Sona Furst
Odesláno 30.06.2007 09:41
Odesláno 30.06.2007 09:46
Přiložené soubory
Odesláno 30.06.2007 10:03
Odesláno 30.06.2007 10:32

#7 Host_-=Estfeal=-_*
Odesláno 30.06.2007 10:38

Odesláno 30.06.2007 10:43
Odesláno 30.06.2007 11:21
že by si chudinka vylívala zlost na tom že když mě chtěla zabít tak jí to nevyšlo a oddělala se vlastní implozí?
Tady se mrkněte jak Sonička pěkně leží na zemi, poté co šikovně zakouzlila implozi.
Jinak nezbývá než se přidat k těm názorům že tenhle člověk už toho natropil dost a zasloužil by si pěknej pobyt na banánovým ostrově.
Přiložené soubory
Odesláno 30.06.2007 11:24
A to ti přijde jako normální?Jinak osobně si myslím,že zabít nekoho proto,že se mnou nechce hrát RP je teda hoodně ubohý ...bohuže se Soničkou mám také podobnou zkušenost akorát ona po mojí postavičce hodila za útěk do bezpečí implozku a k mému překvapení ji moje klerička,která tenkrát měla kolem lvlu 12 ustála a zdárně zdrhla do městahrozně náladovej člověk..někdy pomůže...někdy zabije

#11 Host_-=Estfeal=-_*
Odesláno 30.06.2007 12:22
A to ti přijde jako normální?Jinak osobně si myslím,že zabít nekoho proto,že se mnou nechce hrát RP je teda hoodně ubohý ...bohuže se Soničkou mám také podobnou zkušenost akorát ona po mojí postavičce hodila za útěk do bezpečí implozku a k mému překvapení ji moje klerička,která tenkrát měla kolem lvlu 12 ustála a zdárně zdrhla do města
Si neměl říkat teď potrestaj tebe za útěk do NO PVP

Odesláno 30.06.2007 12:28
A co jako? Dostal jsi displike a zabila tě, co je na tom nenormálního?Ahoj běžel jsem s Morlagu do DO zvednout kámoše a po cestě jsem potkal Sonu Furst. Mno mrkněte na to jak to dopadlo. Je to normální v těchto dnech na Demoně?? Popřípadě udělal jsem někde já chybu?
Stát na místě a čekat až tě zabije, podle mě chyba je

Odesláno 30.06.2007 12:30
Imka na imploze není uměnícheche, no to mě podrž!
že by si chudinka vylívala zlost na tom že když mě chtěla zabít tak jí to nevyšlo a oddělala se vlastní implozí?
Tady se mrkněte jak Sonička pěkně leží na zemi, poté co šikovně zakouzlila implozi.
Jinak nezbývá než se přidat k těm názorům že tenhle člověk už toho natropil dost a zasloužil by si pěknej pobyt na banánovým ostrově.

Odesláno 30.06.2007 12:38
A co jako? Dostal jsi displike a zabila tě, co je na tom nenormálního?
Stát na místě a čekat až tě zabije, podle mě chyba je
Ja se nestacil ani hnout:D byl to blesk:) se mrkni ani moje postava nezaeragovala jen si hodila na iniciativu
edited: A stve me ten duvod proc me zabila na to se ptam jestli to je normalni?
Odesláno 30.06.2007 12:53
Ano, Sona mohla svoji nelibost v prostem ooc odbyti resit jinak a taky jsem ji to pri rozhovoru zduraznil, ale co je pravda je to, ze postavy sou soucasti sveta, at ty nebo ony, bohuzel nejde pouzivat vety ze s nekym hrat nechces a myslet si ze je klid. Stejne tak Sona nema pravo nekoho do hry nutit, takze Sone bylo receno ze svuj pristup musi zmenit a doufam ze to udela. Trest v tomhle pripade zadny nepadne.
Odesláno 30.06.2007 12:57
Takže, se Sonou sem mluvil. Ano, duvod pro zabiti byl ooc, proc, to mi i Sona rekla. Ale pravidlo zadne neporusila, odpor pred utokem dala a snazila se i RP formou mluvit, nez prisla hlaska od Cati.
Ano, Sona mohla svoji nelibost v prostem ooc odbyti resit jinak a taky jsem ji to pri rozhovoru zduraznil, ale co je pravda je to, ze postavy sou soucasti sveta, at ty nebo ony, bohuzel nejde pouzivat vety ze s nekym hrat nechces a myslet si ze je klid. Stejne tak Sona nema pravo nekoho do hry nutit, takze Sone bylo receno ze svuj pristup musi zmenit a doufam ze to udela. Trest v tomhle pripade zadny nepadne.
Prosim tedy o postup jak mam vyjadrit ze s nekym nechci hrat???
Odesláno 30.06.2007 13:02
Tě včera expila viď tak najednou kamarád... ale že tu ostatním otravuje hru...Takže, se Sonou sem mluvil. Ano, duvod pro zabiti byl ooc, proc, to mi i Sona rekla. Ale pravidlo zadne neporusila, odpor pred utokem dala a snazila se i RP formou mluvit, nez prisla hlaska od Cati.
Odesláno 30.06.2007 13:06
Odesláno 30.06.2007 13:08
co já vím, třeba si to vyložil stylem typu "hele nezajímáš mě vole", to já spíš někomu tellnu,že třeba nemám čas a někam spěchám nebo to řeknu i RP a odejdu jakoby nic:)
Opravdu jsem spechal a napsal jsem to jak jsem to napsal, pokud ji to vytocilo je to jeji problem nebylo tam napsano nic agresivniho.
Odesláno 30.06.2007 13:10
Tě včera expila viď tak najednou kamarád... ale že tu ostatním otravuje hru...
Nemilým úkolem DM je i to, že pomalu nemůžou už hrát s nikým, aby se náhodou neobjevila nějaká protekce. Naneštěstí pro chytráky s úsměvnými příspěvky, byl u našeho rozvhoru i Gerald a ten může to co sem napsal potvrdit.
Ehm, kdo to včera chtěl abych se Soni zeptal na ress? To ze neprisla je vec jina.
SamElanius: Je to jen muj nazor, ale neco takoveho jde jen se vzajemnou dohodou, coz ANO u Soni asi bude problem. Nicmene vyskytlo se tu kolikrat v minulosti to, ze nekdo nechtel s nekym hrat. Nekdy to hraci vzajemne respektovali nekdy ne.
Odesláno 30.06.2007 13:12
aha, a jakej je rozdíl mezi ním a Herculesem? vidim minimální, spíš se chová jako ještě větší svině, než onNemilým úkolem DM je i to, že pomalu nemůžou už hrát s nikým, aby se náhodou neobjevila nějaká protekce. Naneštěstí pro chytráky s úsměvnými příspěvky, byl u našeho rozvhoru i Gerald a ten může to co sem napsal potvrdit.
Ehm, kdo to včera chtěl abych se Soni zeptal na ress? To ze neprisla je vec jina.
SamElanius: Je to jen muj nazor, ale neco takoveho jde jen se vzajemnou dohodou, coz ANO u Soni asi bude problem. Nicmene vyskytlo se tu kolikrat v minulosti to, ze nekdo nechtel s nekym hrat. Nekdy to hraci vzajemne respektovali nekdy ne.
#26 Host_Ariadna_*
Odesláno 30.06.2007 13:24
nejjistejsi je mit na ucte exaltku. Ale to tu jaksi porad dost lidi nepochopilo, jak se zda. .. Inu komu neni rady.....
Jednodušší by bylo, aby se DM chovali ke všem stejně. Když dali banána Herculovi, měla by ho dostat i Sona. Anebo oba bez banána. Každému měřit různým metrem je cesta do pekel.
Odesláno 30.06.2007 13:28
nejjistejsi je mit na ucte exaltku. Ale to tu jaksi porad dost lidi nepochopilo, jak se zda. .. Inu komu neni rady.....
Pokud myslis sorcku a nasledne zabijet hrace na potkani.. tak to se mi hnusi.. Ja mam radeji klerika ktery naopak zveda... Pokud jsem to spatne pochopil tak se ti omlouvám - výraz exaltka mi evokuje sorcku
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních