Ztrata veci po vyspani
#1 Host_nabit_*
Odesláno 25.07.2007 23:30

Odesláno 26.07.2007 00:06
////////////////////////////
mozna ti to nekdo ukradl
Odesláno 26.07.2007 05:28
jenom? tfuj to sou nemravové kovářiPotrebuju pomoct, nepride mi to normalni. Pred cca 10 dny mi spadl internet a kdyz sem se opet prihlasil tak sem nemel stit. Dnes se mi stalo to ze jsem se vyspal a nemam zbran. Mel sem Verd kladivo ktery sem vcera koupil od Zeda Steela. Screen nemam ani video, opravdu si nefotim obrazovku pred kazdym spanim. Stalo se mi o pokazde v lese. Myslim si ze se muzete podivat do nejake databaze hry nebo do me postavy a zjistit ze rikam pravdu. Prosim pomozte mi. Dohromady jsem za to dal 100 mescu

EDIT: jinak jestli to je otázka zlodějiny, no tak můžu dosvědčet, že Brogh je nevinen

neni to pěkný ,taky bych řval, ale myslim, že můžeš bejt rdá za ty nechutný ceny, co dneska jsou, protože 100 tisíc za verd zbraň a štít... no comment

Odesláno 26.07.2007 06:21
systém ne Demoně je takový, že když se něco takového stane a nejsou důkazy, neřeší se to
myslete si o mně co chcete, ale pánové, když si budete hrát na takové superhráče, akorád odradíte od hraní ty nováčky, kteří jsou zoufalí, když přijdou a těžce vydělané zlaťáky...
Odesláno 26.07.2007 07:13

Odesláno 26.07.2007 07:17
musím se postiženého zastat:
systém ne Demoně je takový, že když se něco takového stane a nejsou důkazy, neřeší se to
myslete si o mně co chcete, ale pánové, když si budete hrát na takové superhráče, akorád odradíte od hraní ty nováčky, kteří jsou zoufalí, když přijdou a těžce vydělané zlaťáky...
Tak pod tohle se klidně podepíšu. Pro někoho kdo zná systém, vydělal si milióny na prodeji šípů, suportuje si každou novou postavu, má kamarády co mu dělají za licence a někdy ani to ne je nějakých ušmudlaných 100k výsměch. Pro člověka který má rád postavičku, která zrovna není z top žebříčku Demony, není schopna do 10 lvl vytáhnout 500k ze systému je pak těch 100k bolestná ztráta, někdy i likvidační. Upřímně je mi toho hráče velmi líto vím co je to za ztrátu taky se mi to nejednou stalo, na druhou stranu velmi dobře chápu postoj DM/WB k těmto případům, pokud by jednou vyhověli vznikl by nebezpečný precedens pro jáké koli další požadavky ze strany hráčů. Tak tedy nabite pokud budeš mít hodně velké štěstí tak se v některém z DM týmu hne svědomí a na povrh se prodere soucit a třeba ve hře potkáš panenku či mužíka, kteří budou nutně potřebovat tvou pomoc a jako díky pak za svou námahu dostaneš kladívko proti králíkům po pradědečkovi. Spíše, ale doporučuji zatlačit slzu, sehnat partu dobrodruhů a vyrazit na ty obludy (jedno jaké) co neustále okrádají pocestné kolem Alicie a za kořist z jejich doupat si pak pořídit novou zbraň. Žádná radostná zpráva, já vím, ale víc opravdu nečekej ... nedočkáš se.
Práci zdar.
Odesláno 26.07.2007 07:42
ukládej si často hru jinak nevím , taky jsem včera přišel o verd helmu jen takPotrebuju pomoct, nepride mi to normalni. Pred cca 10 dny mi spadl internet a kdyz sem se opet prihlasil tak sem nemel stit. Dnes se mi stalo to ze jsem se vyspal a nemam zbran. Mel sem Verd kladivo ktery sem vcera koupil od Zeda Steela. Screen nemam ani video, opravdu si nefotim obrazovku pred kazdym spanim. Stalo se mi o pokazde v lese. Myslim si ze se muzete podivat do nejake databaze hry nebo do me postavy a zjistit ze rikam pravdu. Prosim pomozte mi. Dohromady jsem za to dal 100 mescu
Odesláno 26.07.2007 08:04
Jinak souhlasím s výše uvedenými texty....můj Evžen kdyby přišel o nějakou zbraň nebo část zbroje, asi to jako ustojí,ale já se budu za počítačem hodně cukat, protože jsem většinu hry dycky ten nejchudší:)
Odesláno 26.07.2007 09:57
a co to dosvědčí ? já mám třebas screen jak mám tu helmu na hlavě, i toho , že mi to napsalo ztracenej předmět , ale čemu to pomůže ? tím nic nedokážeš
dovedeš si představit jiný důkaz zmizení předmětu?:) nikdo nečeká, že to vychytáš i s časem kde bude jeden screen v 18:32:25 a jakože tam máš meč a druhý screen v 18:32:26 a už tam ten meč nebude:)
Odesláno 26.07.2007 10:19
#12 Host_nabit_*
Odesláno 26.07.2007 12:44
Ja sem na to drel jak blb a mam zase h....
A nejvic me na tom stve to ze proste strucne receno je to vsem u pr....
Diky za ucast tem co me zde podporili vazim si toho opravdu hodne. Takhle sem si nejak predstavoval ze by to melo napsat DMko a ne si z toho delat srandu.

Diky
Odesláno 26.07.2007 12:51
Odesláno 26.07.2007 12:53
Ukaz mi, kde si z toho delam srandu? Uprimne me to mrzi, ale nebudu ti tu lhat, proste neni zadna moznost jak ti pomoct.Ja sem na to drel jak blb a mam zase h....
A nejvic me na tom stve to ze proste strucne receno je to vsem u pr....
Diky za ucast tem co me zde podporili vazim si toho opravdu hodne. Takhle sem si nejak predstavoval ze by to melo napsat DMko a ne si z toho delat srandu.![]()
![]()
![]()
Diky
Odesláno 26.07.2007 12:57
pro odlehčení, jít spát se zbraní v ruce tak se ráno živej neprobudím...Mno a nemeli byste se teda panove soustredit na to aby to ta hra nedelala, jak to muze byt moje chyba jdu spat se zbrani v ruce a probudim se bez ni,
a vážně - Dědek má pravdu. Bez náhrady, ač je nám líto.
#17 Host_nabit_*
#18 Host_Galio_*
Odesláno 26.07.2007 13:11
Odesláno 26.07.2007 13:13

#22 Host_Ammazonca_*
Odesláno 26.07.2007 13:17

#23 Host_bullov_*
Odesláno 26.07.2007 13:17
Kdy každý hráč který končil rozdal svou výbavu atp...
Podepisování byl velký krok kupředu pro to aby se nemuselo wipovat každý půlrok.
Si teda myslým já

Odesláno 26.07.2007 13:35
#25 Host_Ammazonca_*
Odesláno 26.07.2007 13:44
Děkuji za projev důvěryVaše účast mu naopak ztrátu vynahradit může. Stačí ochotný kovář a několik hráčů,kteří se poskládají na náklady. Pokud mě kontaktuje důvěryhodný hráč (například rovnou ty, Ammazonco) jsem ochoten s Arghaali přispět 10 až 20 měšci (podle stavu účtu).

#26 Host_nabit_*
Odesláno 26.07.2007 13:56
Nevím co na to říct. VŠEM MOC DĚKUJU, ale to nemůžu přijmout. Nejsem bez rukou a bez nohou prostě budu na to zase muset ty prachy vydřít. Mě nešlo o to že budu mít zbraň, ale o to aby se ta chyba nestávala. Nemohl jsem za ní a nejsem tu zřejmě sám komu se to stalo.Děkuji za projev důvěry
Já osobně bych taky byla ochotná přispět, pokud by se jednalo o někoho, koho znám nebo kdo by mě přesvědčil, že je v nouzi.. Tím se nechci prohlásit za armádu spásy, ale dobrý skutek jednou za čas neuškodí
Bylo mi řečeno že to nejde - tak to nejde je mi to líto.
ALE VÁM VŠEM JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJU.
Na to nezapomenu
Díky
#27 Host_nabit_*
Odesláno 26.07.2007 14:01
Vy šibalové Dmka že vy mě vše berete? :-)))))))
#28 Host_nabit_*
Odesláno 26.07.2007 17:20
ale neni tohle uz trochu paranoidni? porad je to hra takze jde hlavne o zabavuNo to neni. Jak zjistim, zes to nekomu dobrovolne nedal/neprodal, nebo zes o ni neprisel vlastni vinou?
nova zbran je pro hrace dulezita, je to jeho poklad, ma z ni radost, sam vim jak jsem skakal radosti kdyz vok konecne sevrel v ruce shadow mec
myslim ze by hraci ocenili kdyby jste zmenili pristup z -kazdy se to tu snazi ojebat, tech kterym se neco stane chybou je malo
na pristup-jen malo z tech kteri nahlasi ze se jim neco stalo se nas snazi ojebat
osobne by mi zaznam ze zalohy stacil, nedat/neprodat pominu, to by byla prasarna a doufam ze nikdo nema takovou drzost abyzkousel timhle zpusobem(tj. za asistence dms) duplikovat veci ale co znamena to "vlastni vinou" neumim si predstavit jak by se hraci ztratila zbran v lese pri odpocinku vlastni vinou
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních