Skočit na obsah

Fotka

žena v domácnosti

• Please log in to reply
59 odpovědí na toto téma

#1 Světluska

Světluska

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 230 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:16

... proveden úklid
  • 0

#2 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:43

Dost, Svetluska, ty ma zabijes!!! :devil:
  • 0

#3 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:45

mne taky...ale v prve rade bych asi ja zabila takoveho manzela :wink: :devil:
  • 0

#4 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:51

Ty jich máš víc?! A tenhle je nejoblíbenější?! No to potěš, teda... :wink: Před tvojí trpělivostí upřímně smekám, já už bych ho něčim umlátila.... :devil:
  • 0

#5 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 26.10.2007 11:51

Teda, to je slet :devil:

Maslostroj, Threcie, Wikinka, Světluska, Ammazonca...

Což znamená jediné... Voodoo?! :wink:
  • 0

#6 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:55

počkej až večer přijede domu a přečte si to :devil:
  • 0

#7 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 26.10.2007 11:57

Milá Světluško, protože ráda píšu, už dlouhou dobu mě kamarádky hecují, abych mé životní žážitky, které jim často líčím, a které se nesou ve velice podobném duchu jako tvoje, (vyjma osob a obsazení, kde jistou dobu figurovala např. pološílená babička, hysterický yorkshirský teriér, nerudná tchýně a další zábavné postavy), začala vydávat knižně jako povídky. Po přečetení tvých příspěvků bych ráda věděla, zda nezvažuješ něco z tohoto publikovat, protože nejen, že jsou mi tvé eskapády z pohledu ženy velmi blízké, ale taky tvůj styl, kterým píšeš, což by v tandemovém podání jistě ocenila kdejaká životem zoufalá čtenářka.
Tvá chápající Ammazonca :devil:
  • 0

#8 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Manžela mám jednoho, což nebrání tomu, aby byl ten nejoblíběnější  :laugh: ale to zas odvádí řeč od problému ... víte někdo, jak dlouho se to musí nabíjet, aby to auto pak jezdilo?  :devil:

Zobrazit příspěvek

dle stavu dobíječky, některý ty chytřejší ti prozradí kdy už je to v pořádku, nicméně 8-12 hodin, tím nic nezkazíš, určitě se nedostanu do stavu, kdy si řekne teď jsem přebitá, tak se vybiju a můžem zas :wink:
  • 0

#9 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Dnes se mi opět dostalo cti naučit se něco nového. V přiloženém příspěvku jsou podrobnosti. Jen prosím, nevíte někdo, jak poznám, že už je to nabité?  :devil:

Zobrazit příspěvek

:wink: :laugh: ,...dost dobry.
  • 0

#10 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:58

Manžela mám jednoho, což nebrání tomu, aby byl ten nejoblíběnější  :wink: ale to zas odvádí řeč od problému ... víte někdo, jak dlouho se to musí nabíjet, aby to auto pak jezdilo?  :devil:

Zobrazit příspěvek

teda já asi nejsem ten pravej, co by měl v tomhle radit, ale my to nabíjeli nejmín přes noc (vim to, protože mi to děsně smrdělo v pokoji a vydávalo to nepříjemný, téměř podprahový zvuk... ;) ) a my tam měli takový světýlko, který zhaslo, když se to dobilo... Ale odbornost rady nezaručuju, furt sem jenom ženská ;)
  • 0

#11 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:59

Což znamená jediné... Voodoo?!  :devil:

Zobrazit příspěvek

"Mozem ta s kludnym svedomim ubezpecit, ze nie...", druha ruka nahmata nieco pod stolom, "... stopercentne nie." :laugh: :wink:
  • 0

#12 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 11:59

K tomu nabijeni.
Na nabijecce , co mam ja je takova ta stupnice a kdyz rucicka poklesna na jistou konstatni hodnotu pobliz nuly, je nabito.

A nechaval jsem to nabijet pres noc.
  • 0

#13 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:04

Je otazne, ci doporucenie dobitia tej baterie nebolo alibisticke a po 8-10 hodinach zistis, ze mysiak si urobil komorky aj inde a bateriu budes moct pouzit akurat ako zarazku na dvere do garaze. Ale co, aspon budes na cerstvom vzduchu. :devil:
  • 0

#14 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:06

Zase nebudeme delat z chlapu idioty, ze.

Preci jenom oni i nase mile drahe polovicky maji sve akce, nad kteryma nam zustava rozum stat. :devil:
  • 0

#15 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:07

Zase nebudeme delat z chlapu idioty, ze.

Preci jenom oni i nase mile drahe polovicky maji sve akce, nad kteryma nam zustava rozum stat.  :devil:

Zobrazit příspěvek

*čeká na nějaký podobný potěšující příběh*
  • 0

#16 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:07

Jo, Svetluska, to ze sedis za PC a vypisujes na fore znamena, ze uz je navarene, upratane, bola si na nakupe, o deti je postarane a okna su ciste ako lusk? Ak ano, tak treba este urobit poriadok v pivnici. :devil:
  • 0

#17 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:11

Jo, Svetluska, to ze sedis za PC a vypisujes na fore znamena, ze uz je navarene, upratane, bola si na nakupe, o deti je postarane a okna su ciste ako lusk? Ak ano, tak treba este urobit poriadok v pivnici.  :wink:

Zobrazit příspěvek

no musím se Světlušky zastat, jelikož jsem to na vlastní oči několikrát viděl...

to že píše neznamení že sedí, jak ji znám, tak navařené už má tři různé druhy jídla a těsně dopéká vynikající štrůdl, prckovi s bravůrní lehkostí vrací autíčka, kterých po celé kuchyni bude nespočet a ve chvilkách mezi odpověďmi na foru stihne skočit do krámu pro nákup, do sklepa pro jabka a na zahradu pro uskladněnou cibuli....

a to není vtip, tak to tam vážně chodí :devil:
  • 0

#18 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:11

Jo, Svetluska, to ze sedis za PC a vypisujes na fore znamena, ze uz je navarene, upratane, bola si na nakupe, o deti je postarane a okna su ciste ako lusk? Ak ano, tak treba este urobit poriadok v pivnici.  :devil:

Zobrazit příspěvek

ty ses z tech, co po prichodu domu ojizdeji bilou rukavickou skrine, parapety, dvere a lustry? :o)
  • 0

#19 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 26.10.2007 12:16

Jinak na publikování já nemám dost odvahy.

Zobrazit příspěvek

Škoda, já si zatím taky vše píšu tak nějak pro sebe, ale kolikrát i to stačí, aby tím člověk ze sebe neco dostal :devil: S muži mám taky své zkušenosti, od neuvěřitelně provedených domácích prácí až po rady, které přece musíš chápat, když to je tak stupidně triviální (v tématu pro mě blížícím se kvantové fyzice).
Ale na obranu musím říct, že každý má něco a nikdo není 100%. A když už ti tu kachličku v koupelně po padesátém lamentovaní konečně přilepí a kladívkem přiťukne a tím shodí všech dvacet, které do té doby držely, přinejmenším má zase jinou přednost, kterou to je schopen napravit.
Důležité je zatnout zuby, pochválit ho za tu jednu kachličku a on hned bude mít větší chuť ti dokázat, že je opravdu tak hrozně šikovněj, že se příště do něčeho pustí s ochotou.

A je pravda, že z nás jim asi taky někdy musí vstávat vlasy na hlavě. (zcela kajícně hovořím z vlastní zkušenosti) :wink:
  • 0

#20 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:19

mě nechval nebo zpychnu a navíc .... jsou chvíle, kdy jsem dost lenivá  :wink:

Zobrazit příspěvek

to nic já zas přijedu na štrůdl a buchty :devil:
  • 0

#21 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:30

jenom tak informativně Světluško, to asi nestíháš chodit do práce ..? Já u nás v rodině dělám celkem prd, ale hlavně bych řekl, že někdy je to celkem přehnané, co všechno se snaží mamky doma stíhat... pokud manžel reaguje takhle, zkus dělat jenom to, co je nezbytně nutné (a být pak trochu víc v klidu), až si všimne, že k večeři si má namazat chleba, buchta nebude, tak se sám začne zajímat o tvoje problémy...
  • 0

#22 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:33

Tak já nevěřicně prořítám forum a říkám si, že ti Vaši manželové musím mít asi štěstí, že Vás mají. Páč moja "ženská" by se v životě nedokázala nad sebou zamyslet a říci se, proč je na mne vlastně naštvaný nebo co mu je...

Ta moje to má hned vyřešený: No, je to asi vůl. A ještě to otočí tak, že vlastně jsem chybu udělal já aniž bych po 1/2 hodinovém pátrání a přemýšlení přišel na nějakou logickou věc, co jsem to vlastně provedl..

Ale jedno se ji musí nechat.. To její "neřešení" ji nepřidělává starosti, asi to taky zkusím.
  • 0

#23 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:37

...až si všimne, že k večeři si má namazat chleba, buchta nebude, tak se sám začne zajímat o tvoje problémy...

To nefunguje vsude...ja tohle udelat, tak muj drahy nasadi nadseny vyraz, ze muze jit jist do mekace :o)
  • 0

#24 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:39

Do práce skutečně nechodím, zrovna mi skončila mateřská a já těžko seženu práci, při které bych se postarala o velkou domácnost a čtyři děti s profesí ekonoma, takže jsem ženou v domácnosti :)

Zobrazit příspěvek

aha, no asi bude téměř pravidlem, že čím větší rodina- tím větší zmatek.., když ty se můsíš postarat o všechno doma a manžel zase o peníze, tak je to ceklem velký tlak na oba asi, ty musíš obstarat všechno doma, zavisí na tobě pět lidí, on se zase stresuje z práce... to je na jednoho člověka moc... manžel by byl pracovně vytížen bez ohledu na to, jestli bys ty pracovala nebo ne? (hh zrovna mě napadá, jak je hloupé tady lidem tykat :devil: )

PS pro wiki: no takhle to asi řeší domácnosti, kde nesejde na efektivitě stravování (peněžní) -hodně spolužáku si svačinu kupuje, kdežto mě mamka maže chleba (asi bych jí měl konečně začít pomáhat, když to tady tak čtu :laugh: )
.. ale špatný přiklad jsou pak ty rodiny jedináčků (nejhůře pak hokejistů), kde z nich vyrostou pěkně komerční lidi se špatným žebřičkem hodnot (čím dražší, tím lepší)... to mi pak zůstává rozum stát, když jeden takovej exemplář komentuje mé čištění bot (po benbalu na zaprášeném hřišti) "ty musely bejt asi drahý co" :wink:
  • 0

#25 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:43

Jo Wulfgare, to není dobrý nápad :)

Já si ten řízek taky umím udělat sám a ještě si s tím vyhraju. Akorát by to dopadlo tak, že by chtěla taky, protože ji to ode mne chutná více než od sebe :devil:
A s praním věcí sem taky nechoď páč hodit věci do pračky a mít zase týden klid.. To máš pak 7 dní klidu za 20 minut práce.. :-)

Takže ono to s tímto není vůbec jednoduchý.. a zvláště když je ta žena vedle alespoň trochu schopnýho a HLAVNĚ akčního chlapa :)
  • 0

#26 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:46

Jo Wulfgare, to není dobrý nápad :)

Já si ten řízek taky umím udělat sám a ještě si s tím vyhraju. Akorát by to dopadlo tak, že by chtěla taky, protože ji to ode mne chutná více než od sebe  :devil:
A s praním věcí sem taky nechoď páč hodit věci do pračky a mít zase týden klid.. To máš pak 7 dní klidu za 20 minut práce.. :-)

Takže ono to s tímto není vůbec jednoduchý.. a zvláště když je ta žena vedle alespoň trochu schopnýho a HLAVNĚ akčního chlapa :)

Zobrazit příspěvek

no právě, tak je jenom otázka toho, kdo má kolik času ,jestli si můžeš uvařit sám ne? proč to nechávat na ženě, snad nežijeme ve středověku
  • 0

#27 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:46

(hh zrovna mě napadá, jak je hgloupé tady lidem tykat  :wink: )

Zobrazit příspěvek

myslím, že Světluška je velmi skromná, když se pasuje a prezentuje jako žena v domácnosti :devil: ale na druhou stranu si myslím, že Elli moc dobře ví jakej má doma poklad
  • 0

#28 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 26.10.2007 12:48

(hh zrovna mě napadá, jak je hgloupé tady lidem tykat  :wink: )

Zobrazit příspěvek

Tohle osobně mi naopak vyhovuje. Mně nedávno došlo, že už si musím definitivně přiznat, že mi není 18, když se mně jedna slečna v klubu zeptala: "Nemáte prosím vás zapalovač?". :devil:
  • 0

#29 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 12:59

Po mne nedávno chtěli občanku, když jsem si kupoval pivko a to už taky nejsem žádné mládě. :-)
  • 0

#30 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2007 13:03

Když to máte těžký, většina "dospěláků" vyžaduje vykání a vysloveně se urazí, když jim začnete tykat... takže většinou volím jistotu, tj. vykání... a když dotyčný chce, abych mu tykala, tak neni nic jednoduššího, než to říct ;) ale kdybych začala tykat rovnou, atk mě maj za nevychovanýho, arogantního parchanta, kterej si myslí, že je pupek světa ;) (nebo s mym zjevem za nebezpečný individuum, od kterýho je lapší držet sebe a své děti dál ;) )
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních