gG: dovolil jsem si ti prejmenovat nazev topicku aby lepe odpovidal obsahu.
Odesláno 15.06.2007 07:11
Odesláno 15.06.2007 07:22
Odesláno 15.06.2007 07:30
Odesláno 15.06.2007 07:33
Já nechci plácat nesmysly, ale hak určitě nejnovější nahraný mám.spis na zacatek seznamu ne? ;)
Odesláno 15.06.2007 08:15
Meduza Nympha a Amazonca co treba udelat prales s Amazoncama kam by je chrabry bohatyri chodili lovit? to by byla moje oblibena lokaceJá nechci plácat nesmysly, ale hak určitě nejnovější nahraný mám.
No pobavíme se o tom doma a nechám pak odpovědět radějí zkušenější polovičku, on se v tom teď vrtá v každé volné chvíli a dokončuje nějaký dungeon..
![]()
Ještě se zeptám... kladou se nějaké meze, pokud bychom vymysleli návrh nové lokace? Myslím tím např. omezení použitých příšerek? Chtěli bychom tam dát nějaké, co ještě na Demoně nejsou, aby to bylo pro hráče zajímavější, nové.. něco třeba s ženskou tématikou(Medusa, nympha atd..)
Odesláno 15.06.2007 08:26
No je pravda, že les s divokýma amazonkama a nějakou silnou královnou, popř. sedící na pokládku divoženek, mě taky napadl, ale bohužel tyto postavičky v možnostech nejsou. Jedině, že bych se tam dala sama jako spawn náhodného setkáníMeduza Nympha a Amazonca co treba udelat prales s Amazoncama kam by je chrabry bohatyri chodili lovit? to by byla moje oblibena lokace
Odesláno 15.06.2007 09:02
Můžes to udelat jako vzhled člověk a přidat ji nejaké zajímavé brnní a kopí třeba to bdue vypadat jako amazonka :)No je pravda, že les s divokýma amazonkama a nějakou silnou královnou, popř. sedící na pokládku divoženek, mě taky napadl, ale bohužel tyto postavičky v možnostech nejsou. Jedině, že bych se tam dala sama jako spawn náhodného setkání
![]()
Odesláno 15.06.2007 09:06
Odesláno 15.06.2007 09:13
Uvidíme, třeba to ještě nějak vymyslíme... Chceme to pojmout hlavně zábavně a návrh ženských potvůrek jsem dala proto, že Demona je z téměř 100% většiny mužskou záležitostí a tak by střety s ženským protivníkem mohly být pro ně zajímavější.Můžes to udelat jako vzhled člověk a přidat ji nejaké zajímavé brnní a kopí třeba to bdue vypadat jako amazonka :)
Odesláno 15.06.2007 10:12
Spravne postavena PG postava odpastuje telem v behuUvidíme, třeba to ještě nějak vymyslíme... Chceme to pojmout hlavně zábavně a návrh ženských potvůrek jsem dala proto, že Demona je z téměř 100% většiny mužskou záležitostí a tak by střety s ženským protivníkem mohly být pro ně zajímavější.
Taky by tam bylo hodně pastiček, aby si na své přisla parta se zlodějem, nechceme podporovat nabušené single bouchače.. sem tam by se přidal nějaký, třeba i menší pokládek atd atd... tvoření je zábava, jen ještě aby to pak padlo na úrodnou půdu
Odesláno 15.06.2007 12:13
No asi jsem to napsala nepochopitelněAha ... takze dungeon pro nabusene single Kleriko-Zlodeje?
Odesláno 15.06.2007 12:23
..... že Demona je z téměř 100% většiny mužskou záležitostí ......
Odesláno 15.06.2007 12:29
Já jsem tu mužskou záležitost myslela jinakNo ono to taky vychází z toho, že jaksi (half)ork-žena nebo skřet-žena nebo obr-žena se ve fantazy moc nevyskytují, a to se projevuje i tady (ale to je čistě můj subjektivní názor). Navíc nehumanoidní tvory bych do tohoto rozdělení vůbec nedával. Je ale fakt, že většinou tyto potvory mají samčí pohlaví (drak, pavouk apod.).
Jinak je tu jedna lokace, která je v podstatě ženskou záležitostí - Doupě zla.
Odesláno 15.06.2007 12:31
Pochop ze kleriko-zlodej zadnou partu nepotrebuje ....No asi jsem to napsala nepochopitelně
Chceme podpořit teamovou hru, aby si na své přišlo více povolání a hráči se vydávali na výpravu jako různorodá družina, s tím spojené RP, komunikace atd... Ale jak jsem už řekla, jak kdo hraje, to je každého věc a nutit do ničeho žádné hráče nemůžeme. Pokud někoho uspokojuje fakt, že je superhrdina, protože dává levou zadní všechny lokace na Demoně sám, je to jeho věc. Mně toto třeba osobně nebaví, to si můžu hrát single
![]()
Kdybyste raději připojili konkrétní návrhy, připomínky, přání, představy, asi by to bylo smysluplnější. My se o něco snažíme, neděláme to pro sebe, ale pro hráče, pro VÁS.
Odesláno 15.06.2007 12:31
Jinak co se týká tvorby areí pro Démonu, tak si myslím že by bylo vcelku vhodné se spojit se zástupcem WB (ať má Dědek víc práce
) a prodiskutovat s ním, co a jak.
Odesláno 15.06.2007 12:36
Já to chápu velmi dobře, ale to neznamená, že když si bez party poradí, že zákonitě bude lítat všude sám. Penelope je taky kleriko-zloděj a raději si zakempí v bandě sympatických spoluhráčů, než aby se potácela někde po lokacích sama a kochala se svou silou, kterou vládne.Pochop ze kleriko-zlodej zadnou partu nepotrebuje ....
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních