Skočit na obsah

Fotka

Spiderman 3

• Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#1 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 21:44

Dámy a pánové, po mém otřesném zážitku z tohoto filmu jsem se rozhodla, ze musim informovat vsechny nevinne priznivce spidyho, ze na to lizt nemaj. Je to naprosto kruta ztrata penez...

Ja musim rict, ze podporuji komiksove adaptace, ze kterych kape patos a klise, ale co je moc, to je moc... Z tretiho dilu teto sagy to jen nekape, z toho to tece proudem a ja jsem se v tom uplne utopila a cely film mi behalo hlavou, kolik jsem za tu 100, co me stal listek, mohla mit jidla... :wow:
  • 0

#2 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 21:47

uff dik za varovanie :wow:
este ze som nesiel ..takto si to zozeniem z netu a uvidim ci je to naozaj tak zle.
  • 0

#3 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 07:52

Proto je treba tu a tam utratit peniz za nejaky odborny casopisek oplyvajici recenzemi.

No a samozrejme aby nam nase Iome opetovne vychlubacne nepripomnela, jak rada krade.
  • 0

#4 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 07:56

Já jsem komiksový fanda a rozhodně to horší než Dare Devil nebylo, mně se tenhle díl líbil:)
  • 0

#5 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:01

Proto je treba tu a tam utratit peniz za nejaky odborny casopisek oplyvajici recenzemi.

No a samozrejme aby nam nase Iome opetovne vychlubacne nepripomnela, jak rada krade.

Zobrazit příspěvek

No pozor, třeba poslední PREMIERE recenzi neobsahuje (pravda, uvádí jí aspoň na svejch stránkách)

Ale musim bohužel dát za pravdu Threcii :wow: Ač největší fanda Spidermana ( zejména teda toho papírovýho, ale první dva filmy mi taky hodně přirostly k srdci ), odcházel jsem z kina značně rozčarován. Spíš teda nasrán.

Přišlo mi, že tenhle film paroduje sám sebe.

Bylo to největší zklamání od doby, co jsem zjistil, že ... (SPOILER WARNING!) ... neexistuje Ježíšek.
  • 0

#6 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:06

No pozor, třeba poslední PREMIERE recenzi neobsahuje (pravda, uvádí jí aspoň na svejch stránkách)

Zobrazit příspěvek

No pozor, zrovna u tohohle platku je pravidlem, ze kdyz by mela bejt recenze na blockbuster silne negativni, tak ji proste o mesic odlozej. To uz se stalo nekolikrat a at mi nikdo nerika, ze je to nahoda. Takze na to bacha, tim se da vcelku solidne ridit!
  • 0

#7 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:06

Jako celek nic moc, ale nektere sceny byly dobre. Zase je tu zasadni otazka pohledu - jestli to clovek bere vazne nebo k tomu predem pristupuje jako k bejkovine a tak se v ramci moznosti pobavi i u ni.
  • 0

#8 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:08

Radsi jdi na to Sunshine, bejku.
:wow:
  • 0

#9 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:13

No pozor, zrovna u tohohle platku je pravidlem, ze kdyz by mela bejt recenze na blockbuster silne negativni, tak ji proste o mesic odlozej. To uz se stalo nekolikrat a at mi nikdo nerika, ze je to nahoda. Takze na to bacha, tim se da vcelku solidne ridit!

Zobrazit příspěvek

No pozor, to je pravda! :)

A ano, pokud bych na to šel jako na kravinu, tak bych se asi u toho bavil. Třeba těma strašnejma výkřikama typu "Ano vážení přátelé, je to skvělé, jsme zachráněni, je tu Spiderman" ... načež on zapózuje před americkou vlajkou přes celý plátno. A když ten moderátor s tragickym hlasem oznamuje "toto může být den národní tragédie!" (Spidey zrovna dostával na budku), tak to už celý kino řvalo smíchy.

Naštěstí jsem aspoň šel na titulkovanou verzi, eště to vidět dabovaný, to by mě už fakt jeblo.

Dal bych tomu tak 60% (fanouškové odečtou tak 20%). některý scény byly fakt povedený - třeba to první skládání Sandmana bylo fakt roztomilý. Nebo ta bitva Harry vs. Peter v civilu
  • 0

#10 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:49

Co se týče té pózy u americké vlajky, tak tomu se samo zasmálo celé kino (vlastně krom američanů:), ale nebudeme jim přece brát jejich úchylné vlastenectví či co to je;)
  • 0

#11 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:52

No to jak se objevil na pozadi ty americky vlajky to byl brutus nejvetsi! Se me protocila hlavicka o 156826 stupnu. Ale Vafla ma recht ze to s tim sandmanem bylo docela dobre, na tom souboji harryho a petera me snad jen vadilo ze po tom vybuchu, kterej ho musel rozsmelcovat, mel sice popaleny oblciej, deformovany, ale vlasny zustaly krasne leskle a plne zivota.
  • 0

#12 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:54

Zobrazit příspěvek

jeej pan poctivka :) s poctivostou sa na tomto svete nikam nedostanes kiddo! :wow:
Je to tak.
  • 0

#13 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 08:57

Já se přidám k negativnímu hodnocení-něco tak otřesně patetickýho sem neviděl, a navíc sem si nevšim, že je to dabovaný :wow: . Jako kdyby nebylo sandmana tak uteču z kina...
  • 0

#14 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 09:02

Co se týče té pózy u americké vlajky, tak tomu se samo zasmálo celé kino (vlastně krom američanů:), ale nebudeme jim přece brát jejich úchylné vlastenectví či co to je;)

Zobrazit příspěvek

demence fackoff USA
  • 0

#15 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 09:11

demence fackoff USA

Zobrazit příspěvek

Zato tohle přímo oplývá inteligencí. Ach jo :wow:
  • 0

#16 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 09:24

o ze po tom vybuchu, kterej ho musel rozsmelcovat, mel sice popaleny oblciej, deformovany, ale vlasny zustaly krasne leskle a plne zivota.

Zobrazit příspěvek

protože používá Head and Shoulders šampon ty hňupe :wow:
  • 0

#17 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 09:33

At si tam placa treba vajicka, az moc zaril.
  • 0

#18 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 10:07

Nj, glorfindel ma pravdu, kdyz na to nekdo jde s tim, ze je to bejkovina, tak byto jit mohlo, ale ja na to sla s tim, ze to bude SPIDERMAN, coz pro me je vice mene blbovina samo o sobe, myslim v tom pozitivnim smyslu... :laugh:

Ale nejvic me uzemnila temer zaverecna scena, kdy umira Harry, nad nim place Spidey a Mary Jane a na pozadi je zapadajici slunce, to uz odbouralo me symaptie uplne... Hlasky typu: nejdriv musis udelat to nejtezsi, Petre, a to odpustit sam sobe. To jsem jeste prekousla, rikam si: dobre, je to spiderman, ale zapadajici slunce uz je proste moc... :wow:
  • 0

#19 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 11:06

Kdepak zlatej Conan :wow:
  • 0

#20 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 11:14

jedna vec je poctive Bcko, ktore v podstate uz defaultne tazi z klise svojeho zanru a kazdy je na to pripraveny. fanusik to oceni a uzije si to.
a druha vec je film s Ackovym rozpoctom, ktory nastrka miliony do efektov, radoby hviezdneho obsadenia a este viac do propagacie. a pri tom vsetkom uz jaksi nezostane na poriadny scenar a dialogy. z kazdeho aspon trochu inteligentneho divaka, ktory to ma s cim porovnat, to robi akurat iba dabila, co zaplatil vstupenku. argumenty typu glorfindel vobec neberiem, ja chcem za svoje peniaze aspon nejaku standardnu kvalitu a nie odflaknutu volovinu.
  • 0

#21 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 11:35

, ja chcem za svoje peniaze aspon nejaku standardnu kvalitu a nie odflaknutu volovinu.

Zobrazit příspěvek

Tak chod na iny film :wow:
  • 0

#22 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 11:48

Tak chod na iny film  :wow:

Zobrazit příspěvek

TO JE NÁPAD:)
  • 0

#23 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 12:07

Já jsem komiksový fanda a rozhodně to horší než Dare Devil nebylo, mně se tenhle díl líbil:)

Zobrazit příspěvek

ja som tiez komiksovi fanda, ale na rozdiel od teba/vas som aj chytry a viem ze hoolywood este nenatocil jediny slusny prepis z komixu a tak do kina ta to zasadne nechodim.
spidyho 3 som samozrejme videl doma, a mozem povedat ze vobec nesklamal, je to otrasne ako s2,DD, hulk X3 a vsetky ostatne komixove adaptacie.
Pokial si clovek odmisly tie super efekty tak mu ostane len zhovadily pribeh v daka ktoremu Marvel robi vetrak v hrobe.

Uplne 'super' je ten zaber ked Spidi leti popred americku vlajku, nemat pri tom gbelik po ruke tak by to dopadlo velice zle s kobercom.
  • 0

#24 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 12:21

Tak chod na iny film  :wow:

Zobrazit příspěvek

ano take je posolstvo mnohych recenzii.
  • 0

#25 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 21:10

ja som tiez komiksovi fanda, ale na rozdiel od teba/vas som aj chytry a viem ze hoolywood este nenatocil jediny slusny prepis z komixu a tak do kina ta to zasadne nechodim.

Zobrazit příspěvek

:wow: No to promin, ale nemuzu s tebou souhlasit! Co treba 300? Nebo Sin City? To nepovazuju za beckove filmy... to je pro me ukazka kvalitni kinematografie :laugh:
  • 0

#26 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 21:13

:wow: No to promin, ale nemuzu s tebou souhlasit! Co treba 300? Nebo Sin City? To nepovazuju za beckove filmy... to je pro me ukazka kvalitni kinematografie  :laugh:

Zobrazit příspěvek

teď už to můžu říct....od 300 jsem čekal víc:)
  • 0

#27 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 21:18

Kdepak zlatej Conan :wow:

Zobrazit příspěvek

Tak tak :laugh:
  • 0

#28 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 21:18

teď už to můžu říct....od 300 jsem čekal víc:)

Zobrazit příspěvek

No, to bude tema desetio minutama, co jsme nevideli, jinak by to tvoje ocekavani urcite naplnilo... a nerikej, ze uz si to videl cely... to by muj argument uplne vyridilo... :wow:
  • 0

#29 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 21:33

spidyho 3 som samozrejme videl doma, a mozem povedat ze vobec nesklamal, je to otrasne ako s2,DD, hulk X3 a vsetky ostatne komixove adaptacie.
Pokial si clovek odmisly tie super efekty tak mu ostane len zhovadily pribeh v daka ktoremu Marvel robi vetrak v hrobe.

Uplne 'super' je ten zaber ked Spidi leti popred americku vlajku, nemat pri tom gbelik po ruke tak by to dopadlo velice zle s kobercom.

Zobrazit příspěvek

no ale prvni dil conana se povedl bych rekl(samozrejme nazory jsou rozpoluplne,ale vetsina lidi nepochopila,jak ten film byl delany),ale jinak pravda komixove prepisy s emoc jinak nezdarily,ikdyz si ted na vsechny nevpominam,ze bych nasel vyjimku :wow: ,ale jinak prvni dily S a X byly celkem fajn,ale ja radsi ty kresleny,kresleny spajdy byl super
  • 0

#30 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 23:53

No, to bude tema desetio minutama, co jsme nevideli, jinak by to tvoje ocekavani urcite naplnilo... a nerikej, ze uz si to videl cely... to by muj argument uplne vyridilo... :wow:

Zobrazit příspěvek

Mám to doma a viděl jsem to, Gobbáč to chce vypálit;)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních