Skočit na obsah

Priserky

• Please log in to reply
67 odpovědí na toto téma

#1 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 07:11

Včera jsme se snažili tvořit něco v toolsetu a přišli jsme na takovou věc. Zajímalo by mě, proč některé příšerky v toolsetu vypadají jinak, než jak se zobrazují ve hře na Demoně? Např. Drider, bazilišek, mozkomor ... atd. Drider je tak krásná potvůrka s pavoučím tělem a hlavou, ale zobrazuje se jako rezavec... z mozkomora je prachobyčejnej tučňák :wow: Díky za vysvětlení.

gG: dovolil jsem si ti prejmenovat nazev topicku aby lepe odpovidal obsahu.
  • 0

#2 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 07:22

Najdi si properties modulu a tam seznam haku. Jistojiste vam tam chybi posledni opravnej dm-config15 hak. Staci ho pridat na konec toho seznamu (najdes ho u sebe v podadresari nwn/hak).
  • 0

#3 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 07:30

spis na zacatek seznamu ne? ;)
  • 0

#4 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 07:33

spis na zacatek seznamu ne? ;)

Zobrazit příspěvek

Já nechci plácat nesmysly, ale hak určitě nejnovější nahraný mám. :laugh: No pobavíme se o tom doma a nechám pak odpovědět radějí zkušenější polovičku, on se v tom teď vrtá v každé volné chvíli a dokončuje nějaký dungeon.. :wow:
Ještě se zeptám... kladou se nějaké meze, pokud bychom vymysleli návrh nové lokace? Myslím tím např. omezení použitých příšerek? Chtěli bychom tam dát nějaké, co ještě na Demoně nejsou, aby to bylo pro hráče zajímavější, nové.. něco třeba s ženskou tématikou :laugh: (Medusa, nympha atd..)
  • 0

#5 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 15.06.2007 08:15

Já nechci plácat nesmysly, ale hak určitě nejnovější nahraný mám.  :laugh: No pobavíme se o tom doma a nechám pak odpovědět radějí zkušenější polovičku, on se v tom teď vrtá v každé volné chvíli a dokončuje nějaký dungeon..  :wow:
Ještě se zeptám... kladou se nějaké meze, pokud bychom vymysleli návrh nové lokace? Myslím tím např. omezení použitých příšerek? Chtěli bychom tam dát nějaké, co ještě na Demoně nejsou, aby to bylo pro hráče zajímavější, nové.. něco třeba s ženskou tématikou  :laugh: (Medusa, nympha atd..)

Zobrazit příspěvek

Meduza Nympha a Amazonca co treba udelat prales s Amazoncama kam by je chrabry bohatyri chodili lovit? to by byla moje oblibena lokace
  • 0

#6 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 08:26

Meduza Nympha a Amazonca co treba udelat prales s Amazoncama kam by je chrabry bohatyri chodili lovit? to by byla moje oblibena lokace

Zobrazit příspěvek

No je pravda, že les s divokýma amazonkama a nějakou silnou královnou, popř. sedící na pokládku divoženek, mě taky napadl, ale bohužel tyto postavičky v možnostech nejsou. Jedině, že bych se tam dala sama jako spawn náhodného setkání :wow: :laugh:
  • 0

#7 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 15.06.2007 09:02

No je pravda, že les s divokýma amazonkama a nějakou silnou královnou, popř. sedící na pokládku divoženek, mě taky napadl, ale bohužel tyto postavičky v možnostech nejsou. Jedině, že bych se tam dala sama jako spawn náhodného setkání  :wow:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Můžes to udelat jako vzhled člověk a přidat ji nejaké zajímavé brnní a kopí třeba to bdue vypadat jako amazonka :)
  • 0

#8 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 09:06

navrhuju podobu z futuramy :)
  • 0

#9 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 09:13

Můžes to udelat jako vzhled člověk  a přidat ji nejaké zajímavé brnní a kopí třeba to bdue vypadat jako amazonka :)

Zobrazit příspěvek

Uvidíme, třeba to ještě nějak vymyslíme... Chceme to pojmout hlavně zábavně a návrh ženských potvůrek jsem dala proto, že Demona je z téměř 100% většiny mužskou záležitostí a tak by střety s ženským protivníkem mohly být pro ně zajímavější. :wow: Taky by tam bylo hodně pastiček, aby si na své přisla parta se zlodějem, nechceme podporovat nabušené single bouchače.. sem tam by se přidal nějaký, třeba i menší pokládek atd atd... tvoření je zábava, jen ještě aby to pak padlo na úrodnou půdu :laugh:
  • 0

#10 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 10:12

Uvidíme, třeba to ještě nějak vymyslíme... Chceme to pojmout hlavně zábavně a návrh ženských potvůrek jsem dala proto, že Demona je z téměř 100% většiny mužskou záležitostí a tak by střety s ženským protivníkem mohly být pro ně zajímavější. :wow:  Taky by tam bylo hodně pastiček, aby si na své přisla  parta se zlodějem, nechceme podporovat nabušené single bouchače.. sem tam by se přidal nějaký, třeba i menší pokládek atd atd... tvoření je zábava, jen ještě aby to pak padlo na úrodnou půdu  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Spravne postavena PG postava odpastuje telem v behu :laugh:
  • 0

#11 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 10:47

Spravne postavena PG postava odpastuje telem v behu  :wow:

Zobrazit příspěvek

To by právě bylo eliminovano silou pastí :laugh: Lehce zlodějem odstranitelné, ale jinak těžce deadly :laugh:
  • 0

#12 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 10:54

To by právě bylo eliminovano silou pastí  :laugh: Lehce zlodějem odstranitelné, ale jinak těžce deadly  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Myslíš lehce zlodějem sebratelné a použitelné proti hráčům? :wow:
  • 0

#13 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 11:01

Myslíš lehce zlodějem sebratelné a použitelné proti hráčům? :laugh:

Zobrazit příspěvek

Tak to už je na svědomí každého hráče, kdo dělá podlosti teď, bude je dělat i nadále, tomu se zabránit asi nedá... :wow: Ale díky za poznámku, zamyslíme se nad tím :laugh:
  • 0

#14 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 11:29

kladou se nějaké meze, pokud bychom vymysleli návrh nové lokace? Myslím tím např. omezení použitých příšerek?

Zobrazit příspěvek

doporucuju precist tohle

Kazdopadne sem rad ze se zajimate o tvorbu novych lokaci, doufam ze vam to vydrzi :wow:
  • 0

#15 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 11:32

doporucuju precist tohle

Kazdopadne sem rad ze se zajimate o tvorbu novych lokaci, doufam ze vam to vydrzi  :wow:

Zobrazit příspěvek

Díky *začte se do informaci*
  • 0

#16 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2519 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 12:03

... aby si na své přisla  parta se zlodějem, nechceme podporovat nabušené single bouchače ...

Zobrazit příspěvek

Aha ... takze dungeon pro nabusene single Kleriko-Zlodeje?
  • 0

#17 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 12:13

Aha ... takze dungeon pro nabusene single Kleriko-Zlodeje?

Zobrazit příspěvek

No asi jsem to napsala nepochopitelně :wow: Chceme podpořit teamovou hru, aby si na své přišlo více povolání a hráči se vydávali na výpravu jako různorodá družina, s tím spojené RP, komunikace atd... Ale jak jsem už řekla, jak kdo hraje, to je každého věc a nutit do ničeho žádné hráče nemůžeme. Pokud někoho uspokojuje fakt, že je superhrdina, protože dává levou zadní všechny lokace na Demoně sám, je to jeho věc. Mně toto třeba osobně nebaví, to si můžu hrát single :laugh:

Kdybyste raději připojili konkrétní návrhy, připomínky, přání, představy, asi by to bylo smysluplnější. My se o něco snažíme, neděláme to pro sebe, ale pro hráče, pro VÁS.
  • 0

#18 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 12:23

..... že Demona je z téměř 100% většiny mužskou záležitostí ......

Zobrazit příspěvek

No ono to taky vychází z toho, že jaksi (half)ork-žena nebo skřet-žena nebo obr-žena se ve fantazy moc nevyskytují, a to se projevuje i tady (ale to je čistě můj subjektivní názor). Navíc nehumanoidní tvory bych do tohoto rozdělení vůbec nedával. Je ale fakt, že většinou tyto potvory mají samčí pohlaví (drak, pavouk apod.).
Jinak je tu jedna lokace, která je v podstatě ženskou záležitostí - Doupě zla.

Jinak co se týká tvorby areí pro Démonu, tak si myslím že by bylo vcelku vhodné se spojit se zástupcem WB (ať má Dědek víc práce :wow:) a prodiskutovat s ním, co a jak.
  • 0

#19 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 12:29

No ono to taky vychází z toho, že jaksi (half)ork-žena nebo skřet-žena nebo obr-žena se ve fantazy moc nevyskytují, a to se projevuje i tady (ale to je čistě můj subjektivní názor). Navíc nehumanoidní tvory bych do tohoto rozdělení vůbec nedával. Je ale fakt, že většinou tyto potvory mají samčí pohlaví (drak, pavouk apod.).

Zobrazit příspěvek

Já jsem tu mužskou záležitost myslela jinak :laugh: Jako že tu hraje téměř 100% hráčů silnějšího pohlaví, proto by je asi možná bavilo jít do střetu s pěknou nymfou nebo divokou amazonkou. Podle mě by se takové doupátko třeba na konci hlubokého lesa dalo využít pro takovou lokaci, přece jen je to rozlehlá oblast, kde nejsou žádné výraznějsí potvůrky, jen skupinky pavouku, vlku atd. + bylinky. V DZ jsou "erinky" to vím, ale to je dung pro 30ky, my chceme udělat něco pro střední levely... Tedy "my" znamená Pristina tvoří, ja se zapojuju návrhy a doladěním z estetického hlediska, proto tu nechci řešit sama ty technické věci, stavbu NPC postav atd., do toho nevidím :wow:
  • 0

#20 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 12:31

No asi jsem to napsala nepochopitelně  :wow: Chceme podpořit teamovou hru, aby si na své přišlo více povolání a hráči se vydávali na výpravu jako různorodá družina, s tím spojené RP, komunikace atd... Ale jak jsem už řekla, jak kdo hraje, to je každého věc a nutit do ničeho žádné hráče nemůžeme. Pokud někoho uspokojuje fakt, že je superhrdina, protože dává levou zadní všechny lokace na Demoně sám, je to jeho věc. Mně toto třeba osobně nebaví, to si můžu hrát single  :laugh:

Kdybyste raději připojili konkrétní návrhy, připomínky, přání, představy, asi by to bylo smysluplnější. My se o něco snažíme, neděláme to pro sebe, ale pro hráče, pro VÁS.

Zobrazit příspěvek

Pochop ze kleriko-zlodej zadnou partu nepotrebuje ....
  • 0

#21 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 12:31

Jinak co se týká tvorby areí pro Démonu, tak si myslím že by bylo vcelku vhodné se spojit se zástupcem WB (ať má Dědek víc práce :laugh:) a prodiskutovat s ním, co a jak.

Zobrazit příspěvek

No ona snaha by byla, jedna zkušební lokace už byla odeslaná před cca 2ma týdny, i jsme kontaktovali Dědka na ICQ... Ale bohužel zatím jsme se nedočkali žádné odpovědi, jestli máme pokračovat nebo jak se lokace líbí... Asi má Dědeček moc práce, tak vyčkáváme :wow:
  • 0

#22 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 12:35

Zobrazit příspěvek

oni budou volby? :)
  • 0

#23 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 12:36

Zobrazit příspěvek

Já to chápu velmi dobře, ale to neznamená, že když si bez party poradí, že zákonitě bude lítat všude sám. Penelope je taky kleriko-zloděj a raději si zakempí v bandě sympatických spoluhráčů, než aby se potácela někde po lokacích sama a kochala se svou silou, kterou vládne. :wow: Ale stále opakuju, nic nikomu nenutíme, každý kdo chce, si vždy nějakou alternativní cestu, jak něco obejít, přelstít nebo podvést, najde... A když si do nového prostředí bude chodit mlátit sám, zvládne to a uspokojí to jeho hráčskou náturu, tak v tom mu nikdo bránit nebude. :laugh:
  • 0

#24 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 15.06.2007 13:08

Zobrazit příspěvek

A není to náhoda :wow:
  • 0

#25 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 13:32

To by právě bylo eliminovano silou pastí  :wow: Lehce zlodějem odstranitelné, ale jinak těžce deadly  :laugh:

Zobrazit příspěvek

takže pro zloděje těžko sundavatelná , ale pro cleriko-zloděje lehce ?:) už ted má s odemknutím boss pokladu větší problém zloděj než clerik
  • 0

#26 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 13:32

Zobrazit příspěvek

pro kleriko zlodeje tu mame neco jako zaloznik a k tomu zaloznikovi nejakou tu "hradbu" :wow:
  • 0

#27 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 13:35

takže pro zloděje těžko sundavatelná , ale pro cleriko-zloděje lehce ?:) už ted má s odemknutím boss pokladu větší problém zloděj než clerik

Zobrazit příspěvek

:wow:
  • 0

#28 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 13:41

Zobrazit příspěvek

Nějak mi nedocházi smysl :laugh:
Ale jinak věřím, že většina pochopila tu podstatu, co jsem se snažila vysvětlit :wow:
  • 0

#29 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 13:42

:wow:

Zobrazit příspěvek

něco se ti nezdá na tom , že cleriko-zloděj odpastí a odemkne větší TO než zloděj ?
  • 0

#30 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 13:43

Nějak mi nedocházi smysl  :laugh:
Ale jinak věřím, že většina pochopila tu podstatu, co jsem se snažila vysvětlit  :wow:

Zobrazit příspěvek

dobře poprvý jak jsem si to přečet tak jsem to špatně pochopil, ale stejně zloděj odpastí a odemkne mín TO než cleriko-zloděj
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních