Transformers
Odesláno 18.05.2007 20:07
http://www.moviezone...ormers/trailers
ten poslední (tj.nahoře) stojí opravdu za to!!!!!!!!!!!!!!
Odesláno 18.05.2007 20:32
Odesláno 05.07.2007 18:54

Přiložené soubory
Odesláno 05.07.2007 19:04

Odesláno 05.07.2007 19:27

muj nazor

Odesláno 05.07.2007 23:19

Odesláno 12.08.2007 19:06

Odesláno 15.08.2007 08:36
Ale ak mate zbytocne peniaze tak na to chodte, podporte holywoodsky brak.
Odesláno 15.08.2007 09:52
Přikláním se k Doomhemerovi a to jsem ten film ani neviděl : ) Původně jsem naň chtěl jít kvůli efektům, ale pak jsem viděl ukázky přímo v Cinestaru (před SimpsonovýmiAko clen starsej generacie, ktora ma doma este niekde zasity komix a za davnych cias si od rodicov vyskomral aj auticko transformera, mozem prehlasit ze film je blbost, jedina svetly moment je ten ked ukazu to policajne auticko s napisom 'trestat a zotrocovat' to je jedine co mi ten film dal (uvazujem ze si to dam na tricko) inak je to od zaciatku do konca humus, osobne som to do konca ani nevydrzal.

Odesláno 15.08.2007 11:17
Odesláno 15.08.2007 11:27
Sem myslel, že Ti je něco kolem 26ti let Ty člene staršej generacieAko clen starsej generacie, ktora ma doma este niekde zasity komix a za davnych cias si od rodicov vyskomral aj auticko transformera, mozem prehlasit ze film je blbost, jedina svetly moment je ten ked ukazu to policajne auticko s napisom 'trestat a zotrocovat' to je jedine co mi ten film dal (uvazujem ze si to dam na tricko) inak je to od zaciatku do konca humus, osobne som to do konca ani nevydrzal.

No já jako opravdový člen strší generace se na to určitě mrknu. Nevím sice, jestli do kina ale určitě jo. Pokud tam nebude někdo rozpínat ruce na přídi obrovského zaoceánského parníku za zvuků podmanivé hudby a vlajících vlasů v podvečerním vánku, tak to snad přežiju....
Odesláno 15.08.2007 12:33

Pee: taky nejsem nejstarší, ale hraček transformerů jsem měl doma požehnaně, sledoval jsem pohádku německy i anglicky a ač jsem nerozuměl ani slovo, hrozně mě to bavilo:) jinak s tima rukama a parníkem jsi to vystihl:)
Odesláno 15.08.2007 12:39
Já se od kritiky neodrážel. Naopak mě teď překvapilo hodnocení na CSFD. Celý můj názor je založený na mém shlédnutí ukázek (a to prosím v kině!). Těšil jsem se na audiovizuální prožitek, ale o možnosti onoho prožitku mě nepřesvědčily ani ukázky - a to už je většinou průser sám o sobě, jelikož v ukázkách bývá to nejlepší.ne, názor bude, až na to půjdeš do kina, a nejlépe ne s tím, že "kritika říká, že je to hrůza" :) když vy dycky někde slyšíte/čtete, jaké to je a jaké to není....proč tam nejít s tím, že to chci vidět?;) takhle si to kazit
![]()
Pee: taky nejsem nejstarší, ale hraček transformerů jsem měl doma požehnaně, sledoval jsem pohádku německy i anglicky a ač jsem nerozuměl ani slovo, hrozně mě to bavilo:) jinak s tima rukama a parníkem jsi to vystihl:)
No a to je celé. Prozatím poslední audiovizuální orgie si drží 300

Odesláno 15.08.2007 13:59
Já se od kritiky neodrážel. Naopak mě teď překvapilo hodnocení na CSFD. Celý můj názor je založený na mém shlédnutí ukázek (a to prosím v kině!). Těšil jsem se na audiovizuální prožitek, ale o možnosti onoho prožitku mě nepřesvědčily ani ukázky - a to už je většinou průser sám o sobě, jelikož v ukázkách bývá to nejlepší.
No a to je celé. Prozatím poslední audiovizuální orgie si drží 300
asi jsem divný, ale jakože 300 bylo moc pěkné:) ale málo pořádných bitek a tolik mě to zase nedostalo, i když this is sparta, ale co nadělám:) ale zase jakože mě nikdo nemůže brát vážně, dyť mně se líbil i Spíďa 3

Odesláno 15.08.2007 14:08

Odesláno 16.08.2007 07:11

Odesláno 16.08.2007 09:27
Odesláno 16.08.2007 20:15
Prvni hodina filmu docela usla (hlavne boje v pousti teda) a pak sem se na to koukal s tim ze to neni urcene pro me ale pro deti do 15 let a z toho pohledu to bylo slusny :)
Btw v kine je ted zoufale malo dobrejch veci :(
Odesláno 17.08.2007 07:05

Odesláno 17.08.2007 07:30
Já sem se fakt 2 hodiny bavil jak malej kluk. Copak to, u mě jsem to očekával (mám zato, že do kina se MÁ chodit právě na takovýdle filmy, nějakou tu "intelektuální záležitost" si můžu pustit doma na videu a užiju si to tak i víc. Aspoň mi do toho nikdo nemlaská a nekecá).
Co mě ale překvapilo nejvíc bylo, že se to líbilo i mojí slečně, která akční filmy nemá ráda, sci-fi nesnáší a o Transformers v životě neslyšela.
Klidně si tu lamentujte, že na něco podobnýho byste v životě nešli, ale podle mě děláte chybu no. byla to fakt pr*el. (scéna kterak se roboti snažej schovat na zahradě, zatimco hlavní hrdina je vyslíchanej rodičema jestli v pokoji náhodou "nemasturboval" zní sice šíleně když se takhle napíše, ale celý kino u toho řvalo smíchy.)
Po Simpsonech nejlepší film letního sucha.
Odesláno 17.08.2007 08:30
a co ti Simpsni? sou dobry?Heleee, to byl mazec.
Já sem se fakt 2 hodiny bavil jak malej kluk. Copak to, u mě jsem to očekával (mám zato, že do kina se MÁ chodit právě na takovýdle filmy, nějakou tu "intelektuální záležitost" si můžu pustit doma na videu a užiju si to tak i víc. Aspoň mi do toho nikdo nemlaská a nekecá).
Co mě ale překvapilo nejvíc bylo, že se to líbilo i mojí slečně, která akční filmy nemá ráda, sci-fi nesnáší a o Transformers v životě neslyšela.
Klidně si tu lamentujte, že na něco podobnýho byste v životě nešli, ale podle mě děláte chybu no. byla to fakt pr*el. (scéna kterak se roboti snažej schovat na zahradě, zatimco hlavní hrdina je vyslíchanej rodičema jestli v pokoji náhodou "nemasturboval" zní sice šíleně když se takhle napíše, ale celý kino u toho řvalo smíchy.)
Po Simpsonech nejlepší film letního sucha.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních