Skočit na obsah

PRECO???

• Please log in to reply
33 odpovědí na toto téma

#1 Host_Tomco_*

Host_Tomco_*
  • Host

Odesláno 09.12.2006 19:13

mno ked som sa mrkol po tom vypadku servera do hry zistil som so sokom ze mi chybaju nie len tie nepouzivane postavy ale aj postavy za ktore som hral vcera... dost to nastve to mi verte ked polroka behate a vymakate si postavu na 26 level a pri nejakej hluposti vam to zmazu.. prosim vysvetlenie zo strany DM teamu... dakujem..
  • 0

#2 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2006 19:16

Prosim o vysvetleni tohoto:

16:18:44 Tomco: ale je asi vidno ze ti nahore kompetentny su ozaj banda ubozakov..

Dakujem
  • 0

#3 Host_Tomco_*

Host_Tomco_*
  • Host

Odesláno 09.12.2006 19:35

no mne sa zda ze tu vladne demokracia nie diktatura....

vysvetlenie je jednoduche...

chodim sem tak dvakrat za tyzden a chcem sa trocha uvolnit... trocha ma nastvalo ze to nejde a ani forum neslo a tymito slovami som narazal na to ze kompetentni aspon mohli dat vediet ze nieco podobne sa bude diat...

ak to berete takto tak mi je to fuk aspon hraci vidia ze si niekto v kliente nemoze povedat co chce bez toho aby niesol nasledky zo strany tych hore ak nedokazu niest zopar trpkych slov...a nedokazu sa nad ne povzniest...

nemienim sa za nic ospravedlnovat..je to moj nazor ...a ten mi nevezmes sepha... a ak chcete trestat podla nazoru tak dalej uz ani pisat nebudem.....
  • 0

#4 Host_Tomco_*

Host_Tomco_*
  • Host

Odesláno 09.12.2006 19:44

a dodatok: podla mna jedna veta neopravnuje nikoho na nieco take ako je vymaz vsetkych postav....
  • 0

#5 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2006 19:50

Huh, to je snad omyl ne? Se mazali postavy nepouzivane vic jak 2 mesice, to asi si tě spletli.
Nebo je to vazne vymaz za tu jednu veticku? :cool:
  • 0

#6 Host_Tomco_*

Host_Tomco_*
  • Host

Odesláno 09.12.2006 20:04

no to sa spytaj Sephy a ne mna.. on to tu tvrdi... ja dufam ze to bol omyl a ze sa to napravi....
  • 0

#7 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 09.12.2006 20:37

tys o tom nevedel vid? a myslel sis ze se zase naco na GP nebo tak potento co?
mno myslim ze takovej trest je az moc prehnanej se podivejte josu tu ludi co takhle nadavaji nekolikrat denne a vase reakce? ZADNA tak nevim co tady hned plasite za 1veticku
  • 0

#8 Marstaj

Marstaj

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 234 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 00:10

no ja si myslim ze vetsina, co si precetli ze Projekt Demona byl ukoncen, vas milovany DM team, nebo jak to bylo tak si asi rekni neco nehezkyho, nejakou tu nadavku a myslim ze to dost lidi nastvalo, takze se ty reakci co Tomco napsal nedivim, nastesti to ale nikam nepsali ze :cool:

vim ze se me na muj nazor nikdo neptal ale ja jsem pro nepotrestani Tomca :shades:
  • 0

#9 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 10.12.2006 00:17

no to sa spytaj Sephy a ne mna.. on to tu tvrdi... ja dufam ze to bol omyl a ze sa to napravi....

Zobrazit příspěvek

Nevšim jsem si, že by tu Sepha něco takového tvrdil :cool:
  • 0

#10 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 10.12.2006 02:10

Prosim o vysvetleni tohoto:

16:18:44  Tomco: ale je asi vidno ze ti nahore kompetentny su ozaj banda ubozakov..

Dakujem

Zobrazit příspěvek

Já za sebe jeho vysvětlení chápu. Musím říci, že jsem se včera při údržbě serveru opravdu "skvěle" bavil tak jako další, s kterými jsem si psal v té době po ICQ. Měli jsme kliku, že jsme naše názory neventilovali v klientu? Asi ano. Myslím, že opravdu mohl někdo dát včas vědět co se chystá, aby hráčům netekly nervy nebo to aspoň v klientu uvést na pravou míru. Jinak v klientu jsou občas k vidění mnohonásobně horší jadrné výrazy a útoky proti jiným osobám - hráčům a nepředpokládám, že se vždy přistupuje k tak radikálnímu řešení.
Doufám, že ten výmaz jeho postav není definitivní (alespoň těch, které hraje dosud), alespoň já se přimlouvám.
  • 0

#11 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 02:50

No to včera bylo dost (když ne arogantni ) tak nešikovné jednání, v noci napsat že Demona končí. Hodně lidi se asi těšilo že si zahraje,sobota -venku škaredě, ja jen jsem zapnul PC dostal jsem na ICQ poplašnou zprávu o konci světa. Hrači byli dost naštvaný.
Kdo ten kanadský žertik vymyslel, musel přece počitat s různými reakcemi, to co se tu řeší je blbost, určitě mu ji vymazali omylem,tak ješitni a malicherní jistě nejsou.
Spiš si myslim že pokouší osud, jsem si všiml jak na testu byl zajem o jine světy, hrači se ptali jake je to tam a tam, kdyby totiž DM tym napsal, pravidelná údržba, většina hračů by vypla asi PC a šli za holkama, nebo dělat něco jiného. V tomto případě ale nastala mala panika a ty skupiny známých hračů se nechtěli rozpadnout a hledali nová utočiště - no pokud je to Demoně k lepšímu? Snad ano
  • 0

#12 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 03:33

No, jestli hledali nove utociste v jinejch modulech a ne v naruci krasnejsiho a neznejsiho pohlavi, tak je mi jich uprime lito...
:cool:
  • 0

#13 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 05:05

tak tak dědku je mi líto všech těch kteří mají demonu rádi :cool:
  • 0

#14 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 10.12.2006 10:08

dedecek souciti
  • 0

#15 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 10:22

No někteří z toho zábavu měli, někteří ne, ale opravdu by mě zajímalo, jak k tomu výmazu došlo...jako jen tak jako...čistě informativně, že ano
  • 0

#16 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 11:05

No někteří z toho zábavu měli, někteří ne, ale opravdu by mě zajímalo, jak k tomu výmazu došlo...jako jen tak jako...čistě informativně, že ano

Zobrazit příspěvek

No me by zase zajimalo v kolik ste nakonec odesli :cool: Jinak bych rek, ze to byl docela povedenej vtipek. :shades: :laugh:
  • 0

#17 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 11:20

Ani se nedivím jestli někdo řekl na adreu DM něco nepěkného. Co si nadrobily diky Lopykovu prispevku, to maji. Pro proste si snad uvedomi ze o tomhle zertovat muze byt osemetne.
  • 0

#18 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 11:22

No já se bavil a dál šířil paniku:)

shugo: a rozešlo se to dnes tak mezi sedmou osmou :cool:
  • 0

#19 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 10.12.2006 11:47

No v prvni rade jsem rad ze to byl zert, zadnou velkou paniku jsem nevidel.
Spise takove rozpacite cekani v klientu ktere pretal obcas nejaky zert resp. trpka poznamka.
Nebo se lide loucili a domlouvali kam pujdou ted. No pres ICQ to bylo trochu ostrejsi..v podstate prvni reakce na tak rychle "ukonceni" modulu.
  • 0

#20 Marstaj

Marstaj

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 234 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 11:56

no ja se nesmal vubec teda
  • 0

#21 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 13:04

mě taky nepřišlo moc vtipný když nám náš milovaný DM team lhal do ksichtu
  • 0

#22 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 13:31

mě taky nepřišlo moc vtipný když nám náš milovaný DM team lhal do ksichtu

Zobrazit příspěvek

1) není milovaný
2) všichni lžete :cool:
  • 0

#23 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 15:24

No ja se bavil narame,vzdycky se hrozne bavim,jak lidi zacno usilet,zabijet se apod,kdyz nejde demona :cool:
  • 0

#24 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 15:29

2) všichni lžete :cool:

Zobrazit příspěvek

zlo!
  • 0

#25 Marstaj

Marstaj

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 234 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 17:21

No ja se bavil narame,vzdycky se hrozne bavim,jak lidi zacno usilet,zabijet se apod,kdyz nejde demona :shades:

Zobrazit příspěvek

no kdyz nejde tk si domyslim ze je asi nejakej vypadek, kterej se asi brzo opravi, ale kdyz nekdo napise ze Projekt Demona byl ukoncen bla bla bla, tak si to clovek vynalozi tak jako ze uz si to nezahraje a to ho dost nastve... teda tak to je u me ... :cool:
  • 0

#26 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 17:51

no kdyz nejde tk si domyslim ze je asi nejakej vypadek, kterej se asi brzo opravi, ale kdyz nekdo napise ze Projekt Demona byl ukoncen bla bla bla, tak si to clovek vynalozi tak jako ze uz si to nezahraje a to ho dost nastve... teda tak to je u me ... :cool:

Zobrazit příspěvek

Aha cize ked bezi Demona tak su vsetci z DM teamu dokonali, a zrazu ked demona nejde hodinu tak su to ****** ? <- pricom tam si dopln tie slova co pocas toho poobedia padali v klientovi, a bola to pestra paleta :laugh: Ale tiez to bol pekny podvod, hlavne na tych najzavislejsich a takych co nevedeli ze je to sranda :shades:
  • 0

#27 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 10.12.2006 17:57

Postavy z acc Tomco sou nahrany z5 na serveru. Nebyl to zadnej trest ani vtip. Shoda nahod...asi blba.
  • 0

#28 Marstaj

Marstaj

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 234 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 18:50

Aha cize ked bezi Demona tak su vsetci z DM teamu dokonali, a zrazu ked demona nejde hodinu tak su to ****** ?

ne tak sem to nemyslel... myslel sem to tak, ze jako kdyz to hodku nejde a pak se to rozjede a je treba vysvetleni na foru tak OK, ale kdys DM Team napise: JE konec nebo neco v tom smyslu tak si cloven zanadava na ucet DM ... a kdyz se to po nejaky dobe zase zozebehne tak se clovek zaraduje ale zaroven si rekne ze to byl blbej vtip...

no ne .?
  • 0

#29 Host_Tomco_*

Host_Tomco_*
  • Host

Odesláno 11.12.2006 12:17

dik za pomoc Lopyku.. a prepac za tie slova v ICQ som sa trocha nastval :) dufam ze to beres sportovo....
  • 0

#30 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2006 12:23

no ne .?

Zobrazit příspěvek

no ano :wink:
  • 0