Skočit na obsah

Fotka

systém smrti

• Please log in to reply
180 odpovědí na toto téma

#1 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:11

hral som na nemenovanom servery,ktory ma podla mna genialny system smrti a to :

Po smrti zostane telo lezat a dusa sa prenesie do ocistca (dusa ako priesvitna postavicka sa prenesie do druhej lokacie asi 5s po smrti). moze behat po ocistci aniz by vedela co sa robi s jej telom (ci ho niekto okrada atd)
Telo zostane lezat na zemi ako klasicka mrtvola (da sa okradnut,kedysi odseknut hlava) ale da sa VZIAT mrtve telo(mrtve telo sa sprava ako item) a odniest k NPC postavicke (ci uz liecitelovi niekde v horach alebo do mesta) ktory dokaze telo ozivit a vtedy sa dusa prenesie spät do tela.
Telo je mozne vziat z miesta smrti a odniest hocikde,kde ho môze ressnut aj klerik (telo sa polozi na zem a klerik ho ressne)

Podla mna je to prinajmensom zaujimavy system,predislo by sa rozporom "heeej, ty si ma okradol , videl som to ! " (ked bude hrac cumet na ocistec a nie na mrtvolu,nebude vediet kto ho okradol)
Dalsim zaujimavym faktom je ze mrtvola ktora sa neodnesie k liecitelovi alebo ho nerresne klerik za urcity cas (myslim ze tak 2-3 hracie dni) tak telo "zhnije" a hrac musi ist cez ocistec ci chce alebo nechce (potom sa uz neda ressnut)

dalo by sa nieco obdobne spravit aj na Demone ?
  • 0

#2 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:17

Tak ma napadlo, kolko by u nas trvalo, az by sa nasiel hrac "zberac mrtvol", ktory by mrtvoly odnasal na tajne miesto a nechal ich tam hnit. :blushing:
V podstate druhe rezenie hlav, akurat by si nevedel, ze tvoje telo uz premiestnil a cakal by si na zachranu. Potom by nasledoval uz len ocistec, hladanie vinnika a pekne flame na fore. :blushing:
  • 0

#3 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:19

Tak ma napadlo, kolko by u nas trvalo, az by sa nasiel hrac "zberac mrtvol", ktory by mrtvoly odnasal na tajne miesto a nechal ich tam hnit.  :blushing:
V podstate druhe rezenie hlav, akurat by si nevedel, ze tvoje telo uz premiestnil a cakal by si na zachranu. Potom by nasledoval uz len ocistec, hladanie vinnika a pekne flame na fore.  :blushing:

Zobrazit příspěvek

hele ale vždyť se dá rovnou i jmenovat:) ale super nápad, jako cenim:) a koneckonců by se nevědělo, kdo to dělá:) no vědělo, časem:)
  • 0

#4 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:19

nj, vsetko sa da zneuzit ... :P
ale ide skor o to ze ked ide parta napriklad na boss a umre im tam klerda , tak ho prezivsi zoberu na hrb a odnesu aspom von, kde ho bezpecne niekto ressne. ked uz niekto expi sam a hold ho niekto odnese niekde kde slnko nesvieti tak ma smolu mno :))
  • 0

#5 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 28.05.2007 12:20

Tak ma napadlo, kolko by u nas trvalo, az by sa nasiel hrac "zberac mrtvol", ktory by mrtvoly odnasal na tajne miesto a nechal ich tam hnit.  :blushing:
V podstate druhe rezenie hlav, akurat by si nevedel, ze tvoje telo uz premiestnil a cakal by si na zachranu. Potom by nasledoval uz len ocistec, hladanie vinnika a pekne flame na fore.  :blushing:

Zobrazit příspěvek

Přesně tohle mě napadlo taky! Ale kdybych to byl já, tak si nechám ušít speciální vak na mrtvoly a schovaval bych je hezky u sebe v baťůžku : )

Anebo do koše s nima?
  • 0

#6 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:21

Tak když to nascriptuješ, a budeš hodně přesvědčivý, tak ti to možná do modulu dají :blushing:
  • 0

#7 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:22

Jednoznačne je to napad na zneužívanie mrtvol .... sorrač ale nejak sa stym nestotožnujem ,na demone nehraju hrači typu hele mrtvola ,rychle najdime klerika nech ju ozivi,na demone su skor hrači ,hele mrtvola,urezu ji hlavu ,okradu a hodim do potoka at zhnije a nikto ju nenajde,asi tak ..
  • 0

#8 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:22

neumim moc scriptovat, mozna nejake lehke lokace bych udelal ale to je asi vse :blushing:
je to jen napad, neboli pohled jak to funguje i jinde
  • 0

#9 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 28.05.2007 12:24

hlavne nezapomen dodat, ze :

- telo muze vzit kdokoliv a nic mu nebrani zahodit ho treba do odpadkoveho kose. Jinymi slovy je to to same, jako kdyz bys mu uriznul hlavu, jen takhle precuras jejich pitomy bodovy system karmy. ( za uriznuti hlavy dostavas body do karmy, za vyhozeni tela do kose nikoli, efekt to ma stejny )

- telo muze ozivit kdokoli. S prihlednutim k tomu, ze jakmile se postava dostane do ocistce ztraci nejake xp i kdyz bude ozivena jakkoliv, klerik muze pekne sebrat telo, raise dead, kill, raise dead, kill, raise dead, kill ->sebere telo do invu aby mu ho nekdo nahodou neukrad -> spanek -> raise dead, kill, raise dead, kill ......

Kdyz k tomu pripoctes jeste to, jak casto te zabije lag ... vskutku genialni system smrti . :blushing:
  • 0

#10 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:28

nj, rekl bych ze tady je hlavni problem s timhle systemem smrti hlavne v mentalite hracu. Aspon vidime jaci tu hraj lidi :blushing:
  • 0

#11 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 28.05.2007 12:29

nj, rekl bych ze tady je hlavni problem s timhle systemem smrti hlavne v mentalite hracu. Aspon vidime jaci tu hraj lidi  :blushing:

Zobrazit příspěvek

vampiric regeneration wielders. :blushing:
  • 0

#12 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:30

nj, rekl bych ze tady je hlavni problem s timhle systemem smrti hlavne v mentalite hracu. Aspon vidime jaci tu hraj lidi  :blushing:

Zobrazit příspěvek

Moudrá slova, moudrá slova :blushing:
  • 0

#13 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:31

Zlatym klincom by bolo, keby tvoje telo zostalo aj po odlogovani (tvoja dusa by cakala v ocistci).
Stacilo by relognut za svoju druhu postavu klerika a sam sa ressnut. :blushing:
  • 0

#14 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Moudrá slova, moudrá slova!

Zobrazit příspěvek

rofl . ty me dycky dostanes. :blushing:
  • 0

#15 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

Navrhujem prijimacie psycho testy kazdemu hracovi na Demonu ,ked vyjde s testu ze mate určity nabeh na rezani hlav a nejaky naznak zneuzity ostatnych hracu,okamzite zabanovat account :blushing:
  • 0

#16 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:32

viz muj podpis
  • 0

#17 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:33

Zlatym klincom by bolo, keby tvoje telo zostalo aj po odlogovani (tvoja dusa by cakala v ocistci).
Stacilo by relognut za svoju druhu postavu klerika a sam sa ressnut.  :blushing:

Zobrazit příspěvek

hmm, neviem presne ale myslim ze po odlognuti sa "odlogne" aj mrtvola
  • 0

#18 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:35

Navrhujem prijimacie psycho testy kazdemu hracovi na Demonu ,ked vyjde s testu ze mate určity nabeh na rezani hlav a nejaky naznak zneuzity ostatnych hracu,okamzite zabanovat account  :blushing:

Zobrazit příspěvek

:blushing:
  • 0

#19 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 12:38

Moudrá slova, moudrá slova  :blushing:

Zobrazit příspěvek

myslis ze ja patrim medzi tych ludi co by tohle zneuzivali ? a nevim co si chcel naznacit s tym flamom
  • 0

#20 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 28.05.2007 12:50

a nejmenovany server je Kandelabrie :p
  • 0

#21 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 13:06

myslis ze ja patrim medzi tych ludi co by tohle zneuzivali ? a nevim co si chcel naznacit s tym flamom

Zobrazit příspěvek

Kdepak, co já chci naznačit je, že opravdu miluju, když kněz káže vodu, Bush světový mír a svatoušci vynášejí soudy o ostatních.
  • 0

#22 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 13:10

System smrti se uz resil nekolikrat a pokazde to vyslo na prazdno. Kazdopadne ten system smrti co ted mame se mi vubec nelibi. Ja bych chtel aby smrt neco znamenala, ale zaroven to nebylo prilis na ukor normalni hratelnosti. Aby si hraci nechodili do Ocistce jak na prochazku a bylo jim prakticky fuk kdyz je neco nebo nekdo zabije. Aby se hrac smrti bal a ostatni vnimali smrt clena party jako vaznou vec, coz daleko zvysi napeti v boji. Nevim jestli to jde nejak rozumne zkombinovat. Takhle od boku me napada, ze kdyz by hrac umrel a nebyl oziven do minuty tak by mel s touhle postavou stop na 3 real dny.
  • 0

#23 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 13:12

...kdyz by hrac umrel a nebyl oziven do minuty tak by mel s touhle postavou stop na 3 real dny.

Zobrazit příspěvek

tak tohle je myslim hodne drsny :blushing:
  • 0

#24 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 13:33

No ja bych navrhnul system jak e v ultime a to ze po smrti se oddeli duch od tela
telo (se vsema vecma) zustane lezet na miste a duch se muze potloukat svetem a hledat bud npc nebo hrace klera. Telo muze byt po nejakou dobu zamknute a kdyz do te doby nikdo neprijde tak ho muze kdokoliv vybrat. Vyresilo by to kolobeh veci :) remeslnici by vic probrali, lidi by se vic bali umirat, apd. Pak je jeste urcitej system pojisteni (pozehnani veci) ze za urcitej poplatek ti vec zustane po resnuti tzn nezustava v tele. A resnout jde duse (zhmotnit) kdezto telo uz je jen schranka. A kdyz resne dusi na tele zvedne se jako celek. Myslim ze by to resilo dost veci a s tim ze zlodeji nebo kdokoliv ti muze vybrat telo - nemas bejt blbej a nemas se nechat zabit, jinak - byly by myslim agresivnejsi lovy na zlodeje :)
  • 0

#25 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 28.05.2007 13:36

pak by to chtelo pridat na hulku novou moznost "Zakopat telo" :)
  • 0

#26 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 13:42

telo po urcite dobe zmizi (nejak se to odvijelo od lvlu)
  • 0

#27 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 13:46

a nejmenovany server je Kandelabrie :p

Zobrazit příspěvek

+ Equilibrie, Thalie
  • 0

#28 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 28.05.2007 14:37

telo po urcite dobe zmizi (nejak se to odvijelo od lvlu)

Zobrazit příspěvek

to by bylo taky dobry, jak by se tak stalo,postava automaticky projde ocistcem do chramu.
To se me libi :).
Usetri to spoustu prace klerikum :).
  • 0

#29 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 28.05.2007 14:52

Takhle od boku me napada, ze kdyz by hrac umrel a nebyl oziven do minuty tak by mel s touhle postavou stop na 3 real dny.

Zobrazit příspěvek

V tom pripade by som poprosil o moznost vyberu PvP enabled/disabled.
Inymi slovami, ked ban na tri dni, tak nech mi ho da povolana osoba...
  • 0

#30 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 28.05.2007 14:57

V tom pripade by som poprosil o moznost vyberu PvP enabled/disabled.
Inymi slovami, ked ban na tri dni, tak nech mi ho da povolana osoba...

Zobrazit příspěvek

o BAN se snad nejedna ne? jen by te to treba hodilo do specialniho ocistce, ze ktereho se dostanes jen po ubehnuti doby.Takze s ostatnima postavama si zahrajes.Jen 3 dny?radeji dny rovne levelu :).
Neboj Aster te od zlejch hracu ochrani :blushing: :blushing:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních