Skočit na obsah

Sona Furst

• Please log in to reply
123 odpovědí na toto téma

#1 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 17:33

Zdravím,ale chci se jen zeptat na názor širší veřejnosti,zda je správné řezání na základě ooc hlášek a nebo ne.
Můj vzkaz Soně byl myšlen jako sranda,proto jsem tam napsal tolik hehe a :-),ale to je jedno.Ten hráč neměl,i kdybych to myslel vážně,stejně podle mého nazoru přiběhnout a hned ne RP krást a pak řezat.Je to PK a nebo není?..Ja si myslím,že ano,ale DM mi hned neodpovědělo a tak volím tuhle cestu.Nemam nic proti řezání hlav,ale v rámci hry.Ne jako mstu za ooc povídaní atp.Díky za vaše případné názory.
P.S.Pro lepší dokumentaci přidávám screeny.

Přiložené soubory

• 0

#2 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 17:37

sem na vážkách zda bych tvoje oslovení neprintnul a nedel sem... jeden by to mohl chápat jako že mu nadáváš a ještě se mu směješ... ale známe Sonu ne?
  • 0

#3 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 17:39

a co takhle level dolu za to co tam povidas ty?
  • 0

#4 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 17:46

No jako přál bych si být nestranný,zkusím to :clover:

Sice slečna Sona nebyla zrovna nejférovější hráč(ka) nikdy, že jo:) tím teda nemyslím nic zlého, ale jestli hráče neznáš a napíšeš mu "arogantní sráči" i s tím "hehehehehe", tak těch "hehe" tam můžeš udělat i milion a nepolepšíš si, třebas jsi to myselel ze srandy:) myslím, že to byla tvoje chyba, žes to napsal, a pravděpodobně by ti to udělalo víc lidí za to, cos napsal, holt to chce slušnější slovník:) Dá se říci, že hlava ti byla fiknutá oprávněně, ač jsi to myslel jakkoliv:) To víš, může to vzít tak, že tím "hehehehehe" jen maskuješ to, že si o něm fakt myslíš, že je to výše uvedený "arogantní sráč". Tvoje blbost, snad se poučíš.....jo a dej si teď na Sonu bacha:)

jinak se omlouvám za sprostou mluvu tady, ale myslím, že když to je tak moc k věci, nebude to vadit, snad:)
  • 0

#5 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 17:49

a co takhle level dolu za to co tam povidas ty?

Zobrazit příspěvek

Ja vim..level dolů mám,diky očistci(12000expů)je to malo?..Ale mě jde o způsob řešení od Sony.Měl si na mě stěžovat a nebo něco napsat,třeba by jsme si to vysvětlili.Způsob Sony je mimo pravidla?..nebo ne?..na to se hlavně ptám.Jinak to začnu taky tak dělat...za ooc hlava dolů.
  • 0

#6 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 17:51

Ja vim..level dolů mám,diky očistci(12000expů)je to malo?..Ale mě jde o způsob řešení od Sony.Měl si na mě stěžovat a nebo něco napsat,třeba by jsme si to vysvětlili.Způsob Sony je  mimo pravidla?..nebo ne?..na to se hlavně ptám.Jinak to začnu taky tak dělat...za ooc hlava dolů.

Zobrazit příspěvek

ja zas nechapu proc by mel otravovat dmka kdyz te muze delevelovat sam
nemam sonu rad ale to co udelala tobe schvaluju
a tech 12k expu je za to jak ses choval dost malo, protoze nadavat klerikovi do sracu jen proto, ze te nechce jit zvednout, kdyz te ani nezna je docela silny kafe
  • 0

#7 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 17:52

Ja vim..level dolů mám,diky očistci(12000expů)je to malo?..Ale mě jde o způsob řešení od Sony.Měl si na mě stěžovat a nebo něco napsat,třeba by jsme si to vysvětlili.Způsob Sony je  mimo pravidla?..nebo ne?..na to se hlavně ptám.Jinak to začnu taky tak dělat...za ooc hlava dolů.

Zobrazit příspěvek

To není člověk, který by se něčím takovým zabýval nějak dlouho a dával by to do sekce prohřešky, když to může vyřešit najednou, rovnou tak budeš vědět, že to nebyl zrovna dobrý nápad mu to psát a už se toho vyvaruješ, prostě poučení pro příště:) To kdybys to napsal mně, byla by to jiná, ale že jsi to napsal Soně už jen hovoří o tom, že nevíš, kdo to je :clover:
  • 0

#8 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 17:54

Zobrazit příspěvek

jak vidim, tak je to malo, ja myslel dalsi level dolu vis? Sonu ted neresim, resim prohresky postupne a ty si zacal.
  • 0

#9 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 17:57

Sona měla svuj důvod asi bych tě zabil a podle dalšího OCC a nadávek bych i fiknul hlavu :clover:
  • 0

#10 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 18:01

jak vidim, tak je to malo, ja myslel dalsi level dolu vis? Sonu ted neresim, resim prohresky postupne a ty si zacal.

Zobrazit příspěvek

Oki,to mi stačí...to platí i pro ty výše uvedené přízpěvky.
P.S.Sonu znám až moc dobře,nehraju tady první den.Je to prostě "Dirty Bastard". :clover:
  • 0

#11 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 18:02

Oki,to mi stačí...to platí i pro ty výše uvedené přízpěvky.
P.S.Sonu znám až moc dobře,nehraju tady první den.Je to prostě "Dirty Bastard". :clover:

Zobrazit příspěvek

"Dirty Bastard". tohle by se taky dalo brát jako urážka pro mě by to bylo že mi říkáš špinavý bastard tak nevim no další důvod ti něco udělat :biggrin:
  • 0

#12 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 18:12

:clover: No povedal si to dost drsne a vyznelo to hehehehehe ako vysmech do tvare,
ja osobne by som ta urcite nezabil na soninom mieste ale dal ti kontrolnu otazku,kolik je 5+5 a az potom by som rezal :biggrin:
  • 0

#13 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 18:18

:clover: No povedal si to dost drsne a vyznelo to hehehehehe ako vysmech do tvare,
ja osobne by som ta urcite nezabil na soninom mieste ale dal ti kontrolnu otazku,kolik je 5+5 a az potom by som rezal  :devil:

Zobrazit příspěvek

:biggrin: :blush: :tongue: Blázne :)
  • 0

#14 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 18:22

Ja sam som fikol par hlav za ooc po smrti ci uz tellom alebo natvrdo.
Sonu, no kedysi sme boli kamosi, teraz ju nemam moc rad ale toto jej schvalujem. Ak by som mal co len trosku horsiu naladu fikol by som ti ju aj ja.
A niekde v pravidlach som cital ze dozadovat sa za kazdu cenu ozivenim klerika neni moc dobry napad, natoz z neho jeste delat ooc blbce kdyz ti nechce pomoct :clover:
  • 0

#15 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 18:25

co si cakal za taku provokaciu ? ? ?
  • 0

#16 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 18:26

čakal Zazrak :-D
  • 0

#17 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 18:29

Ja bych ti spis poradil kdyz uz se stane nehoda a umres tak POPROS klerika jestli by byl tak strasne hodnej a pomohl ti. je to na jeho dobre vuli. tym padem se on stava sef situace na kterem zavisi nejdulezitejsi rozhodnuti, jestli te ressne nebo ne, tudiz bys mu nemel nadavat.
Jo a jeste jedna rada, skus i tellem napsat RP spusob co se stalo a ze potrebujes ress. na to mne skoro kazdej "ukecal". no je pravda ze to malokdo vedel napsat
  • 0

#18 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 18:34

Vy ste fakt blazni. Na tvojom mieste by som si z toho zobral par ponauceni, pocinajuc slusnym chovanim a konciac premyslanim nad tym, kto tu vlastne je vinnikom.

Sonino riesenie ta aspon mozno prijme k zamysleniu nad sebou.
  • 0

#19 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 18:39

Pět hlav by mohlo stačit Soňo :clover:
  • 0

#20 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 18:43

nemam do toho co kecat, ale vidim to stejne jako wood.

mrakomore :clover:
  • 0

#21 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 29.03.2007 18:54

V tomhle se sone nedivim ani trosku. Mrakomore holt sou tu lidi co te poslou nekam a pak sou tu lidi jako Sona nebo ja co si tohle libit nenechaj. Kdybys tohle napsal me udelam to same
  • 0

#22 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 19:10

Jo jo..ja to chapu.Jak jsem to napsal "Oki,stačí".Řezat ležicí mrtvolky za ooc hlašky je pohoda.Bude to mit těžší až budu stat a budu ve stejnem matroši jako ona,na 30lvl.
P.S.Jinak nic proti vašim názorům.Díky za ně.Kleriky prosím a myslím že jsem prosil i Sonu.Na me "hmm...diky" mi taky napsal "nz"..to je taky provokace a vysměch?..Ja to tak chapal,proto jsem si z něho udělal srandu v ooc.
Jdu radši expit,aby mi dřív nezkončil než ho dostanu,toho ..toho Dirty Bastarda..:D
  • 0

#23 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 19:30

Jo jo..ja to chapu.Jak jsem to napsal "Oki,stačí".Řezat ležicí mrtvolky za ooc hlašky je pohoda.Bude to mit těžší až budu stat a budu ve stejnem matroši jako ona,na 30lvl.
P.S.Jinak nic proti vašim názorům.Díky za ně.Kleriky prosím a myslím že jsem prosil i Sonu.Na me "hmm...diky" mi taky napsal "nz"..to je taky provokace a vysměch?..Ja to tak chapal,proto jsem si z něho udělal srandu v ooc.
Jdu radši expit,aby mi dřív nezkončil než ho dostanu,toho ..toho Dirty Bastarda..:D

Zobrazit příspěvek

to jsi možná nenarazil na jeho vyexpenou postavu:D ale stále nemá 30, pak to bude jiný kafe :clover:
  • 0

#24 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 19:34

Zobrazit příspěvek

pokracuj v tomhle duchu jeste chvili a ja osobne ti tu kebuli zacnu rezat preventivne hezky pravidelne aby ses na tel lvl 30 nedostal
  • 0

#25 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 19:40

pokracuj v tomhle duchu jeste chvili a ja osobne ti tu kebuli zacnu rezat preventivne hezky pravidelne aby ses na tel lvl 30 nedostal

Zobrazit příspěvek

simte vok neprezije ani DO :clover:
  • 0

#26 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 19:51

Kdy by někdo mě , jako klerdovi ,začal nadávat že ho nejdu zvednout tak mu tu hlavu fiknu taky. :clover:
  • 0

#27 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 20:06

Zdravím,ale chci se jen zeptat na názor širší veřejnosti,zda je správné řezání na základě ooc hlášek a nebo ne.
Můj vzkaz Soně byl myšlen jako sranda,proto jsem tam napsal tolik hehe a :-),ale to je jedno.Ten hráč neměl,i kdybych to myslel vážně,stejně podle mého nazoru přiběhnout a hned ne RP krást a pak řezat.Je to PK a nebo není?..Ja si myslím,že ano,ale DM mi hned neodpovědělo a tak volím tuhle cestu.Nemam nic proti řezání hlav,ale v rámci hry.Ne jako mstu za ooc povídaní atp.Díky za vaše případné názory.
P.S.Pro lepší dokumentaci přidávám screeny.

Zobrazit příspěvek

ja sa ti ako vazne cudujem ze sem aj take nieco dokazes dat sak provokvat hentak sonu??hehe ja by som ti fikol aj dvakrat hlavu :clover:
  • 0

#28 Host_Nyel z Kalimdoru_*

Host_Nyel z Kalimdoru_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 21:27

Soňu Furst všici známe, ten si bere všecko často i to co neřekneš, záminku si vždycky najde. Je to holt PGéčko a je arogantní to sice ano, ale co třeba ty hochu... Sáhněme si na srdce že ty zrovna svatej taky nejsi jsi pěkně sprostej a žádnej nevinnej. Nadával jsi sprostě i když si to myslel ze srandy? No a?! dobře ti tak. Holt ses spálil. Teď pevně doufám že ses ponaučil a nebudeš už sprostě nadávat ani do tellů a taky se polepšíš v ohledu celkového chování. Tímto tempem dopadneš jako Soňa.
  • 0

#29 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 29.03.2007 21:43

huh, tak tohle předčilo i sleepkill :clover:
  • 0

#30 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 06:58

To co tu píšete o Soně není až tak úplně pravda, když se to slušně podá a má dobrej den tak i ressovat chodí. Toto v žádným případě nebylo slušný podání a zcela evidentně jsi nechytl ani dobrej den u Sony. To si vážně myslíš, že lidi hrajou za kleriky jen pro to aby mohli celý večer lítat po demoně a zvedat ty co si ukrojili moc tlustý krajíc. já to s Wriesem dělal a tak mě to otrávilo hraní že jsem si rači udělal postavičku bez klerika. Ono je dost těžký, když se naloguješ do hry za účelem se pobavit a do 2 min. máš 5-6 tellů typu nemáš čas......, nechce se ti zajít....., atd.. O RP ani zmínka a nějaké akci s kamarádama se nedá bavit jen lítáš mezi DO a Morlagem jak trotl.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních