Eragon
Odesláno 07.12.2006 16:25

Odesláno 07.12.2006 16:28

Odesláno 07.12.2006 16:32
Odesláno 07.12.2006 16:42

Odesláno 07.12.2006 18:18

Odesláno 07.12.2006 22:24
Tak lidi z Prahy a okolí, kdo by chtěl jít na film nějak hromadněji?
Zveš mě? beru.
Jinak už sem to před tejdnem stáhnul,ale nejde mi to rozbalit kvůli heslu který je v hádance na jedněch stránkách........

Tday kdyby si chtěl někdo pohrát..............to byl text jako pssword
http://www.stormpay.com/?2706484
For password,register there,and then log in,
click on the affiliate program,
the password is in the topics 4th word
"StormPay - A huge ****** opportunity for you!!!"
It takes 3 minutes.
Odesláno 07.12.2006 23:13
některé filmy se prostě nestahují a slušný člověk se na ně koukne v kině a kdyžtak až potom na počítači, fuj, styď se Studo, styď se, S T U D O !
Odesláno 08.12.2006 10:52
Odesláno 08.12.2006 11:05
Odesláno 08.12.2006 11:11
Nektery veci je lepsi si precist a nekazit si pak dojem spatnym filmem.
No jako to ano, už jsem viděl několik filmů podle knihy, kterou jsem přečetl....ale zase nejsem takovej zapřísahlej ortodox, abych začal hned kritizovat film jak tam tohleto a támhleto zkazili, jdu na film, jdu si ho užít....nejdu na něj s tím, že to stejně neudělali tak dobře, jako to bylo v knize a nebudu se na to plátno kysele koukat:) raději nesrovnávám film a knihu, je to totiž nesrovnatelné, když ano, tak s velkou rezervou:)
Odesláno 08.12.2006 14:49
Odesláno 08.12.2006 15:33

Odesláno 08.12.2006 15:49
Odesláno 08.12.2006 16:09
Tak tak, knížku jsem pod vlivem mediální masáže taky přečet, ale vůbec mě to nenadchlo.slysel jsem ze je to pitomost...slysel jsem ze je i ta kniha pitomost...videl jsem plakat s cernochem v platovy zbroji coz me dokonale odradilo...ale jestli se dohodnete a pujde na to grupa z demonky tak jsem mozna i ochotnej jit s vama, takze si toho vazte a 1 ku 1 se mnou pocitejte ;)
Přišlo mi to jak vytvořený Random fantasy story generatorem. Všechno už tady bylo.
I když my už asi máme profesionální deformaci, a vymyslet originální fantasy příběh kterej bysme už někde neviděli je asi těžký. Pro "normální" lidi to může bejt docela fajn...
A nesouhlasim s tim, jak je paolini označovanej za geniálního autora, že tohle byl schopnej napsat v 19 letech. Když by se třeba Alwin vybičoval, napíše to taky a mělo by to větší šťávu

Odesláno 08.12.2006 16:17
Odesláno 08.12.2006 16:18
Tak tak, knížku jsem pod vlivem mediální masáže taky přečet, ale vůbec mě to nenadchlo.
Přišlo mi to jak vytvořený Random fantasy story generatorem. Všechno už tady bylo.
-----
A nesouhlasim s tim, jak je paolini označovanej za geniálního autora, že tohle byl schopnej napsat v 19 letech. Když by se třeba Alwin vybičoval, napíše to taky a mělo by to větší šťávu
Zacal to psat v patnacti, dokoncil IMO tak v 16.
Ono to neni uplne spatny, cist se to da...takovy prijemny nenarocny vyplach mozku po tezke dusevni namaze v praci

Typicka hero-fantasy se spoustou klise, ale cte se to dobre.
a za genialni na ten vek bych to povazovala, cetla jsem par praci od stejne starych (a da se i rict celkem nadanych) autoru a myslim, ze Paolini skutecne talent ma ;)
(edited)
Odesláno 08.12.2006 16:21
mamka mi to taky vnucivala, ty moderní bestsellorvý pohádky fakt nějak nepobíram (Eragon,Letopisy Narnie).. stačí si i v takvym zapadákově, jako je Děčín zajít do knihovny a najdeš tam suprový počiny od dvojky Wheisová a Hickman a podobně, jinak ze scifi doporučuju P.K. Dicka, a z hororu jednoznačně Stephena KingaTak tak, knížku jsem pod vlivem mediální masáže taky přečet, ale vůbec mě to nenadchlo.
I když my už asi máme profesionální deformaci, a vymyslet originální fantasy příběh kterej bysme už někde neviděli je asi těžký. Pro "normální" lidi to může bejt docela fajn...

Odesláno 08.12.2006 16:27
mamka mi to taky vnucivala, ty moderní bestsellorvý pohádky fakt nějak nepobíram (Eragon,Letopisy Narnie).. stačí si i v takvym zapadákově, jako je Děčín zajít do knihovny a najdeš tam suprový počiny od dvojky Wheisová a Hickman a podobně, jinak ze scifi doporučuju P.K. Dicka, a z hororu jednoznačně Stephena Kinga
Narnii chces nazvat moderni bestsellerovou pohadkou? :D Narnie je zalezitost roku 1950-1955 ;o)
Odesláno 08.12.2006 16:33

Odesláno 08.12.2006 16:51
jasně, ale je to nový vydání a dlouho se drželo na cele peletonu.. nevim nevim, řek bych, že dobrá kniha nepotřebuje nový vydání, lidi si jí najdou sami
Ok, pojd se vsadit - ja myslim, ze puvodni komplet vydani Narnie nesezenes ;o)))
Naopak, kvalitni knizky by se cas od casu mely vydavat znovu...vetsinou starsi vytisky nebyvaji k sehnani, protoze stastni majitele si je dobre strezi ;o)) a tohle jsou kouzelne detske knizky, opravdu bu byla skoda, kdyby mely zustat uz jen ve vypraveni a skrinich pametniku ;o)
Odesláno 08.12.2006 18:35
No dobře, hnidopichu, povídka a román je rozdíl no. Ale zase von v 15 dokončil střední školu, rodiče měl zazobaný, takže nemusel chodit na brigády do Makra, moh sedět doma na zadku a dělat si co chce, tak psal no. V těhle podmínkách bych to napsal takyNenapsal to nahodou v 15 letech? A napsat povidku a roman je trochu rozdil ne? A me se to libilo.

A Eragonovi neupírám, že je napsanej tak jako... čtivě, čte se to lehce, vobčas jsou tam hezký místa. Ale prostě už jsem asi přežranej fantasy, tak to ve mně nenechalo žádnej hlubší dojem (narozdíl třeba od zmiňovanýho Gaimana, kterej se vám vryje pod kůži) - todle mi tak prostě prosvištělo hlavou.
Ale nikomu to neberu, chraň bůh.
Odesláno 08.12.2006 21:11
je tam divny to ze to ma byt DvD rip a ma to jen nejakejch 700 mega a btw DvD jeste vubec nevyslo :) na Piratebay je taky na stahnuti a je u toho diskuze o tom ze to lidi zkousely a zjistili ze je to FAKE tzn, klidne to smaz :D
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních