Skočit na obsah

Fotka

Novinky na herní scéně

• Please log in to reply
49 odpovědí na toto téma

#1 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 15:10

http://www.thewitcher.com/
No co jsem viděl videa, tak jsem byl poněkud skeptický, ale neměl bych být hned předpojatý, doufejme, že to nedopadne jako TV seriál :wink:
  • 0

#2 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 17:32

U me absolutni neduvera.
  • 0

#3 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 23.10.2007 17:34

Damn, I've become really interested!

A mám oproti vám jednu velkou výhodu; knížky jsem nečetl a seriál neviděl, takže jakkoli laciné, mně to asi bude chutnat :wink:
  • 0

#4 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 17:36

A to je neco jako nwn ?

A proc je v tom videu ten pan s tou elektrickou kytarou ?

Příspěvek upravil Brudrafon: 23.10.2007 17:40

• 0

#5 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 17:37

No ja k tomu ani nepristupuju jako k nejakymu klenotu na zaklade knizek, takze z toho moje neduvera neprameni. Me znechutilo spis to neustaly odkladani a odkladani a odkladani....
  • 0

#6 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 17:45

No ja k tomu ani nepristupuju jako k nejakymu klenotu na zaklade knizek, takze z toho moje neduvera neprameni. Me znechutilo spis to neustaly odkladani a odkladani a odkladani....

Zobrazit příspěvek

Ty ses dedek nevrlej, vzdyt to odlozili jen parkrat a celkem asi o tri a pul roku jenom! ;)
  • 0

#7 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 18:23

Ty ses dedek nevrlej, vzdyt to odlozili jen parkrat a celkem asi o tri a pul roku jenom! ;)

Zobrazit příspěvek

Jop. Tohle je oproti Blizzardum nic :)
  • 0

#8 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 19:15

Nečetl jsem knihu, neviděl jsem film, viděl jsem dvě minuty seriálu, na hru se těším jako asi každý, kdo o ní ví už déle jak rok:)
  • 0

#9 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 08:35

Jo tak na tohle se celkem těšim i když sem viděl serial a čet nějáký knížky. Jen doufam že když to tak odkládali že to bude stát za to.
  • 0

#10 Host_Tupoun_*

Host_Tupoun_*
  • Host

Odesláno 24.10.2007 09:17

Zdárek,

na hru se docela těším (už jsem si ji objednal) i proto, že tvůrci kdesi na fóru prohlásili, že seriál "Zaklínač" z produkce polské TV je "naprostá sračka" (doslovné vyjádření se kterým souhlasím - viděl jsem několik dílů tohoto úžasného seriálu) a oni touto cestou rozhodně jít nechtějí. No a že hru odkládali tak dlouho bych bral spíše jako pozitivum, snad tam bude o to míň bugů. Kouknul jsem i na české preview (dabing + titulky) a ty hlášky byly solidní :), ne teda moc pro děti, to je pravda :D.

:wink: Tupoun v.r.
  • 0

#11 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 09:51

Knizky jsem cetl.
Serial videl.
Film videl.

Ale hra bude podle meho nazoru nudna. Chodicka - mlaticka. Tot vse. Ale kouknu se na ni snad to muj komp utahne.
  • 0

#12 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 09:55

Mnoho lidí sariál wydziema (zaklínače) odsuzuje jako sračku :), ale já musím říct, že to mělo docela roztomilou atmosféru, ponurou, depresivní... prostě to bylo docela chutné, ale je pravda že seriál a knížka jsou docela rozdílný, a v seriálu jsou postavy moc ořezané o svůj předepsaný charakter.
Nicméně, hra vypadá labužnicky, a docela jsem na ni zvědavý.
  • 0

#13 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 11:38

Podle me ma ta hra velky potencial. Dobre znameni je i to, ze se od ni Sapkowski (narozdil od serialu) nedistancoval. Uvidime za dva dny :)
  • 0

#14 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 15:15

Rozhodně nedoporučuji dabovanou verzi Zaklínače (hra), protože dotyční to odříkávají z papíru a ani nevědí, co se ve hře děje, nahráva se jen jejich přečtená věta ve studiu, nakonec se doslovný překlad (jedna z chyb) neprojevuje jako klad dabinku, nýbrž zápor, protože to mnohdy nekoresponduje s děním ve hře a s celkovou situací. A protož ani nemají tušení, co se ve hře děje, odříkávají to naprosto suše, žádnej náznak emoce, člověk pak kouká na vypjatou situaci, postavy rozhazují rukama, ale co se dabingu týče, jakoby se bavili na téma "to máme dnes ale pěkné počasí"
  • 0

#15 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 16:28

Moje bota, teď jsem se dověděl, že zrušili práce na české verzi, co se týče dabingu, bude jen s titulky:) takže pohoda:)
  • 0

#16 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 16:35

koukám noví kolumbové(wulf)

ta hra se chysta pekne dlouho a vi se o ni, zadna novinka, osobne ji mam pekne dlouho objednanou

jinak sapkowski herni scenar pozehnal takze to zadna hruza nebude
  • 0

#17 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 17:00

Doufam ze trpaslici budou otitulkovany narecim jako v knize :)
  • 0

#18 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 17:15

koukám noví kolumbové(wulf)

ta hra se chysta pekne dlouho a vi se o ni, zadna novinka, osobne ji mam pekne dlouho objednanou

jinak sapkowski herni scenar pozehnal takze to zadna hruza nebude

Zobrazit příspěvek

já tu hru odsoudil už pred rokem právě jako klikací masakr, dávam to sem kvůli tomu, že 23. vyjde :wink:
  • 0

#19 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 17:31

já tu hru odsoudil už pred rokem právě jako klikací masakr, dávam to sem kvůli tomu, že 23. vyjde  :wink:

Zobrazit příspěvek

on to ale není klikací masakr, škoda, že to tak vidíš:) nicméně smůla pro tebe :wink: :tongue: :laugh:
  • 0

#20 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 17:40

on to ale není klikací masakr, škoda, že to tak vidíš:) nicméně smůla pro tebe :wink:  :laugh:  :wink:

Zobrazit příspěvek

no takhle mi to právě před rokem přišlo z trailerů, ale teď už tak skeptickej nejsem.. uvidíme :)
  • 0

#21 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 22:03

RPG? Arkada? Strategie? Tak mi to alespon trochu priblizte ne :)) jakej bude styl boje? Real time? Tahovej?
  • 0

#22 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2007 02:49

RPG:) posvěcené samotným Sapkovskym (nebo jak se píše), takže příběh opravdu stojí za to, není to klikací masakr ala Diablo a jíné "klony" nebo nápodoby:) každopádně tě to bude bavit, ale na tom tvém vraku to stejnak nerozchodíš:)
  • 0

#23 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 26.10.2007 23:37

Tak co rikate na Zaklinace?Dneska me prisel a prvni dojmy zatim super.Grafika propracovana,verohodne animace,hudba,zajimavej boj,hospodske hry,alchymie celkove na me dejchla pekna atmosfera...Jedine co bych nedoporucoval je ceska verze, nadabovani Geralta se opravdu nepovedlo :/.
  • 0

#24 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 10:09

Asi sem hral jinou hru, pac moje dojmy jsou ponekud jine. :)

Po uvodnim, prumernem, intru na me vykoukla ikonka "Bioware Aurora Engine". No co, asi jen nejaka reklama, zejo, ale ouha, ono to opravdu fici na Aurore. Takze opet optimalizace naprd, opet otravny loadovani lokaci kazdou chvili, opet podivny animace panaka. Ale nejsme povrchni, zejo, takze grafiku opustime a dostaneme se k ovladani. S panakem muzete behat bud WSAD nebo klasicky klikat. At tak nebo tak, panak misto aby elegantne zabocil tak se otaci o 90°. No co uz. Kdyz dojde na souboj, mate na vyber z nekolika bojovejch stylu(zamereni na dmg, zamereni na AB, ap.), ktery muzete v prubehu boje kdykoliv prepinat dle potreby. Nasledne dvakrat kliknete na NPC a panak jednou zautoci. Trefite-li spravnej moment a znovu dvakrat poklikate na npc, vas panak provede neco jako combo (v podstate jen dalsi utok, akorat ze rychleji/silneji) a stejne tak do tretice. Jestli z toho nejste moc chytry, tak ja taky ne, ale nakonec to skonci tak, ze dvakrat kliknes, pockas, dvakrat kliknes, pockas, dvakrat kliknes a npc je tuhy. Ze zacatku radost z dobryho nacasovani, po nauceni timingu ale otrava z klasickyho clickfestu. Dale vas panak disponuje zaklinacskejma kouzlama, ktery bych prirovnal k Sile v JediKnights:JediAcademy. Neco na srazeni, neco na dmg, atd. Posledni veci je vyroba lektvaru. Musite ziskat nejdriv recept, nasledne suroviny a pak si to u ohniste pekne vsechno uklohnit. Za zacatku radost nad uspechem, nasledne frustrace z hledani surovin na lektvar leceni, bo jinak se na nejtezsi obtiznost daleko nedostanete. :) Jeste zminim lvl-up, kterej se sklada z distribuovani skill pointu do nekolika klasickejch stromu ala diablo. K dobru prictemez ze je jich celkem pozehnane, sic sem "buildovani" v single hrach nikda moc nepochopil.

Suma sumarum klikaci kravinka, co uz tu stokrat byla bez spetky atmosfery (nechapu, kde ji tam pisatele nademnou nasli, osklivy in-game animace s prihlouplejma dialogama nasledovany neustalym loadovanim lokaci ve me teda opravdu zapaleni nevyvovaly) s nic moc grafikou (jediny co se mi libilo, byl stylovej interface HUDu).

Radsi si jdete koupit to pekny novy knizni vydani Zaklinace a do kosiku si prihodte za 250,- oba dily Maxe Payne (tusim Kolekce klasiky).
  • 0

#25 Sallow

Sallow

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 15:07

To uz skoro vypada jako by mel Dedek komplexy z novejch her :devil: U me prvni dojmy dobry.

Jinak Zaklinac bezi na silne modifikovanym Aurora enginu jeste z puvodniho NWN, takze s tou neoptimalizaci vlastne kritizujes NWN1. Bacha!!!! :wink:
  • 0

#26 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 15:33

A ja sem nekde rek, ze nwn1 je dobry? Ja sem prave frustrovanej tim, ze vydaj druhej dil a zopakujou nemlich ty samy chyby a spousta lidi nad tim krci rameny se slovy "no co, aspon neco".
  • 0

#27 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 16:15

A ja sem nekde rek, ze nwn1 je dobry? Ja sem prave frustrovanej tim, ze vydaj druhej dil a zopakujou nemlich ty samy chyby a spousta lidi nad tim krci rameny se slovy "no co, aspon neco".

Zobrazit příspěvek

no co se týče tohoto problému si myslím, že to u NWN 2 ještě zhoršili a lokace jsou menší:) takže se loaduje víc:)
  • 0

#28 Sallow

Sallow

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 16:18

A jaky chyby? Jako ze NWN1 bylo zabugovany, NWN2 taky, takze jde vlastne o ty samy chyby?

Ted me napadlo, ze NWN2 vyvinul jinej tym nez jednicku, takze prece nevedeli jakejch chyb se dopustili jejich predchudci :devil:

K Zaklinacovi:
Na nepratele staci kliknout jednou, takze jestli jsi na kazdyho klikal dvakrat, tak si z toho delas 2x vetsi clickfest nez to je :wink:

To otaceni o 90° je blabol, postava zabocuje uplne normalne. Pokud ji zadas prudkou zmenu smeru, co cekas ze udela? Trojityho Salchova?

Nejaky to loadovani ma kazda hra, takze na to jsme si snad uz zvykly, ne? Nebo proto, ze Oblivion loadovani mezi lokacema nemel, bude se to kazdy jiny hre vytykat?

A grafika je na max. detaily a s AA vic nez slusna. S NWN1 se neda srovnavat ani zbla. (ale Oblibion mel taky lepsi, takze proc s tim vubec ztracim cas, kde se to odinstalovava...)
  • 0

#29 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 19:50

Mno nevim jestli jste to postrehli ale jdou tam jakasi komba. A autori sami se snazzily vyhnout klikfestu... Proto zarazeny komba.
Jinak to je celkem slusna hra. Prijemne prekvapeni v zaplave nudy. (snad jen Orange Box). A mozna budu oznacen za kacire ale Bioshock nic moc teda...Hype jak blazen vsici na vetvi ale ja po 2 hodkach hrani zazival nudu, i pres par peknych napadu :) . Neni nad klasiku (SS1 :) )
  • 0

#30 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 22:31

Mno nevim jestli jste to postrehli ale jdou tam jakasi komba. A autori sami se snazzily vyhnout klikfestu... Proto zarazeny komba.
Jinak to je celkem slusna hra. Prijemne prekvapeni v zaplave nudy. (snad jen Orange Box). A mozna budu oznacen za kacire ale Bioshock nic moc teda...Hype jak blazen vsici na vetvi ale ja po 2 hodkach hrani zazival nudu, i pres par peknych napadu :) . Neni nad klasiku (SS1 :) )

Zobrazit příspěvek

musím souhlasit, že Bioshock měl velký hype a byl to velký boom, ale po pár hodinách mě to přešlo:) o zaklínačovi vám povím příště, po celodenním stahování 2% hry a dalších nehorázných bot a problémů jsem ho dokázal úspěšně nainstalovat a rozchodit, takže podám zítra svědectví taky:)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních