji bilou rukavickou skrine, parapety, dvere a lustry? :o)
#19 Host_Ammazonca_*
Odesláno 26.10.2007 12:16
Škoda, já si zatím taky vše píšu tak nějak pro sebe, ale kolikrát i to stačí, aby tím člověk ze sebe neco dostalJinak na publikování já nemám dost odvahy.

Ale na obranu musím říct, že každý má něco a nikdo není 100%. A když už ti tu kachličku v koupelně po padesátém lamentovaní konečně přilepí a kladívkem přiťukne a tím shodí všech dvacet, které do té doby držely, přinejmenším má zase jinou přednost, kterou to je schopen napravit.
Důležité je zatnout zuby, pochválit ho za tu jednu kachličku a on hned bude mít větší chuť ti dokázat, že je opravdu tak hrozně šikovněj, že se příště do něčeho pustí s ochotou.
A je pravda, že z nás jim asi taky někdy musí vstávat vlasy na hlavě. (zcela kajícně hovořím z vlastní zkušenosti)

Odesláno 26.10.2007 12:30
Odesláno 26.10.2007 12:33
Ta moje to má hned vyřešený: No, je to asi vůl. A ještě to otočí tak, že vlastně jsem chybu udělal já aniž bych po 1/2 hodinovém pátrání a přemýšlení přišel na nějakou logickou věc, co jsem to vlastně provedl..
Ale jedno se ji musí nechat.. To její "neřešení" ji nepřidělává starosti, asi to taky zkusím.
Odesláno 26.10.2007 12:37
...až si všimne, že k večeři si má namazat chleba, buchta nebude, tak se sám začne zajímat o tvoje problémy...
To nefunguje vsude...ja tohle udelat, tak muj drahy nasadi nadseny vyraz, ze muze jit jist do mekace :o)
Odesláno 26.10.2007 12:39
aha, no asi bude téměř pravidlem, že čím větší rodina- tím větší zmatek.., když ty se můsíš postarat o všechno doma a manžel zase o peníze, tak je to ceklem velký tlak na oba asi, ty musíš obstarat všechno doma, zavisí na tobě pět lidí, on se zase stresuje z práce... to je na jednoho člověka moc... manžel by byl pracovně vytížen bez ohledu na to, jestli bys ty pracovala nebo ne? (hh zrovna mě napadá, jak je hloupé tady lidem tykatDo práce skutečně nechodím, zrovna mi skončila mateřská a já těžko seženu práci, při které bych se postarala o velkou domácnost a čtyři děti s profesí ekonoma, takže jsem ženou v domácnosti :)

PS pro wiki: no takhle to asi řeší domácnosti, kde nesejde na efektivitě stravování (peněžní) -hodně spolužáku si svačinu kupuje, kdežto mě mamka maže chleba (asi bych jí měl konečně začít pomáhat, když to tady tak čtu

.. ale špatný přiklad jsou pak ty rodiny jedináčků (nejhůře pak hokejistů), kde z nich vyrostou pěkně komerční lidi se špatným žebřičkem hodnot (čím dražší, tím lepší)... to mi pak zůstává rozum stát, když jeden takovej exemplář komentuje mé čištění bot (po benbalu na zaprášeném hřišti) "ty musely bejt asi drahý co"

Odesláno 26.10.2007 12:43
Já si ten řízek taky umím udělat sám a ještě si s tím vyhraju. Akorát by to dopadlo tak, že by chtěla taky, protože ji to ode mne chutná více než od sebe

A s praním věcí sem taky nechoď páč hodit věci do pračky a mít zase týden klid.. To máš pak 7 dní klidu za 20 minut práce.. :-)
Takže ono to s tímto není vůbec jednoduchý.. a zvláště když je ta žena vedle alespoň trochu schopnýho a HLAVNĚ akčního chlapa :)
Odesláno 26.10.2007 12:46
no právě, tak je jenom otázka toho, kdo má kolik času ,jestli si můžeš uvařit sám ne? proč to nechávat na ženě, snad nežijeme ve středověkuJo Wulfgare, to není dobrý nápad :)
Já si ten řízek taky umím udělat sám a ještě si s tím vyhraju. Akorát by to dopadlo tak, že by chtěla taky, protože ji to ode mne chutná více než od sebe![]()
A s praním věcí sem taky nechoď páč hodit věci do pračky a mít zase týden klid.. To máš pak 7 dní klidu za 20 minut práce.. :-)
Takže ono to s tímto není vůbec jednoduchý.. a zvláště když je ta žena vedle alespoň trochu schopnýho a HLAVNĚ akčního chlapa :)
#28 Host_Ammazonca_*
Odesláno 26.10.2007 12:59
Odesláno 26.10.2007 13:03
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních