Skočit na obsah

Fotka

CILR Munice

• Please log in to reply
178 odpovědí na toto téma

#1 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 00:23

Tak ... je sice pekne, ze sipy nejdou dat do slotu a automaticky po prihlaseni se sundaji. Nicmene ...

Jeste by to chtelo opravit mechaniku zpusobu osazovani novych toulcu do slotu.

Protoze jsem nepocital se zavedenim nejakeho CILR, tak zadne ze sipu, ktere ted mam, nemuzu pouzit ... ale co to udela, kdyz ted vystredlim? No prece vlozi mi to do slotu automaticky toulec :yes:

Ano, pak ho to sice zase vyhodi ... ale vystrelim. Takze ... :dntknw:

gG: zmenil jsem nazev topicku na lepe odpovidajici

Příspěvek upravil gGeorg: 20.08.2007 16:08

• 0

#2 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 20.08.2007 07:56

Popsane zvlastni chovani bude opraveno v nejblizsi verzi.
Kazdopadne, hrac je informovan ze takovato vybava mu neprislusi a vi ze cosi porusuje.
  • 0

#3 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 07:58

:dntknw: *drbe se na hlavě* No tak sem asi první... možná poslední co to po ránu nepochopil. :yes:
  • 0

#4 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 20.08.2007 15:19

Popsane zvlastni chovani bude opraveno v nejblizsi verzi.
Kazdopadne, hrac je informovan ze takovato vybava mu neprislusi a vi ze cosi porusuje.

Zobrazit příspěvek

a pro nas natvrdle muze me to nekdo trosku vysvetlit ?

vratim se po par dnech k demone a najdu sprasenou truhlu alchymisty ktera se chova jak kdyby ji navrhl Bill Gatesa 4x se me pta jestli chci opravdu danny soubor smazat .. pardon teda jestli chci provest experiment no kdyz si to amazonca vykvicela tak budiz doufam ze ted da chvilku pokoj ale to s tema sipama sem fakt nepobral jaky to ma smysl porad jen restrikce a omezovani a uz me to teda vazne SERE takze prosim proc?
  • 0

#5 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 15:45

vratim se po par dnech k demone a najdu sprasenou truhlu alchymisty ktera se chova jak kdyby ji navrhl Bill Gatesa 4x se me pta jestli chci opravdu danny soubor smazat .. pardon teda jestli chci provest experiment no kdyz si to amazonca vykvicela tak budiz doufam ze ted da chvilku pokoj ale to s tema sipama sem fakt nepobral jaky to ma smysl porad jen restrikce a omezovani a uz me to teda vazne SERE takze prosim proc?

Zobrazit příspěvek

Sila postavy je z velkej casti tvorena vyzbrojou. Ak das 4 lvl postave vyzbroj z adamantitu a bielej kvetiny, ... tak bude nepomerne silnejsia ako postava ktora nema takyto support. Co sposobuje neumerne rozdieli v sile medzi postavami (aj medzi inak uplne rovnakymi postavami)
Pri navrhovani lokacii a NPC WB musia vychadzat zo sily PC. Ak su rozdieli medzi postavami neumerne velke tak su dve moznosti. Bud prisposobime obtiaznost silnym, co ma za nasledok, ze tie horsie vyzbrojene sa nikde nebudu chytat. Ak prisposobime lokacie tym normalne vyzbrojenym, tak sa zas silaci budu nudit a nuda vacsinou vedie k tomu ze zacnu vystrajat blbosti. Predpokladm ze toto bol dovod na zavedenie CILR. Sipy su len dalsi logicky krok v tomto smere, ktory mal byt spraveny uz davno.
  • 0

#6 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 20.08.2007 16:16

Zobrazit příspěvek

1. Tvuj prispevek porusuje pravidla fora.
2. zmena dialogu byla na doporuceni 6ti vyznamnych alchymistu.
3. dialog je takovy aby se podobal ATS dialogum.
4. ve tvem rozcileni nad jakoukoli zmenou jsis nepovsiml ze truhla ti nyni navic vypisuje Tvuj posledni epxeriment a umicha ti ho spravne i po restartu.
5. na CILR odpovedel Mytko

Pokud je moje prace srovnavana s nejuspesnejsim programatorem vsech dob je to velka pochvala. Diky Godzilaku.
  • 0

#7 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 16:19

...
Pokud je moje prace srovnavana s nejuspesnejsim programatorem vsech dob je to velka pochvala. Diky Godzilaku.

Zobrazit příspěvek

off:
no na na jedný straně tu máš Age of Empires etc. .. a na druhé widnows.. :dntknw:
  • 0

#8 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 17:03

Zobrazit příspěvek

Neprehanaj... ja som nic hrozne poburujuce nevidel. Dokonca by som bol nesmierne prekvapeny keby tu zacali hraci spievat oslavne ody na zavedenie CILR na sipy...
  • 0

#9 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 17:17

Zobrazit příspěvek

Nechci ti brat iluze, ale Bill ve svem zivote naprogramoval asi naposled DOS 2.0. Jeho velka slava je na poli manazera a zlodeje, ale programator byl vzdycky mizerny.
  • 0

#10 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 17:21

Tak to s těma šípama to mě teda dostalo... k čemu vám je že dáte lískový šípy-verd hrot na 17 lvl? Dyt když to má začátečník tak stejně netreí ani šikorou stodulu ikdyž an ní dejchá....
Já bych do šípů vůbec nezasahoval. To bude potom každej střílet s nákejma vrbovejma šípama s měděnym hrotem než se dostane na ten 7lvl aby vůbec něco zranoval. To už zasahujete i do lučišníka a postavu zaměřenou na luk. Podle mě by se šípy měly vrátit do starejch kolejí. Šípaři vydělaj ho**o Lučišník bude rád za kritik dmg 15 a konec. Docela mě to dostalo, dejte ještě omezený lvly na výzbroj vod Kallara a bude to... a bude se jenom expit aby měl někdo jenom blbou železnou věc.

a druhá věc... proč ste daly pryč plot na HB? docela sem se zasmál když ste to daly pryč. Dá se to i RP odůvodnit tak to neni bug killovat potvory přes mříž.

Docela mě ty změny zarazily. Nejvíc teda ty šípy.. u
  • 0

#11 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 20.08.2007 17:27

a druhá věc... proč ste daly pryč plot na HB? docela sem se zasmál když ste to daly pryč. Dá se to i RP odůvodnit tak to neni bug killovat potvory přes mříž.

Zobrazit příspěvek

Tak tohle "někdo" poněkud netrefil. Nicméně k vrcholu ještě chybí udělat zombíky jako ve 28. dní poté, aby nešlo bugovat taktikou hit 'n' run.

:dntknw:
  • 0

#12 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 17:30

Tak tohle "někdo" poněkud netrefil. Nicméně k vrcholu ještě chybí udělat zombíky jako ve 28. dní poté, aby nešlo bugovat taktikou hit 'n' run.

Zobrazit příspěvek

Nebo budou první lvly expit na krysách u Loka a Zombíky dejte na 5lvl a bude to třešnička. :yes: :tongue: :tongue:
  • 0

#13 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 17:32

Hm, to je taky problem ze si nemozes na HB expit pri kavicke a ze to chce po hracovi aj nejake aktivne hranie?
  • 0

#14 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 17:38

Hm, to je taky problem ze si nemozes na HB expit pri kavicke a ze to chce po hracovi aj nejake aktivne hranie?

Zobrazit příspěvek

Jé řekni mi jestli musí bejt na HB akce jako když jede člověk na poušt? Sem velekj zastánce RP ale když jim seberete plot.

Ani mě nejde o to HB jako o ty šípy.... to zasahujete do povolání zaměřený na luky. Řeknimi s čim bude střílet hranda na 6lvl? se železem? Každej hranda nebo cokoliv jinýho s lukem střílý na 1-10lvl nejmín s rubicitem. A vy jim narvete do ruky železo a běžte si hrát na hrdiny. To je jejich věc co si koupěj. Taky sou tu ceny který to docela i omezujou. Chce to myslet i na hráče a ne jenom na to že někdo něco udělá a všichni kolem toho běhaj. Stejně to zas někdo vobejde takže co nadělat.
  • 0

#15 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 17:47

CILR na šípy nebyl nikdy a nikdo si nestěžoval...

Zobrazit příspěvek

no to je teda větší úlet než tvůj pokus hrát trpaslíka, jinak k tématu je to fajn, nikdy sem nechápal, proč to neni omezený...
  • 0

#16 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 20.08.2007 17:51

2. zmena dialogu byla na doporuceni 6ti vyznamnych alchymistu.
3. dialog je takovy aby se podobal ATS dialogum.
4. ve tvem rozcileni nad jakoukoli zmenou jsis nepovsiml ze truhla ti nyni navic vypisuje Tvuj posledni epxeriment a umicha ti ho spravne i po restartu.
5. na CILR odpovedel Mytko

Zobrazit příspěvek

gGeorgu preju ti bud jako Bill opravdu je to uzasny programator a verim ze i uzasny clovek stejne jako ty :dntknw: prejme gGeorgovi at je z nej billik

dal by me zajimalo teda kdo to byl kdo jsou ty uzasny alchaci .. nevim jak ostatni ale moje povolani alchymisty bylo druhe povolani ktere jsme po svadlene zacal delat a od te doby se ho drzim 2,5 roku zajimalo by me kdo jsou ti lepsi tedy na slovo vzati vseznalkove krom stale ukrivdene Amazonky
  • 0

#17 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:02

gGeorgu preju ti bud jako Bill opravdu je to uzasny programator a verim ze i uzasny clovek stejne jako ty :dntknw:  prejme gGeorgovi at je z nej billik

dal by me zajimalo teda kdo to byl kdo jsou ty uzasny alchaci .. nevim jak ostatni ale moje povolani alchymisty bylo druhe povolani ktere jsme po svadlene zacal delat a od te doby se ho drzim 2,5 roku zajimalo by me kdo jsou ti lepsi tedy na slovo vzati vseznalkove krom stale ukrivdene Amazonky

Zobrazit příspěvek

Co kdyby ses radsi vyjadril k tomu co ti na tvoji neprimerenou reakci odpovedel Mytko.
  • 0

#18 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:11

Jé řekni mi jestli musí bejt na HB akce jako když jede člověk na poušt? Sem velekj zastánce RP ale když jim seberete plot.

Ani mě nejde o to HB jako o ty šípy.... to zasahujete do povolání zaměřený na luky. Řeknimi s čim bude střílet hranda na 6lvl? se železem? Každej hranda nebo cokoliv jinýho s lukem střílý na 1-10lvl nejmín s rubicitem. A vy jim narvete do ruky železo a běžte si hrát na hrdiny. To je jejich věc co si koupěj. Taky sou tu ceny který to docela i omezujou. Chce to myslet i na hráče a ne jenom na to že někdo něco udělá a všichni kolem toho běhaj. Stejně to zas někdo vobejde takže co nadělat.

Zobrazit příspěvek

no hele ja vetsinu casu strilim liska zlato a jsem spokojenej, levna dobra munice. Pred wipem jsem strilel lisak zelezo (toulec za 200) a taky sem si nestezoval. A akce jak na poust? Nekecej nesmysly.
  • 0

#19 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:29

Sakra nekecám nesmysli ale jestli musí na HB běhat nováček sem a tam jak magor kvůli dvoum zombiim tak promin. Jak už někdo psal ten plot se dá odůveodnit RP takže nevim co všichni dělaj kvůli podělanýmu plotu kterej omezuje vraždy ze záhrobý Ježiši Kriste.
  • 0

#20 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 20.08.2007 18:37

Sakra nekecám nesmysli ale jestli musí na HB běhat nováček sem a tam jak magor kvůli dvoum zombiim tak promin. Jak už někdo psal ten plot se dá odůveodnit RP takže nevim co všichni dělaj kvůli podělanýmu plotu kterej omezuje vraždy ze záhrobý Ježiši Kriste.

Zobrazit příspěvek

Jako Councelor bys mohl vedet kolik je po alicii low lvl questu a na jaky lvl se hrac muze dostat bez zabiti jedine potvory.... .
  • 0

#21 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:39

Jako Councelor bys mohl vedet kolik je po alicii low lvl questu a na jaky lvl se hrac muze dostat bez zabiti jedine potvory.... .

Zobrazit příspěvek

No myslim, ze se nedostanes ani na 3. level :o))
  • 0

#22 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:41

Zobrazit příspěvek

Další problémek.... nemůžeme je jenom nahazovat expama za questy... Questy sou jenom pomoc nováčkum k rozšíření RP potom taky nějaký drobáky jak vydělat ale nemůžou spoléhat jen na Questy... CSka sem prosimtě vůbec ale vůbec neplet
  • 0

#23 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 20.08.2007 18:44

no hele ja vetsinu casu strilim liska zlato a jsem spokojenej, levna dobra munice. Pred wipem jsem strilel lisak zelezo (toulec za 200) a taky sem si nestezoval. A akce jak na poust? Nekecej nesmysly.

Zobrazit příspěvek

Přesně tak, před wipe byly šípy líska železo mezi nižšími lvl všeobecně rozšířené pro svůj poměr výkon/cena a šlo to s nimi naprosto v pohodě.
  • 0

#24 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:49

To je před Wipe ale vono už ted je Po Wipe takže... jak řikám furt už je jiná doba nevim nikoho kdo mi nestřílel nejmím syenitem
  • 0

#25 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:50

To je před Wipe ale vono už ted je Po Wipe takže... jak řikám furt už je jiná doba nevim nikoho kdo mi nestřílel nejmím syenitem

Zobrazit příspěvek

no zas uvidíš
  • 0

#26 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:51

(...) nevim nikoho kdo by nestřílel nejmím syenitem

Zobrazit příspěvek

To neni zadnej argument. Tak holt syenitem uz na prvnim levelu strilet nebudes.
  • 0

#27 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:51

no zas uvidíš

Zobrazit příspěvek

a to je jenom dobře.. sice ne pro mě, jako šípaře, ale z hlediska vyváženosti :dntknw:
  • 0

#28 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2007 18:59

Zobrazit příspěvek

No.... ale vono když si je nakoupíš jak řikala Ter tak stejně střílíš ale bude to psát ten podělanej lvl..... řikám stejně to zas někdo nějak obejde a bude to

EDIT: A jo ještě dejte CILR na Lektvary at si nemůžou low lvly napít kamenky a vlastně taky budou běhat jak somráci.
  • 0

#29 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 20.08.2007 19:09

Co kdyby ses radsi vyjadril k tomu co ti na tvoji neprimerenou reakci odpovedel Mytko.

Zobrazit příspěvek

co na to chces rict? takhle kdyz si chtel jako noob zajit do krypty melo smysl kupovat ohnive sipy a mohl si neco zvladnout ted? ted si kazdy zavola kamose klerika nakouzli mu zbran a je to takze zase uprednostnovani plechovek tohle byl krok bokem ... kdzy si clovek nasetril a mohl aspon strilet zlatem nebo ruby sipama melo to trosku smysl .. glore podel se o nejaky svuj myslenkový výpotek a neodkazuj se na druhé neboj s mytkem si ja rad pohovorim s tim problem fakt nevidim
  • 0

#30 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 20.08.2007 19:13

Zobrazit příspěvek

chapes ten nepomer? mec + kamarad klerik nebo kouzelnik = +5 zbran + ohen
sipy + svatý lejno = furt to samý svatý lejno + sipy
vyrobena zbran + sutr + par prasulku = dmg
sitezni luk + sitezni sipy + sutr jaky chces treba obrovsky blederuzovy s puntikama = furt sitezni dmg
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních