Ja musim rict, ze podporuji komiksove adaptace, ze kterych kape patos a klise, ale co je moc, to je moc... Z tretiho dilu teto sagy to jen nekape, z toho to tece proudem a ja jsem se v tom uplne utopila a cely film mi behalo hlavou, kolik jsem za tu 100, co me stal listek, mohla mit jidla...
Spiderman 3
Odesláno 11.05.2007 21:44
Ja musim rict, ze podporuji komiksove adaptace, ze kterych kape patos a klise, ale co je moc, to je moc... Z tretiho dilu teto sagy to jen nekape, z toho to tece proudem a ja jsem se v tom uplne utopila a cely film mi behalo hlavou, kolik jsem za tu 100, co me stal listek, mohla mit jidla...
Odesláno 11.05.2007 21:47
este ze som nesiel ..takto si to zozeniem z netu a uvidim ci je to naozaj tak zle.
Odesláno 12.05.2007 07:52
No a samozrejme aby nam nase Iome opetovne vychlubacne nepripomnela, jak rada krade.
Odesláno 12.05.2007 07:56
Odesláno 12.05.2007 08:01
No pozor, třeba poslední PREMIERE recenzi neobsahuje (pravda, uvádí jí aspoň na svejch stránkách)Proto je treba tu a tam utratit peniz za nejaky odborny casopisek oplyvajici recenzemi.
No a samozrejme aby nam nase Iome opetovne vychlubacne nepripomnela, jak rada krade.
Ale musim bohužel dát za pravdu Threcii
Přišlo mi, že tenhle film paroduje sám sebe.
Bylo to největší zklamání od doby, co jsem zjistil, že ... (SPOILER WARNING!) ... neexistuje Ježíšek.
Odesláno 12.05.2007 08:06
No pozor, zrovna u tohohle platku je pravidlem, ze kdyz by mela bejt recenze na blockbuster silne negativni, tak ji proste o mesic odlozej. To uz se stalo nekolikrat a at mi nikdo nerika, ze je to nahoda. Takze na to bacha, tim se da vcelku solidne ridit!No pozor, třeba poslední PREMIERE recenzi neobsahuje (pravda, uvádí jí aspoň na svejch stránkách)
Odesláno 12.05.2007 08:06
Odesláno 12.05.2007 08:08
Odesláno 12.05.2007 08:13
No pozor, to je pravda! :)No pozor, zrovna u tohohle platku je pravidlem, ze kdyz by mela bejt recenze na blockbuster silne negativni, tak ji proste o mesic odlozej. To uz se stalo nekolikrat a at mi nikdo nerika, ze je to nahoda. Takze na to bacha, tim se da vcelku solidne ridit!
A ano, pokud bych na to šel jako na kravinu, tak bych se asi u toho bavil. Třeba těma strašnejma výkřikama typu "Ano vážení přátelé, je to skvělé, jsme zachráněni, je tu Spiderman" ... načež on zapózuje před americkou vlajkou přes celý plátno. A když ten moderátor s tragickym hlasem oznamuje "toto může být den národní tragédie!" (Spidey zrovna dostával na budku), tak to už celý kino řvalo smíchy.
Naštěstí jsem aspoň šel na titulkovanou verzi, eště to vidět dabovaný, to by mě už fakt jeblo.
Dal bych tomu tak 60% (fanouškové odečtou tak 20%). některý scény byly fakt povedený - třeba to první skládání Sandmana bylo fakt roztomilý. Nebo ta bitva Harry vs. Peter v civilu
Odesláno 12.05.2007 08:49
Odesláno 12.05.2007 08:52
Odesláno 12.05.2007 08:57
Odesláno 12.05.2007 09:33
Odesláno 12.05.2007 10:07
Ale nejvic me uzemnila temer zaverecna scena, kdy umira Harry, nad nim place Spidey a Mary Jane a na pozadi je zapadajici slunce, to uz odbouralo me symaptie uplne... Hlasky typu: nejdriv musis udelat to nejtezsi, Petre, a to odpustit sam sobe. To jsem jeste prekousla, rikam si: dobre, je to spiderman, ale zapadajici slunce uz je proste moc...
Odesláno 12.05.2007 11:06
Odesláno 12.05.2007 11:14
a druha vec je film s Ackovym rozpoctom, ktory nastrka miliony do efektov, radoby hviezdneho obsadenia a este viac do propagacie. a pri tom vsetkom uz jaksi nezostane na poriadny scenar a dialogy. z kazdeho aspon trochu inteligentneho divaka, ktory to ma s cim porovnat, to robi akurat iba dabila, co zaplatil vstupenku. argumenty typu glorfindel vobec neberiem, ja chcem za svoje peniaze aspon nejaku standardnu kvalitu a nie odflaknutu volovinu.
Odesláno 12.05.2007 12:07
Já jsem komiksový fanda a rozhodně to horší než Dare Devil nebylo, mně se tenhle díl líbil:)
ja som tiez komiksovi fanda, ale na rozdiel od teba/vas som aj chytry a viem ze hoolywood este nenatocil jediny slusny prepis z komixu a tak do kina ta to zasadne nechodim.
spidyho 3 som samozrejme videl doma, a mozem povedat ze vobec nesklamal, je to otrasne ako s2,DD, hulk X3 a vsetky ostatne komixove adaptacie.
Pokial si clovek odmisly tie super efekty tak mu ostane len zhovadily pribeh v daka ktoremu Marvel robi vetrak v hrobe.
Uplne 'super' je ten zaber ked Spidi leti popred americku vlajku, nemat pri tom gbelik po ruke tak by to dopadlo velice zle s kobercom.
Odesláno 12.05.2007 21:10
ja som tiez komiksovi fanda, ale na rozdiel od teba/vas som aj chytry a viem ze hoolywood este nenatocil jediny slusny prepis z komixu a tak do kina ta to zasadne nechodim.
Odesláno 12.05.2007 21:33
no ale prvni dil conana se povedl bych rekl(samozrejme nazory jsou rozpoluplne,ale vetsina lidi nepochopila,jak ten film byl delany),ale jinak pravda komixove prepisy s emoc jinak nezdarily,ikdyz si ted na vsechny nevpominam,ze bych nasel vyjimkuja som tiez komiksovi fanda, ale na rozdiel od teba/vas som aj chytry a viem ze hoolywood este nenatocil jediny slusny prepis z komixu a tak do kina ta to zasadne nechodim.
spidyho 3 som samozrejme videl doma, a mozem povedat ze vobec nesklamal, je to otrasne ako s2,DD, hulk X3 a vsetky ostatne komixove adaptacie.
Pokial si clovek odmisly tie super efekty tak mu ostane len zhovadily pribeh v daka ktoremu Marvel robi vetrak v hrobe.
Uplne 'super' je ten zaber ked Spidi leti popred americku vlajku, nemat pri tom gbelik po ruke tak by to dopadlo velice zle s kobercom.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních