dobry den pan Dag
Odesláno 21.09.2007 07:38
*klop - KLOP*
*KLOP - KLOP*
"zeby nebol doma ?" ciereneho elfa to zarazi chodil k nemu pravidelne na navstevu so svojimi priatelmi
nikdy sa nestalo zeby ich nepustil do vnutra a teraz ticho
elf obratne potlaci par skrytych bodov vo dverach a tie sa otvoria
"asi uz ma navstevu" pomysli si "priatelia nebojte sa ak je pan Dag doma teste sa na hostinu"
skupinka navstevnikov pocka v stupnej hale - maju predsa vychovanie
po xvily k nim pride vysoky etin jeden z jeho ochranky a z daleka gestikuluje
"PREC !!! PREC !!! VY OPUSTIT to miesto TU PREC PREC" a tlaci skupinku k dveram
krasna zena s kridlami v snehobielej robe nema rada take zaobchadzanie - zdrapi etina a vykruti mu ruku a hodi o stenu
"tie adeptky z klastora Cerveneho draka maju ale silu" zahundre elf
skupinka zahliadne pana Daga - a s velkym usmevom a otvorenou narucou sa vyda smerom k nemu
NIE NIE JA VAS TU NEXCEM !!
co sa deje pane ? zneuctili sme niekedy Vas pribytok ?
NIE NIE ja uz prijimat len mladych nie Vas starych NUDNYCH !!! vy prec
skupinka zahliadne mlade konkubiny na sedacke kde za starych dobrych cias pan Dag hostil ich
"takto nam oplacas xvile co sme spolu prezili ?" zamraci sa elf
skupinka opusti komnaty pana Daga a vyda sa na smerom do mesta
Odesláno 21.09.2007 07:49
veru o ich priatelstve letia chyry
"maju radi zlato ale aj pivo "
skupinka vykroci smerom k zlatej bani
"dobry den priatelia" zdravi cierny elf krala pod horov
ticho trpaslici prebiehavaju hore dole prevazaju svoje vozicky a skupinku si nikto nevsima
"pracovity to narod podme rovno za kralom" a vyberu sa hlbsie do podzemia
uctivo sa poklonia kralovi pod horov ale nespustia oci z jeho ochranky
"OPUSTITE TIETO PRIESTORY !!!
nie ste tu na spravnom mieste
vratte sa odkial ste prisli" zareve po zuby ozbrojeny ochrankar
ale ... *preglgne elf* sme predsa ...
skupinka pozrie na krala trpaslikov - ten si ich nevsima
hlasne sa zabava s mladycmi slecnami z mesta
....
priatelia so sklopenym zrakom a ranou na dusi odchadzaju k vychodu
Odesláno 21.09.2007 07:53
ale predtym zaspominame na stare dobre casy v krcmicke pri jazere
snad nas slecny privitaju ako sa patri
skupinke zaziari iskricka nadeje a vykroci ...
Odesláno 21.09.2007 08:53

Odesláno 21.09.2007 09:14
preco ste znizili max lvl na demone z 30 na 26 ? nemam dobry build nemozem ist do K4 nemozem ist ani do zlataku
(ok moja chyba - mal som si postavit klasiku)
30lvl postavy toho az tak vela nemaju kam mozu ist
nechapem tomu skutocne - dost ma to vcera znechutilo
vzdy sa mi zdalo ze na boss otvaraka to boli vzdy velke obemedzenia 2featy ktore sa vyuzili par krat
ked sa stretli stari znami a isli sme na daga
pripada mi to ako ked pustis auto do ulicky a hned ako prejde mu das zakaz vjazdu a na konci ho zastavi policajt
a skasiruje
necakam ze sa to zmeni - mozno date vhodne vysvetlenie
som zvedavy ake zmeny postihli DZ mozno dalsi paprskometac vylepsene slecny a lvl < 26 :(
Odesláno 21.09.2007 09:16
Bleh, omlouvam se, byl jsem celej den v praci a ted po pul hodine uz me to nebavi cist cely, takze nebudu odpovidat na pozdejsi prispevky.
Cize Peewite,
to, ze si myslis, ze jsou vsechny zmeny k tezsimu me je srdecne lito. To je presne to, co nechci a to je presne to, co u kazdy, byt sebemensi, zmeny zvazuju. Chapu, ze se ti to muze zdat jako ztezovani, ale uprimne doufam, ze je to tim, ze nemuzes/nedokazes ocenit globalni prinos zmen. Ano, omezeni Svatyne na lvl 29 je svinstvo. Ale neni to nahodou vyhoda pro lvly 25-29, kterejm uz to pred nosem nevybere duo se Spasama, ktery si tam chodili pravidelne bez namahy pro "socku"? Ano, naboosteni Daga je svinstvo a dalsi stizeni. Neni to ale tak, ze se z tej lokace vyhodili ostatni npcka? Dag ma ted zivotu jak prase - svinstvo. To ze ma podstatne nizsi AC a trefi ho tak i "zmrsenej RP build" se ovsem nikde neprezentuje. Dag ma regeneraci jak prase. Svinstvo, nebo vyhoda pro silare? Trposi maj 70% pohleceni? Svinstvo nebo podpora taktiky a craftu? Ano, uznavam, je svinstvo ze nemaj hafo fullhealu, diky kterejm drive pul boje nebojovali a cekali jen na vyleceni. Samozrejme o tom, ze ve zlataku pribyl poklad se taky nikdo nezminuje...
Nemate proste dostatek informaci - proto nemam nikomu konstruktivne nadvajicimu :) nic za zly.
Myslim, ze Dedek a spol nedali obmedzenie na lvl bez dovodov, ktore uznali za dostatocne. Nemyslim si, ze debata na tuto temu skonci inak, ako so zamietavou odpovedou, nech je "navrh" podany akokolvek.
Odesláno 21.09.2007 09:22
ze si spravime build na 26lvl a vsetko pojde ako islo :)
ok zmaz PLS celu temu - znechutila ma uplne
dakujem
prepac ze som ta okradol o cas
Odesláno 21.09.2007 09:41
chuan : aky je dovod PLS ?
preco ste znizili max lvl na demone z 30 na 26 ? nemam dobry build nemozem ist do K4 nemozem ist ani do zlataku
(ok moja chyba - mal som si postavit klasiku)
30lvl postavy toho az tak vela nemaju kam mozu ist
nechapem tomu skutocne - dost ma to vcera znechutilo
vzdy sa mi zdalo ze na boss otvaraka to boli vzdy velke obemedzenia 2featy ktore sa vyuzili par krat
ked sa stretli stari znami a isli sme na daga
pripada mi to ako ked pustis auto do ulicky a hned ako prejde mu das zakaz vjazdu a na konci ho zastavi policajt
a skasiruje
necakam ze sa to zmeni - mozno date vhodne vysvetlenie
som zvedavy ake zmeny postihli DZ mozno dalsi paprskometac vylepsene slecny a lvl < 26 :(
No myslím, že se celkem zbytečně pouštíš do boje s větrnými mlýny .... věci se mění a někomu se třeba i líbí jiným ne. Na konec po předložení argumentů, dohadech a nadávkách bude renomé stejné jako tehdy v tom topicu, ze ktrého Voodoo vytáhl tu Dědkovu odpověď. No pokud se dostaneš do stádia opravdového naštvání v pravdě spravedlivého mohu doporučit recept, který jsem vyzkoušel a funguje. Ač jistě bude Demona první, skvělá a milená .... najdi si jiný NWN server .... je jich opravdu hodně a nabízejí různé úpravy a styly hraní ... a vyzkoušej ho. Jistě tě popadne minimálně objevitelská horečka a radost z něčeho nového. A po nějakém čase si zase s chutí můžeš jít zahrát na Demonu a třeba to už nebude tak černé jak se to zdá nyní a pokud ano ........... tak se ti třeba zalíbí jiný svět natolik, že nebudeš mít důvod se na Demonu vracet.
Toť můj názor.
Odesláno 21.09.2007 09:48
Nekdy to ma opodstatneni. Kdysi jesm podporoval, ale bylo mi receno, ze tohle na Demone nikdy nebude. Spise bych byl pro omezovani lowlevel lokaci, aby si nebrali k pokladu highlvly a podobne. Aby sla radeji skupinka nez jednotlivec o par lvlu vyse.
Porad je to hra. Hraci by se meli bavit.
Me to prijde tak, ze nekdo makal na predelani Zlataku a kdyz zjistil, ze hraci mu tam nebudou chodit, tak se rozhodl, ze teda nebudou chodit ani do svatyne.
Odesláno 21.09.2007 09:59
a TO=90 na vchod ostal ?
minule osm videl nejaky topic kde sa do svatyne vyberala skupinka cca 25lvl
napisal som tam mierne ironicky prispevok teraz som pochopil reverznu-ironiu :)))
(ze sa nedostanu ani cez vchod)
Odesláno 21.09.2007 11:10
takže sem si vytáh svojí první postavičku an demoně ,již po třetím relevlu a sem v klidu :)
Odesláno 21.09.2007 11:38
chápu, že se někomu nemusí něco líbit a nelíbí, ono se nikdy nebude líbit všechno všem a není to ani záměr, honit se za takto nereálnou myšlenkou. Nebudu tu ani nijak obhajovat, proč se to a to udělalo, to je již psáno jinde a otevírání stále stejných brečících topiců... no když to někoho baví proč ne....
Nejlépe to asi vystihl Noirdin ve svém posledním topicu.
K tomu, že tu všichni zasvěcení tvrdí, že se tam a tam nechodí, jen dvě věty.
1) K4 a Trpaslíci jsou vybíráni velmi pravidelně.
2) Vyběr provádí několik (osobně jsem viděl cca 28 různých postav, a acc K4 a cca 15-20 různých acc ve Zlaťáku) různých lidí v různých skupinách s různými buildy....
Jak si to kdo přebere je zcela na každém jednotlivci. Kdo chce brečet - brečí, kdo chce hrát - hraje a kdo chce hrát jinde - hraje jinde.
Odesláno 21.09.2007 11:45
Proc se neupravil spawn pokladu (doba) ve svatyni, kdyz nekomu vadilo ze se porad vybira?
Odesláno 21.09.2007 12:10
naco tam ten poklad je ked vam vadi ze sa vybera ?
#15 Host_Ariadna_*
Odesláno 21.09.2007 13:27
Me to prijde tak, ze nekdo makal na predelani Zlataku a kdyz zjistil, ze hraci mu tam nebudou chodit, tak se rozhodl, ze teda nebudou chodit ani do svatyne.
a nekdo makal na adamantitovych dolech, ktere maji tak obrovskou navstevnost a pokud tam nikdo nepujde , tak lidi nepujdou ani do DZ...

osobne me prijde, ze kdyby se z demony vypustilo tak 50% lokaci, tak rozdil pozna minimum lidi ...
#16 Host_gGeorg_*
Odesláno 21.09.2007 16:11
Bylo to tady zminene, "uprava" svatyne patri do kolonky HotFix.No taky mi vadí, že jak se dostanu na 30., tak už se tam nikdy nepodívám .... nevadilo by mi, že tam nenajdu poklad, ale je divný, že tam nesmím
Bohuzel nektre itemy byli do dostupne palety pridany neuvazene. Nasledkem cehoz jsou nektere lokace smesne lehke. U BOSS pokladu ktery ma byt tim nejtezsim co v modulu je to pak tristni situace.
Dost kecu, zaver je - Je to docasne reseni. Do svatyne se urco podivas :)
Odesláno 21.09.2007 19:00
Bylo to tady zminene, "uprava" svatyne patri do kolonky HotFix.
Bohuzel nektre itemy byli do dostupne palety pridany neuvazene. Nasledkem cehoz jsou nektere lokace smesne lehke. U BOSS pokladu ktery ma byt tim nejtezsim co v modulu je to pak tristni situace.
to abyste tam přidali DZ a fofrem..nebo je v pořádku že to vybere někdo sám?
Odesláno 21.09.2007 19:27
No a já tu svou postavičku už ani moc nevytahuju ...vůbec to neřeš..nemá cenu..pár lidí si tam hrabalo tak to zatrhli...to že ti kteří si tam hrabali, si jen vysajou nějakej ten lvl a budou tam hrabat dál už ej přece jedno...já bych sice kvůli tomu abych to otevřel musle upravit Nanu od 24 lvl znova..ale kašlu na to...prostě mi zatím zbylo jen to DZ ,ale tam už taky moc nechodim páč když se de na boss tak kvůli železům je to spíš OOC....Zlaťák- nikdo tam nemá chut jít a K4 ti většina řekne žeje to na dlouho....
takže sem si vytáh svojí první postavičku an demoně ,již po třetím relevlu a sem v klidu :)
20 postaviček chodí do zlatýho, 28 do K4 . Moje druhá postava, kterou mám asi rok má číslo dost přes tisíc. Kolik je asi postaviček dnes? A z nich se celých 28 dokázalo vypracovat a chodí si do zlatáku na poklad ! Hmmm, hmmm. Kolik postaviček bylo v mraveništi, na adamantinu ? Dá se to vyjádřit procenty?
Odesláno 21.09.2007 19:42
0,2% ?No a já tu svou postavičku už ani moc nevytahuju ...
20 postaviček chodí do zlatýho, 28 do K4 . Moje druhá postava, kterou mám asi rok má číslo dost přes tisíc. Kolik je asi postaviček dnes? A z nich se celých 28 dokázalo vypracovat a chodí si do zlatáku na poklad ! Hmmm, hmmm. Kolik postaviček bylo v mraveništi, na adamantinu ? Dá se to vyjádřit procenty?
Odesláno 21.09.2007 22:14
Budete nekdo tak laskav a mimo neustalyho omilani jak je vsechno nemozny a tezky zde konecne navrhnete jak to udelat, aby ta sama lokace byla stejnou vyzvou jak pro buildy zmrsene, tak pro buildy nesouci nalepku power?No a já tu svou postavičku už ani moc nevytahuju ...
Odesláno 21.09.2007 22:22
Budete nekdo tak laskav a mimo neustalyho omilani jak je vsechno nemozny a tezky zde konecne navrhnete jak to udelat, aby ta sama lokace byla stejnou vyzvou jak pro buildy zmrsene, tak pro buildy nesouci nalepku power?
to kdybych věděl...takže jen píšu co si myslim..jeslti je to špatně nebo ne to je už na uvážení každého..
Odesláno 21.09.2007 22:35
Prazdna lokacia, volny vstup. Pri otvoreni truhly hod kockou 1d20. 20 uspech, ostatne smrt.Budete nekdo tak laskav a mimo neustalyho omilani jak je vsechno nemozny a tezky zde konecne navrhnete jak to udelat, aby ta sama lokace byla stejnou vyzvou jak pro buildy zmrsene, tak pro buildy nesouci nalepku power?
Odesláno 22.09.2007 07:56
sice nejde udělat vyrovnanej boss pro všechny , ale třeba bossy na styl svatyně...páky a pak se to aspon nedá solovatBudete nekdo tak laskav a mimo neustalyho omilani jak je vsechno nemozny a tezky zde konecne navrhnete jak to udelat, aby ta sama lokace byla stejnou vyzvou jak pro buildy zmrsene, tak pro buildy nesouci nalepku power?
Odesláno 22.09.2007 08:26

Odesláno 22.09.2007 09:40
Stejnych cca 15-20 postav co chodi na adam???cca 15-20 různých acc ve Zlaťáku
A proc tam nebylo hozeny jenom omezeni na poklad jako je na lowlevelovejch truhlach? To by bylo zkopirovani casti kodu o tolik tezsi nez napsani toho omezeni?Bylo to tady zminene, "uprava" svatyne patri do kolonky HotFix.
Mno kdyz to kecani je lehciBudete nekdo tak laskav a mimo neustalyho omilani jak je vsechno nemozny a tezky zde konecne navrhnete jak to udelat, aby ta sama lokace byla stejnou vyzvou jak pro buildy zmrsene, tak pro buildy nesouci nalepku power?

Odesláno 22.09.2007 09:46
hh bohužel musim odpovědět právě tím, co už sem několikrát řekl:Budete nekdo tak laskav a mimo neustalyho omilani jak je vsechno nemozny a tezky zde konecne navrhnete jak to udelat, aby ta sama lokace byla stejnou vyzvou jak pro buildy zmrsene, tak pro buildy nesouci nalepku power?
takovou univerzální lokaci prostě neuděláš, to bys musel mít ooopravdu širokej spawn a drop z potvor, aby se to i odlyšilo odměnou
-měli by být alespoň dvě varianty pro určité lvlové rozmezí, jedná težká s vekou odměnou, druhá lehká s malou...tak lehká a tak malá odměna, aby ty silné buildy lezly spíš to té těžší...
Odesláno 22.09.2007 10:41
pokud někdo začne porovnávat čísla, která jsem uved s celkovým počtem postav na servru, pak asi netuší o čem mluví.... a pro upřesnění já mluvil o acc ne o postavičkách, což je při dnešních poměrech podstatný rozdíl, pokud se vztáhne k relevantní hodnotě - počet aktivně hrajících hráčů na odpovídajícím lvl, který by na bosy měl choditNo a já tu svou postavičku už ani moc nevytahuju ...
co třeba porovnat to vs počet postav, které aktuálně hrají?
nebo vs počet postav mající 30 lvl
a odpovím ti jinak. kolik postav bylo v rubicitovém dole, kolik v dole ne verd či mithril a shadow? ale šlo by asi i začít o důl dříve....
z výše uvedeného jako opravdu těžké vidím jen adamantinový důl - je potřeba sehraná grupa, speciální a velmi drahá výbava... ale k pozici - top craftu - je to plně adekvátní
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních