Skočit na obsah

Fotka

Sona Furst

• Zamčené téma Téma je zamčeno
170 odpovědí na toto téma

#1 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 09:41

Ahoj běžel jsem s Morlagu do DO zvednout kámoše a po cestě jsem potkal Sonu Furst. Mno mrkněte na to jak to dopadlo. Je to normální v těchto dnech na Demoně?? Popřípadě udělal jsem někde já chybu?

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  sonaPK.JPG   170.73K   330 Počet stažení

• 0

#2 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 09:46

Pardon ten screen nebyl komplet, malovani mi jej urizlo

Přiložené soubory

• 0

#3 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 09:58

Pardon ten screen nebyl komplet, malovani mi jej urizlo

Zobrazit příspěvek

tenhle hráč je prostě hajz, mam s nim jeno mšpatný zkušenosti, nechápu, proč ho tam ještě trpí...
  • 0

#4 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 10:02

Popřípadě udělal jsem někde já chybu?

Zobrazit příspěvek

ty ne
chybu delaj ti, co tu sonu jeste trpi
  • 0

#5 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 10:03

asi tak
  • 0

#6 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 10:32

Ja to nechapem ja soom zo sonicku este nikdy v zivote nemal ziadmy komflikt treba vedet jak na nu :smile: a k teme sy myslim si ten kill bol naprosto zbytocny :happy:
  • 0

#7 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 30.06.2007 10:38

no sona mě před dvouma dny vzala do K4 řekla když tam pudem dá nám 20k mi sme byly v místnosti a nedalo se jít pryč sona utekla a odlogla se tak sme s kejsli nějakou dobu v K4 pasti odstranila aby sme se nemohli zabít .... nakonec mě zabil tan kdo tam semnou byl já šel očistec páč jsem low lvl a ten druhý co tam semnou byl musel čekat až někdp příde :smile:
  • 0

#8 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 10:43

hrozně náladovej člověk..někdy pomůže...někdy zabije
  • 0

#9 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 11:21

cheche, no to mě podrž!

že by si chudinka vylívala zlost na tom že když mě chtěla zabít tak jí to nevyšlo a oddělala se vlastní implozí?
Tady se mrkněte jak Sonička pěkně leží na zemi, poté co šikovně zakouzlila implozi.

Jinak nezbývá než se přidat k těm názorům že tenhle člověk už toho natropil dost a zasloužil by si pěknej pobyt na banánovým ostrově.

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  ups.jpg   360.21K   276 Počet stažení

• 0

#10 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 11:24

hrozně náladovej člověk..někdy pomůže...někdy zabije

Zobrazit příspěvek

A to ti přijde jako normální?Jinak osobně si myslím,že zabít nekoho proto,že se mnou nechce hrát RP je teda hoodně ubohý ...bohuže se Soničkou mám také podobnou zkušenost akorát ona po mojí postavičce hodila za útěk do bezpečí implozku a k mému překvapení ji moje klerička,která tenkrát měla kolem lvlu 12 ustála a zdárně zdrhla do města :smile:
  • 0

#11 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 30.06.2007 12:22

A to ti přijde jako normální?Jinak osobně si myslím,že zabít nekoho proto,že se mnou nechce hrát RP je teda hoodně ubohý ...bohuže se Soničkou mám také podobnou zkušenost akorát ona po mojí postavičce hodila za útěk do bezpečí implozku a k mému překvapení ji moje klerička,která tenkrát měla kolem lvlu 12 ustála a zdárně zdrhla do města :happy:

Zobrazit příspěvek

Si neměl říkat teď potrestaj tebe za útěk do NO PVP :smile:
  • 0

#12 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 12:28

Ahoj běžel jsem s Morlagu do DO zvednout kámoše a po cestě jsem potkal Sonu Furst. Mno mrkněte na to jak to dopadlo. Je to normální v těchto dnech na Demoně?? Popřípadě udělal jsem někde já chybu?

Zobrazit příspěvek

A co jako? Dostal jsi displike a zabila tě, co je na tom nenormálního?
Stát na místě a čekat až tě zabije, podle mě chyba je :smile:
  • 0

#13 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 12:30

cheche, no to mě podrž!

že by si chudinka vylívala zlost na tom že když mě chtěla zabít tak jí to nevyšlo a oddělala se vlastní implozí?
Tady se mrkněte jak Sonička pěkně leží na zemi, poté co šikovně zakouzlila implozi.

Jinak nezbývá než se přidat k těm názorům že tenhle člověk už toho natropil dost a zasloužil by si pěknej pobyt na banánovým ostrově.

Zobrazit příspěvek

Imka na imploze není umění :smile:
  • 0

#14 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 12:38

A co jako? Dostal jsi displike a zabila tě, co je na tom nenormálního?
Stát na místě a čekat až tě zabije, podle mě chyba je  :smile:

Zobrazit příspěvek

Ja se nestacil ani hnout:D byl to blesk:) se mrkni ani moje postava nezaeragovala jen si hodila na iniciativu

edited: A stve me ten duvod proc me zabila na to se ptam jestli to je normalni?
  • 0

#15 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 12:43

Imka na imploze není umění :smile:

Zobrazit příspěvek

Raději se věnuj svému asistentskému postu než žvatlání naprázdno.
  • 0

#16 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 12:53

Takže, se Sonou sem mluvil. Ano, duvod pro zabiti byl ooc, proc, to mi i Sona rekla. Ale pravidlo zadne neporusila, odpor pred utokem dala a snazila se i RP formou mluvit, nez prisla hlaska od Cati.
Ano, Sona mohla svoji nelibost v prostem ooc odbyti resit jinak a taky jsem ji to pri rozhovoru zduraznil, ale co je pravda je to, ze postavy sou soucasti sveta, at ty nebo ony, bohuzel nejde pouzivat vety ze s nekym hrat nechces a myslet si ze je klid. Stejne tak Sona nema pravo nekoho do hry nutit, takze Sone bylo receno ze svuj pristup musi zmenit a doufam ze to udela. Trest v tomhle pripade zadny nepadne.
  • 0

#17 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 12:57

Takže, se Sonou sem mluvil. Ano, duvod pro zabiti byl ooc, proc, to mi i Sona rekla. Ale pravidlo zadne neporusila, odpor pred utokem dala a snazila se i RP formou mluvit, nez prisla hlaska od Cati.
Ano, Sona mohla svoji nelibost v prostem ooc odbyti resit jinak a taky jsem ji to pri rozhovoru zduraznil, ale co je pravda je to, ze postavy sou soucasti sveta, at ty nebo ony, bohuzel nejde pouzivat vety ze s nekym hrat nechces a myslet si ze je klid. Stejne tak Sona nema pravo nekoho do hry nutit, takze Sone bylo receno ze svuj pristup musi zmenit a doufam ze to udela. Trest v tomhle pripade  zadny nepadne.

Zobrazit příspěvek

Prosim tedy o postup jak mam vyjadrit ze s nekym nechci hrat???
  • 0

#18 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:02

Ano, Sona mohla svoji nelibost v prostem ooc odbyti resit jinak a taky jsem ji to pri rozhovoru zduraznil, ale co je pravda je to, ze postavy sou soucasti sveta, at ty nebo ony, bohuzel nejde pouzivat vety ze s nekym hrat nechces a myslet si ze je klid. Stejne tak Sona nema pravo nekoho do hry nutit, takze Sone bylo receno ze svuj pristup musi zmenit a doufam ze to udela. Trest v tomhle pripade  zadny nepadne.

Zobrazit příspěvek

Tě včera expila viď tak najednou kamarád... ale že tu ostatním otravuje hru...
  • 0

#19 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:06

co já vím, třeba si to vyložil stylem typu "hele nezajímáš mě vole", to já spíš někomu tellnu,že třeba nemám čas a někam spěchám nebo to řeknu i RP a odejdu jakoby nic:)
  • 0

#20 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:08

co já vím, třeba si to vyložil stylem typu "hele nezajímáš mě vole", to já spíš někomu tellnu,že třeba nemám čas a někam spěchám nebo to řeknu i RP a odejdu jakoby nic:)

Zobrazit příspěvek

Opravdu jsem spechal a napsal jsem to jak jsem to napsal, pokud ji to vytocilo je to jeji problem nebylo tam napsano nic agresivniho.
  • 0

#21 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:10

Tě včera expila viď tak najednou kamarád... ale že tu ostatním otravuje hru...

Zobrazit příspěvek

Nemilým úkolem DM je i to, že pomalu nemůžou už hrát s nikým, aby se náhodou neobjevila nějaká protekce. Naneštěstí pro chytráky s úsměvnými příspěvky, byl u našeho rozvhoru i Gerald a ten může to co sem napsal potvrdit.
Ehm, kdo to včera chtěl abych se Soni zeptal na ress? To ze neprisla je vec jina.

SamElanius: Je to jen muj nazor, ale neco takoveho jde jen se vzajemnou dohodou, coz ANO u Soni asi bude problem. Nicmene vyskytlo se tu kolikrat v minulosti to, ze nekdo nechtel s nekym hrat. Nekdy to hraci vzajemne respektovali nekdy ne.
  • 0

#22 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:12

Nemilým úkolem DM je i to, že pomalu nemůžou už hrát s nikým, aby se náhodou neobjevila nějaká protekce. Naneštěstí pro chytráky s úsměvnými příspěvky, byl u našeho rozvhoru i Gerald a ten může to co sem napsal potvrdit.
Ehm, kdo to včera chtěl abych se Soni zeptal na ress? To ze neprisla je vec jina.

SamElanius: Je to jen muj nazor, ale neco takoveho jde jen se vzajemnou dohodou, coz ANO u Soni asi bude problem. Nicmene vyskytlo se tu kolikrat v minulosti to, ze nekdo nechtel s nekym hrat. Nekdy to hraci vzajemne respektovali nekdy ne.

Zobrazit příspěvek

aha, a jakej je rozdíl mezi ním a Herculesem? vidim minimální, spíš se chová jako ještě větší svině, než on
  • 0

#23 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:13

kdo to včera chtěl abych se Soni zeptal na ress?

Zobrazit příspěvek

Jedno je se zeptat, druhý je chtít...
  • 0

#24 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:14

Jedno je se zeptat, druhý je chtít...

Zobrazit příspěvek

Aha, takze ty si chtel abych se zeptal na ress ale pritom si nechtel aby te zvedla? Dobre. :smile:
  • 0

#25 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:18

Aha, takze ty si chtel abych se zeptal na ress ale pritom si nechtel aby te zvedla? Dobre. :smile:

Zobrazit příspěvek

No jasný :happy:
  • 0

#26 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.06.2007 13:20

Prosim tedy o postup jak mam vyjadrit ze s nekym nechci hrat???

Zobrazit příspěvek

nejjistejsi je mit na ucte exaltku. Ale to tu jaksi porad dost lidi nepochopilo, jak se zda. .. Inu komu neni rady..... :smile:
  • 0

#27 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:24

nejjistejsi je mit na ucte exaltku. Ale to tu jaksi porad dost lidi nepochopilo, jak se zda. ..  Inu komu neni rady..... :smile:

Zobrazit příspěvek

Jednodušší by bylo, aby se DM chovali ke všem stejně. Když dali banána Herculovi, měla by ho dostat i Sona. Anebo oba bez banána. Každému měřit různým metrem je cesta do pekel.
  • 0

#28 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:26

nejjistejsi je mit na ucte exaltku. Ale to tu jaksi porad dost lidi nepochopilo, jak se zda. ..  Inu komu neni rady..... :smile:

Zobrazit příspěvek

*odpočítává za jak dlouho se tu objeví Chuanneta s řečma o tom ze pomalu vyparkovává svoji zaprášenou kouzelnici*
  • 0

#29 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:28

Zobrazit příspěvek

Pokud myslis sorcku a nasledne zabijet hrace na potkani.. tak to se mi hnusi.. Ja mam radeji klerika ktery naopak zveda... Pokud jsem to spatne pochopil tak se ti omlouvám - výraz exaltka mi evokuje sorcku
  • 0

#30 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:29

Pokud myslis sorcku a nasledne zabijet hrace na potkani.. tak to se mi hnusi.. Ja mam radeji klerika ktery naopak zveda... Pokud jsem to spatne pochopil tak se ti omlouvám - výraz exaltka mi evokuje sorcku

Zobrazit příspěvek

Zabíjet jen ty kterym to chceš vysvětlit :)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních