Skočit na obsah

EXPY

• Please log in to reply
100 odpovědí na toto téma

Anketa: Chtěli byste získávat zkušenosti i craftěním (72 členů volilo)

Chtěli byste získávat zkušenosti i craftěním

1. ANO (45 hlasů [62.50%])

Procento volících: 62.50%

2. NE (27 hlasů [37.50%])

Procento volících: 37.50%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 12.01.2007 13:46

Co vy na to?Myslím že by to nebylo od věci...asi by nebylo lehké to vyvážit,páč každé řemeslo je jiné,ale byla by to další možnost krom neustáleho vybíjení stejných lokací :)
  • 0

#2 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 12.01.2007 13:57

ne.
  • 0

#3 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 14:08

podle me to zas tak spatnej napad neni par expiku(epiku,) by z toho padnout mohlo :cool:
  • 0

#4 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 14:11

ano...je to cinnost a pri cinosti clovek ziskava nejakou tu zkusenost...kdyby se to vzalo fakt do detailu, tak clovek ziskava zkusenosti furt (jak to maj napriklad na equilibrii...kazdejch 10sec dostane hrac 20 xpu...teda podle toho co je za povolani a rasu...kdyz je u nej jinej hrac ziskava vic xpu, protoze tvurci pocitaj s tim, ze kdyz sou u sebe dve postavy tak mluvej, coz mi pride jako moc chytra vec ;) )
  • 0

#5 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 12.01.2007 14:12

Zaujimavy napad :), ale ked uz tak iba par xp (napr. 10) za kazdy USPESNY pokus o vyrobu.
  • 0

#6 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 12.01.2007 14:14

Zaujimavy napad :), ale ked uz tak iba par xp (napr. 10) za kazdy USPESNY pokus o vyrobu.

Zobrazit příspěvek

a 20xp za neuspech ze se poucil :)
  • 0

#7 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 14:17

Za neuspech strhavat, ne?
:cool:
  • 0

#8 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.01.2007 14:29

Zobrazit příspěvek

mno, aby se pak nevyrabely jen nausnice, naramky, hrebiky a dalsi. :cool:

podle me by ty xp mely byt vyhradne za ziskany bod skillu v danem remesle. Je fakt, ze alchymisti ( a obchodnici ) by se asi museli poresit nejak jinak.

jinak kdyby bylo takovych 50 - 500xp za skill point ( prvnich 100 by bylo hodnoceno 50, dalsich 100 by bylo hodnoceno 100 xp, atd...) nicemu by to urcite neublizilo. Ted lze na 30 lvl ( kvuli vecem od damy ) expit v podstate jen zlatak a DO ... a kdyz je hodne dobra parta tak DZ,vlkodlaci a K4. A to porad dokolecka dokola .....

Ale at uz by se to vyresilo jakkoliv, byly by xp za craft rozhodne prinosem....
  • 0

#9 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 14:44

ano...je to cinnost a pri cinosti clovek ziskava nejakou tu zkusenost...kdyby se to vzalo fakt do detailu, tak clovek ziskava zkusenosti furt (jak to maj napriklad na equilibrii...kazdejch 10sec dostane hrac 20 xpu...teda podle toho co je za povolani a rasu...kdyz je u nej jinej hrac ziskava vic xpu, protoze tvurci pocitaj s tim, ze kdyz sou u sebe dve postavy tak mluvej, coz mi pride jako moc chytra vec ;) )

Zobrazit příspěvek

Jo to se mi nelíbí,možná by to zatěžovalo server, a hlavně proto že se mi to sem na Démonu nehodí:D
Nemůžu přijít na náký logičtější důvody,ale prostě se mi to nelíbí:D
  • 0

#10 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 14:47

jinak kdyby bylo takovych 50 - 500xp za skill point ( prvnich 100 by bylo hodnoceno 50, dalsich 100  by bylo hodnoceno 100 xp, atd...)  nicemu by to urcite neublizilo

Zobrazit příspěvek

Eh ... noo, jako 225k xp za vyskillovani kovariny? Tak zas mi to prijde trosku moc.
  • 0

#11 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 14:47

hlasuji NE vzhledem ke craftu jenž demona má......
  • 0

#12 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 14:51

mno kdyby to bylo za kazdej vyrobenej vyrobek nehlede na kvalite... tak bych asi udelal miliony emdenejch hrebiku :D
  • 0

#13 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 15:15

Jo to se mi nelíbí,možná by to zatěžovalo server, a hlavně proto že se mi to sem na Démonu nehodí:D
Nemůžu přijít na náký logičtější důvody,ale prostě se mi to nelíbí:D

Zobrazit příspěvek

naprosto souhlasim ze se to sem nehodi, byl to jenom priklad :smile: uz vidim ty lidi se zaplym nwn pres noc a jeste k tomu stojici u sebe :cool:
  • 0

#14 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 15:25

Expy za kraft se sem moc nehodí, i když obecně to je dobrá myšlenka. Démona je založená tak trošku dvoustranně (expy z potvor, prachy z kraftu) a narušit to jen jedním směrem by mohlo přinést docela slušné problémy...
  • 0

#15 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 15:41

Zobrazit příspěvek

No na Eq se dostava pri činnosti neco za jednu minutu ne 10 sekund. Navíc tam neni stupnicový system mezi urovnema 1000 ale 5000 takže na prestup z 1 k 2 urovni je treba 5000 a ne 1000 z 2 na 3 uroven 10000 a ne 2000 jako v normál nwn.
  • 0

#16 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 15:59

No na Eq se dostava pri činnosti neco za jednu minutu ne 10 sekund. Navíc tam neni stupnicový system mezi urovnema 1000 ale 5000 takže na prestup z 1 k 2 urovni je treba 5000 a ne 1000 z 2 na 3 uroven 10000 a ne 2000 jako v normál nwn.

Zobrazit příspěvek

jojo vim vim, jak sem rekl byl to jenom priklad, ze je to priblizeni k real zivotu, kdy clovek ziskava zkusenosti kazdym krokem :cool:
  • 0

#17 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 16:21

Ja bych nebyl proti, na DH xp z craftu jsou a aspon tak nejsou znevyhodnene postavy co nerady bojuji (ja sem si tam aspon diky craftu udelal vic jak 20 lvl z celkovych 34lvlu postavy). Ne kazdeho bavi zabijet potvory a ziskavat si tak xp, ikdyz vyhnout se tomu neda.

Ale zas je pravda ze tady je jiny system craftu nez na DH.
  • 0

#18 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 16:35

A co aby to šlo třeba jen do lvl 20.Jinak já craft nedělám je mi to fuk.
  • 0

#19 Host_Dachshunt_*

Host_Dachshunt_*
  • Host

Odesláno 12.01.2007 17:05

Taky toto je na GT a DH a mam rad takovy craft jaky je tady na demone takze NE
  • 0

#20 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.01.2007 17:44

Eh ... noo, jako 225k xp za vyskillovani kovariny? Tak zas mi to prijde trosku moc.

Zobrazit příspěvek

mno, byl to jen priklad, ty cisla se mohou zmenit, slo spise o princip.
Ale jinak mi spise pripada divne potkat mistra kovare kovajiciho mithril na 1. urovni, ktery nemuze svuj vyrobek ani vzit do rukou ...

Proto mi xp za craft prijdou tak nejak logictejsi, nez pokosit 3 000 trpaslicich zoldaku na prsten regenerace ...
  • 0

#21 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2007 17:54

davam nie , teda aspon v tej podobe aka je na demone, chcelo by to upravu a kedze z kovackou mam dost vysoko craft slo by to aj spetne expi? :smile: asi nie :cool: , ale napad zly nieje
  • 0

#22 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 12.01.2007 23:58

Na Validii tenhle systém byl. Akorát že se crafterům podle získaných zkušeností za craft snižovala výnosnost expů za potvory.
To by se asi tady crafterům nelíbilo :cool:
  • 0

#23 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.01.2007 10:08

mno v rozumne mire by to nevadilo dat nake xp/skill...samozrejme pri zavedeni musej dostat postavy zpetne xp za svuj skill .c).

co se tejka jinejch craftu,tak obchodnici maj tolik penez,ze nevedi co snima takze naka podpora xp nepripada v uvahu :)...mno a alchymisti nic neskillujou,to je jejich vyhoda :)...
  • 0

#24 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 13.01.2007 10:36

Ano v rozumné míře a popřemýšlet o tom, Demonu by to jen oživilo. Opravdu by se asi mělo něco udělat s tím bezhlavým arogantním a bezohledným expenim. To co se mi stalo 2x v DO a co tam i vidim, to je čím dál horší. Já nevím, že si to ty lidi neužijí, šup a do měsíce jsou z nich 30 lvly, a pak se nudí. No to se tu v tomto topicu neřeší asi, ale cokoli co změní přepjatý systém expení, by bylo jen dobré.

S tím ale zřejmě vystoupí zase otázka craftu. Stává se mi občas , že příjde nováček a ptá se mne na craft, na Demoně - hlavně na to, který craft je lehčí a je pro začátečníky. Tak se omlouvám (jmenovaným), ale říkám že zřejmě podle mne to bude koželuh a alchymista. Ty ostatní mi příjdou už náročnější. Není těch lehčích craftů málo?
To proto, že když by se zavedly expi za craft, vrhlo by se více lidí na ten craft, a například už několikrát jsem se, se zakázkou nedostala k singrovce pro příval začinajících krejčí. Nebo je možné to řešit jinak - řešení je mnoho otazka je jak jsou náročná.

- Hlasovala jsem ano, i když by to samozrejmě muselo být v rozumné míře a s jasnou hlavou.
  • 0

#25 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 13.01.2007 10:50

mno tak treba za kazdy skill treba 100expiku :)
a slo by to jen do 21lvlu :)
  • 0

#26 Eowarin

Eowarin

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 71 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 11:04

ANO, urcite by to zvedlo zajem o craft a pozvedlo ekonomiku, o mire XP a za co to uz musi rozhodnout vyssi moc, ale bylo by to fajn.
  • 0

#27 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 11:34

Asi takhle pokud by byl na Demona takovej craft ve kterym byste museli davat vlastni skillpointy a featy do craftu tak jak je to treba v nwn2 craftu urcite by to bylo na miste ale protoze mate skillpointy zvlast a nemusite nic davat ze svyho buildu tak bych vam nedal ani jeden exp!....
  • 0

#28 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 13:44

NIE.Expy su expy a skill je skill.Miesat jablka a hrusky je blbost. Expy dostava hrac za to ze je dobry v boji. Bolo by to nefer keby niekto naskilluje majstra a dostane za to expy a par lvl a nezazije zazitok z vyletu na nejake prisery...
To by sme mohli kludne navrhnut rovno prachy za skill nie? :cool: Ked chce niekto expit tak nech expi a ked skill tak skill ,nemozete urobit z majstra remesla aj bojovnika....
  • 0

#29 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 15:03

NE, viz Gerald a Ararat...
  • 0

#30 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 15:51

NIE.Expy su expy a skill je skill.Miesat jablka a hrusky je blbost. Expy dostava hrac za to ze je dobry v boji. Bolo by to nefer keby niekto naskilluje majstra a dostane za to expy a par lvl a nezazije zazitok z vyletu na nejake prisery...
To by sme mohli kludne navrhnut rovno prachy za skill nie?  :cool:  Ked chce niekto expit tak nech expi a ked skill tak skill ,nemozete urobit z majstra remesla aj bojovnika....

Zobrazit příspěvek

a zkušenosti jsou zkušenosti...když je můžeš získávat zabíjením proč ne užitečnou prací hmm?

já bych chtěla:)..to že je to asi nereálně z důvodu postavení zdejších kraftů je věc druhá
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních