Skočit na obsah

Soňa Furts-útok bez odporu

• Zamčené téma Téma je zamčeno
105 odpovědí na toto téma

#1 Host_Shebali_*

Host_Shebali_*
  • Host

Odesláno 03.07.2007 19:50

ještě k tomu dodávám že to bylo nejen bez odporu ale také bez jediného slova

nezabila sice ale dostat postavu dostavu bezvědomí znamená snížit jí hitpointy na nulu nebo méně což je v podstatě smrt

zajímalo by mě jak se jí budete zastávat nyní

Přiložené soubory

• 0

#2 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 19:52

nic proti, ale vyzerá to ako fotomontáž..
  • 0

#3 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 19:58

nic proti, ale vyzerá to ako fotomontáž..

Zobrazit příspěvek

Asi tak, dodej cely screen pak se muzem bavit.
  • 0

#4 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 19:59

chtělo by to lepší screen , ale ten utok bez odporu tam je vidět....
  • 0

#5 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:09

chtělo by to lepší screen , ale ten utok bez odporu tam je vidět....

Zobrazit příspěvek

Omyl neni tam videt, navic jak je to sestrihany... takhle muzes komukoliv napsat jakej to neni co ja vim co a pak takhle argumentovat?
  • 0

#6 Host_Shebali_*

Host_Shebali_*
  • Host

Odesláno 03.07.2007 20:16

sestrihane to je a je to proto aby mi lide nekoukali na quickslot a podobne, neboli jsou tam jen ty podstatne veci...konec koncu neni problem vyhledat v logu jak to bylo ze? ale to by tu nad jistymi lidmi nesmela byt ochrana neviditelna ruka ze? jinak z vypisu boje je poznat ze opravdu utocila sona a je z nej take poznat jak cely "boj" probehl-4 vystrely a mrtva shebali, takze jak by slo zfotomontovat tohle hm?
  • 0

#7 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:24

Dokud tu nepodložíš pořádný screenshot tak máš smůlu...
  • 0

#8 Host_Shebali_*

Host_Shebali_*
  • Host

Odesláno 03.07.2007 20:25

jeste nejake blbe pripominky nebo se ted zacnete konecne radeji starat o dodrzovani pravidel?

Přiložené soubory

• 0

#9 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:25

ale to by tu nad jistymi lidmi nesmela byt ochrana neviditelna ruka ze?

Zobrazit příspěvek

Na tyhle reci zacinam byt alergickej, delas jako by si do toho vseho videl, pritom-nutno rict, nevidis a nemysli si ze proto, ze kdyz je trend ukazovat na nejakou vyfantazirovanou protekci z rad DM, ze si necim pomuzes.
Se Sonou sem si promluvil, jeji hovor mam taky vyscreenovanej a preposlal jsem ho k dalsim instancim na posouzeni a klidne reknu ze ten hovor dava tobe zapravdu. Ale mel by sis uvedomit ze "kazdy je nevinny, dokud neni prokazana vina", proto se tu diskutuje proto se tu ptam, nechces-li to akceptovat, tvuj problem.
  • 0

#10 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:26

Dokud tu nepodložíš pořádný screenshot tak máš smůlu...

Zobrazit příspěvek

No z diania v poslednej dobe by som neveril ani tomu ...
  • 0

#11 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:28

Na tyhle reci zacinam byt alergickej, delas jako by si do toho vseho videl, pritom-nutno rict, nevidis a nemysli si ze proto, ze kdyz je trend ukazovat na nejakou vyfantazirovanou protekci z rad DM, ze si necim pomuzes.
Se Sonou sem si promluvil, jeji hovor mam taky vyscreenovanej a preposlal jsem ho k dalsim instancim na posouzeni a klidne reknu ze ten hovor dava tobe zapravdu. Ale mel by sis uvedomit ze "kazdy je nevinny, dokud neni prokazana vina", proto se tu diskutuje proto se tu ptam, nechces-li to akceptovat, tvuj problem.

Zobrazit příspěvek

:smile: tak tak :happy:
  • 0

#12 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:37

Ja nevim co furt resite - Ban a bude klid
  • 0

#13 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:40

Zobrazit příspěvek

Hele nechces vzit tu svoji kocku na tejden k rybniku a vyprdnout se na chvili na tuhle bejkarnu ? Preci jenom ti to zacina lezt dost na mozek.

O protekcich z rad DM by se tady dali vypravet epicke basne.

Schvalne sem se nepoustel do nejakych delsich debat v tom predeslem tematu a dost jsem se pobavil, kdyz v podstate vyplynulo, ze "ono" je vlastne perfektni hrac.

Nevim, kde si byl tenkrat ty, ale ja byl prave tady na Demone, kdyz ty partiticce zacalo docela solidne strasit ve vezi.

Prijde mi ze spousta lidi tady ma dost kratkou pamet, vcetne tebe i me.

A nevim jestli se to zda jenom me, ale nemeris vsem stejne, az se mi zda ze se pokousis z lidi delat blbce ...
  • 0

#14 Host_Shebali_*

Host_Shebali_*
  • Host

Odesláno 03.07.2007 20:42

Zobrazit příspěvek

do ceho nevidim? vidim to tak jak to tu prezentujete, staci kdyz se podivam na dva predchozi topicy v prohrescich, sona tu dela bordel od doby co tu hraje ale stale je nedotknutelna nebo co?

a k te tvoji presumpci neviny-jakmile se na demone objevi pruser, hraje tam mensi nebo vetsi roli nase sonicka takze prominte ale takovouhle presumpci neviny akceptovat nebudu, dekuji
  • 0

#15 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:45

Hele nechces vzit tu svoji kocku na tejden k rybniku a vyprdnout se na chvili na tuhle bejkarnu ? Preci jenom ti to zacina lezt dost na mozek.

O protekcich z rad DM by se tady dali vypravet epicke basne.

Schvalne sem se nepoustel do nejakych delsich debat v tom predeslem tematu a dost jsem se pobavil, kdyz v podstate vyplynulo, ze "ono" je vlastne perfektni hrac.

Nevim, kde si byl tenkrat ty, ale ja byl prave tady na Demone, kdyz ty partiticce zacalo docela solidne strasit ve vezi.

Prijde mi ze spousta lidi tady ma dost kratkou pamet, vcetne tebe i me.

A nevim jestli se to zda jenom me, ale nemeris vsem stejne, az se mi zda ze se pokousis z lidi delat blbce ...

Zobrazit příspěvek

A to ja si zase nemyslim ze me to leze na mozek, me spis vadi kdyz jsou na me (nejen na me) nejaky narazky a pritom jsou to jen vystrely do tmy, ve snaze neceho dosahnout.
Ze se snazim delat z lidi blbce? Nekdy tu snahu mam, u lidi co se ke me chovaj utocne. Nemerim stejne? Urcite, nemuzu JA brat prohresek jako prohresek kdyz vim ze ten hrac jindy hraje tak ale ted udela tohle (A PROSIM NEMLUVIM ZROVNA O SONE). Ale muj osamoceny nazor neni podstatny, jediny v cem delam chybu je to, ze se snazim diskutovat, to ze pak pusobim jako ovecka mezi vlky je vec jina ;).
A dik za navrh, ve ctvrtek razim na Vltavu (jako vazne!)
  • 0

#16 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 20:48

do ceho nevidim? vidim to tak jak to tu prezentujete, staci kdyz se podivam na dva predchozi topicy v prohrescich, sona tu dela bordel od doby co tu hraje ale stale je nedotknutelna nebo co?

a k te tvoji presumpci neviny-jakmile se na demone objevi pruser, hraje tam mensi nebo vetsi roli nase sonicka takze prominte ale takovouhle presumpci neviny akceptovat nebudu, dekuji

Zobrazit příspěvek

Neakceptuj, jak jsem rekl je to tvuj problem/tvoje vec.
  • 0

#17 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 03.07.2007 20:54

Zobrazit příspěvek

teda trosku kecas v tomhle
  • 0

#18 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 03.07.2007 21:15

Nakonec dostane Timirek lvl dolů za relog a život půjde dál :smile:
  • 0

#19 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:18

Ja by som to spravil tak isto len by som dal odpor drowov sekam na potkanie na to ziadny RP dovod nemusim mat drow je drow nech pada do temneho lesa stalo sa ze nedala odpor na den ban vyriesene ale tod moj skromny nazor.... :smile:
  • 0

#20 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:27

Občas se stává, že když dáš někomu dislike, a on pak relogne tak se mu změní nastavení na like, ale dotyčný co dal dislike ho stále vidí červeně...
Btw dávat dislike něčemu co má 40hp, je stejně ztráta času :smile:
  • 0

#21 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:29

Omyl neni tam videt, navic jak je to sestrihany...

Zobrazit příspěvek

Když už persekuce neviny tak proc nefunguje i na ní? Sestříhane to je až v okamžiku když řekne že nemá lepší screen...

Jinak se omlouvám Všem DM které jsem touto blbou poznámkou urazil
  • 0

#22 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:38

Téda... sem se zas pobavil nějakym topicem :mad: :smile: :happy:
  • 0

#23 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:40

Téda... sem se zas pobavil nějakym topicem  :mad:  :smile:  :happy:

Zobrazit příspěvek

to my všichni

někdo nad tím brečí, někdo se baví...ale moc velký rozdíl v tom není
  • 0

#24 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:42

to my všichni

někdo nad tím brečí, někdo se baví...ale moc velký rozdíl v tom není

Zobrazit příspěvek

Já možná začnu brečet...

smíchy..
  • 0

#25 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:50

A este jeden dotaz preco ta dotycna osoba ma stiahnuty chat ??nic nevidno takze nech tu nehovori ze sa pred tym nic nestalo mozno ma pravdu mozno klame ten screen je fakt uplne na prd :smile:
  • 0

#26 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:54

A este jeden dotaz preco ta dotycna osoba ma stiahnuty chat ??nic nevidno takze nech tu nehovori ze sa pred tym nic nestalo mozno ma pravdu mozno klame ten screen je fakt uplne na prd :smile:

Zobrazit příspěvek

tvoje kecy jsou tak naprd, šoupej nohama a mlč když se baví chytří
  • 0

#27 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:55

No podle mně je vysvětlení jednoduchý, zakouzlení Invisibility Purge. To onen dotyčný hráč nemá rád a hází za to i imploze na trhu.

Několikatýdenní ban by určitě pomohl.
  • 0

#28 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

Jaký zas stáhnutý chat? :happy:
K***a už, tady je to fakt jak v Kocourkově :D Já podám stížnost a ostatní mě posílají na trestnou lavic.
  • 0

#29 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

kucí, jděte radši spinkat :smile:
  • 0

#30 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 21:57

No podle mně je vysvětlení jednoduchý, zakouzlení Invisibility Purge. To onen dotyčný hráč nemá rád a hází za to i imploze na trhu.

Několikatýdenní ban by určitě pomohl.

Zobrazit příspěvek

Asi tak. Jako když si před blbcem uprdneš a on tě obviní, že mu nadáváš do rodiny.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních