Skočit na obsah

Fotka

Vlkodlaci z osady

• Please log in to reply
115 odpovědí na toto téma

#1 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 18:26

Dnes si tak s Aronom cupitam na poklad k vlkodlakum a tu minam osobu v inve... Meno si uz nepametam ale neni dolezite... po mensej roztrke som do nej bacil rukou a zostala tezce ranena,cize to bol nejaky malinky lvl a vpohode si cupita na poklad pre 30tky. Neni to trosku divne ? Navrhujem dat vlkodlakom TS (na sposob elity v zlataku) aby si prckove chodili radsej na skretvedy a orky a ne na poklady na ktore maju este cas.
Alebo by sa tam mohlo zaviest nieco take ako je v DZ ze tam jednoducho padne invis a clovece staraj sa ...
Dakujem
  • 0

#2 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 18:39

Naprosto s Asterem Souhlasim ale lepší by bylo aby měly Vlkodlaci invis jen na malý lvly :blush:
  • 0

#3 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 16.02.2007 18:41

Dnes si tak s Aronom cupitam na poklad k vlkodlakum a tu minam osobu v inve... Meno si uz nepametam ale neni dolezite... po mensej roztrke som do nej bacil rukou a zostala tezce ranena,cize to bol nejaky malinky lvl a vpohode si cupita na poklad pre 30tky. Neni to trosku divne ? Navrhujem dat vlkodlakom TS (na sposob elity v zlataku) aby si prckove chodili radsej na skretvedy a orky a ne na poklady na ktore maju este cas.
Alebo by sa tam mohlo zaviest nieco take ako je v DZ ze tam jednoducho padne invis a clovece staraj sa ...
Dakujem

Zobrazit příspěvek

No tak to je frajer PGčkovská.
To když sem to zkoušel já, tak už jsem invish po vybrání pokladu nahodit nestihl :blush:
  • 0

#4 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 16.02.2007 18:42

To když sem to zkoušel já, tak už jsem invish po vybrání pokladu nahodit nestihl  :blush:

Zobrazit příspěvek

mušíš mit hašte a kliknout na tu bednu a hned inviš a pak teprve pobrat do invíku a poho odejdeš
  • 0

#5 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 18:53

Tady nekdo zavidi ze mu nekdo vyfouknul poklad... :blush:
  • 0

#6 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 18:56

Kto umi, ten vyberie. Aky s tym mate problem?
  • 0

#7 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 19:06

Zobrazit příspěvek

taky ze ked tak budu urobene vsetky poklady tak kazdy narobi prckov a je vysmaty... ano, nasralo me to ze mi low lvl vyfoukl poklad. priste mu seknu hlavu, bude to tak lepsi ?
  • 0

#8 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 19:10

taky ze ked tak budu urobene vsetky poklady tak kazdy narobi prckov a je vysmaty... ano, nasralo me to ze mi low lvl vyfoukl poklad. priste mu seknu hlavu, bude to tak lepsi ?

Zobrazit příspěvek

No pak ju sekne niekto aj tebe, a to bude najlepsie :blush:
  • 0

#9 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 19:13

Tu sa ani neoplati zalozit normal topic lebo vam jeb*. jedine co vas zaujima je asi spam. :blush:
  • 0

#10 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 19:13

taky ze ked tak budu urobene vsetky poklady tak kazdy narobi prckov a je vysmaty...

Zobrazit příspěvek

Nie su tak urobene vsetky poklady a ani nebudu.

ano, nasralo me to ze mi low lvl vyfoukl poklad. priste mu seknu hlavu, bude to tak lepsi ?

Nebude to tak lepsie, preco by vobec malo byt? Nevies sa ovladat?
  • 0

#11 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 16.02.2007 19:15

Zobrazit příspěvek

:blush: Pravda pravda
  • 0

#12 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 19:16

Tu sa ani neoplati zalozit normal topic lebo vam jeb*. jedine co vas zaujima je asi spam.  :devil:

Zobrazit příspěvek

:blush:
  • 0

#13 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 19:17

viem sa ovladat, co by som sa nevedel... ani som ho nezabil, len sme pokecali.ja som neni reznik
  • 0

#14 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 16.02.2007 19:22

Ja zas z logickeho hlediska nechapu jak i trebas elita ve zlataku muze mit TS..
  • 0

#15 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 19:57

Ja zas z logickeho hlediska nechapu jak i trebas elita ve zlataku muze mit TS..

Zobrazit příspěvek

Tak preci jenom je to ELITA ne nejaky tupi obri ci vlkousi ze :blush:
BTW...fakt se ten poklad da :) na 4lvlu krasa :devil:
  • 0

#16 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 20:02

a vpohode si cupita na poklad pre 30tky.
Dakujem

Zobrazit příspěvek

tam ej nějaká cedulka že to smí vybírat jen 30tky??...ale máš recht kvůli těm pá měšcům ho příště sundej :P

teda asty :blush:
  • 0

#17 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 20:02

Navrhujem dat vlkodlakom TS (na sposob elity v zlataku) aby si prckove chodili radsej na skretvedy a orky a ne na poklady na ktore maju este cas.

Zobrazit příspěvek

No jasne, dejte vsem NPCkum TSko ne? Vzdyt je to tak snadné řešení. :blush:
  • 0

#18 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 20:07

No jasne, dejte vsem NPCkum TSko ne? Vzdyt je to tak snadné řešení. :blush:

Zobrazit příspěvek

jojo...chudaci stinolezove
podle me by se mela zrusit inviska at se schovavaj jen obratny postavy a ne klerik navlecenej v platech, kterej dela kraval jak armada flasinetaru s bubenikem k tomu
  • 0

#19 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 20:19

uz vela krat mi niekto vyfukol poklad v invi a co?
chce to klud
ved aj mne sa stalo ze som niekomu vyfukol poklad v invi :blush:
  • 0

#20 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 21:10

ale nejak to tu tusim nikto nechape ... nastvalo ma to pre to lebo to bol maly lvl ktory mal dost moznosti zajst si na poklady inde kde by nasiel rovnako ... ale nie... on musi vybrat poklad pre 30tky ktore su tusim len 2-3.kdezto pre lowlvly je ich minimalne 5.o to ide, nie o to ze mi ho vyfukol "pred nosom"
  • 0

#21 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 21:38

mozno ich uz vybral a chcel skusit nieco tazsie, kukol si sa potom k vlkousom? ci mal naozaj poklad alebo sa iba chvali ?
  • 0

#22 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 21:41

a ted si vem kolik low lvlu vybira ty maly poklady a kolik vybira ty velky :) zjistis ze to ze to tam sel vybrat bylo docela logicky btw jsi udelal desnou blbost zes to tu rozmazl, protoze teda tam bude chodit vic lowlvlu :)
  • 0

#23 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 21:43

a ted si vem kolik low lvlu vybira ty maly poklady a kolik vybira ty velky :) zjistis ze to ze to tam sel vybrat bylo docela logicky btw jsi udelal desnou blbost zes to tu rozmazl, protoze teda tam bude chodit vic lowlvlu :)

Zobrazit příspěvek

:blush:
  • 0

#24 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 21:49

ale nejak to tu tusim nikto nechape ... nastvalo ma to pre to lebo to bol maly lvl ktory mal dost moznosti zajst si na poklady inde kde by nasiel rovnako ... ale nie... on musi vybrat poklad pre 30tky ktore su tusim len 2-3.kdezto pre lowlvly je ich minimalne 5.o to ide, nie o to ze mi ho vyfukol "pred nosom"

Zobrazit příspěvek

od kdy v RP hře záleží na lelvlech :D...hraj za postavu a ne za hráče za kompem a bude líp .-) a vem někdy Nadu dlouho sem jí neviděl holku šikovnou .-)
  • 0

#25 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 16.02.2007 22:02

Já se přiznám že u vlkoušů jsem poklad nikdy nevybrala, ale vím že ho tam fakt choději vybirat malý lvly. Stěžovalo se mi už vice postav, nejen ted Aron, ale to je pořád o tom co jsem již naznačovala. Myslim si že Arona chápu, a má pravdu, vždyt proč se ted upravovali brouci (hnizdo brouků), no proč jsou poklady limitované do 5, 10, 15 lvl? Asi proto že se tvůrce snaží ty možnosti trochu oddělit. Když se ale postavě stane toto, co Aronovi a není to poprvé tak chápu že se pak stanou nepříjemné věci, praští ho ,strčí někde past apod apod.
Prototo jsem v jinem topicu navrhovala třeba , aby tam u pokladu stál velkej hnusnej uslintanej vlkouš s půlkou toho pokladu v kapse nebo sežranýho v žaludku (třeba mu chutnaji krystaly), a ten Aron by si řekl, no tenhle malej lvl asi Velkýho vlkouše neporazil , tak šup běžel by si to snim rozdat a vybit energii na něm a ne na tom zlodějičkovi.
  • 0

#26 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 22:13

Já se přiznám že u vlkoušů jsem poklad nikdy nevybrala, ale vím že ho tam fakt choději vybirat malý lvly. Stěžovalo se mi už vice postav, nejen ted Aron, ale to je pořád o tom co jsem již naznačovala. Myslim si že Arona chápu, a má pravdu, vždyt proč se ted upravovali brouci (hnizdo brouků), no proč jsou poklady limitované do 5, 10, 15 lvl? Asi proto že se tvůrce snaží ty možnosti trochu oddělit. Když se ale postavě stane toto, co Aronovi a není to poprvé tak chápu že se pak stanou nepříjemné věci, praští ho ,strčí někde past apod apod.
                              Prototo jsem v jinem topicu navrhovala třeba , aby tam u pokladu stál velkej hnusnej uslintanej vlkouš s půlkou toho pokladu v kapse nebo sežranýho v žaludku (třeba mu chutnaji krystali), a ten Aron by si řekl, no tenhle malej lvl asi Velkýho vlkouše neporazil , tak šup běžel by si to snim rozdat a vybit energii na něm a ne na tom zlodějičkovi.

Zobrazit příspěvek

mno t oje sice hezký...jednoduchý omezení by bylo řekněme lvl 25-30??..až vám 5 lvl vybere boos tak pochopím vaše nářky :D
  • 0

#27 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.02.2007 22:24

To když sem to zkoušel já, tak už jsem invish po vybrání pokladu nahodit nestihl  :blush:

Zobrazit příspěvek

smarja, co si to za maga. Se musi vysumonovat prece jezevec na druhym konci mistnosti a pak se vybira poklad. Ty ses teda nepovedeny looter. :devil:

tak kazdy narobi prckov a je vysmaty...

a proc myslis, ze demona vypada jako skolni hriste ? :tongue:

BTW...fakt se ten poklad da :) na 4lvlu krasa  :sad:

Zobrazit příspěvek

chce to asi vic epickych pasti u skretu. Skreti poklad je pro highlvly, vlkodlaci pro low .Takze klid aster, naber pasti a trada ke stretum. Revenge shall be your. :blush:

od kdy v RP hře záleží na lelvlech :D...

OD te doby, co je dem**** omezeni pokladu na lvly. Co teda to omezeni zrusit ? Kdyz muzou lowlvly vybirat poklady pro 30tky, proc by nemohli 30tky lootit skrety ?
  • 0

#28 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 16.02.2007 22:27

No a posledni finta je venku , no to neskončí dobře, doufám že to nečtou DM
  • 0

#29 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.02.2007 22:35

Prototo jsem v jinem topicu navrhovala třeba , aby tam u pokladu stál velkej hnusnej uslintanej vlkouš s půlkou toho pokladu v kapse nebo sežranýho v žaludku (třeba mu chutnaji krystali),

spis bych ke kazdemu pokladu strcila jednoho hlidace s haste a TSkem a byl by klid....
  • 0

#30 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2007 22:56

spis bych ke kazdemu pokladu strcila jednoho hlidace s haste a TSkem a byl by klid....

Zobrazit příspěvek

presne ale ku kazdemu , aby aj male poklady pre male lvl vyberali party a nie jednotivec
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních