Co stim??
Odesláno 03.01.2007 19:35
Pripojeni mam GTS Novera ADSL 2048/256kb/s
Jde o to ze mi NWN pada a to docela casto klidne i v intervalu nekolika minut. Je to kvuli tomu ze sestra ktera visi na stejny line jako ja pres router staci aby otevrela okno nebo napsala nekomu neco na ICQ a men to padne. Pada mi to tim zpusobem ze se mi hrat trhne muzu psat telly ale nedojdou muzu chodit a po nekolika vterinach se objevim v klientu hry bez jedine hlasky. Muzu taky hru vypnout normalne pres Konec hry a kdyz se chci hned relognout tak server pise ze uz na servru sem. A i ostatni hraci mne tam vidi nez mi to skoci samo do klienta.
Docela mne to nastve kdyz to spadne v neprijemnejch lokacich jako kdyz expim a vokolo mne je kupa nepratel a ja nemuzu nic delat a kdyz se konecne lognu do hry narodim se mrtvej....
Prosim poradte nevim co stim zkousel sem kontrolovat ping a stoupne v dobe kdy mne to samo odpoji do klienta ale to uz je vlastne po tomco se mi to kouslo.
Pritom kdyz hraju jinou hru po netu treba Call of Duty 2 tak muzu mit zapli ICQ ja tak i segra muzu bejt na TS coz zere dalsich 16kb z upu ..... a ping mam uplne normalni a nikdy mi to nespaldo .... uz nevim co stim....
Odesláno 03.01.2007 19:45
Doufam ze myslis reinstalem komplet vymaz a novou instalaci ?Jen aby bylo jasno,nekdo ma pod reinstalem to ze tam flakne CD a da opravitGrafika nepomaha ale preinstalovat hru zkusim i kdyz se mi do toho vubec nechce snad to pomuze.
A taky sem ji nemoj preinstalovat kdyz mi chybelo 1 cd . ale uz sem ho sehnal..

#6 Host_Josifek_*
Odesláno 03.01.2007 19:51
Odesláno 03.01.2007 21:41
Radsej skus tresknut kladivom po routeriNo to ja taky
ale kdyz uz sem sehnal to prvni cd tak to zkusim... nic za to nedam...

Pak pripadne skontroluj ci to mas dobre ponastavovane, ved to snad neni mozne aby sa to takto posahalo, to vypada ako by ta proste ten router odpojil od lajny - mas tam zapnute NAT alebo ako zdialas to pripojenie na internet? Pripadne nejaka ina porucha siete nehrozi? Napr. identicke ip, mac adresy?
Odesláno 03.01.2007 21:51
Radsej skus tresknut kladivom po routeri
![]()
Pak pripadne skontroluj ci to mas dobre ponastavovane, ved to snad neni mozne aby sa to takto posahalo, to vypada ako by ta proste ten router odpojil od lajny - mas tam zapnute NAT alebo ako zdialas to pripojenie na internet? Pripadne nejaka ina porucha siete nehrozi? Napr. identicke ip, mac adresy?
Nehrozi vsechno slape jak ma... reinstal nepomoh...
Ale pada mi takhle i hamachi mi pomalu prijde ze to je takovej nestabilni program jak NWN tak hamachi protoze Call vydrzi vsechno ten mne nikdy nepad....
Nevim co stim sem zoufalej kdyz je segra na kompu nemuzu hrat coz je porad takze se ktomu malo kdy dostanu nebo to riskuju a vobcas mi to padne...
A docela bych ocenil kdyby ste sem psali rozumny navrhy.. se divim ze se tu neobjevilo neco jako segru spoutej a zavri.

#10 Host_Josifek_*
Odesláno 03.01.2007 22:05
Nezapomen do ni bouchnout kladivem. A kdyz to nepomuze, tak si vem vetsi.
Co treab zkontrolovat nejake nastavaeni firewallu, jak wokenackyho tak jinyho, zahazovani urcitych packetu na ruznych portech atd ...
No tak to je taky moznost ale nechces mi poradit vic treba jak cim atd? myslim stema packetama.....
Mam je probirat rucne jako dopisy ?
Odesláno 03.01.2007 22:08
Tak zacni tym ze vypnes vsetky fireally co tam mas a uvidis co to robi .. ja si aj tak myslim ze je chyba v routeri, ked to normalne ide a pada az po pripojeni dalsieho pocitaca .. dufam ze teda v nastaveni routeru mas zapnute NAT, ak nie tak by tam mozno mohlo dojst ku koliziam s inym kompom pripojenym na net.No tak to je taky moznost ale nechces mi poradit vic treba jak cim atd? myslim stema packetama.....
Mam je probirat rucne jako dopisy ?
Odesláno 03.01.2007 22:11
Tak zacni tym ze vypnes vsetky fireally co tam mas a uvidis co to robi .. ja si aj tak myslim ze je chyba v routeri, ked to normalne ide a pada az po pripojeni dalsieho pocitaca .. dufam ze teda v nastaveni routeru mas zapnute NAT, ak nie tak by tam mozno mohlo dojst ku koliziam s inym kompom pripojenym na net.
Nat je zapnuta na inside a firewallem to neni to sem zkousel...

#14 Host_Josifek_*
Odesláno 04.01.2007 05:54
Odesláno 04.01.2007 11:58
Odesláno 04.01.2007 15:18
Mas verejny IP ?
Ne
Je mi divny proc mu CoD jde a nwn pada.Pricemz mi CoD prijde narocnejsi na net.Aspon to co se tyka odezvy,jak je to u nej s traficem nevim.
No u CoD mam klidne velkej ping(kdyz trebas stahuju) ale nic se nedeje jen to pekelne laguje...
Jinak to bezi v poho muzu delat co chci i segra krome stahovani coz se u NWN rict neda ani trosku....
Odesláno 05.01.2007 16:21
Segra neni doma ja jdu hrat kompa ma vypliho ja si vypnu ICQ
Hra mi nelaguje... jde uplne normalne..... a pak mi to najednou spadne tak jak mi to pada kdyz je na kompu segra..

POMOC PROSIM
Odesláno 05.01.2007 17:12

Odesláno 05.01.2007 17:18
Přiložené soubory
#27 Host_Josifek_*
Odesláno 07.01.2007 16:02

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních