Proč?
Odesláno 23.08.2007 09:41
Vemu to trošku z historie. Kdysi bývali v zlatém dole rezavci, tato chamraď byla nahrazena katapulty. Pro někoho, komu rezavec někdy něco zchroustal (mě se to nikdy nestalo) to byla jistě změna vítaná. Postava bez úniku sice dostává od ohnivých katapultů pěknou čočku ale budiž. Katapult šel srazit a prstem smrti si lehnul raz dva. Po pár týdnech se jim však zvedl výcvik tak, že srazit nejdou a pokud někdo neháže prst smrti TO přes 70 (nevím, jestli tu takovej šikula vůbec je), tak si ho může vrazit akorát tak do……rypáku.
No a ted k novým duergarům. Museli prodělat asi slušnej výcvik, protože teď už srazit v podstatě nejdou. To nemluvim o žoldácích ve 2.patře, kteří většinu z toho jak je bacíte nějak pohltěj a nová záložnice by svýmu starýmu kolegovi taky natrhla řiť. Ale dejme tomu, je to přeci jen druhý patro…
A teď si shrňme pár posledních změn. Zlatý důl, katapulty, duergaři, žoldáci, záložníci, již starší úprava bossu – větší obtížnost. Hřbitov, odstranění plotu – větší obtížnost. DO nerozbitné dveře, pro někoho příčina občasných úmrtí – větší obtížnost. Krysodlaci, nahrazení mříže vrátky – větší obtížnost. Svatyně, přidání dvou spawnů mágů u daga – větší obtížnost.
No a teď se doopravdy ptám proč? Proč jsou všechny úpravy víceméně ztížením hry. Spousty let má hřbitov plot a najednou se někdo odněkud vrátí (vynoří) a prohlásí to za nepřípustné a přesto, že většina hráčů na foru to označí za naprosto logické tak je toto během pár dní řešeno odstraněním plotu. Proč někomu vadí, že si někdo celkem s přijatelným rizikem někde sbírá zkušenosti, takže mu to riziko je nutno za každou cenu zvětšit? Když někdo s přijatelným rizikem jde na boss (vždycky bude nějaký boss nejlehčí) tak ten bos omezíte levelem? Co bude na řadě příště? K4 nebo DZ? Vytvoříte pro lvl 30 nějaký nový boss? Takový kde lehnou hned u vchodu aby to bylo dostatečně obtížné?
Je cílem, aby se po Demoně pohybovali jen samé hyperklerikomnichozlodějské buildy?
Prosím o seriozní odpověď. I když odpověď typu když se Ti tu nelíbí, jdi si hrát jinam asi taky budu muset vzít v potaz.
Odesláno 23.08.2007 09:50
Moje slaba postavicka tam srazi naprosto cokoliv.
Ze ma kazde npc tam nejake pohlceni je velmi prijemna vec, aspon to neni takova nuda.
Katapulty jsou vtipnejsi nez rezavci.
Bohuzel ja jsem tady jen vochmelka co blbe keca a jeho nazory jako letiteho hrace nejsou brany v potaz, protoze tomu nerozumim.
Odesláno 23.08.2007 09:56
Odesláno 23.08.2007 09:58
S cim ale souhlasim s Pee, a co se mne osobne hodne nelibi, je skutecnost, ze ti, co rikaji "postavu bez evasion ani nezkousej hrat" maji bohuzel pravdu.
Odesláno 23.08.2007 10:02
Proc nedat misto pohlceni radeji tem NPC vice zivotu?
Odesláno 23.08.2007 10:03
Joo tohle je kruta pravda. Bohuzel holt nektere buildy budou mit dycky urcite vyhody diky mechanice.S cim ale souhlasim s Pee, a co se mne osobne hodne nelibi, je skutecnost, ze ti, co rikaji "postavu bez evasion ani nezkousej hrat" maji bohuzel pravdu.
Ale nerad bych se dostal do stavu, ze vsechno, krom klasickych kouzel, nebude mit na demone overovani vuci evasion.

Odesláno 23.08.2007 10:05
Odesláno 23.08.2007 10:05
Takže všichni klerikomnichozloděje nebo něco podobně namakanýho? A všichni musí top výbavu? Aspoň Geralt se zmínil v tom duchu, že boss bude stavěn na top výbavu. To znamená že běžný patlal buildů se nikam nepodívá a chuďas taky ne?Pee ja bych rekl ze se obtiznost zveda protoze se stavi cim dal tim silnejsi buildy a ty se pak stavaji standartem
Jo jinak teď mi došlo - Doupě zla - drainer - zvýšení obtížnosti.
Tak ať se pro tyhle maséry s hyper buildy udělá nějaká lokace, kde se budou moci nechat masírovat zástupy Dagů, Tagů, Alomárů či jiné žoužele a ostatním smrtelníkům nechají ty lokace na které jakž takž stačí.
(Co je to ten Brudrafon, co všechno sráží ve zlatým nevíš?)
Odesláno 23.08.2007 10:12
Odesláno 23.08.2007 10:17
Jak se ten fešák jmenuje, logni ho do hry, pojd do zlatýho a ukaž, jak je srážíš, budu v 11:20 ve hře tak mi tellni.Je to bezny fighter rouge SD. Predstav si ze to neni ani mnich ani klerik. Build ktery je slaby nahlavu a na jine magicke vymozenosti.
A ver tomu, ze jsem driv taky brecel, ze nemam silny build.
Odesláno 23.08.2007 10:19
Byl jsem se v tom novem Zlataku podivat se dvema 30tkama (vzhledem k tomu, ze ty, Peewite, jsi take) a se srazenim jsem problem nemel (tedy ne vetsi nez pred upravou).
Jinak me samozrejme take postihly upravy, ze jsem prohnal Tery drastickym vysatim + relevelem. Prave katapulty ve zlataku a TS samanu v DO me donutilo si Evasion proste vzit.
Odesláno 23.08.2007 10:24

Odesláno 23.08.2007 10:35
eh přímo solovat fakt ne vždycky tam se mnou byl nákej clerik , nebo ještě někdo , ale vždycky aspon clerik na imku na mysl to bych musel mít vážně hodně svitků s imkou na mysl dát , ale jelikož jde koupit jen 1 / restart tak by to trvalo dost dlouho , to spíš to DZ , ale jak tam včera pošlo to železo skrz 2 zamčený dveře ta už tam vážně nejduNo asi zas tak slabý build to nebude, když Atog s touto kombinací sóluje K4.
edit : solovat to může clerik / zloděj /war třeba stejně tak i DZ , ale pro ty se stejně démona upravuje , aby i oni měly trochu problémy..
Odesláno 23.08.2007 10:38

Odesláno 23.08.2007 10:51
Pokud upravili zoldaky, tak zacinam vazne pochybovat o inteliganci WB ...No, ted me vlastne napada ... pokud vim, dostali vcerejsim nocnim rychlorestartem duergari jeste nejakeho posileni (rikal Mytko). Takze ono to s tim srazenim precejen nemusi byt jen tak. Podivame se dnes ...
Odesláno 23.08.2007 11:03

Odesláno 23.08.2007 11:17
teď tan ani nemůžu s paladinem/war/wm strčit nost, protože katapulty mě rozcupujou... to únikování a pohlcení je pěkná kravina a vůbec se mi nelíbí, že ještě zhoršujete aktuální situaci na poli buildů a protěžování.. hole pro mágy? to už těch kouzel a míst na spaní nemají dost?!

Odesláno 23.08.2007 11:21
Odesláno 23.08.2007 11:22
Asi je třeba se smířit s tím že každá změna bude sáhodlouze komentována, jak je to teď těžký atd. To že veškeré změny se dají zase změnit a vyladit tak aby to vyhovovalo požadavkům všech, to asi moc lidí neakceptuje.
Takže prosím vas, nepropadejte hned panice, vše má svůj řád a průběh.

Odesláno 23.08.2007 11:24
Elitu a žoldáky (ty dole) nesrazím. Ted sem tam byl s Nanou, co jim dřív schazovala sekyry jako na běžícím pásu a taky si neprdla.No, ted me vlastne napada ... pokud vim, dostali vcerejsim nocnim rychlorestartem duergari jeste nejakeho posileni (rikal Mytko). Takze ono to s tim srazenim precejen nemusi byt jen tak. Podivame se dnes ...
Jinak včerejší noční nová verze - zvýšení obtížnosti, jak jinak.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních