Skočit na obsah

Fotka

Frakce

• Please log in to reply
141 odpovědí na toto téma

#1 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 11:02

Je možný, aby na Demoně mohla dlouhodoběji existovat nějaka nepřátelská frakce vůči Alicii?

Jakožto zapřísáhlý rebel, mam namysli teď konkrétně třeba rebely. Maji docela už dobrý zázemí, a vcelku by při troše dobrý vůle se za ně dalo i hrát. Ale je tu pár docela zásadních problémů, který se mi nikdy nepodařilo překonat.

Nejhorší a nejsložitějí problém je ten, sehnat vůbec nějaký osazenstvo pevnosti trošku na úrovni. Tim myslím aspon hráče 15+, co už s nima nemlátí puberta, a nehrajou jenom proto aby si mohli honit ego.
Dále pak jsem zjistil, ze minimální počet lidí pro frakci která má přežít, je aspoň 6 lidí. Problém je totiž v tom, že když je to jakoby nepřátelská frakce, tak její členové hrajou dost v izolaci, a když je jich málo, tak se často stává, že je ve hře třeba jenom jeden a ono to pak už moc zábava není. Tím se pak stává další věc, že dotyční si založí nový postavy (hodný Alicijsáky) a za frakci se připojujou až je jich tam větší počet nebo později teprve až se něco děje (quest třeba) a to je problém.

Pak většinou vždycky dojde k tomu, že se proti takový frakci postaví nějakej adolescent s mágem nebo klerikem, a začnou se dít zajímavé věci. To pak dost lidí z "evil" frakce taky může znechutit. Naštěstí teda už není řezání hlav, takže by se to už nemuselo zvrhnout do takových extrémů.

Ale i tak zůstávají docela podstatný problémy, proč nemůže zlá frakce vydržet moc dlouho. A přitom je to škoda, protože něco takovýho (pokud se to vezme do správných rukou) může zajímavě okořenit život na Demoně. Ono ten všudypřítomný strach, kdy nevíte jestli se v bezpečí dostanete vůbec k ettinům, nebo když se odvážíte na bylinky na jižní cestu má určitě něco do sebe. Ale chce to trošku lidi na úrovni, co při prvním střetu nezačnou zuřivě kouzlit TS, IGMS a imploze.

Rád bych si přečetl názory i dinosaurů, co už tu sice nehrajou (nebo tajně) a už měli nějakou zkušenost se zlýma frakcema, jestli by se dalo vymyslet jak takovou frakci udržet dlouhodoběji naživu a za jakých podmínek. Neříkám že chci zase otravovat ve hře s rebelama, protože já se zařekl že prostě rebelové nemají na démoně šanci, ale patent na rozum nemám, a třeba se někomu zadaří realizovat úspěšně to co mě ne. Určitě by to bylo příjemné oživení.
  • 0

#2 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 11:36

Bez podpory frakcii vo svete to nie je mozne. A demona je priam fraction killer. Taky svet, na ktorom maju byt funkcne frakcie musia byt splnene 2 hlavne podmienky.

1) Pevne stanovene frakcie, kazda ma svoje pevne dane vyhody a nevyhody, tieto su vsak priblizne na rovnakej urovni. Hrac sa preto moze rozhodnut ci bude hrat vo frakcii A, alebo B, ale vyhody jednej alebo druhej strany nebudu jasne lepsie, skor to bude zavisiet od charakteru postavy. Takisto frakcie potrebuju mat nejake stabilne zazemie, ktore funguje a nie je len tak len aby sa nepovedalo. Hraci jednoducho musia dostat motivaciu hrat za frakciu z ineho titulu ako len "hrat za frakciu".

2) Ak hraju 2 frakcie proti sebe, tak nutne dojde k pvp. Takze podmienkou je existencia feroveho a vyrovnaveho pvp systemu. To co je tu je vysmech takemuto systemu, lebo na kazdu uzitocnu upravu sa nahadzu dalsie tri, ktore vsetko co bolo premyslene totalne rozbordelizuju a zaradia sa do modulu len kvoli tomu, ze to je pekne (alebo fakt uz neviem z akeho dovodu) bez toho aby sa zvazili dosledky.

Preto kazdy pokus o rebelov, alebo inu zlu frakciu skonci rychlo s jednou generaciou postav.
  • 0

#3 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 12:26

Tak by tu byla zase náká nová parta namakanejch 30 co by hrály rebely ?
  • 0

#4 Host_Kimli Gebero_*

Host_Kimli Gebero_*
  • Host

Odesláno 01.05.2007 12:40

Proč by museli být vymakaný 30?Ne každá 30 je taková.......jsem pro.Rebely co hráli na přelomu let 2004 a 2005 jsem měla ráda,snad i protože jsem k nim trochu přičuchla.A navíc byla to zábava je chytat nebo to s něma táhnout.Ať to byli rebelové nebo ochránci....Sylvanas,Keshara,jejich krejčí....jen si vzpomenout na jeho jméno,hrála jsem s ním nejvíc .....ale i druhá strana....Glorfindel,Sid,Nox a další......prostě paráda.
Jsem pro.
  • 0

#5 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 12:57

No, vymakaný 30 nemusej bejt, ale když jsi 30lvl je to jen k dobru, protože když se přidáš k rebelům, tak se pak na Tebe snesou ty hodný 30-ky a to pak neni žádnej med, když budeš nějaká 20-ka bo tak něco :happy:
Edit: Rebel musí bejt soběstačnej, neboť kdyby to tu bylo 50 na 50 tak je to něco jinýho, ale takhle si musí většinou (pokud nějakej rebel vůbec je) vystačit sám a to je dost obtížný, jak psal Ran, většinou je to jen pár hráčů a ty to pak omrzí, a zvlášť když se ani nesejdou na pořádnou lupičskou výpravu :devil:
  • 0

#6 Radeon

Radeon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 12:58

Fungovat muze, ale tezko dlouhodobe. Zatimco za ty "hodne" hraci odchazeji a prichazeji, tudiz jich je porad priblizne stejne, ti zli vetsinou byvaji vice ci mene uzavreny okruh a ty hrace to po nejake dobe prestane bavit, tudiz odchazeji, aniz by za ne byla nejaka nahrada a frakce se tedy rozpadne.
  • 0

#7 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 12:58

Proč by museli být vymakaný 30?Ne každá 30 je taková.......jsem pro.Rebely co hráli na přelomu let 2004 a 2005 jsem měla ráda,snad i protože jsem k nim trochu přičuchla.A navíc byla to zábava je chytat nebo to s něma táhnout.Ať to byli rebelové nebo ochránci....Sylvanas,Keshara,jejich krejčí....jen si vzpomenout na jeho jméno,hrála jsem s ním nejvíc .....ale i druhá strana....Glorfindel,Sid,Nox a další......prostě paráda.
Jsem pro.

Zobrazit příspěvek

Já znám jen rebely Wertin , Tanur , Ankh Thul a hraju tu cca 8-10měsíců , takže nemůžu soudit jak se chovaly ostatní , koukal bych na to ted jinak než předtím , ale pokud by to vypadalo jako minule , že by chodil Wertin s Tanurem s RP "naval prachy , nebo zhebneš" tak by mě to zase akorát znechutilo tu hru , než pobavilo třeba takovej Wries umřel takhle 3krát denně kvůli nim to by váš taky bavilo ? umírat a přicházet o peníze ?
  • 0

#8 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 01.05.2007 13:02

nebo od Jerryho postavy ktere snad vsechny odlogovali pod zbranema,porusili snad vsechny pravidla a to jen kuli tomu ze nepochopili ze u Mintarnu nemaj co delat a dat 400zl pro ne bylo neprijatelne :happy:
  • 0

#9 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 13:09

nebo od Jerryho postavy ktere snad vsechny odlogovali pod zbranema,porusili snad vsechny pravidla a to jen kuli tomu ze nepochopili ze u Mintarnu nemaj co delat a dat 400zl pro ne bylo neprijatelne :happy:

Zobrazit příspěvek

relognul jsem jednou a to v lesíku z Sáry Asher na Justínku a pak jsem tě potkal na tý rudý a zabil tě tam hnusně a podle znova bych to už neudělal , klidně se ti za to omluvím , ale litovat toho nebudu. . A pak jednou Agnes jsem odlognul s justínkou za to se taky omlouvám a kdy ještě ? u toho mintarnu jsem neodlognul tam jste vy proběhly tys mě sundal bez odporu a pak nás myslím zvedly DM .
PS : a to s tou agnes nebylo už ani v době rebelů .
  • 0

#10 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 13:21

Zobrazit příspěvek

to tě ale neomlouvá, zkus pochopit, že parta s vasim vybavením a zkušenostma prstě nemuse chtít takový směšný částky a nebude se objevovat na místech, kde před chvílí expil "Krungur" s Alicijskema :devil:
  • 0

#11 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 13:56

Myslím, že ste v týhle debatě ukázali kde je problém a proč to nemůže fungovat.

Je potřeba, aby na chování rebelů reagovali i hráči v Alicii. Není to jen o vytvoření rebelský frakce ale i ochránců. Kdyby se takový dvě frakce třeba každá o deseti zkušenejch hráčích povedlo sestavit pak je potřeba, aby byla i následně vytvořená vazba na DMs, aby mohli rebelové dělat i něco jinýho než přepadávat, unášet, vyhánět. Řekl bych, že pak by se bavili všichni zúčastnění a i další hráči, kteří by se k tomu začali připojovat.
  • 0

#12 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 01.05.2007 16:16

Je možný, aby na Demoně mohla dlouhodoběji existovat nějaka nepřátelská frakce vůči Alicii?

Zobrazit příspěvek

podle toho co jsem videla ja ( vim ze to uz byli spise takove rebelske dozvuky, nez skutecne hrani za frakci, ale presto... ) :

Nepratelska frakce vuci alicie jednoznacne ano. Jenze problem je ten, ze rebelove nehrali proti Alicii ( lady, ochranci ), ale jejich rebelovani spocitavalo predevsim v postaveni se na rudou cestu ci pred DO a vybirani penez, popripade neci zabiti. ( hlavne teda samozrejme nizssich lvlu s oduvodnenim, ze oni hrajou "RP" a to ze ma nekdo nizsi lvl je nezajima ).

Pokud nekdo bojuje proti alicii, tak asi nezacne masakrovat obyvatelstvo za hradbama ( a zneuzivat fakticky toho, ze DM nejsou porad ve hre ) ale naopak se snazi lid priklonit na svou stranu a postvat proti alicijske vlade. Zadne takoveto projevy jsem ovsem nezaznamenala ....
takze vysledek kratkodobeho rebelovani se mi jevil jako:

Pocet okradenych lidi, ktere vubec nejaci rebelov a znudene tricitky nezajimaly.... xxx
Pocet zabitych lidi, ktere vubec nejaci rebelov a znudene tricitky nezajimaly.... xxx
pocet lidi rekrutovanych rebely na svou stranu .... 0
pocet podplacenych ochrancu, spionu, clenu armady ...... 0
..
.
atd...
  • 0

#13 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 17:42

Taky nevim, mozna ma jenom negativni zkusenosti s poslednima rebelama, kteri podle informaci nestali za moc. Tezko tu nekdo bude pamatovat rebely za dob Sylvanas, Haldira a podobny pakaze, to si myslim byl zlatej vek pro rebely. On je problem jak tu uz bylo napsano ze je to pomerne uzavrena komunita s docela omezenima, takze spis hlavne pro RP gurmany pokud to ma vydrzet dyl. No a kdyz jich je malej pocet a nepribiraji se novy clenove tak to zacne stagnovat a pak upadat. Nejdriv odejde jeden, pak to omrzi dalsiho a rozpad frakce je na krajicku.

Mozna by nebylo spatny frakce otevrit sirsi verejnosti, ale obavam se uprednostnovani kvantity pred kvalitou. Toho sem se chtel vzdycky vyvarovat, ale treba je to jedina spravna cesta.
  • 0

#14 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 18:00

Kde ze ma krtek ten stroj casu? ;)
  • 0

#15 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 18:00

Myslím, že ste v týhle debatě ukázali kde je problém a proč to nemůže fungovat.

Je potřeba, aby na chování rebelů reagovali i hráči v Alicii. Není to jen o vytvoření rebelský frakce ale i ochránců. Kdyby se takový dvě frakce třeba každá o deseti zkušenejch hráčích povedlo sestavit pak je potřeba, aby byla i následně vytvořená  vazba na DMs, aby mohli rebelové dělat i něco jinýho než přepadávat, unášet, vyhánět. Řekl bych, že pak by se bavili všichni zúčastnění a i další hráči, kteří by se k tomu začali připojovat.

Zobrazit příspěvek

Tohle je dobrá poznámka. I když se do rebelů vezmou zkušení hráči, kteří zlouny zvládnou hrát s nadhledem (jakože je relativně velká šance, že to tak bude), tak v Alicii jsou všichni ostatní, včetně těch, co to s nadhledem nevezmou a těch, co odpoví prasáckou hrou. Dvě rovnocenné skupiny, to by snad i mělo šanci na úspěch. Na přechodnou dobu...
  • 0

#16 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 18:29

Když sme u těch frakcí, kolik že to má Alicie teď lordů? Myslím, že tohle je taky dostatečně vypovídající informace o tom, proč nejsou frakce.
  • 0

#17 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 20:45

Když sme u těch frakcí, kolik že to má Alicie teď lordů? Myslím, že tohle je taky dostatečně vypovídající informace o tom, proč nejsou frakce.

Zobrazit příspěvek

No mohla mit dalsiho ale uz je po nem :happy:
  • 0

#18 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 20:47

jako by někdo potřeboval Lordy
  • 0

#19 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 20:52

podle toho co jsem videla ja ( vim ze to uz byli spise takove rebelske dozvuky, nez skutecne hrani za frakci, ale presto... ) :

Nepratelska frakce vuci alicie jednoznacne ano. Jenze problem je ten, ze rebelove nehrali proti Alicii ( lady, ochranci ), ale jejich rebelovani spocitavalo  predevsim v postaveni se na rudou cestu ci pred DO  a vybirani penez, popripade neci zabiti. ( hlavne teda samozrejme nizssich lvlu s oduvodnenim, ze oni hrajou "RP" a to ze ma nekdo nizsi lvl je nezajima ).

Pokud nekdo bojuje proti alicii, tak asi nezacne masakrovat obyvatelstvo za hradbama ( a zneuzivat fakticky toho, ze DM nejsou porad ve hre ) ale naopak se snazi lid priklonit na svou stranu a postvat proti alicijske vlade. Zadne takoveto projevy jsem ovsem nezaznamenala ....
takze vysledek kratkodobeho rebelovani se mi jevil jako:

Pocet okradenych lidi, ktere vubec nejaci rebelov a znudene tricitky nezajimaly.... xxx
Pocet zabitych lidi, ktere vubec nejaci rebelov a znudene tricitky nezajimaly.... xxx
pocet lidi rekrutovanych rebely na svou stranu .... 0
pocet podplacenych ochrancu, spionu, clenu armady ...... 0
..
.
atd...

Zobrazit příspěvek

proti lady ? když ty minulý rebelové byly spíš s ní než proti ní :happy:
  • 0

#20 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 20:54

proti lady ? když ty minulý rebelové byly spíš s ní než proti ní  :happy:

Zobrazit příspěvek

Jo jo naooko rozbroje a pak vydeni jak jdou spolu na boss :happy:
  • 0

#21 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 21:31

Jsem pro.

Zobrazit příspěvek

Zlatý starý časy, to sem začínal hrát na Demoně :) ještě si pamatuju když mě přepadli moji postavičku v dole :) musela pokorně odevzdat krumpáče...
  • 0

#22 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 01.05.2007 21:34

Prispejem teda svojou troskou do mlyna.

Skusenost s nepriatelskou frakciou, konkretne rebelmi mam, je tomu myslim cca. rok co som hral postavu Linnah a "bojoval" proti Alicii, najprv pod vedenim Rana, potom Lanii a nakoniec som ostal uz len ja a Kelian.

S odstupom casu sa na cele to pozeram uz trochu z ineho uhla a dovolim si teda vypisat, co podla mna bolo chybne a co by nova frakcia mala splnat aby tu na Demone mala sancu.

1. Ciel
Rebelska druzina bola splacana pomerne na rychlo. Neviem, co presne planoval Ran, coby vodca nasej bandy, mozno chcel planovat za behu, ale bez vyssieho cielu takato skupina sancu nema.

Tu su dolezite dve veci, ciel by mal byt vyssi a zaroven nemal by byt uplne gycovy - priklad znicit Aliciu, o co sa uz niekolko desat roci snazia demoni a i tak im to velmi nejde.
Ciel a jeho plnenie musi byt do vacsej miery mozne plnit bez nutnosti zasahov DMs. Prave na toto sme casto doplacali coby rebeli pod vedenim Lanii. Dohodli sme nejaku akciu a akonahle nebolo zjavne ze nas DM sleduje, vsetci stracali motivaciu.

2. Ludia
Za tu dobu som sa naozaj stretol so vsetkym moznym, ale viem ze ked pride na CvC ( tu sa pouziva PvP ale vedzte ze medzi tymito dvoma slovami je rozdiel ) tak ide vsetko bokom a je dolezita iba jedna vec a to - vyhrat . Teda nie, u vacsiny hracov je dolezite vyhrat ... ten kto trochu zapremysla zisti ze je dolezite nieco ine bavit sa Prave pre toto je dolezite, aby vsetci clenovia zdielali tento nazor, v hre sa mozu spravat rozne ale v tomto by mali byt jednotni.

Sam velmi dobre viem, ze zrejme nikoho nebavi stale len prehravat ( vynimkou zrejme bolo len Japonsko na MS v hokeji ) predsa len je dolezite, ze sa misky vah sklanaju striedavo na obe strany - to pridava do deja dramaticnost a ta je dolezita.

Ak by som frakciu zacal. Tak by som to podmienil tym, ze by hraci zacli uplne od piky s novymi postavami ( idealne po wipe :P ) vo vseobecnosti by medzi skupinami mala existovat aspon aka taka vyrovnanost.

Vlastnosti, na ktorych by som si u clenov frakcie zakladal su tieto : Empatia, Tolerancia a Kreativita

3. Jasne stanovene pravidla

Obe strany by si jasne stanovili pravidla IC aj v OOC. forme.

OOC. by sa tykalo predovsetkym CvC subojom, dalej veci ako zneuzivanie nepritomnosti DM - behanie po meste/v tesnej blizkosti rebelskej pevnosti bez maskovania, prepadavanie pod hradbami mesta a pod.

Jasne by sa urcilo co sa smie a co nie a porusenie by sa nekompromisne trestalo a to tvrdo... tym by si frakcia snad ziskala respekt u ostatnych.

IC. To suvisi s predchadzajucim bodom, ale preferoval by som aby boli hraci RP oriented, partia ktora do zblbnutia robi kolecka po bossoch, nie su rebeli ale sasovia. Bolo by vhodne, aby jednotlive postavy mali spolocny ciel a zaroven bola kazda niecim ina, specificka. Postava, ktora sa k rebelom prida/stane len z dovodu ze chce trochu toho PvP, lebo sa nudi ... NIE !

P.S.

Ran, ak nieco planujes, tak by som mozno aj mal zaujem :happy:
  • 0

#23 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2007 09:35

pokud má být někdo proti alicii..tak by měl mít své zázemí..tj. druhé město..aby nebyl na alicii závislej.Nevím jak to vypadá v pevnosti co tam je či není,ale zlo řekněme od začátku od prvního levlu stejně musí začít v alicii.
I proto je tak těžký zahrát zlej charakter..chvíli to jde,ale bez alicie se asi neobejde.

Pokud jde čistě jen o frakce..můžou být ale vždy zaniknou..
  • 0

#24 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2007 10:10

suhlasim s ascacom, na demone mas tolko proti, ze to malokto vydrzi aj obmedzeny cas tahat s nejakou frakciou.

v takomto stave to nemoze byt asi inak postavene iba na RP baze, a aj tak sa stretne frakcia s hracmi, ktorych to nezaujima, nastve, otravuje a pod.

ja osobne by som sa do toho nepustala.
  • 0

#25 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2007 11:32

podle me taky chybi dostatek informaci o frakci/ch. Kdyby clovek neco nasel na webu, pripadne na foru bylo by to lepsi. Zminka by mohla(mela) byt i u popisu demony na gameparku.
Prvotni myslenka rebelu byla trosicku jina nez klasicka frakce jak to lze videt treba na nordocku. Jen to aby se clovek dostal k rebelum obnaselo DM quest a ten obvykle nebyl z nejjednodusich. Ran a spol by mohli vyprave co je to stalo usili aby dostali amulet.
Klidne by o rebelech melo byt vic informaci IC ve hre, Arto by mohl neco prohodit, strazni take, zejmena po ceste na jih.
Co se vybaveni jejich pevnosti tyce, bylo spise spartanske, i kdyz take se tam dali poridit zajimave veci, co takovej skrtici provazek, hehe to byla finesa.
Kdyby ovsem nahodou vznikla nejaka frakce bylo by zajimave i hrat nekoho kdo by nakupoval pro rebely a prodaval jejich vyrobky v Alicii a treba i naopak.
  • 0

#26 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 02.05.2007 11:38

Zobrazit příspěvek

Muj nazor je ze pro dlouhodobe frakce potrebujes tri zlate vlasy deda...?!?Jezis co to melu. Tri veci.
1, duvod byt ve frakci a to ne jen jeden. Jiny top craft, jiny zamorsky obchod, jine top kouzla a jine bohy.
2, musis mit ve frakci moznost neco ziskat a ztratit. Uzemi, zdroj prijmu, frakcni predmet ktery ma pro clena pozitiva.
3, musis mit nemene rozdeleni hracu jiz na imigracnim urade, jeden ucet jedna frakce s pevne nastavenym odporem.
  • 0

#27 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2007 11:41

Co se týče rebelů a nákupů věcí, opravdu by to chtělo nějakého "zrádce" v Alicii, který by pro ně získával licence nebo nakupoval zbraně a zbroje atp., a poté je prodával rebelům na nějakém místě nebo ještě přes někoho....ne jen tellovat kamarádům "hele vole kup mi tam licence, nemůžu do města"

A co se týče nemožnost chodit jako rebel do města (no může tam, to se ví, ale nebezpečí TS je silní:), spíš bych strážníkům to TS i vzal, a nechal spíš v duchu RP, když obyčejní lidé ony rebely poznají, aby jim dali co proto a vyhnali je, popř. chytili a zavřeli. (tedy v případě, že rebel nebude komplet převlečený a všichni nebujdou ječet na postavičku se svítícím jménem nad hlavou "hele to je ******, je to rebel, na něěěěj!)
  • 0

#28 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 02.05.2007 11:47

3, musis mit nemene rozdeleni hracu jiz na imigracnim urade, jeden ucet jedna frakce s pevne nastavenym odporem.

Zobrazit příspěvek

Co noveho prinese to, kdyz si hrac rozhodi svoje postavy na vic uctu ? Krome toho, ze pak bude moct expit dve postavy zaroven ...
  • 0

#29 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 02.05.2007 11:53

Co noveho prinese to, kdyz si hrac rozhodi svoje postavy na vic uctu ?  Krome toho, ze pak bude moct expit dve postavy zaroven ...

Zobrazit příspěvek

No jo, zase je technika zneuzitelna. Mas pravdu je to blbost. Ma ale opravdu tolik lidi vic Ip adres, uctu a keyu? Hmm, asi ma, muze mit.
Takze mozna pevne prirazeni postavy k frakci s pevne nastavenym odporem.
  • 0

#30 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2007 11:53

Všichni víme, co tím chtěl Shini říct jen ty hledáš zase způsob jak by to mohl dotyčnej zneužít resp. obejít. To je fajn, že máš tenhle pohled na věc a mnohdy je potřeba nicméně zkus taky někdy něco konstruktivního říct.

U toho třetího bodu bude stačit, když budou v těch frakcích zkušení hráči. Takový věci pak nebude třeba řešit technicky. Když sme u toho tak všechno začíná a končí vždycky u těch lidí. Takže problém frakcí je, že tady není dost zkušenejch hráčů, kteří by do něčeho takovýho šli, protože je baví zkrátka něco jinýho. Nebo se najde 15 zkušenejch aktivních hráčů, kteří by do něčeho takovýho šli? Nejlepší by bylo něco takovýho rozject po wipu. :happy:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních